Sari la conținut

Cazul Roberta - razbunarea proxenetilor sau a imbecililor?

76 membri au votat

1. 1. De ce este atacata Roberta atat de dur in mod constant?

• Deranjeaza interesele financiare ale gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      21
    • A refuzat "colaborarea" si "protectia" gastii de proxeneti din care fac parte Marean no1, Trollescoviciulos si Picon
      30
    • Marean no1, Trollescoviciulos, Picon si tovarasii lor sunt doar niste imbecili fara ocupatie si obsedati de Roberta
      25

Postări Recomandate

• Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Mișule, o fi cum ai spus tu, sau nu ... nu asta e important! Nu încerca să deviezi ca un comunistoid împuțit discuția! E vorba că pe aceeași pagină unde el dădea lecții și acuza, tu postai ce postai.

Dar tu ... tu ce scuză ai pentru jegurile pe care le postezi, domnule intelectual rasat, educat, deontolog și imparțial? De fapt asta e adevărata problemă! Nesimțirea și tupeul de borfaș pe care le etalezi aici.

Mișule, Mișule!

Cine vorbeste de petarde comunistoide, mos picon, "căcărarul" matricid.

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Eu glumesc.

Tu duci o lupta iluzorie, băi, câne deontologic.

Asta mă chinui și eu să-ți explic, da ești greu de cap: încerci și tu o glumă, două și-ți iese ranchiună. Nimeni nu te-nțelege ca mine.

Prost ești, bă!

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:B
Postat

Asta mă chinui și eu să-ți explic, da ești greu de cap: încerci și tu o glumă, două și-ți iese ranchiună. Nimeni nu te-nțelege ca mine.

Prost ești, bă!

Tu in ce categorie te incadrezi idiotule?
Postat

te pasioneaza pulica si viata mea sau ai intrat sa-ti clatesti ochii dupa femei

spune ca sa stiu 

Foloseste 'recu si tu semnele de punctuatie, pula mea, chiar daca le pui la voia intamplarii, dar macar pune-le.

Doar faceam o constatare si te aratam cu degetul. Ce, nu-ti convine?

• Minus 3
Postat

Foloseste 'recu si tu semnele de punctuatie, pula mea, chiar daca le pui la voia intamplarii, dar macar pune-le.

Doar faceam o constatare si te aratam cu degetul. Ce, (ce cauta virgula asta aici boul pulii???)nu-ti convine?

Postat

Doar faceam o constatare si te aratam cu degetul. Ce, (advanced este un hartuitor prost)nu-ti convine?

Vrei sa te fut in cur? Ia vorbeste cu virgula aia in gura. Iti iese altfel decat iti imaginai tu?

Postat

Vrei sa te fut in cur? Ia vorbeste cu virgula aia in gura. Iti iese altfel decat iti imaginai tu?

Nu trebuia sa iti subliniezi idiotenia!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Doar faceam o constatare si te aratam cu degetul. Ce, nu-ti convine?

iar a pus stapanire  turbarea pe tine , de incepi sa schelacai ca un apucat pe aici? Oare numai sambata beneficiezi de starea aceasta de bine ,agitatule ?  :laugh2

da unde te crezi pe aici cu atatea semne de punctuatie si atatea virgule? cumva la Revista Literara sau Cenaclul Flacara  ? :no2

• Like 17
  • Minus 8
Postat

iar a pus stapanire  turbarea pe tine , de incepi sa schelacai ca un apucat pe aici? Oare numai sambata beneficiezi de starea aceasta de bine ,agitatule ?  :laugh2

da unde te crezi pe aici cu atatea semne de punctuatie si atatea virgule? cumva la Revista Literara sau Cenaclul Flacara  ? :no2

Adica aici avem voie sa fim prosti? Turbat e ala de deasupra mea, eu doar ma joc cu tine.

• Minus 3
Postat

Adica aici avem voie sa fim prosti? Turbat e ala de deasupra mea, eu doar ma joc cu tine.

ti se pare...du-te la somn , daca tot ne plictisesti degeaba

Postat

ti se pare...du-te la somn , daca tot ne plictisesti degeaba

Aici esti singur bai "ne". Sau esti pizda? Dupa fusta cui te dai cand te plesnesc?

• Minus 3
Postat

Aici esti singur bai "ne". Sau esti pizda? Dupa fusta cui te dai cand te plesnesc?

Ti se pare ca te haleste cineva  de pe aici? In rest credeam ca vrei s-o suji .

Dar nu stiu de ce-mi bat capul cu un pamflet de om ca tine , un S-Pof DeDe , versiunea autohtona de canal  :slap2 

• Like 20
  • Minus 8
Postat

Ti se pare ca te haleste cineva  de pe aici? 

Problema ta principala sta chiar in fraza asta. Mai iesi in pula mea de pe forumul asta, distrusule.

• Minus 2
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Eram sigur, așa cum am menționat în postarea mea, că cine va răspunde, o va face dezlânat, fără substanță, plină de venin și ... nulă!   (??? exprimare ilogica, haotica)

- am selectat 5 recenzii suspecte, postate în ultimele 2 săptămâni. Am afirmat, dacă ai fi citit cu atenție, că, în opinia mea, sunt "operele" unor "dezorientați, cărora le-au mâncat pizda creierii". (subiectul se acorda cu predicatul in numar!)  Recitește și apoi dă-ți cu părerea. Dar, totuși, coincidențele nu ți se par suspecte? 

O sa incerci sa ne explici ca te grabeai. Sau ca erai nervos si agitat.

Dar stim cu totii ca esti un semidoct agramat.

• Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Neata

Am sters PM-ul si cele 2 poze, constat ca nu mai e nevoie de ele.

Succesuri in noua prietenie/asociere!

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Am sters PM-ul si cele 2 poze, constat ca nu mai e nevoie de ele.

Succesuri in noua prietenie/asociere!

Asa e in viata,când ești prost,ești prost si PUNCT.

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...