Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

DULKI202042 - cere sa trimiți toți banii prima data și după aia vine la tine :) Șmecherie :))

Cam asa a fost si la mine textul dar pana la urma a acceptat sa ne vedem....

Revin cu informatii daca vine...

• Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

Iar te tii de vrajeli? cum a fost vrajeala cu Serbana 😂

• Like 2
Postat

Iar nu ai treaba? Nu ai o pula de frecat? Te-am intrerupt de la laba?

• Minus 1
Postat

Iar nu ai treaba? Nu ai o pula de frecat? Te-am intrerupt de la laba?

Nu fi nesimtit ca ti-o furi! Tu esti cel mincinos si cu vrajeli pe aici.

PS: poti sa ma sugi daca esti obraznic😎

• Like 3
Vizitator gabry89
Reputație: 0
Postat

Pe mine ma blocat, am trimis-o la plimbare :))

Postat

DULKI202042 - cere sa trimiți toți banii prima data și după aia vine la tine :) Șmecherie :))

E profil fake 100%.
  • Like 1
Postat

E profil fake 100%.

Da, sunt cateva conturi facute de aceiasi persoana. Asa-i Serbana....scuze Dragos?😂

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

E un tip care are cel putin un cont de femeie (spunea acum cateva luni ca isi face sa vada ce mesaje primeste)

Postat

Nu fi nesimtit ca ti-o furi! Tu esti cel mincinos si cu vrajeli pe aici.

PS: poti sa ma sugi daca esti obraznic😎

De ce te bagi in seama de pomana si tot aduci vorba de serbana?

Am facut un comentariu la postarea altui coleg.

Puteam foarte bine sa renunt la acest cont(dragos luncanu) si sa-mi fac altul cu alt nume dar ptr ce?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De ce te bagi in seama de pomana si tot aduci vorba de serbana?

Am facut un comentariu la postarea altui coleg.

Puteam foarte bine sa renunt la acest cont(dragos luncanu) si sa-mi fac altul cu alt nume dar ptr ce?

Sugi pula de travestit ,numai de combinați proaste te ți .

• Like 2
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Si eu m-am prins ca acest dragos isi face conturi de femei ca sa prosteasca posibilii clienti de pe Cautsponsor.ro. Am discutat si eu cu Serbana dar de fapt era dragos in spatele contului. Un labar care are chef de tepe.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

salut baieti , sunt nou pe acest site , stie cineva daca mai activeaza fata din poza atasata?, am fost plecat o luna din tara pana sa stabilim o intalnire iar la intoarcere nu o mai gasesc pe site, succes in cautari si preturi rezonabile ;)

• Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures
Postat

Salutare forum . Am o intrebare daca sa intalnit cineva cu Diva17 din Bucuresti? Ii ok tipa?:)

Postat

salut baieti , sunt nou pe acest site , stie cineva daca mai activeaza fata din poza atasata?, am fost plecat o luna din tara pana sa stabilim o intalnire iar la intoarcere nu o mai gasesc pe site, succes in cautari si preturi rezonabile  ;)

imi cer scuze am incercat sa atasez poza si nu merge asa ca adaug link        https://ibb.co/gSmvz6

Vizitator futbineditat
Postat

Salutare forum . Am o intrebare daca sa intalnit cineva cu Diva17 din Bucuresti? Ii ok tipa? :)

Esti dispus sa ii dai 100 euro pentru 1 h? Anul trecut a acceptat pentru 500-600 lei 5-6 ore,intre timp dupa ce s-a vazut cu un presupus milionar neamt pretentiile ei au crescut enorm.Doar pentru 500 euro mai accepta acum :))) Nu e ceva nemaintalnit sau auzit.O simpla femeie! Sunt fete care arata mai bine pe cs,plus ca au preturi de departe mai accesibile.Tine stacheta sus dar nu pentru mult timp,cand o sa fie fie in criza mare de bani pariu ca o face pe 100-150 lei ora.

Vizitator futbineditat
Postat

Am inteles !!! Dar cu ea te ai intalnit ii ok fata ? Sau face doar ce vrea ?

Nu,mi-a zis cineva ca s-a vazut cu ea da nu a simtit placere.(daca face mult oral o dor buzele,cum o pui asa sta.)Ma vedeam cu ea dar am fost incurcat de 2-3 tipe de pe cs.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Delia007() din Cluj.
Pe scurt: Nu va pierdeti timpul.

Ii scriu prin octombrie anul trecut, imi raspunde sa-i scriu email. Nu-i scriu. O contactez azi si o intreb de ce nu mi-a raspuns la mail. Imi raspunde:

"Oh, acum mi-amintesc. Tu ești prostalaul frustrat, cu puta mica, incapabil sa aibă o femeie dacă nu plătește! Pai tu ești departe de ideea de "sponsor" și de ceea ce caut eu. Raus !!".

Acel raus! imi spune ca a lucrat prin bordelurile din Germania. O fi frustrata saraca ca tot la 20-25 de Euro trebuie sa futa zilnic cate 15-20 de tipi.

Vizitator futbineditat
Postat

Am inteles ... imi recomanzi ceva pe Bucuresti?:>

Nu o lua ca pe o recomandare,ci ca pe o sugestie.(dat fiind ca nu m-am intalnit cu niciuna dintre ele)princessalice,dana27,cosminaG,incearca sa vorbesti cu fiecare in parte.Altele nu imi vin in minte acum...unele s-au retras intre timp

Postat

salut baieti , sunt nou pe acest site , stie cineva daca mai activeaza fata din poza atasata?, am fost plecat o luna din tara pana sa stabilim o intalnire iar la intoarcere nu o mai gasesc pe site, succes in cautari si preturi rezonabile  ;)

imi cer scuze am incercat sa atasez poza si nu merge asa ca adaug link        https://ibb.co/gSmvz6

am observat ca nu pot primii mesaje totusi cine ma poate ajuta va rog un mail la adresa    [email protected] stiu ca fata este din moldova studenta la noi anul 1 , inca odata va multumesc 

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

am observat ca nu pot primii mesaje totusi cine ma poate ajuta va rog un mail la adresa    [email protected] stiu ca fata este din moldova studenta la noi anul 1 , inca odata va multumesc [/size]

banuiesc eu cine este tipa. Scriemi pe mail [email protected] si scriemi si nr ei de telefon sa vad daca este acceasi
Vizitator gabry89
Postat

ELLYANNA - mi-a dat codul la poze, după aia mi-a cerut numărul și ma blocat. Poze false, și vreun utilizator vechi care sa rebranduit.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

si eu am patit acelasi lucru, cam asa fac multe ( probabil multi ) in ultimul timp si asta daca raspund.

Acum depinde, imi povestea una din fete ca efectiv nu are timp sa citeasca toate mesajele, la cati ii scriu .

Iar legat de ce se vorbea mai sus ( legat de scoruri ) imi spunea ca se oferteaza direct sume de 300 - 500 euro pentru 2 - 3 ore si ca mie imi facea o favoare la 150 euro .

• Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...