Vizitator egipteanul Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Ai dreptate! Am fost azi la ea, cu p..la in perfecta stare de functionare, dar.., am plecat, dupa doua ore, doar cu aparatul de facut pipi. Pur si simplu a epuizat-o! Si pe mine!Azi am fost la miha..ne stim de ceva vreme dar de fiecare dată te epuizează pur și simplu scoate tot din tine..ma rog din pwla pe care după ce pleci de la ea o poti folosi doar ca aparat de pisat..2 ore cat am stat la ea ,poate puțin mai mult mă facut să plec cu genunchii tremurând.. stie să futa și să te futa ..inca odata Miha ms pentru tot..nota generală 10+..toate cele bune, ciocane tari Ați fost împreună? Că vad ca amandoi relatați același lucru, a profitat de amândoi... Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Octombrie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Azi am fost la miha..ne stim de ceva vreme dar de fiecare dată te epuizează pur și simplu scoate tot din tine..ma rog din pwla pe care după ce pleci de la ea o poti folosi doar ca aparat de pisat..2 ore cat am stat la ea ,poate puțin mai mult mă facut să plec cu genunchii tremurând.. stie să futa și să te futa ..inca odata Miha ms pentru tot..nota generală 10+..toate cele bune, ciocane tari ..revin cu o mica rectificare cand am scris prima dată eram cu Miha,după ce am terminat de scris diavolita a facut ce a facut si am mai stat o oră..ma terminat am experimentat o mai veche dorința de a mea..recomandare..chiar va trebuie ciocane tari la propriu..cunoscatorii stiu ce spun..toate cele bune..pe data viitoare Miha pwp 1 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Octombrie 29, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Ați fost împreună? Că vad ca amandoi relatați același lucru, a profitat de amândoi... Nu am fost impreuna, ca am fost la aceeași femeie da..dar dacă nu ai fost la ea nu ai de unde să stii ..toate cele bune 1 Link spre comentariu
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Azi am fost la miha..ne stim de ceva vreme dar de fiecare dată te epuizează pur și simplu scoate tot din tine..ma rog din pwla pe care după ce pleci de la ea o poti folosi doar ca aparat de pisat..2 ore cat am stat la ea ,poate puțin mai mult mă facut să plec cu genunchii tremurând.. stie să futa și să te futa ..inca odata Miha ms pentru tot..nota generală 10+..toate cele bune, ciocane tariCand eram la ea, ia venit nastrusnica idee să-mi desurubeze p..a si sa o pastreze. Dupa ce sa chinuit, in fel si chip, a ajuns la concluzia ca nu se poate, si, oricum, fara purtatorul ei nu putea fi folosita, asta ptr. ca ea, p..a, nu are imaginatie, ci, doar purtatorul. Link spre comentariu
Vizitator cervantes Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Ați fost împreună? Că vad ca amandoi relatați același lucru, a profitat de amândoi...Da, se poate spune ca a profitat de amândoi, dar, separat. Unul într-o zi celălalt a doua zi. In alta ordine de idei, daca o femeie te fute de-ti sar capacele, pana te saturi, fara fite, fasoane si prea multa vorbărie, ci doar ptr. a folosi timpul acordat ptr. activitatea principala, nu inseamna ca a profitat de tine. Link spre comentariu
victorinho Reputație: 34 Postat Noiembrie 5, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Hei, lucrezi azi? Ti am dat un msg pe wasp :d Link spre comentariu
depyedepye Reputație: 36 Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Interesat .. ce varsta are femeia?Si daca pot sa vad niste poze Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Miha cand mai lucrezi? Spune mi cat mă costă o zi cu tine? Vreau să îți răpesc o zi..te sărut 1 Link spre comentariu
dezmembrari666 Reputație: -2 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Mai pune și tu poze noi nu ai o poza noua numai din 2015 Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 ce tarif are Mihaila si locatie unde e Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 ce tarif are Mihaila si locatie unde e Vezi ca ai botezat o și trebuie să îi cumperi un porc de crăciun haha...daca răsfoiește puțin tipicul ai gasi...130 Cu 200 1 Link spre comentariu
babaiul Reputație: 1 Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 fata lucreaza rar dar bine Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Noiembrie 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Trebuie să te țină pwla ca este de cursa lunga plus ca ii și place ceea ce face 1 1 Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Vezi ca ai botezat o și trebuie să îi cumperi un porc de crăciun haha...daca răsfoiește puțin tipicul ai gasi...130 Cu 200gata boss sunt de acord.. Mihaela pe nume .. e corect acum ? Link spre comentariu
hatishanti Reputație: 22 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 locatie si tel care e valabil a Mihaela ... sunt prea curios si de mult caut ceva bun si serios.. Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Noiembrie 7, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 locatie si tel care e valabil a Mihaela ... sunt prea curios si de mult caut ceva bun si serios.. Numărul din titlu iar locația ti o va spune când vb cu ea,cel mai bine lasa i un mesaj pe whatsapp și îți va răspunde cand va fi disponibilă și sau anunță aici cand poate fi găsită,toate cele bune 1 Link spre comentariu
mihaela35 Reputație: 93 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Miha cand mai lucrezi? Spune mi cat mă costă o zi cu tine? Vreau să îți răpesc o zi..te sărutBuna Lucrez maine, vineri dar am ceva programări. Revin si săptămâna viitoare si da,se poate sa stam o zi, scrie-mi pe whatsapp .O zi frumoasa! 1 Link spre comentariu
ionica2000 Reputație: 329 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Ce program ai maine? Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Noiembrie 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Buna Lucrez maine, vineri dar am ceva programări. Revin si săptămâna viitoare si da,se poate sa stam o zi, scrie-mi pe whatsapp .O zi frumoasa! Perfect,săptămâna viitoare o zi este a mea..noastra..vb pe wapp 1 Link spre comentariu
unugogu Reputație: -29 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Adevărul este ca fata are 100kg se mișcă binișor are un dildo metalic în rest nimic deosebit 1 Link spre comentariu
mihaela35 Reputație: 93 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Adevărul este ca fata are 100kg se mișcă binișor are un dildo metalic în rest nimic deosebit Inca nu am ajuns la 100kg, mai am pana acolo dar sunt bbw (grasă) .Am 2 vibratoare (unul realistic si unul de inox) ,un dildo cu 2 capete,bici,calus,catuse,fusta piele,etc, alte accesorii pe care le folosesc pe sclavi la dominare.Sunt stăpână dar pot fi si supusă.Sunt bisexuala , imi plac femeile brunete, cu sanii mari, pentru cupluri pretul este doar pt barbati, cu femeile o fac din plăcere.EtcEtc 3 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Noiembrie 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Inca nu am ajuns la 100kg, mai am pana acolo dar sunt bbw (grasă) .Am 2 vibratoare (unul realistic si unul de inox) ,un dildo cu 2 capete,bici,calus,catuse,fusta piele,etc, alte accesorii pe care le folosesc pe sclavi la dominare.Sunt stăpână dar pot fi si supusă.Sunt bisexuala , imi plac femeile brunete, cu sanii mari, pentru cupluri pretul este doar pt barbati, cu femeile o fac din plăcere.EtcEtc Dildoul cu 2 capete cum îl folosești? Unul la pasa și unul unde? Ca mi ai aprins imaginatia..astept un raspuns 1 Link spre comentariu
Vizitator valjean Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Pff,am scris o gramada si pia sa posez mi-a picat netul.Nu mai am puterea sa revin cu toata postarea.Doar cu concluzia.Daca ne dorim bun simt ,atitudine si corectitunine trebuie si sa-l oferim.O fata ca sa te faca sa te simti bine in primul rand trebuie ca ea sa se simta bine.Mohaela te admir si sper sa ne si intalnim,am incercat de mai multe ori dar nu am reusit.Cu....... drag Jean Valjean Link spre comentariu
mihaela35 Reputație: 93 Postat Noiembrie 17, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Pff,am scris o gramada si pia sa posez mi-a picat netul.Nu mai am puterea sa revin cu toata postarea.Doar cu concluzia.Daca ne dorim bun simt ,atitudine si corectitunine trebuie si sa-l oferim.O fata ca sa te faca sa te simti bine in primul rand trebuie ca ea sa se simta bine.Mohaela te admir si sper sa ne si intalnim,am incercat de mai multe ori dar nu am reusit.Cu....... drag Jean ValjeanBuna ziuaPoate reușim sa ne vedem saptamana aceasta. Eu sunt disponibilă astazi, miercuri,joi si vineri de la 8:30 pana la 16. Te pup si iti doresc sa ai o zi frumoasă! Link spre comentariu
mihaela35 Reputație: 93 Postat Noiembrie 17, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Dildoul cu 2 capete cum îl folosești? Unul la pasa și unul unde? Ca mi ai aprins imaginatia..astept un raspuns Buna Tu chiar vrei sa scriu aici ce fac cu el ? Mai bine iti arăt când ajungi la mine, sunt mai multe variante de a-l folosii si e prea mult de scris. Sa nu uiti ca sunt bisexuala, ce poate fi mai frumos decat două femei cu un dildo din acela, etc. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate