picon Reputație: 1046 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 11, 2017 Nu ma intereseaza daca esti tu multumit.Nu ai si tu familie? Un hobby? Un serial preferat? Dependenta ta de forumul asta este patologica. Si te-a transformat - profitand si de modesta ta inzestrare intelectuala - intr-un zombie electronic.Și ce te fute pe tine grija ce fac eu, cretinule? Bulache, ești atât de prost, că pe lângă tine, Dobrică e geniu. Dar tu ... tu ce cauți pe forum, dacă ai familie, hoby, seriale preferate? Mai du-te bă în p.m. de papagal ce ești! P.S. ai grijă când mergi pe stradă că e gheață, aurolac retardat ce ești! 3
xoxo00 Reputație: 516 Postat Februarie 11, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Februarie 11, 2017 imi scrie rozkendra pe mail ca sa ii scot banul fiindca vrea sa puna poze in pizde goala bulangiu rujat nu mai stii a scrie 1
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 12, 2017 Mno amu tati putem mere acasa 4
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 12, 2017 Mno amu tati putem mere acasa nu-i prea devreme?
enervantul Reputație: 150 Postat Februarie 12, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 12, 2017 Las-o bannată, dacă ții la retinele noastre cât de cât Te-ai intors, **spam editat**ule? Stai dracului cu handicapatu' de fiu'tau, fute-l iarasi in cur, faceti ce vreti, numai scuteste-ne de prezenta ta. PS Vedea-te-as sapun, puscariasule!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 12, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 12, 2017 Te-ai intors, **spam editat**ule? Stai dracului cu handicapatu' de fiu'tau, fute-l iarasi in cur, faceti ce vreti, numai scuteste-ne de prezenta ta. PS Vedea-te-as sapun, puscariasule! Plecasem?
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 12, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 12, 2017 Plecasem? Isi spune dorintele cu voce tare! 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 12, 2017 #michidutza fara putza, oare ce am zis eu mai devreme? platesti, te poti amuza cat vrei!!!! tare retard esti!!! ai nevoie de grafica?la pensionare decat postasul ajunge uneori nici acela PSu Cum sa fiu retard cand nu vreau sa dau bani . Ofticoaso
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 12, 2017 la pensionare decat postasul ajunge uneori nici acela PSu Cum sa fiu retard cand nu vreau sa dau bani . Ofticoaso stim, vrei moca/gratis... chitrosule!
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 12, 2017 stim, vrei moca/gratis... chitrosule! inca nu sunt postas incearca luna viitoare
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 12, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 12, 2017 inca nu sunt postas incearca luna viitoare nici nu ti-as dori sa te apropii de usa mea... am un pitbull bine pregatit pentru gonitul postasilor
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 12, 2017 nici nu ti-as dori sa te apropii de usa mea... am un pitbull bine pregatit pentru gonitul postasilorcredeam ca este animal mai mare doar asa ii fac 18 9
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 12, 2017 Daca nu va potoliti, va inchiriez o camera. 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2017 Isi spune dorintele cu voce tare! Și o suge în tăcere. 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 Rezista, frate! 4 1
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Februarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2017 Sex impreuna cu alte persoane . Voi sunteti bisexuali .O persoana heterosexuala nu ar accepta in veci ce faceti voi.Esti un caz fericit . In proportie covarsitoare un barbat care isi iubeste sotia divorteaza daca realizeaza ca " femeia lui " a calcat stramb . Prezervativele se pot pune si in alta parte decat in torpedoul masinii iar chilotii din geanta nu are cum sa ii observe daca geanta este inchisa.Ete ca mai sunt și unii care nu își părăsesc femeia ca a calcat strâmb. Și invers, femeie care nu divorțează din același motiv. Pentru ca unele relații sunt puternice și se iubesc prea mult încât alte plăceri omenești nu contează.La fel cum mai zicea cineva cum sunt relațiile prin vest și alte tari, mai libertine, etc
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 Ete ca mai sunt și unii care nu își părăsesc femeia ca a calcat strâmb.Și invers, femeie care nu divorțează din același motiv. Pentru ca unele relații sunt puternice și se iubesc prea mult încât alte plăceri omenești nu contează.La fel cum mai zicea cineva cum sunt relațiile prin vest și alte tari, mai libertine, etc Ma bucur nespus pentru acestia. 4 1
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Februarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2017 Iar cu faza de a minte sau a spune adevărul, e relativa, o relație nu seamana cu alta. Unora le place în minciuna, altora cu supremul adevăr. Eu am recunoscut acum ceva timp, forțat de anumite împrejurări . Alte ieșiri (nu) se pot masca fără a minți, exemple și inu paginile precedente. Oricum la cat de rar merg eu, nu e greu a masca.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 14, 2017 Nu inteleg de ce ai subliniat anumite cuvinte . Nu cred ca ai inteles in totalitate ce am scris sau ai inteles si te faci ca ploua. Sunt de parere ca trebuie lasam brazii sa creasca si oile sa pasca . Nu am citit tot ce ai postat tu aici pe minunatul forum. Nu am problema ta existentiala Un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti ! N-ai problema mea "existențială", dar te fute freacă grija de ea. Păi, cum vine asta? Ori lăsăm brazii să crească, ori dăm sfaturi nesolicitate, pline de aroganță și sictir? Și-apoi, eu n-am probleme existențiale de felul meu. Sunt întâmplări din viață prin care poate trece oricine la un moment dat. Shit happens. Ce să-i faci? Unora le place să facă tocăniță și să posteze melodii expirate, altele preferă dezbateri mai interesante. Fiecare cu păsărica ei. P.S.- când dai quote pe forum, se utilizează sublinierea pentru ca interlocutorul să observe mai bine la ce anume te-ai referit. E o procedură des uzitată, deloc specială.
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 14, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 14, 2017 https://media.giphy.com/media/Bi6FcO7UoutWM/giphy.gif 2 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 14, 2017 Ia si-o bere.
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 14, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 14, 2017 Ia si-o bere. Sunt in timpul programului. N-am voie alcool.
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 14, 2017 N-ai problema mea "existențială", dar te fute freacă grija de ea. Păi, cum vine asta? Ori lăsăm brazii să crească, ori dăm sfaturi nesolicitate, pline de aroganță și sictir? Și-apoi, eu n-am probleme existențiale de felul meu. Sunt întâmplări din viață prin care poate trece oricine la un moment dat. Shit happens. Ce să-i faci? Unora le place să facă tocăniță și să posteze melodii expirate, altele preferă dezbateri mai interesante. Fiecare cu păsărica ei. P.S.- când dai quote pe forum, se utilizează sublinierea pentru ca interlocutorul să observe mai bine la ce anume te-ai referit. E o procedură des uzitată, deloc specială.Cat fight...!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2017 Postat Februarie 14, 2017 N-ai problema mea "existențială", dar te fute freacă grija de ea. Păi, cum vine asta? Ori lăsăm brazii să crească, ori dăm sfaturi nesolicitate, pline de aroganță și sictir? Și-apoi, eu n-am probleme existențiale de felul meu. Sunt întâmplări din viață prin care poate trece oricine la un moment dat. Shit happens. Ce să-i faci? Unora le place să facă tocăniță și să posteze melodii expirate, altele preferă dezbateri mai interesante. Fiecare cu păsărica ei. P.S.- când dai quote pe forum, se utilizează sublinierea pentru ca interlocutorul să observe mai bine la ce anume te-ai referit. E o procedură des uzitată, deloc specială. Happy valentin's day !!! Tocanita nu fac pentru ca nu ne place. Dezbateri interesante, despre ce... despre un ipotetic caz de monstruasa crima- numita "infidelitate" ?Ai auzit de intuitie , de logica ? Ai auzit de incredere , de iubire , de iertare ? Iti recomand : Cabinet de psihologie :Adina Demian tel 0722 453 300 program azi 12 -14 si 15-20 Bafta!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2017 Postat Februarie 14, 2017 Cat fight...! Nu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum