Sari la conținut

pisicuts

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Mi-a trecut somnul si imi place sa zâmbesc, dar nu e bine sa pun poze ca poate se supăra RozKendra...

Am zis cu gura cascata. Vreau sa-ti imaginezi cum iti intra pula in gura.Lasa pe Ariel, este prietena cu noi :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ca să ne uităm la poza ta mai lasă dracu' photoshopul ala,ca așa o fac zână si pe bunica lui Ștefan cel Mare.

Iar exagerati si va exprimati aiurea gândurile... Asa face telefonul meu fotografiile la lumina zilei.

... Si asa imi iese noaptea:

post-143417-0-68592300-1486617412_thumb.jpg

• Like 12
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

De ce fumezi iarba Diavolului?

De filtru, după ce se vede. 

• Like 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am zis cu gura cascata. Vreau sa-ti imaginezi cum iti intra pula in gura.Lasa pe Ariel, este prietena cu noi :)

Prietena sau nu... dar nu vezi cum e cand deschide gura? Ia si tu sa te intoxici daca spui ca asa-s prieteniile...

https://youtu.be/raidn8AEH24

... si apoi poate intr-o zi poate-ti deschizi tu gura.

Ca tot incerc sa inteleg de ce acestia cativa nu va găsiți stare... de cand am intrat pe forum.

Nu va găsiți scuze prin faptul ca se zice ca sunteti niste oameni neseriosi cu interese si propriile prostii... ca m-au plictisit asemenea povesti.

De ce nu preluați initiativa pe topicele mele, ca iti vad prietena care se preface deranjata din orice... ca iar deschide gura la mine.

Si inca o foto in cinstea gândului care ti-a venit si te-a facut sa ma imaginezi cu gura cascata:

post-143417-0-11704100-1486619924_thumb.jpg

• Like 13
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce fumezi iarba Diavolului?

Simti fumuri de undeva? Ce ti-a venit sa te întrebi asa dintr-o dată?
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Prietena sau nu... dar nu vezi cum e cand deschide gura? Ia si tu sa te intoxici daca spui ca asa-s prieteniile...

... si apoi poate intr-o zi poate-ti deschizi tu gura.

Ca tot incerc sa inteleg de ce acestia cativa nu va găsiți stare... de cand am intrat pe forum.

Nu va găsiți scuze prin faptul ca se zice ca sunteti niste oameni neseriosi cu interese si propriile prostii... ca m-au plictisit asemenea povesti.

De ce nu preluați initiativa pe topicele mele, ca iti vad prietena care se preface deranjata din orice... ca iar deschide gura la mine.

Si inca o foto in cinstea gândului care ti-a venit si te-a facut sa ma imaginezi cu gura cascata:

https://www.youtube.com/watch?v=raidn8AEH24&feature=youtu.be

Uite de ce ( nu) te place lumea, pentru ca esti rea...

Poza este frumoasa, sa faci poze numai cand zambesti, iti sta mai bine.( deja daca esti atenta mana mea a prins viteza)  :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

https://www.youtube.com/watch?v=raidn8AEH24&feature=youtu.be

Uite de ce ( nu) te place lumea, pentru ca esti rea...

Poza este frumoasa, sa faci poze numai cand zambesti, iti sta mai bine.( deja daca esti atenta mana mea a prins viteza) :laugh2

Nu stiam ca nu ma place lumea...

Dar daca zici tu ca din cauza rautatii mele... atunci este explicabil. Oamenii sunt naivi si isi iau propria răutate ca regula de guvernare prin ideile care si le fac si apoi isi fac sânge rau ca pe mine nu ma plac, prinzand viteza cu mana.... prin închipuirile fara rost.

Mda... acum poți sa deschizi palma.

Abia reusesc sa ma abțin sa nu zâmbesc in fotografii, ca pozele care mi le fac eu... dar care sa fie fara strop de zambet sunt foarte interesante.

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Vistantric e una dintre cele mai frumoase femei de pe forum. Indiferent de antipatiile, rautatile si frustrarile pe care le trezeste in unii.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Into thin air
  • Oras:Into thin air
Postat

E pe genul clasic, daca ai vedea-o la Mall sau pe Tinder, nu ai zice ca e prăduitoare ;))

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Cand incepe urmatorul spectacol? :)

Vrei sa prinzi bilete in primul rand? :)

• Oras:pink clouds
Postat

Tantric esti atat de mult prea nebuna. Tu ai permisiunea mea nu sa pui o poza,ci zeci si poti face filmulete zilnice in care sa prezinti meteo topless. Adica ba ca nu ai tate si nu induci nimic matern pune dresuri cu model floral si prezinta meteo cu o oglinda in spate. In rest poti sa iti pui poalele'n cap,urci pe mese,trantesti sticle,ai grija sa nu te tai si daca cumva ai inspiratia sa dai foc la bar si sa dansezi ca o nimfa intre flacari trimite un link prin beep si mie ca flacarile ma relaxeaza.

Postat

Revenind la chestiuni arzatoare si de interes national eu cam tre sa ma tirez de aicea. Nu de alta,dar risc depresie. Nu ca sufar,sunt trista,revoltata,nu zaresc boi la jug si asemenea,dar forumu ma face apatica. Ucide pofta de viata din mine si e moartea hazului. Pe scurt ma distrez doar cand incep eu fi caterincoasa in rest odata la 5k replici ceva cat de cat hazliu.

F plictisitor...

Si Dumnezeu stie ca pot da mult din gura dar macar am carisma ca altii sa fie curiosi 'ce drq o spune nebuna'. Eu nu primesc inapoi acestea,deci reciprocitatea se duce pe penis. In sensu asta mi.e dor de killbill.cum flecaream noi despre totu si nimic radeam si ne lasam light ashea frumusel

ii trimit sms sa ii zic ceva nastrusnic.paaa tk care bla bla bla

Postat

Annona ma bcur ca ma aplauzi. Fara binecuvantarea ta nu as fi indraznit sa am initiative.

Pai tu vb de orientare cand esti baba si tot nu esti buna cu degetu si alte parti? Nu mi.ai gasi clitu nici cu atlasu in mana hahaha

nu mai comenta...n'auzi ca devin avara?nu mai dau nimic,numa iau.

Ai bani? Daca imi dai vorbesc cu tine si te fac sa te simti optimista

lmao

• Like 1
Postat

Iar ma intrerup muierile si imi tulbura limpezimea gandurilor...de unde se deduce ca nu e bine sa asculti femei.,

da...deci in un avant deic(Doamne nu incerc sa te uzurpez,Tu m.ai facut asa zeitza) spun, de fapt pretind, ca pana la ora 16 sa fie liniste totala pe forum.sa simta pisicuts ca sarmaua lui pe azi e amenintata si sa planga.

Dupa socializati si fiti binedispusi ca mine

Postat

pizdulino, te-ai invatat sa cersesti ... daca mi-ai da limbi in pasare, te-as plati asa, pentru ce sa o fac? sau hai, nu sa-mi dai limbi in pasare, e mult prea pretioasa sa te las sa o atingi :D dar as avea nevoie de o fata in casa, te bagi? caldurica, caldurica! mancarica, mancarica!

Nu ai inteles ca nu dau pomana? 

Postat

Iar ma intrerup muierile si imi tulbura limpezimea gandurilor...de unde se deduce ca nu e bine sa asculti femei.,

da...deci in un avant deic(Doamne nu incerc sa te uzurpez,Tu m.ai facut asa zeitza) spun, de fapt pretind, ca pana la ora 16 sa fie liniste totala pe forum.sa simta pisicuts ca sarmaua lui pe azi e amenintata si sa planga.

Dupa socializati si fiti binedispusi ca mine

atat de proFundE sunt incat nici nu cred ca ti se mai poate tulbura ceva =)) 

Postat

Annona e demi-caraghioasa si are vise umede cu mine :))) nu ma supar tanti ca esti ramolita. Poate o sa aj si eu asa peste ani.

Eu nu cersesc,ci iau direct. Nu dau ling,maxim primesc. Nu-s buna de fata in casa ca nu stiu sa fac nimic.tot ce pot face e sa stau motz in varf de perne si sa arat pretioasa.

Te iert tanti ca esti huligana si daca vrei sa stii ca ma simt nobila.daca iti dau firimituri de la masa meaa iti creste paru'n cap. Sa nu mai umbli cheala ori cu fes

• Like 1
Postat

Dau sa plec fara sa imi iau ramas bun de la boul roz. Adica intru in casa lui,imi sterg bocanci pe toata fata lui si nici macar ramas bun. Femeile's ingrate....
Asa ca ma voi seta in premiera best answer. Este perfect logic ca's singura de pe aceasta platforma virtuala pe care o iau in serios.
Mdaaa iti doresc o viata lunga plina de sifilis,gonoree,hepatita,hiv si saracie lucida.te pupik

• Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

Hopa, iar minte de rupe.

Ai un comportament tipic de violator, trai-ti-ar barbatia, schizofrenicule! Oricum, obsesia ta pentru Roz este veche; sunt cel putin vreo doi ani de cand o tot pandesti pe forum pentru a o ataca si jigni la fiecare ocazie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare