Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Salutare,saptamana trecuta am fost si eu la posesoarea topicului si la cat este de laudata mie unul personal mi-a lasat o alta impresie. Totusi tind sa cred ca sunt un pic cam exagerate unele recenzii dar una peste alta fata este draguta,tanara,inalta si cu ceva vergituri destul de vizibile pe corp dar fiecare cu opinia lui.Sa incepem cu inceputul ,programarea a trebuit sa o fac abia a treia zi din momentul cand am sunat doarece este foarte solicitata.In ziua respectiva bineinteles ca am ajuns mai devreme cu 15 min fata de ora stabilita si cu toate acestea am fost invitat sus peste ora stabilita cu 5 min intarziere ,trecem peste ,ajuns in locatia cunoscuta Burebista imi deschide usa usor ascunsa dupa usa si ma invita inauntru. Apoi ne-am pus la o tigara si la taclale sa mai socializam un pic dupa care m-a intrebat daca am nevoie la dus,cum veneam de acasa am refuzat politicos si an trecut la actiune. Nu detaliezi foarte mult pt ca nu prea am ce asa ca a inceput primul nr cu un oral care numai dintisori si abia daca reusea sa l trezeasca pe ala mic.Am trecut pste si am trecut la normal in speranta sa mai salvez ceva si dupa cateva min am reusit sa finalizez oral.Dupa finalizare glont la baie. Al doilea nr a fost asemanator numai ca intre numere nu a mers sa faca dus plus ca atunci cand prinde pauza este direct pe tel. NoteleLocatie 8Fata aspect 8,50Igiena 6(pt ca nu a facut dus de niciun fel in prezenta mea)Oral 6Normal 8GFE 8,5Fk 7,50(mai mult un lins fapt pt care am renuntat la un moment dat)Halat:200/h De recomandat?Nu stiu poate pt unii.... pt mine sigur nu.Dar mai are multe de invatat si poate pe unii o sa ii deranjeze recenzia dar asta este intalnirea mea si strict parea mea. O zi buna va dorec si spor!Moaa_upset iti multumesc pentru recenzie chiar daca nu este una dintre cele mai bune pe care le-am primit , dar este relativ adevarata Imi cer scuze ca te-am facut sa astepti 5 minute , dar nu vroiam sa te invit in apartament nepregatita si nearanjata , nu am facut dus in prezenta ta pentru ca in majoritatea cazurilor eu fac dus inainte sa ajunga clientul ca sa nu ii "rapesc" din timpul lui cum de altfel ai facut si tu dus acasa si ai venit pregatit .Oralul intradevar nu este punctul meu forte , desi pe zi ce trece tind sa cred ca e mai bun si chiar si din ultimele recenzii el pare a fi mai bun Despre igiena si mirosul meu nu cred ca ai ce sa reprosezi chiar daca nu am facut dus dupa primul contact , iar la telefon mai " trag cate un ochi " uneori pentru ca nu as putea sa imi fac singura programarile altfel .Sper ca ma pot revansa fata de tine in viitor , sa pleci foarte multumit ca si ceilalti clienti ai mei ! Iti multumesc pentru vizita , te pup ! 4
moaa_upset Reputație: 64 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Februarie 15, 2017 Si mie imi pare rău ca a ieșit așa dar asta este nu poți mulțumii pe toată lumea, si întâmplarea face ca întâlnirea noastră a fost una nefavorabila pt mine.Nu vreau sa te simți jignita dar asta a fost părerea mea. Îți urez succes in ceea ce faci si cine știe poate ne vom mai revedea. O seara plăcuta!
sievert25 Reputație: 247 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Vartescoiu Oras:Vartescoiu Postat Februarie 15, 2017 Internatiune amoroasa va salut! Am revenit la cea pe care o numesc Milady! Si asa va ramane. O noua experienta superba. Condimentata de aceasta data de un super oral la care sincer nu visam, dar pentru care-i multumesc. Chiar ea mi-a solicitat sa imi ofere doar oral, pentru placerea sublima pe care a invatat sa o ofere. Atentie la zonele adiacente, ruperi de ritm, pur si simplu a invatat sa fie asa. Nu am facut finalizare orala ci am terminat sarutandu-o pasional. Mi-a daruit o jumatate de ora alaturi de o parte din frumusetea ei. Doar atat. Restul nu se poate recenza.
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Postat Februarie 15, 2017 Only me vede asa??? Oral 6Oral destul de mecanic si cu multa utilizare de mana, asa cum din nou mentionau colegi pe forum, combina oralul cu labutaCondimentata de aceasta data de un super oral la care sincer nu visam. Chiar ea mi-a solicitat sa imi ofere doar oral, pentru placerea sublima pe care a invatat sa o ofere. Atentie la zonele adiacente, ruperi de ritm, pur si simplu a invatat sa fie asa.
maximus_prime Reputație: 216 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Februarie 15, 2017 Buna Aliss! As dori sa stiu daca putem stabili o intalnire pentru maine. te-am sunat de doua ori, ti-am lasat si un mesaj dar fara nici un rezultat. multumesc
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 15, 2017 @Aliss,trebuie sa treci examenul asta la oral,e restanta din toamna Hai ca vine maine dom' profesor sa evalueze performanta 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 15, 2017 Internatiune amoroasa va salut! Am revenit la cea pe care o numesc Milady! Si asa va ramane. O noua experienta superba. Condimentata de aceasta data de un super oral la care sincer nu visam, dar pentru care-i multumesc. Chiar ea mi-a solicitat sa imi ofere doar oral, pentru placerea sublima pe care a invatat sa o ofere. Atentie la zonele adiacente, ruperi de ritm, pur si simplu a invatat sa fie asa. Nu am facut finalizare orala ci am terminat sarutandu-o pasional. Mi-a daruit o jumatate de ora alaturi de o parte din frumusetea ei. Doar atat. Restul nu se poate recenza.De ce nu se poate recenza? 3
Vizitator aliss_miss Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Buna dimineata dragii mei , din pacate vreau sa va anunt ca astazi voi pleca pentru cateva zile din Bucuresti . Nu pot sa mai iau programari . Va voi anunta cand ma intorc si cand voi incepe sa lucrez . Va doresc un weekend cat mai placut si o zi buna !!!
eryk205 Reputație: 144 Postat Februarie 16, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 16, 2017 De ce nu se poate recenza? Restul e can can 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2017 Buna dimineata dragii mei , din pacate vreau sa va anunt ca astazi voi pleca pentru cateva zile din Bucuresti . Nu pot sa mai iau programari . Va voi anunta cand ma intorc si cand voi incepe sa lucrez . Va doresc un weekend cat mai placut si o zi buna !!! Pauza de refacere sau curs de perfectionare pentru oral? :350x 10
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 16, 2017 Vacanta pt reimprospatare :-) :-) 1 1
eryk205 Reputație: 144 Postat Februarie 16, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 16, 2017 @Aliss,trebuie sa treci examenul asta la oral,e restanta din toamna Hai ca vine maine dom' profesor sa evalueze performantaAi speriat-o Si-a luat liber pt perfectionare 3
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Cred că are examen în weekend:
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 17, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 17, 2017 Ce se mai aude? Trenu' 1 2
richard1 Reputație: 22 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 17, 2017 Buna dimineata dragii mei , din pacate vreau sa va anunt ca astazi voi pleca pentru cateva zile din Bucuresti . Nu pot sa mai iau programari . Va voi anunta cand ma intorc si cand voi incepe sa lucrez . Va doresc un weekend cat mai placut si o zi buna !!! aveam programare azi la 6, bravo :clapp
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 18, 2017 A plecat cu ruby la chisinau :-) :-) 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2017 A plecat cu ruby la chisinau :-) :-)A plecat singura dar se intoarce 14 18
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 20, 2017 Bine ca stii tu... 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2017 Bine ca stii tu...Normal ca stiu 19 18
robert323 Reputație: -142 Postat Februarie 21, 2017 Postat Februarie 21, 2017 Normal ca stiuStiu ca stii, vreau sa imu faci si mie loc la asta mica in prima zi de munca a fetei, ora 17, in zi lucratoare. Eu am incercat telefonic cu ea zilele trecute dar avea loc tarziu, iar eu la acea ora sunt cu militia. 2 2
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2017 Stiu ca stii, vreau sa imu faci si mie loc la asta mica in prima zi de munca a fetei, ora 17, in zi lucratoare. Eu am incercat telefonic cu ea zilele trecute dar avea loc tarziu, iar eu la acea ora sunt cu militia.ok 19 18
skopelos Reputație: -407 Postat Februarie 21, 2017 Postat Februarie 21, 2017 Bucatarasul cel viteaz a fost numit la Consiliul National al Planificarii. Se v-a ocupa nemijlocit de programul curvelor din Bucuresti si nu numai. Adresati-va cu incredere. Nu se percepe comision. Uneori mi-e asa scarba ! 4 4
Membru Premium castellano Reputație: 10461 Postat Februarie 27, 2017 Oras:... Oras:... Membru Premium Postat Februarie 27, 2017 Normal ca stiu Ceva stiri despre colegele Aliss-Ruby? Se pare ca Aliss si Ruby nu mai sunt active din 20-21.02. Se mai intoarce careva? Voiam să verific dacă s-a mai imbunătățit prestația la oral...la oricare dintre ele.... 20
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2017 Ceva stiri despre colegele Aliss-Ruby? Se pare ca Aliss si Ruby nu mai sunt active din 20-21.02. Se mai intoarce careva? Voiam să verific dacă s-a mai imbunătățit prestația la oral...la oricare dintre ele....Aliss se intoarce 17 18
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum