czr Reputație: 54 Postat Martie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 22, 2017 Faceti i poze sa il facem vedeta ca asa le trebuie ,si tarfulita asta nu mai trebuie vizitata dupa parerea mea daca sta cu pestele la scara...nu ai siguranta sa stea sa te pandeasca cineva.. 1
barroso Reputație: 1372 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 Am patit o data de mult, sa ma trezesc in timp ce imi facea una un oral, cu o lanterna drept in pula...posesorul lanternei era de la MAI, iar locatia era in propria masina...pe bancheta din spate.... 2
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Martie 22, 2017 Postat Martie 22, 2017 Felicitări pentru constatări!Însă înainte sa postezi aici, era bine sa-i fi făcut poze. Acum a citit aici, ca doar e ”sonia_love” si va lua măsuri de discretie. Sigur va schimba mașina și probabil locul de filare.Drept dovadă, azi nu era nicio Astra si nicio altă mașină prin care ar fi putut să stea la filat.Probabil chiar nu se va afișa vreo zi - două, să se mai calmeze apele.Dacă vorbim de un Astra G coupe de culoare neagra(B 89 ESG), sta chiar acum în fața scarii
grumetel Reputație: 40 Postat Martie 22, 2017 Oras:B Oras:B Postat Martie 22, 2017 Deci e confirmata, de useri diferiti, prezenta masinii Astra Coupe luni, marti si astazi (miercuri) in aceeasi locatie, chiar in fata scarii, cu un individ inauntru care "butoneaza" o tableta / telefon. Dar, bineinteles, acest fapt nu are nici o legatura cu faptul ca in scara respectiva "locuieste", pe timpul zilei, o domnisoara. 1
papacioaca Reputație: 428 Postat Martie 22, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Martie 22, 2017 Aia i masina lui picon😂😂😂
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 Aia i masina lui piconsi sta in masina ca in apartament nu poate ca nu-l vede nimeni
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Martie 22, 2017 Postat Martie 22, 2017 Poate că e contabilul de la Milion și e pasionat de jocul la bursa
papacioaca Reputație: 428 Postat Martie 22, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Martie 22, 2017 si sta in masina ca in apartament nu poate ca nu-l vede nimeni ie open-spesy😂😂😂 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 ie open-spesybucataria este open dar are doua camere si poate sa stea in dormitor si sa o si futa pe colega Sau de ce sa stea comod cu pula in sus in camera cand poate sa stea in masina sa faca sporocheti la cur si sa se si prezinte ca este peste ,ca altfel il vad baietii in masina si nu stiu ca este peste
papacioaca Reputație: 428 Postat Martie 22, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Martie 22, 2017 Mai sus e un ÅŸeptar cu volan pe dreapta cu nr de bulgaria ala i trolle😂😂😂
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 Mai sus e un şeptar cu volan pe dreapta cu nr de bulgaria ala i trolleDaca se uita baietii mai bine vor vedea si un S 500 cu numere de Albania.Cred ca aia care au plecat fara sa plateasca nu au vazut pestii din fata blocului , dar nici pestii pe ei
laury Reputație: 24072 Postat Martie 22, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 22, 2017 Sa ne intoarcem la recenzii !!! 3
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 Sa ne intoarcem la recenzii !!!Ar cam trebui dupa atatea scenarii de fim pe care le-am citit
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2017 Aia i masina lui piconNesarată glumă! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2017 Mai sus e un şeptar cu volan pe dreapta cu nr de bulgaria ala i trolleIdem. 1
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 22, 2017 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 22, 2017 Am depistat azi guvidele....fileaza intrarea din apropiere...si atentie are un Opel Astra argintiu....guvidele lucreazala tableta...are ochelari de soare si seamana cu Smeiley cintaretul....am dat de 2 ori roata...injurul masini cind s-a dus sa-si ia pepsi la cutie....nu are bite ...rangi sau sabie in masina...cred ca e profesionist....sigur are pistol cu amortizor ...prea e sigur pe El...Bratele si miinile pareau vinjoase...era in camasa alba...sacoul la lasat la masina...si luni si marti cit am urmarit cite 2-3 ore in fiecare zi ...a stat acolo cu fazta catre intrare....la un moment dat marti a venit un W. Golf negru a mers si a stat in El cam 5 minute...Nu stiu in ce scop...a iesit cu o punga mare de hirtie din care razbatea uncolt de piine....miine incerc sa-i fac poze..... Hai că poate trec io azi să-i dau două pălmi fără amortizor. 2
grumetel Reputație: 40 Postat Martie 22, 2017 Oras:B Oras:B Postat Martie 22, 2017 Problema majora nu este prezenta respectivului personaj, ci motivul pentru care sta exact acolo (in fata scarii):- Sta acolo pentru a se asigura ca nu pleaca cineva fara sa plateasca sau sa nu-i faca vreun rau fetei? sau- Sta acolo ca sa nu "evadeze" pasarica din colivie? De asemenea, colega "Simo" nu si-a inceput activitatea pentru ca e racita sau inca nu s-a lasat convinsa sa faca asta si e inca sub "tratament"? 2
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 22, 2017 Postat Martie 22, 2017 Dragilor ! Vreau sa va asigur de impartialitatea mea si sa-mi spun si eu parerea vis-a-vis de manageriatul Soniei. Luni am vizitat-o, pe la orele pranzului, si am fost curios sa verific informatiile de aici. Cu o ora si jumatate inainte de ora la care eram planificat am verificat toate masinile parcate. Majoritatea aveau numar de bucuresti si nu exista niciuna in care sa fie vreo persoana. Mi-am vazut de treaba si am revenit la locatie cu 15 min inainte de intalnire. Am refacut turul de inspectie si nici de aceasta data nu am constatat sa existe cineva in masina in toata zona cuprinsa dintre strazile perpendiculare pe O. Goga unde se afla blocul domnisoarei. Concluzie: poate nu am dreptate, poate domnisoara are un protector ( ar fi curata nebunie sa nu aiba intr-un oras strain plin de golani ) dar cu siguranta avem printre noi multi povestitori ieftini care fac literatura de 2 lei. 1
suciu10 Reputație: 24 Postat Martie 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 22, 2017 Da ma da prin mesaje nu vorbim cu ea..asta e evident. Nu e la ea telefonul. Asta va spun eu sigur sigur...in rest nu stiu..eu m am simtit super bine cu ea 1
grumetel Reputație: 40 Postat Martie 22, 2017 Oras:B Oras:B Postat Martie 22, 2017 Nu a contestat nimeni prestatia fetei. Dim acest motiv voi mai merge la domnisoara cu prima ocazie cand ajung in oras. Si eu m-am simtit f bine. Cumuland felul in care arata si prestatia pe care o face, fata chiar merita banii.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2017 ... bani care ajung la pești. 2
glavan Reputație: -176 Postat Martie 22, 2017 Postat Martie 22, 2017 Aia i masina lui picon😂😂😂Nu crezi ca il supraestimezi? Sa ne intoarcem la recenzii !!!In sfat cu adevarat valoros, demn de a fi urmat.
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 22, 2017 Felicitări mă, Colombo! Acum i-ai și avertizat! A facut si el o fapta buna dar insuficientSi-au facut bagajele si s-au mutat la Istambul?Am auzit ca acolo e la mare cautare moldovencele dar trebuie sa se vopseasca blond 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2017 Nu crezi ca il supraestimezi? In sfat cu adevarat valoros, demn de a fi urmat.Băi congelatule, stai dreaq în banca ta!
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 22, 2017 Asezati-va linistiti , ca mi-ati speriat toti pestii din acvariu ...exact cand erau la ora de depus icre 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum