miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 9, 2017 fatucii i-au murit toti aplaudacii auzi tu, vise umede cu ea nobila ?! pretioasa?! hai fugi de aici , zdreanta! ti s-a parut o confruntare plina de patos cu ea ?mai degraba ilogica , ca de la femeie la femeie si culmea uneori vrei sa pozezi in "doamna" stiu...iar nu ai avut ce face si chiar iti face placere tiganeala din cand in cand 20 9
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 9, 2017 ti s-a parut o confruntare plina de patos cu ea ?mai degraba ilogica , ca de la femeie la femeie si culmea uneori vrei sa pozezi in "doamna" stiu...iar nu ai avut ce face si chiar iti face placere tiganeala din cand in cand tu nu ai treaba? marsh la munca de jos!
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 9, 2017 tu nu ai treaba? marsh la munca de jos!momentan tu esti la cea de jos ...nu-ti pot invidia postul , de obicei tind sus 22 9
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 9, 2017 momentan tu esti la cea de jos ...nu-ti pot invidia postul , de obicei tind sus Nu ai de unde sa stii daca sunt sau nu la munca de jos dar e cert, toti stim ca tu tinzi catre pula
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 9, 2017 Nu ai de unde sa stii daca sunt sau nu la munca de jos dar e cert, toti stim ca tu tinzi catre pula Prostanaca mai esti , mamaie , fa-te de ras in continuare .....intotdeanua ti se pare insuficient 23 9
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 9, 2017 Prostanaca mai esti , mamaie , fa-te de ras in continuare .....intotdeanua ti se pare insuficient zici tu ?
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Februarie 9, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 9, 2017 Cand incepe urmatorul spectacol? ce-ti mai place la spectacol
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 9, 2017 fratica, ce face fata!!!! tu pui intrebari si tot tu dai "best answer" ????Mamaie,te-a făcut Roz cu spume la cur.Trebuie sa recunosc ca este cu 10 clase peste tine. 8 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Postat Februarie 9, 2017 Dau sa plec fara sa imi iau ramas bun de la boul roz. Adica intru in casa lui,imi sterg bocanci pe toata fata lui si nici macar ramas bun. Femeile's ingrate....Asa ca ma voi seta in premiera best answer. Este perfect logic ca's singura de pe aceasta platforma virtuala pe care o iau in serios.Mdaaa iti doresc o viata lunga plina de sifilis,gonoree,hepatita,hiv si saracie lucida.te pupikIar pleci în pwla mea. 4 6
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Februarie 9, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 9, 2017 pana diseara oly )) 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 9, 2017 ce-ti mai place la spectacol Si tie! 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Bwuhaha, a dat-o, Pisicuts, în spaimă pe dementa forumului Big laic 1 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Bwuhaha, a dat-o, Pisicuts, în spaimă pe dementa forumului Big laic
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 9, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 9, 2017 Bwuhaha, a dat-o, Pisicuts, în spaimă pe dementa forumului Big laic Ba trompeta, fiu'tau e dement cu acte in regula. Exista dovezi scrise. A fost si internat la aia veseli. 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 9, 2017 Stop joc! Poate îmi explică și mie cineva ce e aia "sărăcie lucidă". Mulțumesc!Continuați! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Ba trompeta, fiu'tau e dement cu acte in regula. Exista dovezi scrise. A fost si internat la aia veseli. DiXtrusule clarinetist, iar o dai în familii? Vezi-ți în sânge să te bată de frustrările tale...e clar, trăiești prin noi...dacă noi nu mai suntem pe acest forum, vEața ta e de căcat...să te bată p.s deschide repede un nou topic, neapărat cu poll, fă-te auzit cu o altă intrebare...râsule 2 14
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 9, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 9, 2017 pana diseara oly ))Motane, pana la urma intrebarea care si-o pun toti (fie ca recunosc sau nu), i-ai pus-o sau nu!? Asta asa, ca divertisment, sa stim de ce a luat-o pe aratura mandra! Sunt doua variante:1. De doreste atat de mult incat a innebunit ca cu te poate avea;2.Ai futut-o de ia stat ceasul si mai vrea.Care este adevarul?
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 9, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 9, 2017 Nu ma pricep si nici nu vreau sa deschid un pool, hai sa vedem cat de "sincer" esti!
nu mai spune Reputație: -586 Postat Februarie 9, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Februarie 9, 2017 DiXtrusule clarinetist, iar o dai în familii? Vezi-ți în sânge să te bată de frustrările tale...e clar, trăiești prin noi...dacă noi nu mai suntem pe acest forum, vEața ta e de căcat...să te bată p.s deschide repede un nou topic, neapărat cu poll, fă-te auzit cu o altă intrebare...râsule Ce incerci tu sa spui, de fapt, este ca e ok sa injuram de familii si sa trimitem poze cu copiii altor familii, atata timp cat nu este vorba de famiglia ta. Fute-te-ar hipopotamii, corectule! 2 2
pulesteu Reputație: 10795 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2017 Ai un comportament tipic de violator, trai-ti-ar barbatia, schizofrenicule! Oricum, obsesia ta pentru Roz este veche; sunt cel putin vreo doi ani de cand o tot pandesti pe forum pentru a o ataca si jigni la fiecare ocazie.Sa moara Jean, da' tu de unde stii? Ca vad ca esti inregistrat in august 2016. 11 7
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 9, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 9, 2017 DiXtrusule clarinetist, iar o dai în familii?Vezi-ți în sânge să te bată de frustrările tale...e clar, trăiești prin noi...dacă noi nu mai suntem pe acest forum, vEața ta e de căcat...să te bată p.s deschide repede un nou topic, neapărat cu poll, fă-te auzit cu o altă intrebare...râsule Tu o dai primul handicapatule, mai mult, aprobi aceasta practica gunoiule! Hai ca mi-ai promis bataie, te astept sa iti rup gatul, in legitima aparare! Alcoolicule, te astept, nu stiu cine rupe gatul altuia, iti garantez ca te calc in picioare, la figurat, nu imi este greu sa ma pis pe tine, ia incearca jargea!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 9, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 9, 2017 Tu vorbesti nemernicule de familie? Te-n gura de husen rob ce esti, habar nu ai pe unde sa scoti camasa! Nu doresc nimanui ce ti se intampla tie, dar daca ai gura de cacat, cu asta te alegi!
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 9, 2017 Mamaie,te-a făcut Roz cu spume la cur.Trebuie sa recunosc ca este cu 10 clase peste tine. tu nu te dezminti in prostie! unde, retardatule, era vorba de vreo paruiala ca sa ma spumez. In tot forumul asta nu ai avut nimic de zis intelept. Oare tu chiar intelegi ce se scrie pe aici ?
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 9, 2017 Oras:B Oras:B Postat Februarie 9, 2017 Ce incerci tu sa spui, de fapt, este ca e ok sa injuram de familii si sa trimitem poze cu copiii altor familii, atata timp cat nu este vorba de famiglia ta. Fute-te-ar hipopotamii, corectule! Lasa-l nene, tiganul tot tigan este!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 9, 2017 Tu o dai primul handicapatule, mai mult, aprobi aceasta practica gunoiule! Hai ca mi-ai promis bataie, te astept sa iti rup gatul, in legitima aparare! Alcoolicule, te astept, nu stiu cine rupe gatul altuia, iti garantez ca te calc in picioare, la figurat, nu imi este greu sa ma pis pe tine, ia incearca jargea! Ai dat de net, cățelare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum