Sari la conținut

Tigani gainari, proxeneti, limbisti, guristi, dementi dezaxati, infractori si alti recidivisti.

91 membri au votat

1. 1. Va doriti ca acesti useri sa dispara din aceasta comunitate ?

Postări Recomandate

Postat

baga si tu FLOCOSENIE ceva aici sa-i facem omului norma  de pagini pe zi   .....tu mai lipseai  :laugh2

bag de seama ca te-ai impotmolit cu botu'n flocii mei si nu vrei sa mai iesi de acolo ... stai bland , ca pentru flocosenia mea tre sa platesti  :rax2 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Baga mainile la una intre craci, daca-ti si tremura s-a scos !!!

Bag eu altceva intre craci, pentru maini am tras o tuica si s-a rezolvat ! :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 1
  • Oras:in flames
Postat

Nu-ti mai spala rufele in public. 

Nu cred ceea ce spui pentru ca pe mine m-ai injurat o data fix degeaba, doar pentru ca te-am contrazis, fara sa te jignesc/injur.

Pur si simplu nu ai discernamant uneori, spui ce-ti vine la gura.

Si e o greseala repetata de n ori.

Eu sunt capabila sa recunosc ca esti unul dintre persoanele injurate ca nu ma ascund dupa degetul nimanui, nici macar ar meu. Tu nu vei fi niciodata capabil sa admiti ca m-ai insultat chiar si cand nu imi adresai comentarii direct spunand lucruri care nu fac cinste unei femei, nu una onorabila, cu alti barbati in repetate randuri, dand de acestea  mereu.

Asta inseamna sinceritatea ca exercitiu propriu-zis si ar trebui sa inveti ca obiectivitatea este posibila chiar si in cazul propriei persoane prin detasare si empatie.

Daca vrei sa intelegi ce iti explic bine,daca refuzi te priveste. Mie personal nu imi aduce vreun beneficiu pozitivitatea ta ori lipsa acesteia :)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Da ce' te pomenesti ca vrea si Mrinelu 50-100 de pagini... :ewpu :ewpu :ewpu

pai asta spunea (se vaita)  demult .....ca el trateaza  cele mai interesante subiecte si duce lipsa de audienta

intre timp  a devenit si invidios pe celalalt si  incearca sa-i deturneze "capodopera"

• Like 15
  • Minus 14
Postat

bag de seama ca te-ai impotmolit cu botu'n flocii mei si nu vrei sa mai iesi de acolo ... stai bland , ca pentru flocosenia mea tre sa platesti  :rax2 

Chiar de dimineata am gasit-o

Uite-o

post-194745-0-82943200-1483963219_thumb.jpg

Daca semeni cu ea vin si platesc  , asta era baiul?

• Like 16
  • Minus 14
Postat

cine sa te primeasca pe tine ? nici cu bani nu te primesc fetele de pe acolo , eu de ce te-as primi ?

iti dai seama  .....cand le spun ca sunt Miky77 de pe Nimfomane imi trantesc usa si telefonul in nas

da uite d'al dracu' nici eu nu le spun  :laugh2 

Postat

=)) =)) =)) asta e ultima ta gaselnita sa te accepte =)) ....   =))  

Corect ...a fost altfel vreodata ? :)

Daca vin si la tine faci asa 

post-194745-0-84246000-1483964068_thumb.gif

si dupa...cam asa

post-194745-0-02129500-1483964108_thumb.gif

• Like 17
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu sunt capabila sa recunosc ca esti unul dintre persoanele injurate ca nu ma ascund dupa degetul nimanui, nici macar ar meu. Tu nu vei fi niciodata capabil sa admiti ca m-ai insultat chiar si cand nu imi adresai comentarii direct spunand lucruri care nu fac cinste unei femei, nu una onorabila, cu alti barbati in repetate randuri, dand de acestea  mereu.

Asta inseamna sinceritatea ca exercitiu propriu-zis si ar trebui sa inveti ca obiectivitatea este posibila chiar si in cazul propriei persoane prin detasare si empatie.

Daca vrei sa intelegi ce iti explic bine,daca refuzi te priveste. Mie personal nu imi aduce vreun beneficiu pozitivitatea ta ori lipsa acesteia :)

Ideea e ca m-ai injurat gratuit. La fel si pe atatia altii. Daca ma injurai cu motiv, nu ziceam nimic. 

Din nou bagi treaba asta cu "nu fac cinste unei femei", "nu asa se vorbeste unei femei" si alte truisme de genul asta.

Baga la cap cat mai ai timp: Cand te bagi in troaca, te mananca porcii. 

Daca intri in discutii care te depasesc, intre curvari si bagabonzi, o sa te stropesti. Degeaba incerci dupa ce te-ai stropit sa pari rafinata, domnisoara nevinovata si alte balarii d-astea. 

Cand injuri cu pula-n gura si spui tot felul de porcarii, n-ai cum sa pretinzi apoi respectul cuvenit unei doamne. Plecam de la premisa ca nu esti doamna daca injuri si te bagi printre porci.

Intr-un fel te asemeni cu Popeye. Adica ii bagi pe toti in aceeasi oala, faci spume aiurea, generalizezi aberant. Ma rog, nu esti chiar ca el pentru ca mai ai un post normal din 10 posturi care sunt noaptea mintii.  Asta fata de el care e in bezna totala, pierdut total. Ala rupe si camasa de forta, scuipa tastatura, musca biroul.

Postat

Categoria proxeneti:
Picon
trollescovicious
Marean no1
Sarlatanul/oly
Batranul George/gyorgye69
...

Bah, Marinare, mai da-te-n plm: ti-am zis ca eu sunt alt user fata de Batranul George, dar vad ca nu bagi la cap. Trebuia sa ne deschizi linii separate, ce dreak!:(

• Like 5
Postat

eu nu am nevoie sa fiu tunsa la zero sa dau cu pumnul =))

atunci sari peste felu' unu , te tunzi singura si dupa aceea faci ce vrei...adica dai cu pumnul  :rax2 :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

=)) =)) =)) 

aici m-ai rupt , picoane =)) ... pai bine mai, tu cu fasule rupi inima muierilor ?? =)) 

sculptor in fasule, ... ghicitor in bob de fasule si romantic... iahnie de fasule cu coaste afumate =)) =)) 

Romantism curat! Fasulea ie cea mai frumoasă muzică. Parol!
  • Like 2
  • Minus 20
Postat

Pagina 6, suntem pe drumul cel bun

Hai cu egalarea!

Postat

Ideea e ca m-ai injurat gratuit. La fel si pe atatia altii. Daca ma injurai cu motiv, nu ziceam nimic. 

Din nou bagi treaba asta cu "nu fac cinste unei femei", "nu asa se vorbeste unei femei" si alte truisme de genul asta.

Baga la cap cat mai ai timp: Cand te bagi in troaca, te mananca porcii. 

Daca intri in discutii care te depasesc, intre curvari si bagabonzi, o sa te stropesti. Degeaba incerci dupa ce te-ai stropit sa pari rafinata, domnisoara nevinovata si alte balarii d-astea. 

Cand injuri cu pula-n gura si spui tot felul de porcarii, n-ai cum sa pretinzi apoi respectul cuvenit unei doamne. Plecam de la premisa ca nu esti doamna daca injuri si te bagi printre porci.

Intr-un fel te asemeni cu Popeye. Adica ii bagi pe toti in aceeasi oala, faci spume aiurea, generalizezi aberant. Ma rog, nu esti chiar ca el pentru ca mai ai un post normal din 10 posturi care sunt noaptea mintii.  Asta fata de el care e in bezna totala, pierdut total. Ala rupe si camasa de forta, scuipa tastatura, musca biroul.

Bine, cum zici tu. Observ ca nu voiai o efectiva conversatie cu un schimb cumpatat de argumente, ci sa ai mortis dreptate.

Drept urmare nu ai luat in calcul ori dat importanta parerii mele. Eu nu vad cum as putea avea un dialog construit si constructiv cu cineva care imi ignora perspectiva, mergand ca un patradator doar pe baza a ce spune el. Eu nu te pot face peste ca am alte criterii de evaluare si nu-s prostibila sa arunc cuvinte mari ori sa nu stiu ce inseamna smecheria inafara unui calculator ,dar ca mine te comporti ca o stiuca :)) mergi tot in fata cu viteza si cauti sa musti din coada ce simti tu nevoia. lasa-mi codita in pace ca nu e frumos :))

Sa fie ca tine daca esti obtuz, o zi frumoasa sa ai :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pagina 6, suntem pe drumul cel bun

Zici ? :ewpu :ewpu :dodgy: :dodgy: =)) =))

Postat

Bine, cum zici tu. Observ ca nu voiai o efectiva conversatie cu un schimb cumpatat de argumente, ci sa ai mortis dreptate.

Drept urmare nu ai luat in calcul ori dat importanta parerii mele. Eu nu vad cum as putea avea un dialog construit si constructiv cu cineva care imi ignora perspectiva, mergand ca un patradator doar pe baza a ce spune el. Eu nu te pot face peste ca am alte criterii de evaluare si nu-s prostibila sa arunc cuvinte mari ori sa nu stiu ce inseamna smecheria inafara unui calculator ,dar ca mine te comporti ca o stiuca :)) mergi tot in fata cu viteza si cauti sa musti din coada ce simti tu nevoia. lasa-mi codita in pace ca nu e frumos :))

Sa fie ca tine daca esti obtuz, o zi frumoasa sa ai :)

Perspectiva ta? Habar nu am care o fi si mi-e si frica sa mi-o imaginez. Adica nu pot intelege de ce ar sta cineva atat de mult p-aici daca nu vrea sa gaseasca ceva de futut.

Ai putea insa admite ca daca n-ai avea acele iesiri cand iti pierzi total controlul, ar fi oricum mult mai putine de reprosat.

O zi buna si tie!

• Like 8
  • Minus 6
Postat

Du-te bre că nu vorbesc cu proxeneţii =))

Ai sictir!

• Like 3
  • Minus 20
Postat

Asta o avea proxenet sau o fi libera de contract? Sa i-o plasam lui Popeye, sigur i-ar placea. Pare de cursa lunga.

are proxenet ca Anonna , adica  solo  :laugh2   o recomand  pe ea ca o tenta intr-un timp  sa-l linisteasca  :laugh2 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...