Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 Folosind functia search si negasind nimic, m-am gandit sa descihd acest topic despre locurile unde se mananca bine ( si ieftin daca s-ar putea ) mai ales pe timpul noptii cand oferta este mai restransa. Ma gandesc ca ne-am fi de folos unii altora si in acest aspect. Numai bine!
Vizitator crlstl Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 Maverick - drumul taberii. Shaormerie deschisa non stop, iar din iulie au si livrare la domiciliu
Vizitator lordandrew Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 cea mai buna shaorma din bucuresti, romania, europa si probabil din univers se gaseste la gara, iar localul se numeste La Haleala top shaorme bucuresti restul e can-can.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 16, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 16, 2012 Ce va mai place shaorma ! 1
Vizitator crlstl Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 E la moda! Pana si Iron man, in the avengers, si agentul k, in MIB3 mananca shaorma!!!))))))
iobagul Reputație: 374 Postat Septembrie 16, 2012 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Septembrie 16, 2012 Va recomand sa mergeti "La Haleala" la Gara de Nord. Nu arata extraordinar shaormeria dar e super buna. Maioneza si restul de vreo 10 sosuri sunt facute de ei. E probabil in top 3 daca nu cea mai buna shaorma pe care am mancat o vreodata.
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 16, 2012 Autor Postat Septembrie 16, 2012 Am mai auzit de la cineva de shaormeria de la gara de nord. Chiar o sa o incerc. Si eu sunt amator de shaorma, ca sa zic asa, pt ca e cea mai la indemana pe timpul noptii. Eu mananc de obicei de la Helin langa caminul Leu pe Iuliu Maniu.Cel mai probabil maine noapte o sa o incerc p'aia de la gara si vin cu feedback-u ) @crlstl Am manacat de cateva ori si de la Maverik dar nu ma omor cu ea ca e prea uscata. Are numai piept. Mie imi place mai suculenta asa, ca pasarica... )
moxul Reputație: 86 Postat Septembrie 16, 2012 Postat Septembrie 16, 2012 @>Playboy14< vezi ca La Haleaha nu e deschisa toata noaptea. Am impresia ca e doar pana la ora 1 sau 2 AM. Oricum, subscriu si eu la parerile colegilor; fac probabil una dintre cele mai bune saorme din Bucuresti
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 16, 2012 Autor Postat Septembrie 16, 2012 Merci ca mi-ai zis Moxule ca sigur ajungeam dupa program maine p'acolo, ca am talentu asta.
euflo961 Reputație: 60 Postat Septembrie 17, 2012 Oras:V. B. L. Oras:V. B. L. Postat Septembrie 17, 2012 Pui de urs.
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 17, 2012 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 17, 2012 Genin Floreasca, sosul e criminal , Shaorma la piata 1Mai ,Gyros int Eminescu cu tunari , carne de porc,tzatziki mult si lipia facuta pe loc, iar ca restaurant , Zet , la tribunal in spate la Unirii, e non-stop si e locul potrivit sa te opresti pt halealala cu o curva, mai ales noaptea dupa chefuiala in centru vechi.
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 17, 2012 Autor Postat Septembrie 17, 2012 Bun Zet-u de haleala noaptea mai ales cu vreo curva, oricum e plin noaptea de asa ceva, dar prea multe ciori imputite.
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 17, 2012 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 17, 2012 Inainte era mai rau , era cu lautari.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2012 Postat Septembrie 17, 2012 Am si eu o curiozitate fata de cei care cunoasteti atatea shaormarii: cati din voi au 0,1 to si peste?
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2012 Postat Septembrie 17, 2012 Daca nu s-a inteles...0,1 tone si peste aceasta greutate?
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 17, 2012 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 17, 2012 tot nu s-a inteles
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2012 Postat Septembrie 17, 2012 Cati din cei care au facut recomandari de shaormerii depasesc quintalul???
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 17, 2012 Autor Postat Septembrie 17, 2012 @Cautatorul - Depinde mult si de organism. Uite eu de exemplu, mananc destul de des shaorma pt ca am o viata activa mai mult noaptea si shaorma este cea mai la indemana. Am 1.80 si 84-85kg. Am avut cel mai mult 89kg dar le-am dat jos involuntar, nu mi am propus asa ceva. Deci pe mine unu nu prea ma sperie mancarea asta asa 'calorioasa' si noaptea...
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 17, 2012 Autor Postat Septembrie 17, 2012 A ca am uitat, si cu sala am cochetat asa 1-2 luni pe an. Deci nu se pune...
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 17, 2012 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 17, 2012 off cautatorule , vb bai nenicule romana firar cantaru al dracu , io n-am belele d'astea , chiar am facut cura de shaorma , in fiecare seara cand scapam de la treaba bagam cate una mica , nu te gandi mica rau , aprox 350g timp de 15 zile fara intrerupere si n-am luat niciun kg in plus.depinde de arderi si de metabolism.Fiecare cu organismul lui.
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2012 Postat Septembrie 17, 2012 Sunteti tineri bre.. Asa ma laudam si eu pe vremuri ca mananc non-stop pana am depasit 110 kg.. Acum sunt sub limita Cautatorului, dar nu cu mult. Oricum , eu prefer o friptura udata cu vin rosu
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 17, 2012 Autor Postat Septembrie 17, 2012 Astazi am mancat la Pinar. Intersectia Drumul Sarii, cu Ghencea cu Petre Ispirescu cu Antiaeriana, pe colt langa pizzeria Forno D'oro. Restaurant cu specific turcesc. Mancare foarte buna pt cine prefera oaie, berbecut, pui, vita... dar fara porc. Mananc de vreo 2 ani acolo si am nimerit mereu numai mancare buna. Deci care sunteti amatori de asa ceva va sfatuiesc sa incercati
iobagul Reputație: 374 Postat Septembrie 22, 2012 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Septembrie 22, 2012 Eu sunt sub 0.1 tone bre. Sper sa ti foloseasca la "statistica"
vyypuss Reputație: -425 Postat Septembrie 22, 2012 Telefon: vyypuss@yahoo.com Oras:Desert Telefon: vyypuss@yahoo.com Oras:Desert Postat Septembrie 22, 2012 Pui de Urs Deschis non stop, una bucata ciorbica 5 ron si tine mai mult de fomane decat o shaorma( bleahhhhhhhhhhh).
Vizitator sexaddict Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2012 Postat Septembrie 22, 2012 L'INCONTRO,cel din Titan.Mancare foarte buna,preturi decente,singurul minus este ca nu prea au varietate la vinuri...CRAMA DOMNEASCA -centrul vechi,mancare buna si o varietate foarte mare de vinuri bune pentru amatori Greutate 0,11 tone! ))) la 193 cm
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum