Sari la conținut

TOP:0741398790 , Lavinia , Romtelecom

mon ami

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

DACA TU ESTI PERFECT SI TE EXCITI LA COMANDA ORICAND, CU ORICINE, TE INVIT LA UN CONCURS!!!!

• Like 1
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Nu fiti rai cu fata, nu e frumos..dar pana la urma toti au dreptul la propria parere

Postat

nu sunt perfecta, ok dar in acelasi timp eu respect parerea omului, pana la urma ar fi culmea sa fiu aprobata in proportie de 100 in suta!! mersi!!

• Like 1
Postat

Destul de greu de contactat, nici nu vreau sa deranjez sunand la ore din afara programului afisat, ti-as da un sfat, sa stabilesti niste ore la care se pot face programarile si sa-ti faci un ID de msg in acest sens, e mai elegant asa, :) ... in rest perseverez. Pe curand si sporuri maxime !

Postat

Destul de greu de contactat, nici nu vreau sa deranjez sunand la ore din afara programului afisat, ti-as da un sfat, sa stabilesti niste ore la care se pot face programarile si sa-ti faci un ID de msg in acest sens, e mai elegant asa, :) ... in rest perseverez. Pe curand si sporuri maxime !

Inafara programului telefonul meu este inchis INTOTDEAUNA,  la profilul meu scrie exact intervalul orar in care pot fi gasita.

• Like 1
Postat

Inafara programului telefonul meu este inchis INTOTDEAUNA,  la profilul meu scrie exact intervalul orar in care pot fi gasita.

P.S   modalitatea de contact este si va fi numai telefonica! mersi pt sfaturi insa.

• Like 1
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Pt o mai buna vizibilitate poti pune toate detaliile de care ar avea nevoie un client in semnatura

Postat

Salut, mersi pentru sfat insa daca intri pe profilul meu exista acolo toate detaliile legate de programul meu tarife , cate ceva despre locatie si despre mine, inclusiv faptul ca astept si accept sfaturi, pareri sau chiar reclamatiii din partea voastra, mersi , o zi buna tuturor!!

• Like 2
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Dat fiind faptul ca nu am mai intrat pe forum, desi in delagatie la aia Mare am mai fost de vreo 3 ori ma simt dator cu inca o recenzie.

Asa ca dupa 3 vizite la Lavinia vin si cu recenzia .

Locatia aceasi etajul 3 garsoniera mica dar ingrijita, modalitatea de contact a fost telefonul,pret paltit 60 ron/finalizare oral nep cu cim .

Notele mele ar fi :

Oral 10 dpmdv este unul dintre cele mai bune, mai ales acum de cand face cu cim

Locatia 9 micuta dar ingrijita

GFE 10, ai ce si poti discuta cu Lavinia, nu se grabeste , inchide telefonul este ok

Igiena 10 niciodata nimic suspect

Eu personal o recomand , ma declar client fidel si permanent, asta cand ajung la Baia Mare

• Like 7
Postat

Buna ziua, salutare tuturor, modalitatea mea de contact pentru toata lumea este numai telefonica, o zi buna!!!

• Like 1
  • Oras:secret
  • Oras:secret
Postat

Buna ziua, salutare tuturor, modalitatea mea de contact pentru toata lumea este numai telefonica, o zi buna!!!

bun si cum te pot contacta daca nu raspunzi la telefon ? 

• Oras:In spatele tau
Postat

Buna Lavinia, doresc sa stiu - practici si uro pasiv+ activ? Astept raspuns.

Postat

Buna Lavinia, doresc sa stiu - practici si uro pasiv+ activ? Astept raspuns.

Buna, asta nu practic!!

Postat

am sunat azi si mi-a intrat casuta, am crezut ca nu lucrezi azi ! :(

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Buna Lavinia.Te deplasezi la hotel?  Ms

Postat

este destul de complicat de intrat in legatura cu ea, nu datorita modului ci al programului aleatoriu si a lipsei mijloacelor complementare de contact, sfatul meu a fost si va ramane sa-si stabileasca un interval de contactare pe care sa-l publice, sa-l mentina si sa-l respecte

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pe bune Lavinia draga tu cand raspunzi la telefon? Colegul Azareth are dreptate ar trebui sa-ti faci un program"cu publicul"in care putem sa vorbim cu tine!

Postat

Am sunat-o de mai multe ori dar imi intra robotina. Suna, suna, suna si apoi robotina! Cred ca e bine sa ai un prg in care sa- ti faci planul- prg. Mult mai bine ar fi! Tu ce zici ? Eu zic ca e bine ptr toti. Hai , incearca. Lets go!

Postat

Buna tuturor, am spus deja intervalul orar in care pot fi gasita, dimineata vrea sa vina si sa sune toata lumea sia atunci logic ca nu pot raspunde tuturor cererilor, uneori inchid mai devreme pentru ca sunt obosita si atunci a doua zi ma gasiti de la ora 11-12, e simplu in principiu, va doresc o zi buna!!

• Like 1
Postat

Buna Lavinia.Te deplasezi la hotel?  Ms

Buna, nu merg la hotel , ms!!

Postat

IAR ACUM CA SA FIE TOATA LUMEA MULTUMITA VA PUN LA DISPOZITIE UN ID laviniame88            :boob pupici la toti si o seara placuta .

• Like 3
Postat

Felicitari pentru adaugarea ID-ului de mess ca modalitate de contact, daca ai timp, mai posteaza pe forum, interactioneaza cu utilizatorii, sa dam un pic de viata acestui loc.

Multumesc :)

Vizitator gfe-finder
Reputație: 0
Postat

@Carlos79,iti raspund aici,ca  te vad membru nou,altfel ti-as fi raspuns in privat.Scuze LAvinia,e off topic,dar vreau sa vada  Carlos si restul,ce usor  e sa afli raspuns la intrebari. Carlos,dai click pe ID ul  fetei(in acest caz,LAvinia)sau poza ,daca are la avatar,si asa ajungi pe pagina ei personala,unde fiecare fata isi afiseaza  serviciile,preturile,detaliile legate de conditiile in care doreste sa isi primeasca clientii,si modalitatile de contact.. Asadar,nu e cazul,sa puneti intrebari,la care si voi puteti afla foarte usor raspunsul...si reveniti cu recenzii,daca le vizitati pe fete,astfel,ajutati comunitatea si pe fete,astfel ele avand  reactii de la noi,isi pot imbunatatii serviciile,sau corecta anumite greseli de comportament sau prestatie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...