pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Aprilie 7, 2017 nu este frumos sa posteze poza cu Picon daca are asa ceva,eu voi fi printre cei care vor cere sa fie banat daca posteaza pozaȘtiu ca nu e frumos,dar de unde are poză reală cu el ? 1
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Știu ca nu e frumos,dar de unde are poză reală cu el ? Daca voi credeti ca industria asta merge asa usor de capul ei... normal ca in serviciu de protective serios poate intra in posesia unei astfel de informatii imagini, de altfel utila.Chiar sunteti naivi sa credeti ca treburile astea nu au si ele in cap... de aia ma amuza si irita, putin, insistenta unora de a ne prezenta ceva ce este mai mult decat evident, de fapt utilizarea acestor subiecte ca aparat de poluare si intoxicare a topicelor ce prezinta un fel de amenintare pentru altii, concurenti ai pietei.Important este ca fata asta din punct de vedere al servicilor este la inaltime, nu deranjeaza clientul si are preturi accesibile.Nu vreau sa-i fac statuie, nici nu are nevoie, e clar ca mai are multe de invatat si de oferit. 1
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 7, 2017 Domnilor, si distinsa domnita , poza va fi trimisa, DOAR in PM, userilor de incredere. Daca am fost inoportun, va rog sa-mi acceptati scuzele.
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 7, 2017 Asa va trebuie daca la nici 5 minute dupa ce iesiti de la o vagaboanta intrati repede aici sa-i faceti recenzie si mai dati si detali care va pot identifica usor )E daca am facut recenzii (nu prea multe)le-am facut la cateva zile distanta poate chiar o saptamana si ceva,pt ca n-am chef sa se stie prea multe despre m fiindca asa cum am spus si in status.........CURVELOR NU LE PASA fie ca esti cinestie ,zdrentarosul sau alt user de la clasa vip 2
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 7, 2017 Asa va trebuie daca la nici 5 minute dupa ce iesiti de la o vagaboanta intrati repede aici sa-i faceti recenzie si mai dati si detali care va pot identifica usor )E daca am facut recenzii (nu prea multe)le-am facut la cateva zile distanta poate chiar o saptamana si ceva,pt ca n-am chef sa se stie prea multe despre m fiindca asa cum am spus si in status.........CURVELOR NU LE PASA fie ca esti cinestie ,zdrentarosul sau alt user de la clasa vip....si inca ceva.tinand cont ca s-a ajuns la santajari cu poze,da de inteles ca este vorba de o retea ,,jegoasa,, nu pesti amatori si daca cineva mai vine cu texte de genul,nu conteaza ca are peste,important e ca e prospatura,inseamna ca e retardat fara niciu dubiu 3
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 7, 2017 Un mesaj pentru persoanele, care m-au contactat pe PM.Va rog respectuos, scrieti in romaneste, pentru ca nu inteleg moldoveneste.
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 Asa va trebuie daca la nici 5 minute dupa ce iesiti de la o vagaboanta intrati repede aici sa-i faceti recenzie si mai dati si detali care va pot identifica usor )E daca am facut recenzii (nu prea multe)le-am facut la cateva zile distanta poate chiar o saptamana si ceva,pt ca n-am chef sa se stie prea multe despre m fiindca asa cum am spus si in status.........CURVELOR NU LE PASA fie ca esti cinestie ,zdrentarosul sau alt user de la clasa vipfrate nu sunt persoana publica ma doare drept in pla la 15 m in fata, noi astia din carciumi suntem curvari ,daca s-ar afla nu este nicio nenorocire din contra colegii m-ar intreba unde am fost fotografiat sa mearga si ei sa fie fotografiati.Noi ne recomandam fetele unu altuia
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Dacă cineva postează o poza cu un client la mine pe topic in următoarele câteva minute șterg topicul cu totul .Nu știu cum puteți fi așa răutăcioși și voi între voi.Nu am reușit ieri sa scriu ce vroiam sa scriu dar probabil azi voi scrie sau poate voi renunța la nimfomane
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 7, 2017 frate nu sunt persoana publica ma doare drept in pla la 15 m in fata, noi astia din carciumi suntem curvari , 1-atentie la limbaj 2-poate TU traiesti in carciuma si nu conteaza ca te vede cineva iesind de la o curva.pentru altii sa stii ca conteaza prietenii mei stiu ca ma duc la curve si cateodata le si povestesc ce patesc cu vreuna,dar ca sa vina cineva sa-ti puna mecla aici ,e injositor.pana si curvele care stau cate doua se feresc sa se intalneasca client cu client. app...pune o poza cu tine daca ai sange in oua si nu te ,,deranjeaza'' 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 7, 2017 Dacă cineva postează o poza cu un client la mine pe topic in următoarele câteva minute șterg topicul cu totul .Nu știu cum puteți fi așa răutăcioși și voi între voi.Nu am reușit ieri sa scriu ce vroiam sa scriu dar probabil azi voi scrie sau poate voi renunța la nimfomane Hai sa-mi bag pula,ce caracter nobil ai,mi-au dat lacrimile. 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 in următoarele câteva minute șterg topicul cu totul . Cum? 1
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Nu știu cum dar aflu dacă îl întreb pe pisicuts sau dacă știi tu cum spune-mi
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 Nu știu cum dar aflu dacă îl întreb pe pisicuts sau dacă știi tu cum spune-mi Stiu doar ca virgula contra sumei de 300 de euro, iti poti modera topicul, adicatelea, il poti sterge/curata...de sters cu totul, n-am auzit
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Stiu doar ca virgula contra sumei de 300 de euro, iti poti modera topicul, adicatelea, il poti sterge/curata...de sters cu totul, n-am auzit Am vrut sa cumpar moderarea topicului dar ce rost are? Picon si prietenii lui ar scrie din 2 in 2 minute
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 Am vrut sa cumpar moderarea topicului dar ce rost are? Picon si prietenii lui ar scrie din 2 in 2 minute Fa-i sa-si schimbe impresia, fute-i 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2017 Am vrut sa cumpar moderarea topicului dar ce rost are? Picon si prietenii lui ar scrie din 2 in 2 minute De câte zile nu am mai scris aici? Vezi că au postat mulți, cu aceleași opinii care nu-mi sunt nici prieteni, nimic!Fa-i sa-si schimbe impresia, fute-i Nicio șansă! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Daca-i scrii motanului in privat iti poate ascunde topicul(il muta la arhiva ),dar trebuie sa ai un motiv plauzibil (te-ai retras,a aflat cineva din familie etc )! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 Nicio șansă!Eu, as fute-o, sa mor...bag pula-n pestili ei...fut pestili sau pe ea??? 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 Nicio șansă!Bump 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 Daca-i scrii motanului in privat iti poate ascunde topicul(il muta la arhiva ),dar trebuie sa ai un motiv plauzibil (te-ai retras,a aflat cineva din familie etc )!Anal facem? 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 Daca-i scrii motanului in privat iti poate ascunde topicul(il muta la arhiva ),dar trebuie sa ai un motiv plauzibil (te-ai retras,a aflat cineva din familie etc )!De ce-mi inchizi telefonu” in nas? batu-te-ar norocu” 1
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 De câte zile nu am mai scris aici? Vezi că au postat mulți, cu aceleași opinii care nu-mi sunt nici prieteni, nimic!Nicio șansă!După ce mi-ai distrus topicul și ai creat o confuzie maxima despre mine și independența mea normal ca nu mai ai de ce sa postezi mai domnule
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2017 După ce mi-ai distrus topicul și ai creat o confuzie maxima despre mine și independența mea normal ca nu mai ai de ce sa postezi mai domnule Sonio, de-acu” tre” sa umbli numai cu mine...astia e duJmanosi 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2017 După ce mi-ai distrus topicul și ai creat o confuzie maxima despre mine și independența mea normal ca nu mai ai de ce sa postezi mai domnule Fetiță (sau băiete), ia vezi tu câți au scris pe tema asta inaintea mea! Vezi câți și dupa! Vezi că eu postam mai în glumă, mai în serios un " ce face pejtii ", până ai sarit de cur in sus, apoi am fost atacat de 2 mocofani și a trebuit să răspund. Așa că, hai pa! 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2017 Sonio, de-acu” tre” sa umbli numai cu mine...astia e duJmanosi Vezi că te minusează buzata! Lol... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum