khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Pardon...Tie iti lipsesc cu desavarsire sinapsele, adica acele conexiuni intercelulare din creier. Asa...Ca sa intelegi si tu.Si pestii. Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Înainte era manager/peste acum deja e matroana? ))))))))))))))))))) I D I O T U L E. )))))))))Matroana este o prostituata bătrâna si grasa care nu mai poate produce pe propria gaoaza,asa ca trafichează puștoaice naive aduse din R Moldova sau sate unde sărăcia este crunta.Daca n-ai înțeles,uita-te in oglinda sa vezi cum arata o matroana. 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Să iese peștili la bară😂😂😂 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Ce e asta, bre? Dispari ba picolino fara creier de aici .Nu vezi ca nu esti in stare sa faci o postare fara sa jignesti ? Apoi de plangi de ce iti vara toti pe gat Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Să iese peștili la bară Lasa-i ca au cedat nervos 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Azi e dezlegare la pește. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Azi e dezlegare la pește. De care? Dezmatat ? Nerusinatul 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 9, 2017 De care? Dezmatat ? Nerusinatul Nevertebrat, adicătelea, fără oase😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Azi e dezlegare la pește. Dispari mai gras scârbos și ochelarii ce ești,curge untura pe tine! Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 De care? Dezmatat ? Nerusinatul Amândoi la pachet sunt exact ceea ce înseamnă un kkt. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Dispari mai gras scârbos și ochelarii ce ești,curge untura pe tine! Amândoi la pachet sunt exact ceea ce înseamnă un kkt. Esti pa ciclu de esti nervoasa sau nefutut (in caz de a raspuns pestele) ? Mai prajim si noi pestele azi sau tot de porc intindem gratarul ? 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Esti pa ciclu de esti nervoasa sau nefutut (in caz de a raspuns pestele) ? Mai prajim si noi pestele azi sau tot de porc intindem gratarul ? Iti garantez eu 100% ca nu e Sonia,aia nu leagă corect 2 cuvinte in Romana. Vorbește atât de prost încât n-ai cum sa înțelegi ce zice. 2 Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Iti garantez eu 100% ca nu e Sonia,aia nu leagă corect 2 cuvinte in Romana. Vorbește atât de prost încât n-ai cum sa înțelegi ce zice. ))))))))))))) serios? Cu toți cei care m-au vizitat m-am înțeles prin semne nu? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Lăsaț fata-n pace...țai răului😂😂 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 9, 2017 ))))))))))))) serios? Cu toți cei care m-au vizitat m-am înțeles prin semne nu? Mâine pă la 11, 11 și ceva fix, ești disponibilă???😠Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 9, 2017 ))))))))))))) serios? Cu toți cei care m-au vizitat m-am înțeles prin semne nu?Cam asa vorbește Sonia.ATENȚIE! nu exagerez deloc. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 9, 2017 ))))))))))))) serios? Cu toți cei care m-au vizitat m-am înțeles prin semne nu?eu te inteleg pe toate limbile posibile vorbesc si PA RUSKI , am 10 ani de scolarizare pentru asta 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Dispari mai gras scârbos și ochelarii ce ești,curge untura pe tine!Comentariile sunt de prisos! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Ce e asta, bre?Noua găselniță?Acum colaborez cu pestii?Dupa mintea ta, aia odihnita, si a lui picon, deja vizibil afectata de Alzheimer, daca cineva va spune, ca sunteti niste boschetari prosti si farisei, inseamna ca e cu pestii. Bine, bre, imi asum si pacatele astora, daca asa e treaba. *trebuie, nu trebuiesc**ce e aceea scanare pe Goagal?***daca cumva te gandesti, de ce te corectez doar pe tine, nu te impacienta, esti la fel de agramat, precum persoanele, cel mai probabil proxeneti, care m-au contactat pe PM, pentru a le da poza cu picon. ****ai siguranta si ingâmfarea "țăranului", patron de taraba/bodega, dar mare capitalist*****tu nu ai cum sa faci conexiuni, pentru ca, in primul rând, sinapsele tale nu sunt conectate******cere refund******* Ce faci bă, te justifici? 1 Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Comentariile sunt de prisos! Normal ca sunt de prisos,nimeni nu te mai poate transforma din porcul care ești in om normal ))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Normal ca sunt de prisos,nimeni nu te mai poate transforma din porcul care ești in om normal )))Să nu crezi că mă enervezi! Personaje ca tine, nu-mi inspiră decât milă și silă. Și sper ca toți nenorociții de pești, să ajungă la bahaus, să fie "miresele" celorlalți. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Normal ca sunt de prisos,nimeni nu te mai poate transforma din porcul care ești in om normal )))gavarit crasivaia devusca pocemu brodiaga ? 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 9, 2017 UP în poola mea😂 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2017 gavarit crasivaia devusca pocemu brodiaga ? Transleit pliz! 1 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Adica Sonia si pejti sunt din vaslui?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum