iulia386 Reputație: 2064 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Ianuarie 20, 2021 Dragutilor am sa va vizitez in perioada februarie martie insa nu stiu exact data , va tin la curent pupici❤️ 3
dozadeamor Reputație: 179 Postat Ianuarie 20, 2021 Postat Ianuarie 20, 2021 Mai e mult pana departe. Hai...
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 3, 2021 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 3, 2021 Buna Dragutii mei ,as dori sa vin pentru o saptamana sau doua pe la voi . E o perioada buna sau va prind ocupati 🥰🥰🥰? 3
bnl2020 Reputație: 164 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Te asteptam cu dragă inimă Iulia.E loc pt.toata lumea. Te rog uimește.ne....cu ce ne poti oferi... 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 1 oră în urmă, iulia386 a spus: Buna Dragutii mei ,as dori sa vin pentru o saptamana sau doua pe la voi . E o perioada buna sau va prind ocupati 🥰🥰🥰? Doar dacă stai cu Karla ,asa singura nu te primim. 🤣🤣
matei cosmin Reputație: 280 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 1 hour ago, iulia386 said: Buna Dragutii mei ,as dori sa vin pentru o saptamana sau doua pe la voi . E o perioada buna sau va prind ocupati 🥰🥰🥰? Ti ai propus sa incepi primavara cu noi?😍 Te asteptam cu bratele deschise .🤗😍 1
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Nici nu știam ca o cunosc dacă nu îmi vedeam o recenzie de acum 4 ani bai dar ce trece timpul asta Iulia te astept la ploiesti
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 3, 2021 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 3, 2021 Acum 56 minute, dyerseve a spus: Doar dacă stai cu Karla ,asa singura nu te primim. 🤣🤣 Ramane de vazut dragule 💋❤️
matei cosmin Reputație: 280 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 2 hours ago, iulia386 said: Buna Dragutii mei ,as dori sa vin pentru o saptamana sau doua pe la voi . E o perioada buna sau va prind ocupati 🥰🥰🥰? Si inca ceva ... te asteptam cu mare drag 🤗, ca multa vreme a trecut, de cand nu ne am mai vazut 😂😂💋
anefsex Reputație: 793 Postat Martie 3, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 3, 2021 Acum 2 ore, iulia386 a spus: Buna Dragutii mei ,as dori sa vin pentru o saptamana sau doua pe la voi . E o perioada buna sau va prind ocupati 🥰🥰🥰? Hei bine ai revenit😊😊😊😘
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 27 minute, iulia386 a spus: Ramane de vazut dragule 💋❤️ Eu oricum îți sunt dator ție.. am făcut o gafa acum câțiva ani,am deschis topic colegei tale cu numărul tău îmi cer scuze și fata de tine și fata de colegii de aici ,dar asa am crezut atunci ca e numărul ei. Te rog frumos sa ma scuzi pentru confuzia creeata
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Nu are nevoie de promovare sau de karla m-am saturat sa vad toate graselor si maturele glorios promovate in lipsa de opțiuni mediocrul a devenit ceva fantastic
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 5 minute, dyerseve a spus: Te rog frumos sa ma scuzi pentru confuzia creeata Ce faci ma iti ceri scuze in avans a și uitat au trecut 4 ani de atunci haha
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Si eu uitasem ma dar cineva a pus link și mi a reamintit.Scuzele sunt cu întârziere nu în avans ma. Eu nu înțeleg ce ai tu împotriva gusturilor unora, poate ciorba care pentru tine are gust pentru alții este apa chioara. Fiecare are dreptul sa își spună părerea, nu promovare,părere asa sa o iei. Cat despre tine dacă nu îți place o fata nu te duci..și gata eviți orice neplăcere. Dacă vrei sa ai parte de ceva servicii mai speciale cred ca poți avea parte de la oricare din ele pentru suma potrivită.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Martie 3, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 3, 2021 Acum 7 minute, marcus_cezar a spus: Ce faci ma iti ceri scuze in avans a și uitat au trecut 4 ani de atunci haha Daca ai scos topicul ala de la naftalină... E un terci total acolo, de fapt si pe asta la fel, atat ca o cunoaștem pe fata si nu mai trebuie făcute anchete. 3
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 48 minute, dyerseve a spus: Si eu uitasem ma dar cineva a pus link și mi a reamintit.Scuzele sunt cu întârziere nu în avans ma. Da asa e sunt în avans cu întârziere :))
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 3 minute, marcus_cezar a spus: Da asa e sunt în avans cu întârziere :)) Chiar tu l-ai scos ,acum am văzut 🤣
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 3, 2021 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 3, 2021 Dragutii mei pe mine nu ma mai deranjeaza cu nimic ce a fost inainte pe topic aici vorbim de ani , hai sa ne “re-cunoastem” sa o spunem asa pentru ca eu cred ca asa si trebuie dupa atata timp desi pastrez singurul avantaj fin topicul asta si anume ca deja stiti ca nu sunt fake si multi ma cunoasteti deja insa tin sa cred ca dupa atata timp sunt o varianta mai buna a mea. Acum ramane la aprecierea fiecaruia (gusturile nu se discuta) ❤️❤️ 2 2
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 3, 2021 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 3, 2021 Am sa vin pe data de 10 martie in ploiesti. Cu cateva zile inainte am sa va las aici adresa,preturi,servicii numar de telefon. ❤️Seara faina 1 1
anefsex Reputație: 793 Postat Martie 3, 2021 Oras:București Oras:București Postat Martie 3, 2021 Acum 23 minute, iulia386 a spus: Am sa vin pe data de 10 martie in ploiesti. Cu cateva zile inainte am sa va las aici adresa,preturi,servicii numar de telefon. ❤️Seara faina Mulțumim ca ai hotărât sa ne revizitezi, te așteptăm, ai grija de tine pana atunci. O noapte frumoasa iti doresc/dorim. 😘😘 1
ariovist Reputație: 999 Postat Martie 4, 2021 Postat Martie 4, 2021 Eu nu te am cunoscut dar am auzit multe lucruri bune despre tine (mai ales de la Karla în care am încredere) așa că te aștept cu nerăbdare. O zi frumoasă să ai 1
bavarezul444 Reputație: 310 Postat Martie 6, 2021 Postat Martie 6, 2021 Buna Iulia cind ajungi in Ploiesti ? Vreau sa te vizitez si la telefon imi intra mesageria ,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum