Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 Va salut.Cum mie personal mi se rupe de pesti si alte asemenea atata vreme cat nu exista nici o problemă vizibila , singurul lucru care primează ( pentru mine ) fiind ca fata sa fie ok si sa aiba atitudine si servicii corecte , la inceputul săptămânii am revizitat-o pe Sonia.Locatia noua este pe bd Decebal , punct de reper cafeneaua Tress.Modalitatea de contact - aceeasi sms , programare respectata intocmai .Locatia - ap curat , 2 camere pentru fut , living spatios de primire. Baia - curata , dar slabut dotata cu geluri de dus.De data asta Sonia mi s-a parut usor obosita , ca sa nu zic forjata excesiv , putin trista , insa la fel de apetisanta ( din pct meu de vedere ) .Am optat pentru 1 finalizare de data asta , fara graba , FK bun , intretinut , lins , supt si framantat la greusanii superbi ai Soniei , cunni , ceva oral nepro din partea ei si fut la greu in misionar + umeri / craci si finalizat in cauciuc.Notele :Locatia - 8Aspect -9 , se simte la FK ca fumeaza la greu . O recomandare sincera : ar putea sa ia o guma de mestecat pentru a diminua senzstia neplacuta ( pentru nefumatori ) de tutunOral - 8 Normal -9 GFE - 10 , cu FK foarte bun si intretinut.Igiena - 10Halat 150 RON , timp in jur de 35 min fara grabă. O zi buna va doresc!Mulțumesc
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 Sper sa va placa noua mea culoare la par Disponibilă 3
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 11, 2017 sa-mi fie cu iertare luminatia ta,dar am pacatuit tocmai saptamana asta cu o vagaboanta de la rond alba iulia.Ce trebuie sa fac pt a-mi fii iertata abatarea de la drum?te rog sfintie ,nu-mi da canon sa fac recenzie fiindca erau semne ca ,,necuratul'' era pe acolo.lasa sa mai treaca ceva vreme. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 sa-mi fie cu iertare luminatia ta,dar am pacatuit tocmai saptamana asta cu o vagaboanta de la rond alba iulia.Ce trebuie sa fac pt a-mi fii iertata abatarea de la drum?te rog sfintie ,nu-mi da canon sa fac recenzie fiindca erau semne ca ,,necuratul'' era pe acolo.lasa sa mai treaca ceva vreme. nu puteai tu mai bine sa-i dai un mesaj personal ..... crezi ca ne intereseaza pe noi ce ai supt tu ?!?
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 11, 2017 sa-mi fie cu iertare luminatia ta,dar am pacatuit tocmai saptamana asta cu o vagaboanta de la rond alba iulia.Ce trebuie sa fac pt a-mi fii iertata abatarea de la drum?te rog sfintie ,nu-mi da canon sa fac recenzie fiindca erau semne ca ,,necuratul'' era pe acolo.lasa sa mai treaca ceva vreme. Ce bagi in gura si ce tragi pe pula nu-i păcat. Pacat este sa slobozești mirul cel sfânt asupra păcătoaselor,acelora care nu știu sa-l primească cu bucurie is pioșenie.
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 11, 2017 Ce bagi in gura si ce tragi pe pula nu-i păcat. Pacat este sa slobozești mirul cel sfânt asupra păcătoaselor,acelora care nu știu sa-l primească cu bucurie is pioșenie.sarut mana.oricum pacatoasa nu arata extenuata si trista.daca statea singura,nu iti dadeai seama de ,,necurat''
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 nu puteai tu mai bine sa-i dai un mesaj personal ..... crezi ca ne intereseaza pe noi ce ai supt tu ?!? De ce sa dea PM când poate continua sa îmi strice topicul? ))))
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 11, 2017 De ce sa dea PM când poate continua sa îmi strice topicul? ))))lasa ca iti place si tie... .vagaboanta mica
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 lasa ca iti place si tie... .vagaboanta mica Radiez de fericire când te văd cum îmi Strici topicul ))) ești cel mai drăguț și mai de treaba :* Mai scrie vreo 200 de pagini despre aiureli care nu au legătura cu mine ))))))
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 11, 2017 ești cel mai drăguț și mai de treaba :* offfff ....de mi-ar fi spus asta aliss si nu tu....acum nu radiam ci ,,iradiam'' de fericire din pacate tu esti compatibila cu glavan si restul nu cu mine 2
evantai Reputație: 1823 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 E cineva care le-a vazut pe ambele? vroiam sa stiu care e mai draguta la fata.
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 E cineva care le-a vazut pe ambele? vroiam sa stiu care e mai draguta la fata. Da, sunt foarte ok ambele, poate ca e putin mai fresh Sonia dar nici colega ei nu se prezinta rau deloc.Parerea mea este sa te hotarasti la cine te duciprima data...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2017 Da, sunt foarte ok ambele, poate ca e putin mai fresh Sonia dar nici colega ei nu se prezinta rau deloc.Parerea mea este sa te hotarasti la cine te duciprima data...Păstrează-ți părerile pentru tine!
alexandru56 Reputație: 1 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 Programare prin sms ok pt o ora, dar Sonia a făcut o finalizare orală de nota 4 nu merita......
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Programare prin sms ok pt o ora, dar Sonia a făcut o finalizare orală de nota 4 nu merita......Eu cred ca tu incurci ceva
papacioaca Reputație: 428 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Aprilie 12, 2017 ne tratezi cu curu
Vizitator gabriel13_89 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Sonia, daca tu esti intradevar in poza de mai sus, neaparat trebuie sa-ti fac o vizita.
nid 35 Reputație: 637 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 Neata Dupa ce ne tratezi cu fundu ai mai uitat si chiloți pe tine... :))))
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 12, 2017 Sonia, daca tu esti intradevar in poza de mai sus, neaparat trebuie sa-ti fac o vizita.In poza e sigur ea.la telefon si pe forum nu prea se stie sigur cine e 2
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 13, 2017 Postat Aprilie 13, 2017 Neata Ai in cur superb si ma bucur ca l-am cunoscut!Recomand si altora experienta asta.
expertul888 Reputație: 1113 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Aprilie 13, 2017 Recenzie
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 13, 2017 Ai in cur superb si ma bucur ca l-am cunoscut!Recomand si altora experienta asta.Ce are in cur???? 5
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2017 Postat Aprilie 13, 2017 Disponibia astazi si maine 4
ross Reputație: 4 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2017 Salutare, Ieri pe la pranz am programat o intalnire in 3 cu Sonia si prietena ei. Am stabilit cu o zi inainte ora si detaliile, am reconfirmat a doua zi la pranz si ne-am intalnit exact la ora stabilita., totul s-a desfasurat prin SMS. Blonde, slabe si destul de volubile, au reusit sa creeze o conexiune rapida. Nu o lungesc cu note pentru cum arata, e prea subiectiv, ce pot sa spun este ca Sonia e sexi rau. Un plus pentru faptul ca interactioneaza una cu cealalta, asta e si ideea, dar am mai platit pentru "show-uri lesby" care de fapt erau o laba. Locatie ok undeva pe Decebal, stat aproape o ora, lasat 500 lei si cam aia e. Bafta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum