Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

aaaaaa, Lorena...da, ba....aia de are si filme, o pun aia capra pe masa de biliard?...mi-au aratat-o astia si mie...e tare aia...zicea o cioara pripashita pe la mine ca sugea poola cu dintii...in fine, e tare, i-a luat lu' fii-su apartament...Pai, Mwie_Multa, ai tu buzunare de femeia aia? Tu te-ai kakat pe tine la mine, dar la aia?...ea vorbeste ca o pisicutza, ii simte imediat pe atarnatori, ii zboara afara de nu se vad...mai ziceau astia ca i-a dat afara...lol..

e lorena a lu dobre

Postat

e lorena a lu dobre

nu stiu, puishor...da-i naibii...am zis asa, ca zicea Mwie_Multa de ea...al drq, cu ceva ca lumea nu imi incarca si mie memoria...vrea sa-l si platesc pt cultura lui generala...e PROST...irecuperabil...s-a dus degeaba, in mortii lui, pe la scolile alea. Daca eu, de la nivelul meu, il vad ca e tampit, dar oamenii aia ca lumea...nu are simtul penibilului...mai se da si miezu' din dodoashka...

Postat

Mamaia ta e tzigan, vita:)))

nu mai intra, tu, aici...NU MAI INTRA...ma pish pe prestantza ta, nu vreau eu sa fiu asociata cu astfel de persoane....ce, sunt obligata?....imi strici imaginea...nu ti-a convenit, am inteles. Si, gata...

Postat

iti faci rasa de ras, ba, baiatule. Parca voi erati aia, cei mai tari, cei mai bengoshi, cu bani, cu de toate...m-am lamurit, gata..

Postat

am zis ca esti ala internat la drogatzi, pt ca ala asculta hip hop din Franta... Cachun sa mafia nu e de la ei?...nu stiu, nu ma pricep, lasa

Postat

nu prea pot sa ma bazez pe motaneii astia, nu prea...Ei vor femei cu poola, alea se descurca cu ei...de ce nickul meu e scris cu galben? pt ca sunt pusicutza?...de ce? pai, de unde stiu ei?...de unde stiti voi ca cine scrie aici, e aia care va deschide usa?...dupa cum vorbesc...asa i-am prins si eu pe multi motanei...trebuia sa se scape faierul cu ceva...

Postat

Vaca, poate

ai vorbit ca bou', si tu...ba, baiatule, ti-am facut ceva?...du-te drq, nici nu te cunosc. Mai ia o gura de paie...du-te drq, injura-te cu alea unde te-ai dus pana acuma sa dai bani...aici ce drq cauti tu?...ai ceva interesant de zis?

Postat

De cand au inceput sa dea si ei limbutze, chiar ca nu mai sufar ciorile....inainte, ei nu dadeau..Acuma, ma si ameninta, vine cu doi lei, incepe cu mainile reci pe la petalutza, ma ameninta ca imi ia banii daca nu il bag cu botu' in pzd?...auzi, ca de ce a mai venit?...Scarba drq, pai mai vrea respect?...a venit ca nu nu avea bani, d'aia a venit...ciorile drq...inainte erau si ei mai cizelati, acuma le ling la cur pe toate babele...ce sa mai respect, da-i drq. Sa vezi o cioara borata, ma mai loasa cateva luni, iar da sa vina, iar da sa vina...nu mai moare, al drq. Mi-a mushkat-o pe petalutza ore intregi, drogatu' drq...a platit o ora si a mai dat vreo douazeci de lei in plus....scarba drq, sa il mai prind eu p'ala pe aici....si nu zic numai de ala, toate ciorile dau limbi acum, ma pish pe ei de limbisti

Postat

ala cu mainile reci e taur si lucreaza la Posta Romana, de cate ori venea, se lauda cati bani da la altele...ala care m-a mushkat ore intregi a facut box si lucreaza in constructii, e sagetator...mai e un tzigan la mine pe strada, limbist si ala, zodia scorpion, ma pish pe saizeci de lei ai lui, venea mereu cu ciorile lui dupa el, sa il astepte afara, asa de tare e el...

Ba, sa nu va mai prind pe voi p'aici, lua-v-ar dracii...au fost si ciori mai ok, drq sa-i ia...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

URATOOOooo...ti-am facut publicitate 25 de pagini...

Alte trompete au adunat notorietate si bani gramezi dupa mult mai putina publicitate!...

Tu ce ai adunat?.. Mai multi tigani milogi la usa ta....

Dar TIGAN la TIGAN nu-s scot ochii!... Caci si tu este 100% tiganca...

Postat

Alte trompete au adunat notorietate si bani gramezi dupa mult mai putina publicitate!...

nu-si, mai...nu isi...serios, tu ai facut scoala?...doamne fereste...lasa-ma, mai, in pace...esti scarbos, nu intelegi? ce publicitate ai facut? vrei bani, kakaciosule? bine ca sunt tiganca...nu mai intra aici, esti batut in cap?...faci asa ca sa te mai primesc...du-te drq...te-ai dat de gol cand ai zis ca vrei sa fii platit pt meditatii, cu bani si sex...ce meditatii, bai?....sa te ajung din urma pe tine? nu mai intra aici...ti-am demonstrat ca ei vor sa vina, chiar daca spun clar ca nu le convine. Daca imi explica si mie cineva cum vine chestia asta, e cel mai tare

Postat

Babele alea profi se pisha pe ei...o grama' de bani ce le da la alea pt asa ceva...a venit un om odata, ma bucuram si eu ca era pe segmentul meu de varsta si a intrat cu o atitudine adecvata...si facea, cica, iti mai iau o ora, doar lasa-ma sa te ling si sa te miros...zic, pai, ce, pizdele miros...si a inceput ca, da, fiecare are mirosul ei si, sa vezi, uro...da' stiti cum zicea "uro"?...se lingea pe botic....eewww, oarba dupa el

Postat

de la un tzigan ma mai astept sa fie milog, dar tu?...la valoarea ta?...nu vezi ca atarni acum sa iti dau bani?...le numeri tu banii femeilor, de unde stii tu?...de-aia nu le dai bani, ca le dau altii?

Postat

nu mai intra aici...eu cred ca ai ceva la cap...du-te drq de calic...esti troll...iti da si tie situl ceva? Tu ai ceva cu curvele...exista si femei normale, dar tu stii ca alea se pisha pe tine, ne tracasezi pe noi...de atata timp, cat de interesant ti se mai pare domeniul nostru? ti-a dat vreo curva bani pana acum? te-ai lipit si tu de vreuna?...eu cred ca in trecut ai avut pe una si acuma tu tot speri ca mai gasesti printre noi. Sau ce drq tot vrei? Pai, nu iti gasesti pe nimeni asa...cine? si de ce? ti-ai facut calculul gresit...sunt barbati care reusesc sa se lipeasca de curve, dar ei nu sunt in genul tau...pe tine nu te ia nimeni in serios...esti caraghios...concurezi tu cu aia?...tu nu ai inteles ce vor femeile de la barbati...tu sperii femeile, numai pe intimidare mergi...cine se baga cu tine?...trb ta, eu ti-am zis, pierzi timpul aiurea asa...Daca ti-am acordat atentie si am vrut sa iti explic, te-ai laudat la toata lumea ca te-am bagat in seama. Te miri si tu, cred...Unii asa zic, oameni carora nu li s-a acordat niciodata atentie, daca ma vad pe mine ca le acord un pic de interes, ei zic ca cine stie ce-o fi...Trb sa-ti dau tie raportul, ai soopt tu poola cu mine...gandire de proxenet, du-te drq

Postat

Daca mi s-a facut scarba de amaratii astia, ce vrei sa fac? zii...ei sunt ca tine, majoritatea...eu de unde sa stiu de la cine vin banii?...inainte nu ma gandeam...

Postat

ce publicitate ai facut?...incorecta...mi-ai facut nervi, ce ai facut? ti-am cerut eu sa faci ceva? eu ti-am zis sa nu vii, atat...ce diferenta e intre tine si milogi?...nu e milog ala, de eu ii zic sa nu vina, si el tot vine? eu cred ca mai rau ii provoc asa, nu vreau sa ma mai gandesc. Si-asa, clientii sunt aproape violatori. Cum, adica, el stie ca aia nu vrea, ea vrea bani...hmmm...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...