Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2017 Postat Ianuarie 28, 2017 Picon sa stii ca adevarul este de partea lui aady860 stiu despre ce vorbesc .... sievert25 poate este la inceput dar nu este de notele alea niciodata doar dc se opereaza in foarte multe parti😊😊😊😊😊
tarfulescu Reputație: 2 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 ma voi duce, multumesc frumos pup nu te duce ca-ti scad sanii ))
adelina92 Reputație: 466 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2017 nu te duce ca-ti scad sanii ))ok mulțumesc pentru sfat, te pup
mario83 Reputație: -387 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 Nu mai incuraja fata sa ramana grasa.
adelina92 Reputație: 466 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2017 Nu mai incuraja fata sa ramana grasa.nu voi rămâne "grasă" mulțumesc frumos și ție, zi frumoasa îți doresc pup
mihai230579 Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 salutare. ce va mai place sa o jigniti nici daca o jigniti nici daca o laudati nu aveti nimic de castigat , inca nu am avut ocazia sa o cunosc sper cat mai curand sa o cunosc .. insa se vede clar , este foarte educata desi unii dintre voi o jigniti fara sa o cunoasteti real ea nu raspunde cu rautate si din asta se vede ca este foarte educata degeaba este super frumoasa daca este fitoasa si needucata bafta , tuturor sii te Adelina... 2
Vizitator aady860 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Nu e cazul să fii malițios! Am pus una sub alta, două recenzii diametral opuse. Ce ai înțelege tu, dacă ai fi în locul cititorului? Că cineva dintre voi doi a exagerat, pentru că nu sunt nuanțe sau diferențe mici între voi, ci extrem de mari. Trebuia să dau poate multiquote, pentru a nu se naște, iată, confuzii.Scuze colegu', nu am văzut cealaltă postare în care ai citat ce a spus altcineva, credeam ca te referi la faptul ca nu se înțelege ce vreau sa spun. Scuze din nou 😠1
Vizitator aady860 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 salutare. ce va mai place sa o jigniti nici daca o jigniti nici daca o laudati nu aveti nimic de castigat , inca nu am avut ocazia sa o cunosc sper cat mai curand sa o cunosc .. insa se vede clar , este foarte educata desi unii dintre voi o jigniti fara sa o cunoasteti real ea nu raspunde cu rautate si din asta se vede ca este foarte educata degeaba este super frumoasa daca este fitoasa si needucata bafta , tuturor sii te Adelina... SI tu ce ai de castigat? Nu realizezi ca te contrazici in ce spui? Sincer eu cred ca au fost si altii, dar din resprect au zis sa nu comenteze sau sa critice, eu din contra nu am criticat, ci am vorbit din punct de vedere al unui om care a avut experiente si mi-am spus punctul de vedere, concret, nu din ceea ce imi doresc si vad.Daca tie ti se pare ca raspunde frumos si etc., este pentru faptul ca stai si citesti si , nicidecum nu contribui pe experiente avute cu subiectul la care comentezi. citeste, dute, si revin-o cu comentarii. Pana atunci.... Trecem peste recenzia ta.O zi buna. Ma bucur ca in cele din urma mi-a dat cineva dreptate, adica Picon sa stii ca adevarul este de partea lui aady860 stiu despre ce vorbesc .... sievert25 poate este la inceput dar nu este de notele alea niciodata doar dc se opereaza in foarte multe parti
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 eu zic sa treceti la recenzii lasati off topicul
mihai230579 Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 salut aady860 cu ce anume ma contrazic singur .eu nu am laudato doar mi am spus o parere . daca nu ti place o prajitura nu o mananci asa ca daca spunem despre ea ca este grasa , ca are sanii mari , ca se uita intr o parte. nu ne place nu ne ducem nu are rost sa i aducem jigniri nici ei si nici alteia. la asta ma referam . bafta cu siguranta am sa scriu recenzia du p ce mi va face o vizita , SEARA BUNA
adelina92 Reputație: 466 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2017 salut aady860 cu ce anume ma contrazic singur .eu nu am laudato doar mi am spus o parere . daca nu ti place o prajitura nu o mananci asa ca daca spunem despre ea ca este grasa , ca are sanii mari , ca se uita intr o parte. nu ne place nu ne ducem nu are rost sa i aducem jigniri nici ei si nici alteia. la asta ma referam . bafta cu siguranta am sa scriu recenzia du p ce mi va face o vizita , SEARA BUNAva multumesc la toți, va rog nu va certați, sincer accept critici jigniri, tot ce doriți voi, nu ma supar nu am de ce, eu va mulțumesc la toți, va pup si va doresc o seara frumoasa
rockefeler Reputație: 136 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 29, 2017 Du-te fata la sala ca arati rau de tot..fara misto. ma voi duce, multumesc frumos pup Sexi poze....in garaj te bagi la un mumu
Vizitator aady860 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 salut aady860 cu ce anume ma contrazic singur .eu nu am laudato doar mi am spus o parere . daca nu ti place o prajitura nu o mananci asa ca daca spunem despre ea ca este grasa , ca are sanii mari , ca se uita intr o parte. nu ne place nu ne ducem nu are rost sa i aducem jigniri nici ei si nici alteia. la asta ma referam . bafta cu siguranta am sa scriu recenzia du p ce mi va face o vizita , SEARA BUNALa fel nici eu și cine a mai spus nu a jignit-o, și-a spus părerea. Cum tu o divinități ca e deșteaptă și ce spuneai, la fel și noi am spus opinia noastră. Noi mergem la futut nu la a evalua aptitudinile ei de educație.Și chiar tu spuneai ca unii nu o cunosc și își dau cu părerea, și defapt ea e foarte educata, iar ulterior spui ca nu ai fost la ea. Liniștește-te, dute și apoi vorbește.Nu diviniza pe cineva doar din ceea ce scrie sau cum vorbește la telefon, fiindcă noi aici vorbim de altceva. Am încheiat subiectul, eu am făcut recenzie, fa și tu și apoi mai vorbim. Subiect închis. 2
adelina92 Reputație: 466 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 29, 2017 eu zic sa treceti la recenzii lasati off topicul Mulțumesc frumos, te pup 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 Mulțumesc frumos, te pup Eu te pup si-ti multumesc 5 7
adelina92 Reputație: 466 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 30, 2017 Eu te pup si-ti multumescnu ai ptr ce, ești un om extrem de civilizat, și îți mulțumesc mult pentru tot :* 1
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Sexi poze....in garaj te bagi la un mumu Poi ce frate este traseista? Numai alea o fac oriunde, ea face out call nu-i zdreanta 5 7
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Ianuarie 31, 2017 Outcall 150/h sex oral neprotejat cu finalizare orala, sex normal protejat, sex intre sanii, finalizare faciala, finalizare pe sânii, accept Palme peste fese, sex oral adanc.FanteziÎnghițireAnilingusUro (pasiva)Sex anal protejat.Ma puteți contacta la numărul de telefon0734896180 acest număr este valabil și pentru watsapp, va pup și abia aștept sa ne cunoaștem.super.ai bagat si uro pasiva.o sa te mai contactez.data trecuta(vineri pe 27)a fost misto.individul de la Universitate,cu tatuaj pe spate.la revedere.☺
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Ianuarie 31, 2017 Poi ce frate este traseista? Numai alea o fac oriunde, ea face out call nu-i zdreantacorect.
adelina92 Reputație: 466 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2017 super.ai bagat si uro pasiva.o sa te mai contactez.data trecuta(vineri pe 27)a fost misto.individul de la Universitate,cu tatuaj pe spate.la revedere.☺ma bucur ca te-ai simțit bine, te pup
adelina92 Reputație: 466 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2017 Poi ce frate este traseista? Numai alea o fac oriunde, ea face out call nu-i zdreantamulțumesc frumos, se vede educația te pup
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2017 Picon sa stii ca adevarul este de partea lui aady860 stiu despre ce vorbesc .... sievert25 poate este la inceput dar nu este de notele alea niciodata doar dc se opereaza in foarte multe partiMă bucur că știi ce vorbești, asta înseamnă că ai vizitat-o, ceea-ce nu este cazul meu! De aceea, voind eu să iau o decizie, am citit recenziile recente, printre care cele două. Este imposibil, sunt prea diametral opuse. Te cred pe cuvânt, dar o recenzie completă ar fi mult mai folos (nu numai mie), decât acest comentariu al tău.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2017 Postat Februarie 1, 2017 Nu merita nici recenzie
mihai230579 Reputație: 7 Postat Februarie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 1, 2017 Nu merita nici recenzieAi putea sa ne spui si noua dc nu merita nici recenzie, sa stim si noi care sunt argumentele macar pe scurt ...
Vizitator aady860 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Ai putea sa ne spui si noua dc nu merita nici recenzie, sa stim si noi care sunt argumentele macar pe scurt ...Frate dute și vezi nu mai tot studia cazul. Mergi, vezi și gata. Căci de imediat o luna tot ai curiozități și lauzi pe individa sus menționată și nici măcar nu o cunoști și nu ai fost la ea. Hai sa ne deschidem ochii și termina cu curiozitățile, tu, și mai e unu cu întrebarea " accepți virgini" de vreo 3 luni la toate fetele de pe forum. Dacă șarlatani spune ca nu merita știe el de ce. Nu este obligat sa aducă argumente, mai ales ție. E strict părerea lui și posibil se rezuma la atât cât a spus, nu ai tu dreptul sa soliciți sau sa impui sa îți dea detalii. S-a discutat și și el a fost de aceeași părere ca NU MERITA.ce vroiai sa spună? Cum s-a desfășurat actul și cat de nasol a fost? Dacă avea un feedback bun avea câteva recenzii pana acum, pro. Însă se pare ca acele recenzii nu apar și ar trebui sa îți pui un semn de întrebare. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum