shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 5, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 5, 2017 O sa apara alti pestisori Dar cum ati aflat ca s-au retras ? Si ce motive au invocat ?Au voie sa faca asta fără acordul nostru prealabil ? Peștișori vor mai apărea,dar de aur foarte puțin probabil! Au anunțat pe topicele lor de București și Cluj! Probabil că a-au căsătorit!Cu alt cuplu!Glumesc!Au ei motivele lor pe care poate,vreodată,ni le vor împărtăși sau se vor afla! Nu,în mod normal nu au voie să facă asta fără acordul nostru,dar eu sunt dispus să fac o excepție pentru niște oameni de excepție! Au spus ca se retrag pe toate forumurile unde apar. Nu stiu ce pestisori or sa mai apare dar ei erau cei mai buni la categoria asta. Nu au spus niciun motiv dar cred ca s au despartit altfel nu vad cum din dorinta nebuna de a face atata sex cu o gramada de barbati brusc totul s a naruit in cateva saptamani doar....Clar sunt cei mai buni! Ei nu fac asta de câteva săptămâni!O fac de câțiva ani. 3 sau 4! Doar că aveau sesiuni de două-trei zile pe lună sau chiar mai rar! Nu cred ca despărțirea este motivul!Mie mi-au lăsat impresia unui cuplu foarte solid!Dar să nu spui niciodată "niciodată"! 3 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2017 Peștișori vor mai apărea,dar de aur foarte puțin probabil! Au anunțat pe topicele lor de București și Cluj! Probabil că a-au căsătorit!Cu alt cuplu!Glumesc!Au ei motivele lor pe care poate,vreodată,ni le vor împărtăși sau se vor afla! Nu,în mod normal nu au voie să facă asta fără acordul nostru,dar eu sunt dispus să fac o excepție pentru niște oameni de excepție! Clar sunt cei mai buni! Ei nu fac asta de câteva săptămâni!O fac de câțiva ani. 3 sau 4! Doar că aveau sesiuni de două-trei zile pe lună sau chiar mai rar! Nu cred ca despărțirea este motivul!Mie mi-au lăsat impresia unui cuplu foarte solid!Dar să nu spui niciodată "niciodată"! Nu cred ca exista in ziua de azi cupluri solide indiferent ca vorbim de cei, cum ii numiti voi, "open minded" sau nu. Majoritatea se despart. Cca in america 1 din 3 casnicii se termina printr un divort. Si se stie ca idioteniile "democratice" din America vin si la noi deci nu ma mira cand cupluri solide se despart din motive tampite. Dar cine stie poate schimba Trump ceva, sper. Cat despre cei doi n am fost la ei dar citind recenziile si discutand cu ei prin pM mi au placut. Eu voiam sa i vizitez nu pt sex in 3 ca asa cupluri mai sunt ci pt o fantezie pe care nu o pot pune in practica cu orice femeie de varsta Dorinei. Dar asta e. Sper pt ei ea se fi retras doar de aici si dar sa ramana impreuna. Poate au emigrat cine stie desi nu recomand nimanui sa paraseasca tara si in special Clujul un oras care in ultimii ani se dezvolta mult mai repede decat cenusia noastra Capitala. 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 5, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 5, 2017 Nu cred ca exista in ziua de azi cupluri solide indiferent ca vorbim de cei, cum ii numiti voi, "open minded" sau nu. Majoritatea se despart. Cca in america 1 din 3 casnicii se termina printr un divort. Si se stie ca idioteniile "democratice" din America vin si la noi deci nu ma mira cand cupluri solide se despart din motive tampite. Dar cine stie poate schimba Trump ceva, sper. Cat despre cei doi n am fost la ei dar citind recenziile si discutand cu ei prin pM mi au placut. Eu voiam sa i vizitez nu pt sex in 3 ca asa cupluri mai sunt ci pt o fantezie pe care nu o pot pune in practica cu orice femeie de varsta Dorinei. Dar asta e. Sper pt ei ea se fi retras doar de aici si dar sa ramana impreuna. Poate au emigrat cine stie desi nu recomand nimanui sa paraseasca tara si in special Clujul un oras care in ultimii ani se dezvolta mult mai repede decat cenusia noastra Capitala.S-a elucidat misterul: Lămurire: -nu am divorțat;-nu m-am îmbolnăvit, nu mi-au ieșit markerii tumorali pe pozitiv; -nu l-am bătut pe Sorin și, în urma spitalizării, am rămas fără partener și fără obiectul fanteziei mele;-nu m-am îngrășat indecent, nu am slăbit inexplicabil; -nu m-am îndrăgostit. Explicație: -am fost promovată și pentru următorii doi ani jobul meu va fi aplicat într-un alt colț de continent. Asta nu înseamnă că voi deveni ”continentă”. Din fericire, legătura cu avionul e foarte comodă spre Cluj. Din păcate, nu voi mai avea nici timp și nici chef de imoralități și voluptăți indecente. Voi fi în weekend în Cluj, dar pentru scurt și foarte comprimat timp. Pupici maximi, distracție și nu uitați să vă protejați. Sănătatea înainte de toate! CUPLU EA și EL: RETRAȘI! 3 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Mai 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2017 S-a elucidat misterul: Lămurire: -nu am divorțat;-nu m-am îmbolnăvit, nu mi-au ieșit markerii tumorali pe pozitiv; -nu l-am bătut pe Sorin și, în urma spitalizării, am rămas fără partener și fără obiectul fanteziei mele;-nu m-am îngrășat indecent, nu am slăbit inexplicabil; -nu m-am îndrăgostit. Explicație: -am fost promovată și pentru următorii doi ani jobul meu va fi aplicat într-un alt colț de continent. Asta nu înseamnă că voi deveni ”continentă”. Din fericire, legătura cu avionul e foarte comodă spre Cluj. Din păcate, nu voi mai avea nici timp și nici chef de imoralități și voluptăți indecente. Voi fi în weekend în Cluj, dar pentru scurt și foarte comprimat timp. Pupici maximi, distracție și nu uitați să vă protejați. Sănătatea înainte de toate! CUPLU EA și EL: RETRAȘI! Super! Ma bucur pt ei daca asta este motivul. Banuiesc ca au plecat impreuna. Inseamna ca avea un job bun de a ajuns sa fie promovata afara, bravo! Din ce citesc eu inteleg ca nu prea le mai arde acum de treaba asta cu fantezia lor. Poate ca la un momentdat e ok sa te calmezi un pic cine stie?) in orice caz, daca Dorina vede ce am scris ii urez multa bafta si succes in viata amandurora impreuna si niciodata separat. Singuratatea e o boala grea chiar daca multe tanjesc dupa ea. Si inca ceva scumpa doamna. Daca continentul pe care pleci este cumva cel australian poate iti faci timp vreodata si ne impartasesti parerea ta despre el. Un topic la DG ar fi super. Nu de alta dar sunt un iubitor al Australiei, in special tara Australia nu neaparat continetul. E singura tara din lume unde as pleca definitiv. Nu America ori Europa. multa bafta si sa nu va fie rusine ca sunteti ROMANI! 2 Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 5, 2017 Partajează Postat Mai 5, 2017 lolwut? ce traba are trump cu divorturile in america? oricum, in trecut nu i ca familie era solida, familia ramanea impreuna dar nu era solida de loc. mai bine divorturile decat o familie impreuna in continuare pentru ca "nu i bine sa faci divort ca domneseul plange". Link spre comentariu
hhaarr Reputație: 7 Postat Mai 6, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 6, 2017 Is it still on? Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 nope! Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2017 Deci a fost promovata la serviciu ? Mai sa fie.... De ce ea si nu el ? Nu barbatul e capul familiei ? Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Deci a fost promovata la serviciu ? Mai sa fie.... De ce ea si nu el ? Nu barbatul e capul familiei ? sorin este chuck old, niciodata un chuck old i capul familiei. Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 8, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 8, 2017 sorin este chuck old, niciodata un chuck old i capul familiei. Așa e, taki. Cine știe, cunoaște. Un cuckold e supus soției sale și își extrage plăcerea din voluptatea trăirilor ei. Puțini înțeleg conceptul. Cuckoldul nu decide nimic în ceea ce privește viața cuplului, el trebuie să primească orice fantezie care îi trece prin cap soției cu supunere și obediență maximă. 4 Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Așa e, taki. Cine știe, cunoaște. Un cuckold e supus soției sale și își extrage plăcerea din voluptatea trăirilor ei. Puțini înțeleg conceptul. Cuckoldul nu decide nimic în ceea ce privește viața cuplului, el trebuie să primească orice fantezie care îi trece prin cap soției cu supunere și obediență maximă. Sa te frece câinii 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 8, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 8, 2017 Sa te frece câiniiUrât,foarte urât! 1 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 8, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 8, 2017 Sa te frece câinii K9? Dincolo de limitele mele. Dar mulțumesc pentru sugestie. 2 Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Partajează Postat Mai 8, 2017 Sorin din ce o să mai trăiască acum ca v-ati retras ? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 9, 2017 Sorin din ce o să mai trăiască acum ca v-ati retras ?Se face gigoloi. 3 3 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 9, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 9, 2017 la ce dorinta maxima de sex avea dorina....mi-e greu sa cred ca ar putea sta departe de fenomen...indiferent pe ce continent ar fi.... Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 9, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Partajează Postat Mai 9, 2017 Se face gigoloi.Ti-a dat like "gelugun" , îi surâde ideea =)) Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2017 Sorin din ce o să mai trăiască acum ca v-ati retras ?Chiar. Buna intrebarea O sa moara omul de foame prin tari straine si neprietenoase.... Dorina era prima si in pat si la serviciu. A dreacu'..... Link spre comentariu
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2017 Eu o am pe Dorina in lista de Skype. Ia uitati-va ce status are. Deci inca activeaza cumva..... undeva... Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Mai 11, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Mai 11, 2017 Pe un forum normal, civilizat poate ar mai fi ramas. Dar cum acest forum are deja alte caracteristici decit normalitatea si bunul simt, cei doi protagonisti au decis sa se retraga. Mi se pare o reactie normala. 1 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 11, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Mai 11, 2017 Pe un forum normal, civilizat poate ar mai fi ramas. Dar cum acest forum are deja alte caracteristici decit normalitatea si bunul simt, cei doi protagonisti au decis sa se retraga. Mi se pare o reactie normala. Motivul retragerii l-au comunicat și nu cred că este acesta, adică postările de pe forum!Câtă vreme ei au decis să aibă asemenea experiențe,nu cred că pun prea mult preț pe părerea lumii!Cu alte cuvinte,normalitatea este un concept relativ,pe care nu-l comentez și nu ar trebui comentat!Bunul simț însă ar trebui să guverneze acest forum și fiecare topic în parte, dar, din păcate,acesta nu se cumpără, se dobândește,se câștigă!Dar unii nu-l au și nu-l vor câștiga niciodată,cum nu câștigă nici la loto! 2 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 11, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 11, 2017 sunt sigur ca vor reveni... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Când veți Reveni ???? Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 7, 2018 Dorina, te rugam nu uita si de topicul asta... Pup! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Am citit pe topicul lor de Cluj ca vor fi in Bucuresti pentru doua saptamani in februarie 2018. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum