lavinia Reputație: 378 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Februarie 10, 2014 DACA TU ESTI PERFECT SI TE EXCITI LA COMANDA ORICAND, CU ORICINE, TE INVIT LA UN CONCURS!!!! 1
Azareth Reputație: 451 Postat Februarie 12, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Februarie 12, 2014 Nu fiti rai cu fata, nu e frumos..dar pana la urma toti au dreptul la propria parere
lavinia Reputație: 378 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Februarie 17, 2014 nu sunt perfecta, ok dar in acelasi timp eu respect parerea omului, pana la urma ar fi culmea sa fiu aprobata in proportie de 100 in suta!! mersi!! 1
Azareth Reputație: 451 Postat Februarie 20, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Februarie 20, 2014 Destul de greu de contactat, nici nu vreau sa deranjez sunand la ore din afara programului afisat, ti-as da un sfat, sa stabilesti niste ore la care se pot face programarile si sa-ti faci un ID de msg in acest sens, e mai elegant asa, ... in rest perseverez. Pe curand si sporuri maxime !
lavinia Reputație: 378 Postat Martie 3, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 3, 2014 Destul de greu de contactat, nici nu vreau sa deranjez sunand la ore din afara programului afisat, ti-as da un sfat, sa stabilesti niste ore la care se pot face programarile si sa-ti faci un ID de msg in acest sens, e mai elegant asa, ... in rest perseverez. Pe curand si sporuri maxime !Inafara programului telefonul meu este inchis INTOTDEAUNA, la profilul meu scrie exact intervalul orar in care pot fi gasita. 1
lavinia Reputație: 378 Postat Martie 3, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 3, 2014 Inafara programului telefonul meu este inchis INTOTDEAUNA, la profilul meu scrie exact intervalul orar in care pot fi gasita.P.S modalitatea de contact este si va fi numai telefonica! mersi pt sfaturi insa. 1
shiva Reputație: 3158 Postat Martie 3, 2014 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 3, 2014 Pt o mai buna vizibilitate poti pune toate detaliile de care ar avea nevoie un client in semnatura
lavinia Reputație: 378 Postat Martie 5, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 5, 2014 Salut, mersi pentru sfat insa daca intri pe profilul meu exista acolo toate detaliile legate de programul meu tarife , cate ceva despre locatie si despre mine, inclusiv faptul ca astept si accept sfaturi, pareri sau chiar reclamatiii din partea voastra, mersi , o zi buna tuturor!! 2
varadero Reputație: 273 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 28, 2014 Dat fiind faptul ca nu am mai intrat pe forum, desi in delagatie la aia Mare am mai fost de vreo 3 ori ma simt dator cu inca o recenzie.Asa ca dupa 3 vizite la Lavinia vin si cu recenzia .Locatia aceasi etajul 3 garsoniera mica dar ingrijita, modalitatea de contact a fost telefonul,pret paltit 60 ron/finalizare oral nep cu cim .Notele mele ar fi :Oral 10 dpmdv este unul dintre cele mai bune, mai ales acum de cand face cu cimLocatia 9 micuta dar ingrijitaGFE 10, ai ce si poti discuta cu Lavinia, nu se grabeste , inchide telefonul este okIgiena 10 niciodata nimic suspect Eu personal o recomand , ma declar client fidel si permanent, asta cand ajung la Baia Mare 7
carllos79 Reputație: 4 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:romania Oras:romania Postat Aprilie 28, 2014 O adresa de mess se poate
lavinia Reputație: 378 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 30, 2014 Buna ziua, salutare tuturor, modalitatea mea de contact pentru toata lumea este numai telefonica, o zi buna!!! 1
alexbaubm Reputație: 0 Postat Mai 21, 2014 Oras:secret Oras:secret Postat Mai 21, 2014 Buna ziua, salutare tuturor, modalitatea mea de contact pentru toata lumea este numai telefonica, o zi buna!!!bun si cum te pot contacta daca nu raspunzi la telefon ?
sarpex Reputație: 110 Postat Mai 28, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Mai 28, 2014 Buna Lavinia, doresc sa stiu - practici si uro pasiv+ activ? Astept raspuns.
lavinia Reputație: 378 Postat Mai 31, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 31, 2014 Buna Lavinia, doresc sa stiu - practici si uro pasiv+ activ? Astept raspuns.Buna, asta nu practic!!
stfss Reputație: 20 Postat Mai 31, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 31, 2014 am sunat azi si mi-a intrat casuta, am crezut ca nu lucrezi azi !
aleeex Reputație: 1 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 2, 2014 Buna Lavinia.Te deplasezi la hotel? Ms
Azareth Reputație: 451 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 3, 2014 este destul de complicat de intrat in legatura cu ea, nu datorita modului ci al programului aleatoriu si a lipsei mijloacelor complementare de contact, sfatul meu a fost si va ramane sa-si stabileasca un interval de contactare pe care sa-l publice, sa-l mentina si sa-l respecte
mustaciosul 77 Reputație: 478 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 5, 2014 Pe bune Lavinia draga tu cand raspunzi la telefon? Colegul Azareth are dreptate ar trebui sa-ti faci un program"cu publicul"in care putem sa vorbim cu tine!
sarpex Reputație: 110 Postat Iunie 5, 2014 Oras:In spatele tau Oras:In spatele tau Postat Iunie 5, 2014 Am sunat-o de mai multe ori dar imi intra robotina. Suna, suna, suna si apoi robotina! Cred ca e bine sa ai un prg in care sa- ti faci planul- prg. Mult mai bine ar fi! Tu ce zici ? Eu zic ca e bine ptr toti. Hai , incearca. Lets go!
lavinia Reputație: 378 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 18, 2014 Buna tuturor, am spus deja intervalul orar in care pot fi gasita, dimineata vrea sa vina si sa sune toata lumea sia atunci logic ca nu pot raspunde tuturor cererilor, uneori inchid mai devreme pentru ca sunt obosita si atunci a doua zi ma gasiti de la ora 11-12, e simplu in principiu, va doresc o zi buna!! 1
lavinia Reputație: 378 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 18, 2014 Buna Lavinia.Te deplasezi la hotel? MsBuna, nu merg la hotel , ms!!
lavinia Reputație: 378 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 18, 2014 IAR ACUM CA SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA VA PUN LA DISPOZITIE UN ID laviniame88 pupici la toti si o seara placuta . 3
Azareth Reputație: 451 Postat Iunie 21, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Postat Iunie 21, 2014 Felicitari pentru adaugarea ID-ului de mess ca modalitate de contact, daca ai timp, mai posteaza pe forum, interactioneaza cu utilizatorii, sa dam un pic de viata acestui loc. Multumesc
carllos79 Reputație: 4 Postat Iunie 24, 2014 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 24, 2014 Sexul anal??
Vizitator gfe-finder Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2014 Postat Iunie 24, 2014 @Carlos79,iti raspund aici,ca te vad membru nou,altfel ti-as fi raspuns in privat.Scuze LAvinia,e off topic,dar vreau sa vada Carlos si restul,ce usor e sa afli raspuns la intrebari. Carlos,dai click pe ID ul fetei(in acest caz,LAvinia)sau poza ,daca are la avatar,si asa ajungi pe pagina ei personala,unde fiecare fata isi afiseaza serviciile,preturile,detaliile legate de conditiile in care doreste sa isi primeasca clientii,si modalitatile de contact.. Asadar,nu e cazul,sa puneti intrebari,la care si voi puteti afla foarte usor raspunsul...si reveniti cu recenzii,daca le vizitati pe fete,astfel,ajutati comunitatea si pe fete,astfel ele avand reactii de la noi,isi pot imbunatatii serviciile,sau corecta anumite greseli de comportament sau prestatie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum