Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ah.. ca am uitat, eu unul nu stiu ce sa votez, n-am asa mult timp petrecut sa-mi conturez o impresie, cum e votul pana acum in procente ? 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ai ramas fara Aspacardin?

Slăbuț! Foarte slăbuț! Ia o pauză, poate îți vine inspirația.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ba nene, stii ce mi-ar placea ? Sa se intalneasca toti userii de pe aici care sunt suspectati impreuna cu cu cei restul care vor. Sa vedem atunci surprize-surprize .

Ce ziceti, se paote intampla asta? intr-o sambata seara undeva intr-un loc cu suprafata mare, ca deh sunt multi :D .. 

Iti imaginezi 300 de spartani, probabil, numai ca esti la categoria gresita... :) :no2 :no2 :blushing2 :laugh2

• Like 2
  • Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Slăbuț! Foarte slăbuț! Ia o pauză, poate îți vine inspirația.

E tarziu.

Mergi la somn.

S-a inteles?

PS.E clar ca nu mai vii cu replica : medicamente, medicamente...:)

Postat

Maimutele lui Miskin

Corect! Enervantul, Nu mai spune și Căcău.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Iti imaginezi 300 de spartani, probabil, numai ca esti la categoria gresita... :) :no2 :no2 :blushing2 :laugh2

Iti dai seama ....din care 2/3 sunt "fetite"  ....ar iesi un scurt metraj  destul de "serios" :no2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 18
  • Minus 15
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Hai nu te mai victimiza, ca-ti place si tie.
   Tie, lui fellow, enervantul, vanatorul de prosti, copou, nu mai spune si restului de utilizatori care au luat atitudine intr-o mica sau mai mare masura, va dau un sfat:
  Nu-i mai bagati in seama pe DG si nu va mai consumati inutil in groapa asta de gunoi, ca nici bagaboantele si nici clientii care fut cu adevarat nu au timp de DG, luati-i exemplu lui vasile poama rosie si al altora, si faceti-i de cacat pe topicele bagaboantelor mute si analfabete pe care si le promoveaza, ardeti-i acolo unde-i doare mai tare, la interese si bani.

Le: aici pe DG veti fi in dezavantaj pentru ca se vor coaliza toti muistii la gramada, pe cand pe topicele fetelor veti vedea mult mai usor grupurile de interese, care nu se vor agita sa-si salveze concurenta balacarita.

Muie...muie, tigan codos impotent.

Marinatule,nu te agita,tocmai am primit bilanţul contabil pe 2016 şi este de bine,profit maxim.Fetiţele au fost hărnicuţe că nişte albinuţe.
Anul asta vreau să investesc şi în Cocote,aşa că aştept de la matale CV-ul+foto+ITP-ul la presetupă.
  • Like 6
Postat

Ma cam doare la poola de rahaturile pe care le tot inventati si delirati pe aici din lipsa de ocupatie

Tu vorbesti bai agramatule? Cat de ipocrit esti, baga-ti-as sarma-n rat de infect... cu "experienta".  :slap2

• Minus 2
Postat

Hai nu te mai victimiza, ca-ti place si tie.

Tie, lui fellow, enervantul, vanatorul de prosti, copou, nu mai spune si restului de utilizatori care au luat atitudine intr-o mica sau mai mare masura, va dau un sfat:

Nu-i mai bagati in seama pe DG si nu va mai consumati inutil in groapa asta de gunoi, ca nici bagaboantele si nici clientii care fut cu adevarat nu au timp de DG, luati-i exemplu lui vasile poama rosie si al altora, si faceti-i de cacat pe topicele bagaboantelor mute si analfabete pe care si le promoveaza, ardeti-i acolo unde-i doare mai tare, la interese si bani.

Le: aici pe DG veti fi in dezavantaj pentru ca se vor coaliza toti muistii la gramada, pe cand pe topicele fetelor veti vedea mult mai usor grupurile de interese, care nu se vor agita sa-si salveze concurenta balacarita.

Muie...muie, tigan codos impotent.

Ba boule de aia se numeste Dg ca aici pot retardatii ca tine sa scrie diareele cerebrale pe care si le caca din creier.

N-o sa ti scrie nimeni pe topicele fetelor tocmai pt ca acolo de obicei sunt informatii sau alea ar trebui sa fie.

Iar daca o sa intri tu pe topice la fete sa le murdaresti topicele o sa te cenzureze alea .

Labarelile tale sunt minunate aici oricum tu n ai ce cauta pe topice la fete ca tu iti faci laba maxim cred ca suni la telefon gafaind "a ---a----cat e normalu----?"in timp ce iti faci laba sau ceva de genu cred.Nu stiu ce fac fetele cu de astia ca tine da o sa ne scrie poate cateva sa stim si noi.

Futu-ti pastele tau de labagiu cretin acuma ma grabesc ca i-am promis la ma-ta ca o fut seara asta si nu vreau sa o dezamagesc.Cand is gata ii fac si recenzie

• Like 8
  • Minus 11
Postat

Tu vorbesti bai agramatule? Cat de ipocrit esti, baga-ti-as sarma-n rat de infect... cu "experienta".  :slap2

Dispari ca te calc daca te mai vad pe aici.Unde pula mea te crezi?Intri aici sa te iei de oameni fara sa-ti faca nimic?Bai baiatule daca ma vezi pe mine fugi cat poti ca scot de pe tine apa sfintita
  • Like 7
  • Minus 11
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Ba nene, stii ce mi-ar placea ? Sa se intalneasca toti userii de pe aici care sunt suspectati impreuna cu cu cei restul care vor. Sa vedem atunci surprize-surprize .

Ce ziceti, se paote intampla asta? intr-o sambata seara undeva intr-un loc cu suprafata mare, ca deh sunt multi :D .. 

Piata Universitatii? :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cu pancarte de recunoastere :D

De culoare rosie, cu inimioare albe ! =))

Postat

Dispari ca te calc daca te mai vad pe aici.Unde pula mea te crezi?Intri aici sa te iei de oameni fara sa-ti faca nimic?Bai baiatule daca ma vezi pe mine fugi cat poti ca scot de pe tine apa sfintita

Auzi, vrei sa-mi bag pula-n ma-ta? 

Postat

Roaga-l pe admin sa ma coloreze sa am acces la PM... sau macar sa imi dea voie sa postez in intervale mai mici de timp. Ii spui ca vrei sa ma cunosti! 

O sa inteleaga el.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

UP, baga-mi-as in ele de fazan si muzichie repetata retardant-obsesiv-compulsiv de catre cei cativa melomani/garizi sclerozati consacrati.   :@

Boss de ce pula calului mi-ai inchis topicul ala cu sufletul si halcile de carne, in care l-am ars pe mos fasole scleroza de-i sarise proteza din pahar ?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

mi-ai inchis topicul ala cu sufletul si halcile de carne

😅

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...