Sari la conținut

Picoane!

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Nu iti reprosez nimic in afara de duplicitatea ta! Acest site, este de cacat, te identifici cu el! Iarta-ma, ki-ai demonstrat aseara ca esti bulangiu. Il meriti pe trole, de ce si toate gunoaiele! Am vrut sa fie bi e, te-am invitat la mine, nu meriti!

Postat

Nu iti reprosez nimic in afara de duplicitatea ta! Acest site, este de cacat, te identifici cu el! Iarta-ma, ki-ai demonstrat aseara ca esti bulangiu. Il meriti pe trole, de ce si toate gunoaiele! Am vrut sa fie bi e, te-am invitat la mine, nu meriti!

e ra pro a spat dilu an tu ?

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Puteai să-mi dai telefon sau un sms, ca de obicei. Ai ales calea asta, sperând la un conflict. Nu ai să vezi!  Nu e vina mea că tot timpul interpretezi aiurea, că tot timpul ai impresia că cineva are ceva cu tine.

În orice caz, ce mi se întâmplă mie, e pistol cu apă, față de ce ți se întâmplă ție. De forum, zic. 

Mulțumesc pentru invitație, dar poate că nu meriți tu, să o onorez! Iată, la numai o zi, viața mi-a dat dreptate!!

P.S. Vorbim luni la telefon, e mai bine așa.

• Oras:pretutindeni
Postat

Mânca mi ai poola aia mare de care tot n-ai loc...lua ți aÅŸ tastatura în car 😂

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Cum adică sa-l inviți la tine? :thinking

• Like 2
Postat

Mânca mi ai poola aia mare de care tot n-ai loc...lua ți aş tastatura în car

Ai o nepoata de luat la pula!?

Postat

Puteai să-mi dai telefon sau un sms, ca de obicei. Ai ales calea asta, sperând la un conflict. Nu ai să vezi!  Nu e vina mea că tot timpul interpretezi aiurea, că tot timpul ai impresia că cineva are ceva cu tine.

În orice caz, ce mi se întâmplă mie, e pistol cu apă, față de ce ți se întâmplă ție. De forum, zic. 

Mulțumesc pentru invitație, dar poate că nu meriți tu, să o onorez! Iată, la numai o zi, viața mi-a dat dreptate!!

baga numaru pe forum sal sunam si noi

Postat

Ce mi se intampla mie pe forum nene!? Toate gunoaiele au plecat, si-au tras-o la muie. Cine mai vorbeste de mine? Tu esti insa pe prima pagina, impreuna cu altii! Imi este scarba,chiar nu observi evidenta?
Postat

Ai o nepoata de luat la pula!?

Tu ai o fiică?

Baga mi aÅŸ pula n toată rasa ta de dezaxat ÅŸi n toÅ£i morÅ£ii tăi ăia proaspeÅ£i 😞😞😞😞

Hai să vezi ce capace îÅ£i dau zilele astea, sclavule...din uÅŸa te iau ðŸ˜

Postat

Ce mi se intampla mie pe forum nene!? Toate gunoaiele au plecat, si-au tras-o la muie. Cine mai vorbeste de mine? Tu esti insa pe prima pagina, impreuna cu altii! Imi este scarba,chiar nu observi evidenta?

Sobolane, esti prea insignifiant ca să prezinÅ£i vreun interes...lua m ai in gură 😂😂

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce nebuni sunteti bai nene..zi de zi va certati pe forum..chiar n-am cum sa va inteleg de ce si pt ce.

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Ce nebuni sunteti bai nene..zi de zi va certati pe forum..chiar n-am cum sa va inteleg de ce si pt ce.

nebuni e decat unu restul bat pula de creeru lui dospit in abur de prenadez

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

cearta zilnica , ca iar s-a marit kg de pizda  si nu mai este la indemana oricui   :laugh2

• Like 18
  • Minus 8
Postat

Care-s nebunii ăia?

Văd că nu bese nici dreaq de ei... noi ce-ar trebui să facem, atâta timp cât suntem provocaţi???

Postat

Parerea mea ca daca nu i-ati mai baga in seama s-ar linisti cu totii..in fine,voi stiti ce faceti..nu e treaba mea pana la urma.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Care-s nebunii ăia?

Văd că nu bese nici dreaq de ei... noi ce-ar trebui să facem, atâta timp cât suntem provocaţi???

daca la barbati de care se teme face asa urat oare cu femeile cum so comporta drogatu asta?

• Like 1
Postat

Parerea mea ca daca nu i-ati mai baga in seama s-ar linisti cu totii..in fine,voi stiti ce faceti..nu e treaba mea pana la urma.

daca nul injuram se sinucide

• Like 1
Postat

Mă piÅŸ pe ei...ÅŸi n grup, ÅŸi individual 😉

Postat

Haida de ....!!!  :)

"...eu m-am saturat de oameni perversi ..."

• Like 21
  • Minus 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...