Sari la conținut

Giulia Rasaritului 0725779911

Postări Recomandate

Postat
1 oră în urmă, harceaparceaparcea a spus:

Am bifat si eu acum cateva zile... mai spre dimineata.. pe la 10...

Nu mai e skinny .. eram impins de impulsul meu spre fetele skinny dar nu a fost rea experienta...

fata este dezinhibata ... vorbeste , rade..uitasem sa i dau si banii de la atata discutia...

Imbracata sexi.. un plus.. tocuri... m a luat cu frumosul... ca ce ochi ai... s a dat la mine ca sa zic asa si a fost misto... m a sarutat pe gat... si a coborat la supt... eu unul nu merg sa ma pup sau sa dau limbi... nerg la curve sa dau muie si sa fut.

Asa am pus o sa mi o suga in genunchi... ea in genunchi :))

Suge bine... m a lasat sa o si tin de cap... sa o mai imping un pic in pula.. s o tin asa cateva secunde... dar nu ceva prea hard... 

Apoi m am intins pe pat.. i am propus sa se joace cu pula..  limbi oe coaie.. pe pula... nu figuri.. nu vaicareli.. este ceva in regula cu ea .. nu m a terorizat sa punem prezervativul sau daca mai am mult pana termin ca prin alte guri.. 

dupa destul de mult supt am pus o capra si am dat ce am dat pana binenteles am terminat... si am plecat linistit..

O fata ok.. apartament ok... servicii bunicele... mai ales pt militari.. 

Fata - 8.5 pt ca nu mai este skinny cum ma asteptam sa fie din poze...

Muia - 8.5 te lasa cu mainile pe cap...

Futut 8.5 .. sa fie pe linie...geme.. da si contra...

Si un 10 asa aiurea pt comportament sa i iasa media buna... 

pt. Militari... da. De revenit. Considerati ca este o recenzie pro

Nici graba .. nici figuri..  e chiar ceva in regula cu fata asta... 

Halatul?

Si eu sunt amator de skinny, dar merg si cele normale... cum arata acum? Fundu moale sau tare? 

Postat
Acum 2 ore, vlad.tepes a spus:

Halatul?

Si eu sunt amator de skinny, dar merg si cele normale... cum arata acum? Fundu moale sau tare? 

100 fara finalizare orala... 150 cu cim... 

Nu e grasa... dar are carnea tare... 

E buna de pula... du te linistit... 

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
4 hours ago, vlad.tepes said:

Halatul?

Ca si atitudine, este de top in Militari. Si avantajul ca nu sta la mama naibii in Residence. Deci, mergi cu incredere! Recomand. PS: nu practica sex anal.

Postat
Acum 51 minute, daniel2012 a spus:

Ca si atitudine, este de top in Militari. Si avantajul ca nu sta la mama naibii in Residence. Deci, mergi cu incredere! Recomand. PS: nu practica sex anal.

O sa mai insist, nu prea i-a sunat telefonul... e miniona, nu?

• Oras:De colo colo
Postat

Salutare, 

Eu nu postez recenzii mai deloc și atunci când o fac, o fac doar pentru ca ma simt dator fata de acea fata/femeie, pentru modul în care am fost tratat. 

Am reîntâlnit-o pe Giulia (după câțiva ani) și am descoperit o fata cu ceva mai multa experienta, ceva mai multe kg fata de pozele actuale din anunț și de pe site (nu ca ar fi ceva de rău, dpmdvd e mult mai bine acum, un update al pozelor i-ar bloca telefonul), extrem de vorbareata și de joviala. Cu toate ca era 9 dim. a fost atât de bine dispusa (orientata proclient), încat am futut și am fost futut ca la plecare nu puteam sa urc scările sa ajung la mașină 😂😂

Note: nu dau ca nu sunt profesor.

De recomandat: as face abonament dacă se poate. 

Tariful este cel menționat. 

Te pup Giulia și sper sa ne reîntâlnim. 

PS Giulia întărește zicala "esențele tari se țin în sticluțe mici" 

• Like 3
  • Oras:Bucale
Postat
Acum 4 minute, sepoatesiasta a spus:

Salutare, 

Eu nu postez recenzii mai deloc și atunci când o fac, o fac doar pentru ca ma simt dator fata de acea fata/femeie, pentru modul în care am fost tratat. 

Am reîntâlnit-o pe Giulia (după câțiva ani) și am descoperit o fata cu ceva mai multa experienta, ceva mai multe kg fata de pozele actuale din anunț și de pe site (nu ca ar fi ceva de rău, dpmdvd e mult mai bine acum, un update al pozelor i-ar bloca telefonul), extrem de vorbareata și de joviala. Cu toate ca era 9 dim. a fost atât de bine dispusa (orientata proclient), încat am futut și am fost futut ca la plecare nu puteam sa urc scările sa ajung la mașină 😂😂

Note: nu dau ca nu sunt profesor.

De recomandat: as face abonament dacă se poate. 

Tariful este cel menționat. 

Te pup Giulia și sper sa ne reîntâlnim. 

PS Giulia întărește zicala "esențele tari se țin în sticluțe mici" 

Trebuia să o întâlnești pe Giulia la începutul de drum, când avea 80 cu 150. Era și mai tinerică atunci. Pe sector 6, ea este o noțiune forte bună.! E constă, nu prea respectă programările ( are multe). 250 ora, fk, on grupa mare. E meseriașă. Acum e mai ,,purisancă", mai versată, multă chiar multă pulă la activ are Giulia. Dar, cum am spus, pe sector 6,  cred că este o noțiune foarte bună ( atenție la programări).

Postat
Acum 3 minute, Wolfff a spus:

Trebuia să o întâlnești pe Giulia la începutul de drum, când avea 80 cu 150. Era și mai tinerică atunci. Pe sector 6, ea este o noțiune forte bună.! E constă, nu prea respectă programările ( are multe). 250 ora, fk, on grupa mare. E meseriașă. Acum e mai ,,purisancă", mai versată, multă chiar multă pulă la activ are Giulia. Dar, cum am spus, pe sector 6,  cred că este o noțiune foarte bună ( atenție la programări).

Noțiune, obțiune am vrut să spun....

Postat
Acum 11 minute, Wolfff a spus:

Și da, a pus Giulia ceva kg pe ea, dar e foarte bună la servicii. E greu de prins cu programările ( ore de ce?), E bună pizdă pentru sector 6!

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună Giulia? Ne poți ajuta cu câteva poze recente? 

Mulțumesc și succes! :)

Postat
Acum 19 minute, Wolfff a spus:

Prima întâlnire cu Giulia a fost prin 2017 (cum ai spus și tu la început de drum) și asta datorită celor scrise lui laury căruia ii și mulțumesc!🙏🙏🙏

Vis-a-vis de programare nu am avut probleme nici atunci nici acum; trebuie sa ai răbdare sa o prinzi la telefon. 

• Mersi 1
Postat

Aceeași fată ok, sociabilă, fără să mă grăbească! Apa și sucul pentru mine, erau din partea casei (adică a ei). Început cu Fk, foarte fain și pasional ( îi place și ei ...), On, oral foarte bun! Cu implicare și atenție la tot! Știe! Normal protejat, toate pozițiile, gemea, super fată! Carne tare, tâte numai bune de lins, igienă 10,impecabil, locația: 10, bloc nou. Un minus ar fi lipsa apei de gură, dar nu-i problemă! Per total: 9+,de revenit? Clar: da!

• Like 2
Postat

Locația nouă: pe Dezrobirii, în Militari. Dezrobirii 105! Baftă! Fata chiar merită!

• Confuz 1
  • Membru Premium
Postat

Locatia e de mult acolo 😊. In rest , tot ce ai relatat e corect. Ca si locatia,  evident. 

• Like 3
Postat
Acum 5 minute, il pupparo a spus:

Locatia e de mult acolo 😊. In rest , tot ce ai relatat e corect. Ca si locatia,  evident. 

Fata merită! Subscriu!

• Like 1
Postat
Acum 10 minute, il pupparo a spus:

Am cunoscut-o când era la început de drum, acum , parcă, e și mai și! Recomand!

Postat
Acum 9 minute, Wolfff a spus:

Am cunoscut-o când era la început de drum, acum , parcă, e și mai și! Recomand!

Merită orice vizită! Eu am vizitat-o după 3 ani! Și ,,cred că îmi fac abonament"! Tot ce e posibil! E ce-a mai bună variantă: drumul taberei-militari. Și vorbesc serios!

Postat
Acum 7 minute, Wolfff a spus:

Merită orice vizită! Eu am vizitat-o după 3 ani! Și ,,cred că îmi fac abonament"! Tot ce e posibil! E ce-a mai bună variantă: drumul taberei-militari. Și vorbesc serios!

Revizitat e mai corect, acum e și mai și! Fată foarte ok! Nu te grăbește, respectă programarea, servicii impecabile! Din punctul meu de vedere, e Nr 1 pe sector 6! Părerea mea, și știu despre ce vorbesc.. 

Postat
La 31.03.2017 la 18:58, keyser söze a spus:

Deci sa inteleg ca merita "vizitata", mai ales ca zona Militari e cam saraca in servicii de calitate.

Da! Da! Și da!

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Am revizitat-o si eu pe Giulia ieri.Nu o mai vazusem de vre-o doi ani.Intradevar acum este un pic mai plinuta dar cu carnea tare pe ea si niste sani superbi si tari. Am stabilit programarea cu o ora inainte si ce imi place la Giulia este faptul ca isi respecta programarile.Locatia nu o mai mentionez aici pt ca este deja binecunoscuta.

Despre sex : dupa dusul de rigoare am intrat in dormitor unde am gasit-o pe Giulia dezbracata. A inceput partida cu usoare sarutari pe gat si buze , dupa care a coborat catre pula.Aici a inceput distractia.Face fata un oral demential.A lins pula usor pe lungime cu putina presiune si apoi mai lua capul pulii in gura dupa care iar o lua pe lungime.I-am zis sa puna prezervativul ca altfel nu mai apuc sa o fut. Si am inceput cu pozitia capra.Aici surpriza : face fata asta niste contractii vaginale de zici ca ti-o strange in menghina.Super senzatia , dar daca nu esti atent iti dai drumu repede, asa ca am schimbat cu lady on top si apoi cowgirl.Dupa cateva minute am trecut in misionar , iar cand am simtit ca imi dau drumu , am sco prezervativul si am rugat-o sa mi-o frece pana imi dau drumu pe corp.Asa am incheiat partida de futai cu Giulia.

Per total o partida super.Abia astept sa o revizitez, cand o sa am timp la dispozitie.

Cadoul 150 ron / finalizare.

Giulia nota 9

oral 9

normal 9    

• Like 2
Postat
La 13.05.2021 la 18:25, deagosvatra a spus:

Mai activează ?

da activeaza si a devenit mai profi

• Like 1
Postat

a mai fost cinevala ea ? eu tot sun dar nu raspunde la telefon.

Postat

Salut dlor, bună Giulia!

Recent am fost, prima oară la G.

Va spun ce am gasit (i am zis de 2_3 ori daca este titulatura...): o fata normală ca fizic, în nici un caz slabă, cu 1/5 ceva burtica, tate bune, tip para, par tuns scurt...

Tate bune!

Nu este model.

Comportament super, amabilă, volubilă, întreține atmosfera, NU NUMAI SEXUL...

Locatie: o strada din Uverturii, la un bloc din zona de case; curat, ap.aerisit, ...baia realizată cu gresie/faianță pe fond maro.

Acum actiunea:

- am început pe oral, f.bun oralul, ii mângâiam tetele in paralel, o scoteam din gura, ma jucam cu tatele, lîngeam si sugeam la tete, ...tate tari si bune; o lua pe toată in gura, deep, a supt tot pe lateral...am oprit o.

Am făcut sex in doua pozitii, ultima am urcat o pe mine, am pus mâinile pe tate, fata s a ondulat, se mișcă gen du te/vino....f.misto, se dădea in spate si apoi venea în Paula...

Am Stat o fin.cu balon- 100lei

(Nu cunoșteam fata, eu prima oară asa procedez....cat de curând voi merge pentru o ora)

Note, pt.ca vreti note: atitudine/sex = 9 ( pt.ca am făcut oral cu balon, fiind prima oară, altfel as fi dat 10 la oral),   corp fata 7-8, locație 9(cam departe)

Recomand (dar citiți descrierea fetei...)

Pa Giulia! (scuze daca te am supărat, si obligat voi reveni pt.ca ,,oralul,,  trebuie cu finalizare).

Am scris pe tel., în mașină, în trafic pt.ca am a avut timp!

• Like 1

Postat

Deci a revenit, dar nu raspunde la telefon.De dimineata era inchis iar acum nu raspunde.Whatapp stiu ca nu are.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...