Sari la conținut

#new Sonia_love - 0726959695

Vizitator sonia_love

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Faceti i poze sa il facem vedeta ca asa le trebuie ,si tarfulita asta nu mai trebuie vizitata dupa parerea mea daca sta cu pestele la scara...nu ai siguranta sa stea sa te pandeasca cineva..

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am patit o data de mult, sa ma trezesc in timp ce imi facea una un oral, cu o lanterna drept in pula...posesorul lanternei era de la MAI, iar locatia era in propria masina...pe bancheta din spate....

• Like 2
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Felicitări pentru constatări!

Însă înainte sa postezi aici, era bine sa-i fi făcut poze. Acum a citit aici, ca doar e ”sonia_love” si va lua măsuri de discretie. Sigur va schimba mașina și probabil locul de filare.

Drept dovadă, azi nu era nicio Astra si nicio altă mașină prin care ar fi putut să stea la filat.

Probabil chiar nu se va afișa vreo zi - două, să se mai calmeze apele.

Dacă vorbim de un Astra G coupe de culoare neagra(B 89 ESG), sta chiar acum în fața scarii :)
  • Oras:B
Postat

Deci e confirmata, de useri diferiti, prezenta masinii Astra Coupe luni, marti si astazi (miercuri) in aceeasi locatie, chiar in fata scarii, cu un individ inauntru care "butoneaza" o tableta / telefon.

Dar, bineinteles, acest fapt nu are nici o legatura cu faptul ca in scara respectiva "locuieste", pe timpul zilei, o domnisoara.  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Aia i masina lui picon

si sta in masina ca in apartament nu poate ca nu-l vede nimeni  :slap2

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Poate că e contabilul de la Milion și e pasionat de jocul la bursa :)

• Oras:......
  • Oras:......
Postat

si sta in masina ca in apartament nu poate ca nu-l vede nimeni :slap2

ie open-spesy😂😂😂
  • Like 1
Postat

ie open-spesy

bucataria este open dar are doua camere si poate sa stea in dormitor si sa o si futa pe colega  :slap2

Sau de ce sa stea comod cu pula in sus in camera cand poate sa stea in masina sa faca sporocheti la cur si sa se si prezinte ca este peste ,ca altfel il vad baietii in masina si nu stiu ca este peste  :slap2

Postat

Mai sus e un şeptar cu volan pe dreapta cu nr de bulgaria ala i trolle

Daca se uita baietii mai bine vor vedea si un S 500 cu numere de Albania.Cred ca aia care au plecat fara sa plateasca nu au vazut pestii din fata blocului , dar nici pestii pe ei 

Postat

Sa ne intoarcem la recenzii !!!

Ar cam trebui dupa atatea scenarii de fim pe care le-am citit

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aia i masina lui picon

Nesarată glumă!

• Like 1
Postat

Mai sus e un şeptar cu volan pe dreapta cu nr de bulgaria ala i trolle

Idem.

• Like 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Am depistat azi guvidele....fileaza intrarea din apropiere...si atentie are un Opel Astra argintiu....guvidele lucreazala tableta...are ochelari de soare si seamana cu Smeiley cintaretul....am dat de 2 ori roata...injurul masini cind s-a dus sa-si ia pepsi la cutie....nu are bite ...rangi sau sabie in masina...

cred ca e profesionist....sigur are pistol cu amortizor ...prea e sigur pe El...Bratele si miinile pareau vinjoase...

era in camasa alba...sacoul la lasat la masina...si luni si marti cit am urmarit cite 2-3 ore in fiecare zi ...a stat acolo cu fazta catre intrare....la un moment dat marti a venit un W. Golf negru a mers si a stat in El cam 5 minute...Nu stiu in ce scop...a iesit cu o punga mare de hirtie din care razbatea un

colt de piine....miine incerc sa-i fac poze.....

Hai că poate trec io azi să-i dau două pălmi fără amortizor. :laugh2

• Like 2
Postat

Problema majora nu este prezenta respectivului personaj, ci motivul pentru care sta exact acolo (in fata scarii):

- Sta acolo pentru a se asigura ca nu pleaca cineva fara sa plateasca sau sa nu-i faca vreun rau fetei?

sau

- Sta acolo ca sa nu "evadeze" pasarica din colivie?

De asemenea, colega "Simo" nu si-a inceput activitatea pentru ca e racita sau inca nu s-a lasat convinsa sa faca asta si e inca sub "tratament"?

• Like 2
Postat

Dragilor ! Vreau sa va asigur de impartialitatea mea si sa-mi spun si eu parerea vis-a-vis de manageriatul Soniei. Luni am vizitat-o, pe la orele pranzului, si am fost curios sa verific informatiile de aici. Cu o ora si jumatate inainte de ora la care eram planificat am verificat toate masinile parcate. Majoritatea aveau numar de bucuresti si nu exista niciuna in care sa fie vreo persoana. Mi-am vazut de treaba si am revenit la locatie cu 15 min inainte de intalnire. Am refacut turul de inspectie si nici de aceasta data nu am constatat sa existe cineva in masina in toata zona cuprinsa dintre strazile perpendiculare pe O. Goga unde se afla blocul domnisoarei. Concluzie: poate nu am dreptate, poate domnisoara are un protector ( ar fi curata nebunie sa nu aiba intr-un oras strain plin de golani ) dar cu siguranta avem printre noi multi povestitori ieftini care fac literatura de 2 lei.

• Like 1
Postat

Da ma da prin mesaje nu vorbim cu ea..asta e evident. Nu e la ea telefonul. Asta va spun eu sigur sigur...in rest nu stiu..eu m am simtit super bine cu ea

• Like 1
Postat

Nu a contestat nimeni prestatia fetei. Dim acest motiv voi mai merge la domnisoara cu prima ocazie cand ajung in oras. Si eu m-am simtit f bine. Cumuland felul in care arata si prestatia pe care o face, fata chiar merita banii.

Postat

... bani care ajung la pești.

• Like 2
Postat

Aia i masina lui picon😂😂😂

Nu crezi ca il supraestimezi?

Sa ne intoarcem la recenzii !!!

In sfat cu adevarat valoros, demn de a fi urmat.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Felicitări mă, Colombo! Acum i-ai și avertizat!  :slap2

A facut si el o fapta buna dar insuficient

Si-au facut bagajele si s-au mutat la Istambul?

Am auzit ca acolo e la mare cautare moldovencele dar trebuie sa se vopseasca blond :)

• Like 3
Postat

Nu crezi ca il supraestimezi?

In sfat cu adevarat valoros, demn de a fi urmat.

Băi congelatule, stai dreaq în banca ta!

Postat

Asezati-va linistiti , ca mi-ati speriat toti pestii din acvariu

...exact cand erau la ora de depus icre   :)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...