Sari la conținut

Eva 0748405863

Postări Recomandate

• Telefon: 0748405863
  • Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Aiurea comentezi tu, te bagi în seamă de una singură, te crezi mare cucoană, taca-ți gura aia că am zis total justificat pentru că alte fete au limită de vârsta (Andreeaina, Corina Vip). Ai învățat și tu placa asta cu topicele, ce să-ți spun...Hai taci !

Total justificat? Am raspuns cui a intrebat, fetele care au limita de varsta precizeaza acest lucru. Nu inteleg de ce ai simtit tu nevoia sa fii purtatorul de cuvant al altcuiva... Postarea ta mi-a fost adresata direct, nu "m-am bagat in seama"... si tu imi spui "taca-ti gura" pe propriul meu topic, pentru ca nu ti-a placut raspunsul? Nimic nou in comportamentul tau si al celor asemenea tie, luati ban si reveniti cu forte proaspete!
  • Like 4
Postat

Auzi știi ce, mă fut în banu tău. Poți să dai report și lui Trump, și lui Putin, du-te în pula mea de martaloagă. Păi cum îndrăznești tu mă să-mi zici că bat câmpii ? Cine dreacu crezi că ești fă să-mi zici tu că postez și comentez aiurea ? Vrei să te-arunc de la etaj ? Băi hahalero, e topicul tău ? E topicul despre tine,  să-ți intre în căpățâna aia seacă. 

Io-te a dreacu obraznică ! Ți s-a urcat topul la cap ? Crezi că nu știu cum se ajunge la top ? Tacă-ți gura aia spurcată, că-ți fac praf topicul una - două. Nu știi cum ? Păi ai să vezi, chiar dacă mă banează. Ia încearcă !

Ia uite ce nervi mi-a făcut fără să-i zic nimic. Hai că te-aștept !

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Auzi știi ce, mă fut în banu tău. Poți să dai report și lui Trump, și lui Putin, du-te în pula mea de martaloagă. Păi cum îndrăznești tu mă să-mi zici că bat câmpii ? Cine dreacu crezi că ești fă să-mi zici tu că postez și comentez aiurea ? Vrei să te-arunc de la etaj ? Băi hahalero, e topicul tău ? E topicul despre tine,  să-ți intre în căpățâna aia seacă. 

Io-te a dreacu obraznică ! Ți s-a urcat topul la cap ? Crezi că nu știu cum se ajunge la top ? Tacă-ți gura aia spurcată, că-ți fac praf topicul una - două. Nu știi cum ? Păi ai să vezi, chiar dacă mă banează. Ia încearcă !

Ia uite ce nervi mi-a făcut fără să-i zic nimic. Hai că te-aștept !

Pana una alta.ti ai luat o la bot !!!

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ceva nou pentru weekend🙂

post-285560-0-41074900-1569570237_thumb.jpg

post-285560-0-70003400-1569570253_thumb.jpg

• Like 13
Postat

Pana una alta.ti ai luat o la bot !!!

Libidinosule, uite că până una alta ți-o trag io-n bot ! Ia deschide gura. Larg mă, larg. Rămâi așa, nu mișca futu-ți rasa-n cur.

Și acum.....JET ! Ai trecut la urinoterapie  :laugh2  :laugh2

Te-n gură să te fut de slinos ! 

• Minus 1
Postat

Fă balabusto, tu te uiți la tine ce tonaj ai ? Băi baragladino, tu ești ca scroafa dusă la vier și ai nesimțirea să te iei de mine ? Cine căcat te crezi, huiduma satului ? A dreak proastă, te-ai apucat de balet ? Faci figuri de prima donna ? Marș la șatră, pirando. Du-te și dă cu bidineaua, spoitoareo. Ți-ai luat-o-n cap și faci pe 'telectuala pe-aici. Hai, ușcheala, mulge vaca, strânge bălegaru', pleacă dreak d'aci, hidoșenia pământului.

Poți să dai report până-ți vine acru-n gură, iar vin, iar borăsc pe tine. 

• Minus 1
Vizitator nibeficuk
Postat

Îmi asum că sunt pe lângă subiect!

Băi, robule roy, cum naiba ai ajuns la vârsta pe care o ai?

O să-ți mai iei o dungă, o să mai faci un cont nou să înjuri - și pe mine, și pe alții - și o să repeți figura. De ce te chinui?

Postat

Îmi asum că sunt pe lângă subiect!

Băi, robule roy, cum naiba ai ajuns la vârsta pe care o ai?

O să-ți mai iei o dungă, o să mai faci un cont nou să înjuri - și pe mine, și pe alții - și o să repeți figura. De ce te chinui?

Bă boule, dacă ești pe lângă subiect, de ce nu stai dreak la locul tău ? Du-te mă la pescuit, du-te la cherhana, depune-ți icrele, apucă-te de treabă serioasă. Nu te mai chinui !

• Minus 1
Vizitator nibeficuk
Postat

Bă boule, dacă ești pe lângă subiect, de ce nu stai dreak la locul tău ? Du-te mă la pescuit, du-te la cherhana, depune-ți icrele, apucă-te de treabă serioasă. Nu te mai chinui !

Dacă n-ai primit niciun sfat bun până acum, ia-l pe ăsta gratis: încearcă să-ți arăți limitările cât mai rar; e spre binele tău! Ia o funie și un săpun; dacă nu știi ce să faci cu ele, te ajut eu, nu ești primul care a avut nevoie de ajutorul meu. Haidi pa, că și o bere răsuflată face spume mai frumoase decât tine!

Postat

Dacă n-ai primit niciun sfat bun până acum, ia-l pe ăsta gratis: încearcă să-ți arăți limitările cât mai rar; e spre binele tău! Ia o funie și un săpun; dacă nu știi ce să faci cu ele, te ajut eu, nu ești primul care a avut nevoie de ajutorul meu. Haidi pa, că și o bere răsuflată face spume mai frumoase decât tine!

Spre binele tău, te aranjez așa: cu două leviere îți desfac fălcile larg, larg de tot. Știi de ce ? Ca să-ți intre în gura aia puturoasă cea mai mare pulă din Uniunea Europeană ! 

Hai, marș la ghenă !

• Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Spre binele tău, te aranjez așa: cu două leviere îți desfac fălcile larg, larg de tot. Știi de ce ? Ca să-ți intre în gura aia puturoasă cea mai mare pulă din Uniunea Europeană ! 

Hai, marș la ghenă !

Si asa am aflat cine are cea mai mare pwla din UE! :laugh2  :laugh2

Comentariile sunt de prisos.

• Like 1
Postat

Libidinosule, uite că până una alta ți-o trag io-n bot ! Ia deschide gura. Larg mă, larg. Rămâi așa, nu mișca futu-ți rasa-n cur.

Te-n gură să te fut de slinos !

te-a trimis sefa ta sa faci scandal la Eva pentru ca a avut curaj sa intrebe de recenzorii banati ?
  • Like 3
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Si asa am aflat cine are cea mai mare pwla din UE! :laugh2 :laugh2

Comentariile sunt de prisos.

Si cel mai mic IQ, de asemenea😀

Probabil va continua, atata timp cat nu se mai aplica nici o regula...

• Like 5
Vizitator crristian
Postat

Ceva nou pentru weekend

foarte frumos Eva,sa ai un weekend placut :snap

Vizitator caproshu
Postat

Te-n gură să te fut de slino

Iar MUIE...iti cam place,vad eu treaba !!!

Postat

Iar MUIE...iti cam place,vad eu treaba !!!

Așa e, vezi bine treaba, iar îți trag la muie, iar mă piș pă amigdalele tale. 

Bă da' ești prost rău de tot ! Și linge-blide, evident ! 

Postat

Si cel mai mic IQ, de asemenea

Probabil va continua, atata timp cat nu se mai aplica nici o regula...

Fă balabusto, tu știi ce-i ăla IQ ? Fă magraoanco, tu abia ai 8 clase, abia ai venit de la coada vacii și știi tu cum e cu IQ-ul ăsta ?

Bă obraznico, ai dat în viața ta vreun test de logică, de perspicacitate ? Ai făcut în viața ta asta mizeră vreo lucrare de analiză, de sinteză ? Ai făcut un căcat să-ți bată nasu'. Habar n-ai de niciunele. Hai fă să dai un test la Regina Maria sau la Mensaromania, nu e scump. Ai curaj fă ? Ai o pulă. Nu știi decât să stai la orizontală și să faci bani prostindu-i pe proști. Și te găsești tu să te iei de mine, rapandual dreak. Păi fă nu te las, să moară mă-sa dacă scapi de mine. Te sparg la bot până stai în genunchi și ceri iertare. Poți să mă pârăști motanului până-ți iese pe nas. Degeaba ! 

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Fă balabusto, tu știi ce-i ăla IQ ? Fă magraoanco, tu abia ai 8 clase, abia ai venit de la coada vacii și știi tu cum e cu IQ-ul ăsta ?

Bă obraznico, ai dat în viața ta vreun test de logică, de perspicacitate ? Ai făcut în viața ta asta mizeră vreo lucrare de analiză, de sinteză ? Ai făcut un căcat să-ți bată nasu'. Habar n-ai de niciunele. Hai fă să dai un test la Regina Maria sau la Mensaromania, nu e scump. Ai curaj fă ? Ai o pulă. Nu știi decât să stai la orizontală și să faci bani prostindu-i pe proști. Și te găsești tu să te iei de mine, rapandual dreak. Păi fă nu te las, să moară mă-sa dacă scapi de mine. Te sparg la bot până stai în genunchi și ceri iertare. Poți să mă pârăști motanului până-ți iese pe nas. Degeaba ! 

Alt prost nascut pt a fi banat.

• Like 2
Postat

Alt prost nascut pt a fi banat.

Bă cocalare, știi despre ce-i vorba ? Bă lustragiule, mă luam așa aiurea de ea, că mi-a venit deodată fără motiv ? Taci dreak dacă habar n-ai ce și cum.

Și știi ce ? Ești chiar tăntălău. Mă fut în banarea ta, și a motanului, și a orișicui. Numai pe un bolovan ca tine îl mai poate interesa banarea unui user. Așa că îți dau și ție să sugi !

Postat

Bă cocalare, știi despre ce-i vorba ? Bă lustragiule, mă luam așa aiurea de ea, că mi-a venit deodată fără motiv ? Taci dreak dacă habar n-ai ce și cum.

Și știi ce ? Ești chiar tăntălău. Mă fut în banarea ta, și a motanului, și a orișicui. Numai pe un bolovan ca tine îl mai poate interesa banarea unui user. Așa că îți dau și ție să sugi !

Rabdare ca acusi se trezeste motanu si ti-o iei

• Like 2
Postat

Rabdare ca acusi se trezeste motanu si ti-o iei

:laugh2  :laugh2

Bă tu chiar ești prost. Prost rău. Mă bolovane, mai am două conturi, oricînd pot să mă loghez. Plus că pot face alte conturi  foarte ușor. Tu degeaba ești pe forum de-atâția ani, tot prostălău ești. Și te-ai găsit pe cine să aperi. Te-n gură de lingău.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

continuam cu recenziile

:wave

Multumesc🙂
  • Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...