Sari la conținut

Laura - O.Goga - 0720168322

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Imi pare ca o cunosc dupa fata.nu recomand, daca e cine cred face o muie ok si cam atat

• Oras:Bucuresti
Postat

Imi pare ca o cunosc dupa fata.nu recomand, daca e cine cred face o muie ok si cam atat

Sangre a fost la ea si era multumit

• Like 24
  • Minus 21
Vizitator batranul george
Postat

Iarta-ma atunci, nu mai vorbesc dupa Sangre.

• Like 3
  • Minus 25
  • Oras:Timisoara
Postat

Pana la urma ati dat la bucile alea mari si bune au n-ati datara ! ca tot intru pe aici sa vaz si nimica 

Vizitator fedor14
Postat

For the love of all that is good in this world... are the photos real???

Postat

Nimeni nimic ? Daca vin la Alexandra fel principal nu strica o honky tonk bedonkedonk on the side :-). Da sa vedem daca e ok . Nu inspecteaza nimeni elementul :-) ?!

• Like 1
Postat

Sa stiti ca eu o voi vizita, avand in vedere ultimile poze. Am observat ca cele care in poze arata beton, in realitate le cam pierzi prin pat. Posibil ca Laura sa arate super in viu.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Sa stiti ca eu o voi vizita, avand in vedere ultimile poze. Am observat ca cele care in poze arata beton, in realitate le cam pierzi prin pat. Posibil ca Laura sa arate super in viu.

are un cur beton. si eu o trec pe lista. face si anal??? acolo e nebunia maxima....

• Like 3
Postat

Sa stiti ca eu o voi vizita, avand in vedere ultimile poze. Am observat ca cele care in poze arata beton, in realitate le cam pierzi prin pat. Posibil ca Laura sa

arate super in viu.

are un cur beton. si eu o trec pe lista. face si anal??? acolo e nebunia maxima....

Ne mai tineti mult in suspans ? Încă nu avem nici confirmarea 100% ca e cea din poze !
Postat

Ne mai tineti mult in suspans ? Încă nu avem nici confirmarea 100% ca e cea din poze !

Poza este reala si facuta recent

• Like 20
  • Minus 24
Vizitator fedor14
Postat

Am sunat de 100 de ori si raspuns in cele din urma.Programul il are pana in 2000, e matinala si avea un ton de parca a era un futacios de pe forum ce tocmai a luat tzeapa.

Deobicei curvele au un comportament mai ok la inceputul programului, nnainte sa fie futute de 10 libidinosi in gura.... they also smell better.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Dupa teapa Moldovencei de la Unirii m-am hotarat sa merg la,Laura.Ma programez ,iar cand ajung in zona si o intreb cum ajung la locati,nu stia si imi da la tel o doamna somnoroasa sau droghi si imi spune sa merg pe la un bloc cu xerox in spatele la nu stiu ce strada.Dupa discutia cu acea doamna mi sa taiat chefu si am plecat acasa.Doua tepe consecutive azi.Multa bafta baieti!

Postat

Dupa teapa Moldovencei de la Unirii m-am hotarat sa merg la,Laura.Ma programez ,iar cand ajung in zona si o intreb cum ajung la locati,nu stia si imi da la tel o doamna somnoroasa sau droghi si imi spune sa merg pe la un bloc cu xerox in spatele la nu stiu ce strada.Dupa discutia cu acea doamna mi sa taiat chefu si am plecat acasa.Doua tepe consecutive azi.Multa bafta baieti!

Daca zici ca nu ai mai avut chef sa mergi nu inseamna ca-i teapa, daca ti-a dat-o pe Vera la telefon atunci ar trebui sa stii ca vorbeste foarte frumos si explica cu foarte multa rabdare tot cea ce vrei sa stii 

• Like 15
  • Minus 21
Postat

Salut, care moldoveancă de la unirii? Blonda aia tinerica plinuța?

Postat

Mie mi-a trecut. Inteleg ca are poze false. Asta e un semn f rau cu șansa maxima de eșec.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.