Membru Premium il pupparo Reputație: 22467 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 29, 2018 Scuze ca intervin. Scarlett vezi PM te rog frumos. Mulțumesc. Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22467 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 29, 2018 Mulțumesc pentru răspunsul prompt Scarlett 😊. W/e placut ! Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Mulțumesc pentru răspunsul prompt Scarlett . W/e placut ! Te-a programat? Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Mulțumesc pentru răspunsul prompt Scarlett . W/e placut ! Te sărut !! 1 Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 daca nu ai macar 34, ai dau pula lu Ines sa mi-o manance.Eu știu ce vârsta am,iar tu faci ce vrei cu organul tău :))))) 1 Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 spune aici clar ca ai minim 34oricum ne doare la pula da varsta ta, nu futem babe stiu ca esti suparata ca te-a dat baietii in vileag =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 spune aici clar ca ai minim 34oricum ne doare la pula da varsta ta, nu futem babe stiu ca esti suparata ca te-a dat baietii in vileag =))Stai Chill ca nu S a născut încă persoana care sa îmi strice mie mood-ul...Nu am nevoie de reclama sau sa dovedesc nimănui nimic...dacă înțelegi ce vreau sa zic :)) Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 eu imi doresc sa ma iau pula in gura cu persoane de sex feminin care au o varsta mai mare decat a meaasa imi dau eu drumul cand reusesc sa domin figurante Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 29, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iunie 29, 2018 @scarletunde ai locatia? Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Te sărut !!Nu-i cinstit, a furat startul. Din 2 incepi.Treaba ta, io-s la Vichi, sa-i vad tridentul =)) Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 eu imi doresc sa ma iau pula in gura cu persoane de sex feminin care au o varsta mai mare decat a meaasa imi dau eu drumul cand reusesc sa domin figurante Singura ta problema e ca nu Reușești sa ma enervezi și probabil in percepția ta dacă ma enervez încep sa înjur și sa ma transform. Sa îmi patez singura imaginea. Ei bine spre nenorocul tău, stau bine cu nervii. Sunt împăcată cu mine și viața mea, așa ca nu o sa Reușești sa ma destabilizezi. Nu îți mai consuma inutil energia pe topicul meu, nu ai sa obții nimic. :) 1 Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 @scarletunde ai locatia?Zona bd unirii/ zepter ca punct de reper 1 Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Nu-i cinstit, a furat startul. Din 2 incepi.Treaba ta, io-s la Vichi, sa-i vad tridentul =)) . Sa bati și la usa dormitorului meu...măcar ne sărutăm...pardon salutam 😂😂😂P.S: vezi sa nu te înteți..... in trident :)) 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 29, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iunie 29, 2018 Zona bd unirii/ zepter ca punct de reper sper sa nu nimeresc la vreo vecina :laugh2 Link spre comentariu
ultravox Reputație: 191 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 .Sa bati și la usa dormitorului meu...măcar ne sărutăm...pardon salutam P.S: vezi sa nu te înteți..... in trident :))Ce iute te miscasi ! Inseamna ca e ocupata deschiderea. N-are nimic, e vorba aia cu cei din urma..... :wink2Nu bat la usa, il strig pe @ il pupparo si-i spun ca i-au dezumflat cauciucurile :DIntepi, nu ? :) Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 sper sa nu nimeresc la vreo vecina :laugh2“Ghinionul” nostru dacă suntem vecini 1 Link spre comentariu
Vizitator scarlett29 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Ce iute te miscasi ! Inseamna ca e ocupata deschiderea. N-are nimic, e vorba aia cu cei din urma..... :wink2Nu bat la usa, il strig pe @ il pupparo si-i spun ca i-au dezumflat cauciucurile :DIntepi, nu ? :) Mereu e timp...chiar și atunci când pare ca nu 😜😉 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22467 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 30, 2018 Frate Ultravox, sunt liniștit. Actionez per pedes. Nu am grija cauciucurilor😊. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iunie 30, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iunie 30, 2018 Frate Ultravox, sunt liniștit. Actionez per pedes. Nu am grija cauciucurilor. anumite zdrente, chiar de la top, se uita sa vada ce nr de inmatriculare are futacul Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 30, 2018 anumite zdrente, chiar de la top, se uita sa vada ce nr de inmatriculare are futaculDe unde știi tu, mă, puțoiule! Ai număr la trotinetă?Marș, dracu', maimuțoiule! 2 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2018 De unde știi tu, mă, puțoiule! Ai număr la trotinetă?Marș, dracu', maimuțoiule!Asa ne-a invatat Pipilica, hai ca stii.Vezi ca si nr.tau e luat. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 30, 2018 Asa ne-a invatat Pipilica, hai ca stii.Vezi ca si nr.tau e luat. Nu merg cu ma;ina la curve ;i dac[ o fac totu;i, a las departe. :rax2Sugi pula. :laugh2 2 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2018 Nu merg cu ma;ina la curve ;i dac[ o fac totu;i, a las departe. :rax2Sugi pula. :laugh2 :laugh2 Hi, hi, hi, ai fost luat la Tashared, sunt si poze. Vrei sa vezi ? Hi, hi, hi, treci la supt ! :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 30, 2018 :laugh2 Hi, hi, hi, ai fost luat la Tashared, sunt si poze. Vrei sa vezi ? Hi, hi, hi, treci la supt ! :laugh2 :laugh2Da, vreau să văd!Până arunci, taci suge, murătură! 2 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2018 Da, vreau să văd!Până arunci, taci suge, murătură!Faci ce zic eu sau pun poza ? hi, hi, hiSa nu zici pe urma ca......da ? hi,hi,hi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum