Sari la conținut

Eva 0748405863

Postări Recomandate

Bun...nu ca ar mai fi cazul sa intaresc ce au zis predecesorii mei dar...

Abia am plecat de la Eva...a 5 a întâlnire cred

Locația perfecta notă 10

Eva este o minune...curata sociabilă nu te grăbește nicio secundă...servit de băut o țigare si actiunea

Oral 10+

Normal/anal nu stiu daca o sa apuc sa ajung vreodata e prea bun moralul

100 ron o finalizare fără niciun fel de grabă

Pup Eva

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bun...nu ca ar mai fi cazul sa intaresc ce au zis predecesorii mei dar...

Abia am plecat de la Eva...a 5 a întâlnire cred

Locația perfecta notă 10

Eva este o minune...curata sociabilă nu te grăbește nicio secundă...servit de băut o țigare si actiunea

Oral 10+

Normal/anal nu stiu daca o sa apuc sa ajung vreodata e prea bun moralul

100 ron o finalizare fără niciun fel de grabă

Pup Eva

Pup si eu💋💋 unde-ti place tieðŸ˜
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Ai vb cu ea acolo??

Am dat raport si vad ca a sters pisi sau bitchy... n-are nimeni cont pe asa ceva😠aveti grija ca e un link suspect, nu deschideti..
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Am dat raport si vad ca a sters pisi sau bitchy... n-are nimeni cont pe asa ceva aveti grija ca e un link suspect, nu deschideti..

Altul care n are ce face...o multime de ciudati...sa nu spun altfel !!!

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Altul care n are ce face...o multime de ciudati...sa nu spun altfel !!!

Asta e chiar insistent, cred ca a avut cel putin 5 conturi pana acum si posteaza peste tot pe unde apuca
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: sergius.gabi
  • Telefon: sergius.gabi

Salut! Recent am avut si eu prima intalnire cu Eva. Am luat legatura cu ea pe WhatsApp,unde mi-a dat toate detaliile si adresa.

Am purces spre locatie (foarte usor de ajuns, bloc la sosea) unde m-a intampinat Eva. I-am spus ca vreau sa fac dusul de rigoare,mi-a dat un prosop si o pereche de papuci de casa (un mare ++) si am fugit la baie.Baie curata si cu cele necesare.Revenit in camera,m-am intins pe pat si am lasat-o pe Eva "la butoane". A inceput cu sarutari pe corp si FK, m-a intrebat cum prefer oralul si a coborat spre ala micu.  A luat in palme putin ulei de masaj, l-a masat putin si a inceput un oral soft cu tentinde de deep asezonat cu sex intre sanii aia frumosi, combinat cu FK si toate cele. Am tinut-o asa pana la capitulare, CIM+swallow. Am stat intinsi in pat minute bune apoi, la o discutie pe diferite subiecte, fara nici o graba. Nu pot sa spun decat ca abia astept urmatoarea intanire.

NOTE:

Aspect: 8

Oral NP: 9

Normal: N/A

Anal: N/A

GFE: 9

Halat: 100/1 finalizare

De revenit: DA

• Like 3
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Salut! Recent am avut si eu prima intalnire cu Eva. Am luat legatura cu ea pe WhatsApp,unde mi-a dat toate detaliile si adresa.

Am purces spre locatie (foarte usor de ajuns, bloc la sosea) unde m-a intampinat Eva. I-am spus ca vreau sa fac dusul de rigoare,mi-a dat un prosop si o pereche de papuci de casa (un mare ++) si am fugit la baie.Baie curata si cu cele necesare.Revenit in camera,m-am intins pe pat si am lasat-o pe Eva "la butoane". A inceput cu sarutari pe corp si FK, m-a intrebat cum prefer oralul si a coborat spre ala micu. A luat in palme putin ulei de masaj, l-a masat putin si a inceput un oral soft cu tentinde de deep asezonat cu sex intre sanii aia frumosi, combinat cu FK si toate cele. Am tinut-o asa pana la capitulare, CIM+swallow. Am stat intinsi in pat minute bune apoi, la o discutie pe diferite subiecte, fara nici o graba. Nu pot sa spun decat ca abia astept urmatoarea intanire.

NOTE:

Aspect: 8

Oral NP: 9

Normal: N/A

Anal: N/A

GFE: 9

Halat: 100/1 finalizare

De revenit: DA

Multumesc, te astept cu drag sa mai incercam si altele, pup!
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

O da....ce poze misto...bv Eva !!! Frumosi sani !!! :kiss3

Te astept la o "sesiune" cu gogu junior intre ei😊 Sper ca ne-am lamurit si cu pozele, sunt actuale si destul de explicite, cred eu
  • Like 4
Link spre comentariu

• Oras:Muntenia
  • Oras:Muntenia

Dragi tovarasi, zilele trecute am avut norocul vietii mele: am vizitat-o pe Eva...

Sa stiti ca e greu de facut programare, nu e punctuala, are un apartament ca vai de mama lui, fara aer conditionat.

Si mai aflati ca e si cam uratica, nu are forme, cu igiena nu e impecabila. :laugh2 

Si sa va mai zic ceva: nu are GFE, se vede ca o face de nevoie, si nici nu se simte prea bine cu animalul incolacit de ea. :laugh2 :laugh2 

Si e si scumpa, iar cand trecusera 57 de minute, pur si simplu a deschis fara vobe usa si mi-a dat un branci pe scari de abia m-am oprit pe trotuarul din fata scarii, ca altfel ma calca un Matiz. :laugh2 :laugh2 :laugh2 

Acum, sper ca ati inteles de ce am scris toate astea: sa nu va mai duceti voi, ca o vreau numai pentru mine! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Acum, pe bune, nu voi da amanunte, insa Eva este printre cele mai inteligente, curate, senzuale, calde, cu bun-simt  si daruire pe care le-am intalnit. Multe din fetele de la top nici macar nu se apropie de ea.

Notele acordate sunt:

Locatie - 10 (nu este un apartament luxos, dar este foarte curat si perfect pentru activitatea respectiva).

Fizicul Evei este de 9 (mie imi plac voluptoasele, nu e pentru fanii skinny).

Gfe - 10.

Atitudine - 10.

Pret - 10

Concluzie: Nu va duceti! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...