obsidian Reputație: 1866 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Aprilie 30, 2017 el este...acelasi stil dar tactica modificataAtunci sa l futem in gura si n cur...de bun venit. Link spre comentariu
faptenvorbe Reputație: 5 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 ce vocabular,n-am sa va fac jocul cum a facut acest edy,va urez bafta Link spre comentariu
faptenvorbe Reputație: 5 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Departe de voi gandul de a pune sub semnul intrebarii informatiile impartasite cu voi, dar, un mic "zgandarel", insinuat in zona memoriei de cvasi-lunga durata, isi face simtita prezenta si agitandu-se, imi propune urmatoarea intrebare:voua nu va place cand apare cineva nou,si e serios si face si recenzii?edy era din deva ,iar eu sunt bucurestean e o problema ca am aparut aici?va priveste.Este ultima mea interventie pentru rautaciosi!!!Life goes on!!! Link spre comentariu
edyback Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Aprilie 30, 2017 sunt aici va pupa edy Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Aprilie 30, 2017 sunt aici va pupa edy Ti o furi imediat. Stai linistit. Urit specimen de animal esti...daca nu esti dorit aici ce pula mea vrei ? Link spre comentariu
omanid Reputație: 209 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ti o furi imediat. Stai linistit. Urit specimen de animal esti...daca nu esti dorit aici ce pula mea vrei ?Saracul ,este retardat. Nu are alta viata,adica viata reala,nu are prieteni,nu are serviciu,ce sa faca? O freaca pe aici. E de plans. Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Poate ca isi va schimba prestatzia,dar merita cu toate ca...informatie pt cei ce stiu sa faca diferenta intre un animal de sex feminin, specia umana,care stie ca : a face sex inseamna dai la buci din orice pozitie (atat si nimic mai mult),si o transexuala adevarata, cu care daca esti impreuna poti sa faci sex, dragoste, 69sau orice, si te simtzi cu adevarat OM. (ar fi si culmea sa mai fie si Mocca ). Mi-a spus imediat la telefon ca e disponibila intr-o juma de ora,am ajuns la timp, am asteptat doar vreo citeva min., neglijabilpt ca eram foarte hotarat. Tipa arata ok, plinutza bine, dar numatahala, sani mari ok (poze reale), fund super deci aspect per ansamblu : 8,atitudine :10, (pna ti-a luat banii). Igiena :10, fara cusur, propun imediatpoz. 69 dar nimic, din contra, pune prezervativu. (locatia e total neimportanta ptmine, sa zicem nota : 7, ca nu-i cine stie ce). Surpriza si mai mare : e un caine sub pat,ea nu renunta nici in ruptu capului la el, tre sa asiste la actiune , la faza astaMr. al meu s-a culcat si a adormit... .Oral cu prezervativ care nu se poate numi oral,sub nota : 0 nu pot sa dau "minus 4" ( venisem eu la un fast-cum , dar nici chiar sadau cadoul pt nimic ). Per ansamblu, ca sa ma exprim kt mai imaginabil cu putintza :un numar cu o gaura-n perete sau o papusha gonflabila, comparativ cu o vizita lafata asta, cred ca este culmea extazului si a erotismului. Aviz pt cei ce vor sa probeze una noua, ca ea probabil gandeshte asha : daca nu curge...pica.. Poata ca daca nu mai curge si nici nu mai pica, se invatza minte, si cine stie, poate altcineva safie mai norocos(dar cum spuneam,merita)Sper ca nu te-ai suparat dar daca se vrea recenzii,iata recenzii!!!Cu siguranta ma confuzi pt k nu am catel si nici un animal de casa Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Prestatia ei nu are cum sa o schimbe,acesta este nivelul ei,mai mult nu poate.Serviciile sale nu merita cei 500 de lei ora,face un oral foarte slab,nota 2.Spune ca a lucrat in Italia dar nu are nici un gram de experienta,parerea mea este ca Alessandra are niste preturi mari si prestatia sa este una mediocra,din pacate.Bafta tuturor!!!Probabil o fi si mediocra nu te contrazic daca M-ai vizitat si nu ti-a placut m-ai sunt si zile nu ca la orice om Link spre comentariu
sexingrup2 Reputație: 8 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ma bine intrebati -o cand si-a facut ultima orara testul hiv Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ma bine intrebati -o cand si-a facut ultima orara testul hivDin moment ce am avut cateva interventi chirurgicale acum cateva saptamani daca vrei i-ti fac si o postare cu rezultatul chiar daca intrebarea pe care ai puso e farà sens Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Multumit 2 Link spre comentariu
edyback Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ale nu ii lua in seama esti super si am incredere in tine pup edy Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ale nu ii lua in seama esti super si am incredere in tine pup edyDa se pare ca multi aici nu au loc de curul meu in fine... Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Aprilie 30, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Mai bine ne pui o poza noua si noua sa te revedem ca nu ne supăram frumusețe Bella mi-a ragazza ti don un bacio Link spre comentariu
nickthedick Reputație: 40 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Ultima testare orara ))))))))))))))))sa-mi bag pula,cum e asta?cata pula intra in 60 min pe gat? Link spre comentariu
edyback Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Aprilie 30, 2017 nicicum nu e bine cu astia Link spre comentariu
unicoo Reputație: 33 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2017 NU ASTA NU ! ) Adica poti sa presupui orice ) dar la partea cu bolile totusi este prea mult , se vede ca este un om ingrijit si investeste in propia persoana ! Link spre comentariu
edyback Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Aprilie 30, 2017 corect,ma bucur ca am ajuns la aceeasi concluzie Link spre comentariu
edyback Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Imediat intra AndaPlosca Pro tv cu stirile,va rog! Link spre comentariu
obsidian Reputație: 1866 Postat Mai 1, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Mai 1, 2017 Imediat intra AndaPlosca Pro tv cu stirile,va rog! Iar o cauti cu luminarea....ce rost au postarile tale ? Pe bune acum, chiar incerc sa te inteleg...aici ar trebui sa fie scrise recenziile celor ce o viziteaza pe Alessandra. Te a rugat ea sa o protejezi ? Poti sa scrii ce vrei la Discutii generale....ma rog, singura explicatie este ca esti dus cu capu.... Link spre comentariu
anda sweetlips Reputație: -16 Postat Mai 1, 2017 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 OBSIDIAN Lasă-l pe EdyMortu in pace ca daca e sa cazi la mintea lui nu dai dovada cu nimic in plus. Toata vina o are posicu ca lasa toti retardatii sa devină membri de cacat. Oricum acest forum a ajuns de toata jena. Nu tre sa își ocupe si prostu timpul cu ceva.Poza cu dedicatie pe EdiMortixTe pup Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 NU ASTA NU ! ) Adica poti sa presupui orice ) dar la partea cu bolile totusi este prea mult , se vede ca este un om ingrijit si investeste in propia persoana !Msc pt apreciere Link spre comentariu
edyback Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Mai 1, 2017 AndaPlosca Pro tv stiristo Link spre comentariu
antonellatx Reputație: 301 Postat Mai 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Partajează Postat Mai 2, 2017 frumoasa mea nota 100 plusss si cea mai ingrijita din orice punct de vedere poop Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2017 frumoasa mea nota 100 plusss si cea mai ingrijita din orice punct de vedere poopMsc iubita poop Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum