Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Deja ai spus de 1000 de ori, ca esti ATC si ca "fetele sunt pe coclauri".

In fairness, cred ca nici nu se compara cu de cate ori ai zis tu ca...

Repet, ma doare-n perpulis de orice si oricine de pe nimfomane.com.

La randul meu, ma repet (cu scuzele de rigoare) - pentru astia oleaca mai vechi pe forum, cred c-ar fi dificil sa numere chiar si username-urile pe care le-ai facut ca sa repeti de coishpe mii de ori chestia asta... ;)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

La randul meu, ma repet (cu scuzele de rigoare) - pentru astia oleaca mai vechi pe forum, cred c-ar fi dificil sa numere chiar si username-urile pe care le-ai facut ca sa repeti de coishpe mii de ori chestia asta... ;)

practică autosugestia :))))
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deja ai spus de 1000 de ori, ca esti ATC si ca "fetele sunt pe coclauri".

Si nimeni nu te baga in seama.

Te bagi ca musca in curul vacii ... ce te face sa crezi ca te-as fi bagat in seama ? Te agati de toate postarile , poate mai ciupesti nitica validare / atentie ... pitiponc schizo-tembel ! 

Postat

Atata te chinui sa ma amorsezi, de zici c-ai avea ceva de castigat dac-as raspunde si io, pana la urma, cu aceeasi moneda... ;) ba, stop joc! esti cumva pisicuts?

PS.Pe cand aceleasi "injectii" la amenintarile/injuraturile de mama ale lui @Picon, @Pipilica, @Machucambo sau @Godfather?

Reputație: 10279
Postat

Ia o byzda, ceva da băut, trageo buka, apoi, vedeți ce mâncați :))))

Sincer, poate c-ar mere' o bere rece... in rest, n-am chef. Plm, ziceti ce vreti sau dati-ma cu capu' de pamant, da' mi-i dor de famelie (care-i la tara). Parca n-are farmec casa fara aia mici...  :blushing2

Postat

Te bagi ca musca in curul vacii ... ce te face sa crezi ca te-as fi bagat in seama ? Te agati de toate postarile , poate mai ciupesti nitica validare / atentie ... pitiponc schizo-tembel !

Cand ai fost la psiholog ultima data?

Sincer.

• Administrator
Reputație: 114331
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Atata te chinui sa ma amorsezi, de zici c-ai avea ceva de castigat dac-as raspunde si io, pana la urma, cu aceeasi moneda... ;) ba, stop joc! esti cumva pisicuts

Mai bine da-mi ceva idei ce plm sa gatesc in seara asta - iara-s home alone, si parca n-am chef sa mânc din brişcă. Fă-te şi tu util...

daca ai decis sa il intrebi pe miskin de mancare el o sa-ti recomande doar mancare de cartofi si cu parizer prajit deasupra

pre_1530898787__656x440_mancarica-de-car

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

Sincer, poate c-ar mere' o bere rece... in rest, n-am chef. Plm, ziceti ce vreti sau dati-ma cu capu' de pamant, da' mi-i dor de famelie (care-i la tara). Parca n-are farmec casa fara aia mici...  :blushing2

știu :)

L-am adus acasă :))) Personal :)))

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Ia stai Gogule așa, ca nu demult, tu și prostu' ăla va balacareati. Acum ce faceți? :))))

Va facem joagar/sandwich/poshta, cum ar veni, slobozi-m-as si caca-m-as pe ochii vostri de tigani, bosketari, trantori, pamblicari, gainari si jeguri ale societatii, doar de 2 este nevoie pentru aceasta fantezie la care multi dintre voi visati, ca altfel, orice om cu creier, scoala, si de carte si a vietii, va putem da la muie, constant, nonstop si din orice pozitie pe unde va prindem, de dorei mamaligari semianalfabeti cu 10 clase fara bac care sunteti, sa ne pisham pe neamu' vostru de boskeri si panarame fara pic de caracter, care ati descoperit online-ul si traiti efectiv din el, obsedati sexuali, pervesi si **spam editat**i distrusi de laba, cat si alti infractori recidivisti care au inteles ca virualul ofera muuult mai multe posibilitati de a fura si pacali gusteri creduli, decat ar putea sa le mai ofere lumea reala.

OLEEE si haide Buziii, orice ar fi !!! :clapp  :hooray  :hihat ... si pisha-m-as pe el de 'folbal' si pe miliardele de bulanjii retardati-fanatici, indragostiti de milioanele, masinile, pulile, frezele, tatuajele de folbalisti/maimutze si cocalari corentatzi, analfabeti, care ar merita maxim 1000 de coco pe luna, pentru lipsa creierului si a jucatului, pierdutului tipului pe langa  besica rotunda !!!  :kotzen  :jerkoff
  • Oras:Ucea
Postat

PS.Pe cand aceleasi "injectii" la amenintarile/injuraturile de mama ale lui @Picon, @Pipilica, @Machucambo sau @Godfather?

Care-i legătura, gunoiule deontolog? Contacteaz-o urgent pe prietena ta @jegtantric, că împărțiți aceleași vibrații.

• Like 1
Postat

daca ai decis sa il intrebi pe miskin de mancare el o sa-ti recomande doar mancare de cartofi si cu parizer prajit deasupra

pre_1530898787__656x440_mancarica-de-car

Ai de :) mea, Gogule.

Arhiva personala?

Ma pis pe tine si pe neamul tau de tarla.

Ai ajuns sluga curvelor si proxenetilor.De fapt, asta ai fost mereu, doar ca acum nu te mai ascunzi.

Vizitator
Postat

Va facem joagar/sandwich/poshta, cum ar veni, slobozi-m-as si caca-m-as pe ochii vostri de tigani, bosketari, trantori, pamblicari, gainari si jeguri ale societatii, doar de 2 este nevoie pentru aceasta fantezie la care multi dintre voi visati, ca altfel, orice om cu creier, scoala, si de carte si a vietii, va putem da la muie, constant, nonstop si din orice pozitie pe unde va prindem, de dorei mamaligari semianalfabeti cu 10 clase fara bac care sunteti, sa ne pisham pe neamu' vostru de boskeri si panarame fara pic de caracter, care ati descoperit online-ul si traiti efectiv din el, obsedati sexuali, pervesi si **spam editat**i distrusi de laba, cat si alti infractori recidivisti care au inteles ca virualul ofera muuult mai multe posibilitati de a fura si pacali gusteri creduli, decat ar putea sa le mai ofere lumea reala.

OLEEE si haide Buziii, orice ar fi !!! :clapp :hooray :hihat ... si pisha-m-as pe el de 'folbal' si pe miliardele de bulanjii retardati-fanatici, indragostiti de milioanele, masinile, pulile, frezele, tatuajele de folbalisti/maimutze si cocalari corentatzi, analfabeti, care ar merita maxim 1000 de coco pe luna, pentru lipsa creierului si a jucatului, pierdutului tipului pe langa besica rotunda !!! :kotzen :jerkoff

și ce-mi zici mie? :)))

Apropo, te mai pacalesc curvele, dasteptule? :)))

• Like 1
Postat

Cand ai fost la psiholog ultima data?

Sincer.

Bai fonfaitule ... ce pula mea vrei ? Nu-ti mai ajunge soseaua ? Lasa-ma dracului in pace , si vezi de treaba ta ... Devii plictisitor , inept , incepi sa te repeti ... jenant . 

• Like 1
Postat

Bai fonfaitule ... ce pula mea vrei ? Nu-ti mai ajunge soseaua ? Lasa-ma dracului in pace , si vezi de treaba ta ... Devii plictisitor , inept , incepi sa te repeti ... jenant .

post-267988-0-17953800-1530899461_thumb.jpg

Postat

și ce-mi zici mie? :)))

Apropo, te mai pacalesc curvele, dasteptule? :)))

Nu mai răsuci cuțitu-n rană

• Like 1
Vizitator
Postat

D10S.

:))))))))))))))))))

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cum se completează ei, demenții de marinel și kinuitu'! Zici că-s frați! Poate și sunt...

• Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...