Sari la conținut

S-a și retras, Vanessa disponibila???

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ah am înțeles ești amuzant, nu am mai fost la delia din octombrie

Eu vorbeam de lorena bikutz și erika, au avut o revenire "socanta"

Nu, ai spus la modul general și absolut. Recitește-ți postarea!

Nu am vrut să fiu amuzant și nici nu am fost, cred! A fost doar o întrebare și îți mulțumesc pentru răspuns.

• Like 2
Postat

Sigur ca am dreptate,cunosc prostituatele ca pe propriile mele buzunare,dar din păcate încă sunt multi care le cred niște victime ale sărăciei,ca se prostituează pentru ași creste copilul sau ași salva părintele grav bolnav,sau pisica,găina,hamsterul........

Sigur ca exista si cazuri disperate,cam 01% dar restul o fac dintr-un singur motiv SUNT PUTORI ORBITE DE LACOMIE.

io am vazut ca alea lacome e HOLBATE cand vad bani nu e oarbe adica le ies ochi din ORBITE

Postat

Sigur ca am dreptate,cunosc prostituatele ca pe propriile mele buzunare,dar din păcate încă sunt multi care le cred niște victime ale sărăciei,ca se prostituează pentru ași creste copilul sau ași salva părintele grav bolnav,sau pisica,găina,hamsterul........

Sigur ca exista si cazuri disperate,cam 01% dar restul o fac dintr-un singur motiv SUNT PUTORI ORBITE DE LACOMIE.

io am vazut ca alea lacome e HOLBATE cand vad bani nu e oarbe adica le ies ochi din ORBITE

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt alea care au visat prin liceu ca vine unul cu bani si le ia. Si o vor duce ca in vis toata viata. Numai ca viata nu a fost ca in filme. Au ajuns invers. Sa ii intretina ele pe altii. Prestand pentru prosperitatea guvidelui sau a lui iubi. Sugand puli branzite si lingand coaie jegoase. :D

• Like 7
  • Oras:Falastoaca
Postat

Sunt oarbe pentru ca nu-si dau seama ca vor ajunge niste epave la 40-45 ani.

Avem si exemple concrete: Anonna,Amanda,Siana..........

• Like 8
Postat

Sunt alea care au visat prin liceu ca vine unul cu bani si le ia. Si o vor duce ca in vis toata viata. Numai ca viata nu a fost ca in filme. Au ajuns invers. Sa ii intretina ele pe altii. Prestand pentru prosperitatea guvidelui sau a lui iubi. Sugand puli branzite si lingand coaie jegoase. :D

Suptul pulii pline de brânză si coaiele jegoase nu mai înseamnă mare lucru,acum au ajuns sa suga pula plina de cacat,dupa ce si-o baga in cur.

Ia 2 lamai si citește recenziile lui Siana.

• Like 7
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Nu s-a retras bre, a avut un client ieri și au a putut să sdea up :)

Postat

O curva nu se retrage niciodată din meserie. Când se retrage de tot ori și-a găsit un amărât care îi da mai mult decât facea din suptul pulii, ori are BTS mortal, ori e pe moarte ori a omorât-o peștele

Bravo ma, asa imi mai place de tine!

• Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov
Postat

Suptul pulii pline de brânză si coaiele jegoase nu mai înseamnă mare lucru,acum au ajuns sa suga pula plina de cacat,dupa ce si-o baga in cur.

Ia 2 lamai si citește recenziile lui Siana.

Să vezi ce limbi in cur dă babeta, se lăuda că da limbi in cur cu 50 lei moșilor, fără alte servicii. Probabil linge anusul și face un oral de banii astia

Postat

Miroase a sloboz pe forumul ăsta, grav de tot. Și a pizda :)))

• Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta
Postat

Să vezi ce limbi in cur dă babeta, se lăuda că da limbi in cur cu 50 lei moșilor, fără alte servicii. Probabil linge anusul și face un oral de banii astia

ce stricată

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...