pisicutmerda Reputație: 17 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 bine dl krokfloc de acum nu mai ma duc sau nu m-ai duc la femei si daca o sa mai ajung o sa te intreb cum sa procedez..banuiesc ca daca te legi de gramatica mea esti un fel de picon 2 ce sa zic bv tie dar ala cel putin fata de tine chiar are minte in compartie cu tine nu te compari .ce sa m-ai zic futeti voi numai litere si cratime ca la pizda oricum nu prea va pricepeti daca erai vreun don juan nu erai pe site asta asa ca fa o revizie in buzunar vezi cate pizde poti sa m-ai futi de banii aia care ii ai si fa in asa fel sa-ti ajunga ca dupa cate imi dau seama esti un sarac nefericit. stima Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Poate a scris în timp ce era la femei... așa ar avea o scuză. Scuze, Eva, că-ți "murdăresc" topicul. Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 25, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 25, 2019 Va rog, nu va mai certati si jigniti, nu vad rostul, nu are nimeni nimic de castigat, multumesc! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Partajează Postat August 25, 2019 Va rog frumos... pentru programari folositi telefonul, sms, wapp sau PM, cei care aveti... daca nu raspund lasati mesaj cu ora pana la care va pot contacta, zi frumoasa tuturor!Buna Draga mea. Finalizare orală și faciala combinat faci? Multumesc. Link spre comentariu
leroy9 Reputație: 143 Postat August 25, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Partajează Postat August 25, 2019 recenzie: am fost la tipa din anunt si ce pot sa spun este ca locatia este dotata corespunzator baia este elegant aranjata mesterul a facut o treaba de nota zece geluri de dusi prosop curat totul ca la carte tipa este bine proportionata mie-mi plac babele ca am fetish cu babe ea fiind prima care mi-a rupt atza si ii multumesc pentru acest lucru are sani frumos un cur marfa rau m-am simtit ca as fi fost cu o prietena gfe maxim cu toate ca ne despart ceva ani ea a stat lady on top si i-am sarutat nurii ea se ondula pe penisul meu urias foarte frumos mi-a placut partea nasoala ca n-am tinut mult..ci doo minute maximum va spun sincer eu o recomand pentru ca fiind prima femee care m-a lasat sa-i sug sfarcurile in afara de mama a fost dementiala si ca m-a futut ca-n povesti..i-as da 10/10 dar se supara baietii si dupe spune ca e fake recenzia no way jose 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1677 Postat August 25, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat August 25, 2019 Felicitari cordiale pentru promovare! Sunt absolut sigur ca maturitatea si caracterul tau te vor feri de atitudini de pitipoanca!Asa ca in septembrie cand o sa ajung in capitala o sa intalnesc aceiasi doamna inteligenta,rafinata,experimentata,dulce,iubareata si al dracului de futacioasa si pupacioasa care ma va urca pe culmi mult mai inalte decat topul!Asa sa ne ajute! Te pup dulce peste tot ca tare mult iti place! Parca numai tie! 2 1 Link spre comentariu
krokoroot Reputație: 144 Postat August 25, 2019 Oras:desert Oras:desert Partajează Postat August 25, 2019 bine dl krokfloc de acum nu mai ma duc sau nu m-ai duc la femei si daca o sa mai ajung o sa te intreb cum sa procedez..banuiesc ca daca te legi de gramatica mea esti un fel de picon 2 ce sa zic bv tie dar ala cel putin fata de tine chiar are minte in compartie cu tine nu te compari .ce sa m-ai zic futeti voi numai litere si cratime ca la pizda oricum nu prea va pricepeti daca erai vreun don juan nu erai pe site asta asa ca fa o revizie in buzunar vezi cate pizde poti sa m-ai futi de banii aia care ii ai si fa in asa fel sa-ti ajunga ca dupa cate imi dau seama esti un sarac nefericit. stima Bogatule fericit care esti, Don Juan care esti pe site, priceput in "piszda", bine ca te pricepi tu la futut.Te informez ca de banii pe care-i mai am in buzunar "m-ai" pot sa foot cate "pizde" vreau papagalule, pana "crap" si inca vreo 10 ani de-atunci incolo pe lumea cealalta.Pot sa te foot si pe tine daca vrei, dar specimene de-astea mie imi repugna, asa ca vezi-ti in continuare de "cariera" ta de troll obosit si nu mai purta grija mea sau a lu' Picon. PS: ma scuzi dna Eva, dar nu m-am putut abtine :laugh2 :kiss3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Buna Draga mea. Finalizare orală și faciala combinat faci? Multumesc.? Link spre comentariu
pisicutmerda Reputație: 17 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 imi cer scuze KROKOFLOC acum m-am trezit tu ce faci esti la munca,bai cocalar stupid ai bani sa futi 10 ani de acum in colo bine dreacu ca nu ai bagat o manea cu am bani si am valoare.scrie si tu ceva cand esti in pauza de masa Link spre comentariu
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 De-aici ce sa schimb, manichiurista, ginecologul, sexul???frumoasa,merita linsa 1 ora :crazylove Link spre comentariu
Vizitator crristian Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 IMG-20190208-WA0000.jpgfoarte excitant,buna de lins :clapp Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 26, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 26, 2019 Buna Draga mea. Finalizare orală și faciala combinat faci? Multumesc.Va rog sa cititi macar ce scrie la mine in semnatura, e specificat CIM si COF... nu cred ca e asa greu de imaginat ca se pot combina... astfel de intrebari nu-si prea au rostul pe topic... lasati loc pentru recenzii si alte informatii cu adevarat utile, multumesc! 17 Link spre comentariu
greuceanu85 Reputație: 32 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Manat de recenziile ok făcute de confratii futaciosi am decis sa îmi încerc norocul la doamna Eva!O sa ma corectez și o sa scriu DOAMNA EVA cu litere mari ca asa merita!Locația este de 9+ ap cu 2 camere f curat....nici la baie nu aveți de ce sa va faceți griji pt ca este super ok...actiunea nu o sa o povestesc pentru ca o țin pentru mine!Locatie 9+Oral 9.3(np)Normal 5 eu 9.1 DOAMNAAtenție zonelor 10 ++Mulțumesc mult DOAMNA și a ea aștept următoarea vizita! Cadoul 100 fin 200 ora! 1 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Să nu plângi dacă n-ajungi! Răbdare...Stai linistit...sunt programat demult timp !!! Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 De acord cu tine, fiecare are dreptul la o parere... Dar sa clarificam cateva aspecte... Promovarea mea la Top a fost o mare surpriza (placuta), nu am dorit-o in mod deosebit, nici nu am cerut-o... Cineva (si ii multumesc inca o data), a considerat ca o merit si a trimis propunerea catre admin. Te asigur ca nu am "platit" pentru asta, pur si simplu am indeplinit conditiile din regulament. Stiu ca nu arat ca papusa Barbie, dar nu acesta este un criteriu pentru promovare, ci calitatea serviciilor si recenziile pozitive lasate de cei care m-au cunoscut. Pentru amatorii de mature BBW pot fi de nota 10, cei care doresc altceva gasesc cu siguranta la alte doamne.Va multumesc tuturor celor care ma apreciati si care ati contribuit la aceasta placuta promovare, si va asigur ca nu-mi voi schimba atitudinea decat in mai bine! Nu veti vedea nici "fitze de top", nici mariri de preturi. O seara frumoasa tuturor, va astept cu drag sa petrecem clipe placute impreuna!God point.... Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 26, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat August 26, 2019 God point.... Se știa :) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Va rog sa cititi macar ce scrie la mine in semnatura, e specificat CIM si COF... nu cred ca e asa greu de imaginat ca se pot combina... astfel de intrebari nu-si prea au rostul pe topic... lasati loc pentru recenzii si alte informatii cu adevarat utile, multumesc!Și ne și pui la punct, îmi place! :)) Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 26, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 26, 2019 Și ne și pui la punct, îmi place! :))Va mai pun si la treaba cand veniti... Asta va place si mai mult😜 1 Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat August 26, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 26, 2019 Note 20, revin cu recenzia!! Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 28, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 28, 2019 Hello everybody! Pana pe 2 septembrie voi fi in concediu, va las si o poza, sa va tina de urat pana revin🙂 17 Link spre comentariu
trist19vitorul75negru Reputație: 21 Postat August 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2019 Hello everybody! Pana pe 2 septembrie voi fi in concediu, va las si o poza, sa va tina de urat pana revinConcediu plăcut și abia aștept să ne mai vedem 1 Link spre comentariu
nutaku Reputație: 98 Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 De acord cu tine, fiecare are dreptul la o parere... Dar sa clarificam cateva aspecte... Promovarea mea la Top a fost o mare surpriza (placuta), nu am dorit-o in mod deosebit, nici nu am cerut-o... Cineva (si ii multumesc inca o data), a considerat ca o merit si a trimis propunerea catre admin. Te asigur ca nu am "platit" pentru asta, pur si simplu am indeplinit conditiile din regulament. Stiu ca nu arat ca papusa Barbie, dar nu acesta este un criteriu pentru promovare, ci calitatea serviciilor si recenziile pozitive lasate de cei care m-au cunoscut. Pentru amatorii de mature BBW pot fi de nota 10, cei care doresc altceva gasesc cu siguranta la alte doamne.Va multumesc tuturor celor care ma apreciati si care ati contribuit la aceasta placuta promovare, si va asigur ca nu-mi voi schimba atitudinea decat in mai bine! Nu veti vedea nici "fitze de top", nici mariri de preturi. O seara frumoasa tuturor, va astept cu drag sa petrecem clipe placute impreuna!Felicitari pentru promovare. Abia aștept sa te cunosc. 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 28, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 28, 2019 Felicitari pentru promovare. Abia aștept sa te cunosc.Multumesc, te astept la o cafea (si nu numai), cand revin 11 Link spre comentariu
nutaku Reputație: 98 Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Multumesc, te astept la o cafea (si nu numai), cand revinMai e doar un weekend pina atunci! 😋😋 1 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Am fost luni la Eva....recenzia nu crd ca isi mai are rostul...note de 10 pe linie...EVAAAA,te astept cu nerabdare sa te intorci din vacanta !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum