Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

ma sperii, tu....imi agravezi paranoia

azi ai fost cam intoarsa pe dos ... o stare negativa atrage o karma si mai negativa. 

Ia povesteste-ne ceva "frumos" ... o intamplare comica sa mai inveselesti forumul, termina cu expresii de centurista, fii o doamna, ce "veverita" ta ... si o sa vezi ca o sa-ti miorlaie "cotoii" pe sub geam ... sa le dai cu fruntea in buric.

Baga mare ... ca noaptea e lunga  :PCx

Invata-i si pe cotoii astia "mai tineri" cum se baga "cârja" in "vagauna" ... ca pari o femeie instruita in domeniu ...

• Like 4
  • Minus 7
Postat

De ce esti borfeta mincinoasa...

site-ul acesta nu l-ai descoperit tu... Despre acest site ti-am spus eu ca iti face unul reclama aici...so ti-am dat si adresa web...si tot!..

Postat

azi ai fost cam intoarsa pe dos ... o stare negativa atrage o karma si mai negativa. 

Ia povesteste-ne ceva "frumos" ... o intamplare comica sa mai inveselesti forumul, termina cu expresii de centurista, fii o doamna, ce "veverita" ta ... si o sa vezi ca o sa-ti miorlaie "cotoii" pe sub geam ... sa le dai cu fruntea in buric.

Baga mare ... ca noaptea e lunga  :PCx

Invata-i si pe cotoii astia "mai tineri" cum se baga "cârja" in "vagauna" ... ca pari o femeie instruita in domeniu ...

da, ei asa vin la mature, sa-i invatam noi...Sa stea p'aproape....n-am luat niciodata o baba la poola, nu am ce sa le explic...cum o fi sa smotocesti o femeie din'aia?...petalutza vrea barbati bazati, daca-l vede mamaliga, nu il mai vrea...ea e mai ciufuta 

Postat

De ce esti borfeta mincinoasa...

site-ul acesta nu l-ai descoperit tu... Despre acest site ti-am spus eu ca iti face unul reclama aici...so ti-am dat si adresa web...si tot!..

ete, na....nici nu activam, de cand stiu de el...toti ziceau de situl asta, crezi ca s-a terminat la tine?

Postat

Ne-au disperat barbatii astia....una, doua, li se scoala poolile...ce faze comice, nu rad eu de motanei, si-asa sunt hamaratzi...n-au ce sa manance, ma miorlaie pe mine 

Postat

eu nu am ras niciodata de nimeni...imi fac nervi, asta e altceva. Par din'aia care rade de oameni?...Sunt de plans motaneii, nu de ras...asa vor ei cand intra in contact cu maturele, sa inspire milla  si compasiune...cand e vorba de sex, nu prea imi convine sa imi afisez latura maternala...ei sunt taticii mei, imi dau sa sug si au grija de mine

Postat

eu nu ma descurc cu oamenii prosti...ce sa-i invat eu?...mai prosti ca mine, ce naiba? balalai...ii fut toate femeile alea in cur...ei asta vor...sa fac eu...ce naiba sa fac eu? el...face bani si vine si ma fute de toti banii...daca e balalau, nu mai merge nmk

Postat

serios, ce sa il invat eu?...tehnici de bagare?...pai, nu merge asa...poate sa invete el pe de rost toate kama sutrele, nu merge...aici e chemistry...ori e, ori nu e...your pleasure is my pleasure....nu inteleg prostii astia ce zic eu, nu vor intelege niciodata, ce rost mai are sa imi bat eu capul cu ei?

Postat

mai duceti-va in plm de milogi...nu au ce sa futa si se kaka pe ei pana scot doi lei...toate jegurile de-a lungul timpului, iar suna, iar suna...oare o sa apuc si eu sa imi vad visul cu ochii? sa vad si eu ca moare, unul, macar...mare boratura sa-i trag pe mormant...ia, fmm...I Spit On Your Grave

Postat

in fine, nu stiu...mie mereu imi vine sa ma omor din cauza banilor...mereu, mereu, nu mai am nici un chef sa vad ce o sa mai fie in viittor...ce sa fie, tot asa, cu banii...ii mai injur si pe motanei din cauza banilor...o sa mor de focu' banilor

Postat

de la ei m-am imbolnavit asa, la cap, cu banii...de cand mi-am dat seama ca ei vin sa ma futa ca sa nu dea mai mult in alta parte...ce naibii sunt eu, o janghina de care isi bat ei joc...

Postat

cred ca se tampesc pe zi ce trece de la  atatea finalizari...sa invete si ei sa faca continentza, sa isi conserve energia mentala si trupeasca

Postat

isi redirectioneaza sperma, sa nu isi mai dea drumul in exterior, ci in vezica urinara, si se reabsoarbe in sange...beneficiaza de placerea orgasmului, dar nu mai pierd stamina. Mama, si dup'aia o sa se faca supermotanei...tigrishori....si-asa ii e frica lu' petalutza de ei, cand ii vede asa bagaciosi si lingaciosi...dup'aia, ce ma fac, ce ma fac?...mai bine sa ramana asa prosti, nu-i mai haladesc, ca dup'aia nu mai pott sa-i halesc

Postat

ce naspa ca nu am si eu banuti, motannei....ne-am fi jucat mult mai frumos daca eram si eu bogatasha....va plateam eu, si atunci sa va fi vazut...Va muncea petalutza, jar mancati. 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

isi redirectioneaza sperma, sa nu isi mai dea drumul in exterior, ci in vezica urinara, si se reabsoarbe in sange...beneficiaza de placerea orgasmului, dar nu mai pierd stamina. Mama, si dup'aia o sa se faca supermotanei...tigrishori....si-asa ii e frica lu' petalutza de ei, cand ii vede asa bagaciosi si lingaciosi...dup'aia, ce ma fac, ce ma fac?...mai bine sa ramana asa prosti, nu-i mai haladesc, ca dup'aia nu mai pott sa-i halesc

Nu e ok in vezică, această modalitate face să fie inutil tot efortul.

• Like 1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu e ok in vezică, această modalitate face să fie inutil tot efortul.

Marș pe topicul tău, nu mai spama topicele altor fete! 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...