Sari la conținut

Cine e userul the boy named crow

dodo01

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Ti-e cam frica de Miskin, bag de seama. :)

Bre, esti la fel de prost ca Miky77. Parca ati gemeni. Sau clone.

Nu mananc shaorma, lacheule clonat.

rau mai suferi de Clonofobie  (zici ca esti fratele lu' @nu mai spune ....de fapt esti .....ca aveti aceleasi glume in "program")

ai capatat boala Clonelor ........asa se intampla de obicei cand te tot clonezi intr-una  :no2

• Like 12
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Cere-le medicilor, bre, sa-ti dubleze doza. Tu esti inofensiv in general, dar simti nevoia de ne tot arata ce cap sec ai. Hai, sa nu te mai prind pe-aici, ca shimb foaia cu tine!

Nu cred că i-a ajuns muia de la Roberta. Mai vrea.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Uite dovada ca esti un biet pacient de boli psihice!

Hai sa lasam astea. Stii ca nu-i frumos sa faci evaziune fiscala acolo la coafor la matale? Sa speram ca nu e careva de pe la ANAF aici pe forum.:)

Tu te iei în serios, bă, muie umblătoare?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Lasa laudele de sine, cocalarule, mai bine spune-ne daca mai vinzi parfumuri furate.

Borfas de 2 bani care esti!

Slabut, foarte slabut. Vrei sa creezi impresia ca stii ceva despre mine ca sa poti apoi sa jignesti in voie. Adevarul este ca habar n-ai cine sunt, n-ai nici cea mai vaga idee iar falsele tale cunostinte despre mine mai rau te fac de cacat. Nu ca n-ai fi deja.

Iar daca tot vorbim de adevar, ei bine afla ca am bani sa te cumpar de vreo 1000 de ori, sclavu dracu ce esti. A avea bani nu e un motiv de lauda iar postarile mele de aici legate de bani sunt doar ironice sau auto-ironice. Dar mai sunt si exceptii cand apare cate un fomist la tine care latra la gard sa-i arunc si lui ceva din ceea ce mananc eu. Marș în pula mea că maidanezii nu mănâncă sushi!

• Like 7
Link spre comentariu

Slabut, foarte slabut. Vrei sa creezi impresia ca stii ceva despre mine ca sa poti apoi sa jignesti in voie. Adevarul este ca habar n-ai cine sunt, n-ai nici cea mai vaga idee iar falsele tale cunostinte despre mine mai rau te fac de cacat. Nu ca n-ai fi deja.

Iar daca tot vorbim de adevar, ei bine afla ca am bani sa te cumpar de vreo 1000 de ori, sclavu dracu ce esti. A avea bani nu e un motiv de lauda iar postarile mele de aici legate de bani sunt doar ironice sau auto-ironice. Dar mai sunt si exceptii cand apare cate un fomist la tine care latra la gard sa-i arunc si lui ceva din ceea ce mananc eu. Marș în pula mea că maidanezii nu mănâncă sushi!

stie despre toti .... ie cel mai citit de pa forumul asta :)

noaptea citeste si ziua "impacheteaza" cacat pe aici si tot spera sa-l si "vanda"

• Like 15
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

stie despre toti .... ie cel mai citit de pa forumul asta :)

noaptea citeste si ziua "impacheteaza" cacat pe aici si tot spera sa-l si "vanda"

Nu este el,cel care are o fabrica de impachetat fum?

Cacatul este mult prea scump pentru el.Din cacat se produc gaze.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:drgyytnmdsegxf

:kotzen  :kotzen  :onloo trag apa după căcați ca tine.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:fara

Uite retardatul forumului!!!Ai aparut si hop te-ai si agatat de pula mea, lisandrule?

Zi in fata, fricosu pulii, cand mai ai ceva de zis, nu te du sa te guduresti langa visatoare :)))

Zise analfabetul in timp ce clipi si ii curgea scuipat din gura =))

Imi plac momentele astea, cand un imbecil analfabet asa ca tine se trezeste sa-i critice pe altii.

Nevinovatule!

Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Imi plac momentele astea, cand un imbecil analfabet asa ca tine se trezeste sa-i critice pe altii.

Nevinovatule!

Rinanel diferenta intre ce am gresit eu si ce ai gresit tu este una colosala.Eu scriam (si scriu) de multe ori cum se aude la misto tu scuipi prostiile fara numar uitand cuvinte pe "dantregu".

Tot prost ai ramas punct

• Like 2
Link spre comentariu

rau mai suferi de Clonofobie  (zici ca esti fratele lu' @nu mai spune ....de fapt esti .....ca aveti aceleasi glume in "program")

ai capatat boala Clonelor ........asa se intampla de obicei cand te tot clonezi intr-una  :no2

E intodeauna o delectare sa-ti citesc "introspectiile profunde".

Nu cred că i-a ajuns muia de la Roberta. Mai vrea.

Te saturi cu căcat?

Tu te iei în serios, bă, muie umblătoare?

Nebunule, daca vrei sa te iau in serios si sa-ti raspund, trebuie sa-mi dai quote la mai mult de 3 postari odata. Ok, sweetie?:)

Puscarias, borfas marunt, sifon, cocalar, agramat, imbecil. Combinatia asta de calitati te face unic pe forum, felicitari!

Mai conduci ca un sclav pana in Italia? Si tot asa dormi in masina prin parcari ca sa economisesti cativa euro?

Nu este el,cel care are o fabrica de impachetat fum?

Cacatul este mult prea scump pentru el.Din cacat se produc gaze.

Ai scos si contul asta la inaintare? Sau vrei sa pareti mai multi si cu suport popular?:)

Mai cauti "colege"?

Link spre comentariu

Rinanel diferenta intre ce am gresit eu si ce ai gresit tu este una colosala.Eu scriam (si scriu) de multe ori cum se aude la misto tu scuipi prostiile fara numar uitand cuvinte pe "dantregu".

Tot prost ai ramas punct

Adică găozari ca tine și fasolarul greșesc pentru că scriu la mișto, iar ceilalți sunt proști  :slap2

:onloo am tras apa și după tine.

• Minus 2
Link spre comentariu

Tot prost ai ramas punct.

Nu ai pus tocmai punctul de care vorbeai. :slap2  Si ce faci, bre? Ai preluat scuza bosorogului proxenet cu greselile? Vai, vai, Nobele, cat poti fi de prost! :no2

Link spre comentariu

E intodeauna o delectare sa-ti citesc "introspectiile profunde".

Nebunule, daca vrei sa te iau in serios si sa-ti raspund, trebuie sa-mi dai quote la mai mult de 3 postari odata. Ok, sweetie?:)

Puscarias, borfas marunt, sifon, cocalar, agramat, imbecil. Combinatia asta de calitati te face unic pe forum, felicitari!

Mai conduci ca un sclav pana in Italia? Si tot asa dormi in masina prin parcari ca sa economisesti cativa euro?

Ai scos si contul asta la inaintare? Sau vrei sa pareti mai multi si cu suport popular?:)

Mai cauti "colege"?

Seeetie e mă-ta. Cine pula mea te-a mințit că vreau ceva de la tine, bă, flocule?

Ba, pula mea, vreau ceva: să rămâi la fel de tâmpit (nu cumva să te schimbi) și să te lupți paicea, să rezolvi chestii.

Bivole!

Link spre comentariu

Seeetie e mă-ta. Cine pula mea te-a mințit că vreau ceva de la tine, bă, flocule?

Ba, pula mea, vreau ceva: să rămâi la fel de tâmpit (nu cumva să te schimbi) și să te lupți paicea, să rezolvi chestii.

Bivole!

Haide, bre, ce te superi asa?

Scuza-mi indiscretia, dar cum se face ca esti aici de absolut fiecare data cand intru pe forum?

Link spre comentariu

Haide, bre, ce te superi asa?

Scuza-mi indiscretia, dar cum se face ca esti aici de absolut fiecare data cand intru pe forum?

Bre e mă-ta!

Mă trece câte o căcare de-ți lasă gura apă, de căte ori te simt prin preajmă.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Bre e mă-ta!

Mă trece câte o căcare de-ți lasă gura apă, de căte ori te simt prin preajmă.

TMI, Sweetie!

Si totusi, cum e sa iti traiesti viata doar pe forumul asta? Nu e un atac, chiar sunt curios cum se vede viata prin ochii tai.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...