Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2017 Postat Aprilie 28, 2017 Disponibila pana tarziu astazi 3
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2017 Postat Aprilie 28, 2017 super, poate ne vedem Cu drag
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 28, 2017 up
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2017 Postat Aprilie 29, 2017 Sonia e cea blonda si cealalta e colega? Eu sunt cea blonda
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 29, 2017 Bine ar fi sa nu mai tineti oamenii care vin la voi cate zece minute pana le dati amaratul ala de cod de acces! 2
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 29, 2017 Postat Aprilie 29, 2017 Asta chiar nu suna bine.Nu am patit niciodata asa ceva aici insa nu at fi pe gustul meu.Pacat daca apar problem pe partea asta de comunicare ca in rest e foarte bine.
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2017 Postat Aprilie 29, 2017 Nimeni niciodata nu a asteptat pentru codul de la usa zeci de minute si nici nu o sa astepte mai mult de cateva minute in cel mai rau caz Stai linistit Panoramic ca Aliss mia povestit despre tine ca tiai facut la ea cateva programari si nu ai ajuns la nici una si ii dadeai 2000 de mesaje pe zi si cand nu iti raspundea te apucai si scriai aiureli pe forum exact cum faci si acuma ! ))))) 1
bogdanld Reputație: 1 Postat Aprilie 29, 2017 Postat Aprilie 29, 2017 Esti interesata si de un threesome cu un cuplu ?
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 29, 2017 Postat Aprilie 29, 2017 Nimeni niciodata nu a asteptat pentru codul de la usa zeci de minute si nici nu o sa astepte mai mult de cateva minute in cel mai rau caz Stai linistit Panoramic ca Aliss mia povestit despre tine ca tiai facut la ea cateva programari si nu ai ajuns la nici una si ii dadeai 2000 de mesaje pe zi si cand nu iti raspundea te apucai si scriai aiureli pe forum exact cum faci si acuma ! ))))) Ok, stau linistit!Si mie mi s-a parut dubios, mai ales ca ma intoxica cu mesaje private. Pare o unealta in cazul prezentat de tine.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2017 Ok, stau linistit!Si mie mi s-a parut dubios, mai ales ca ma intoxica cu mesaje private. Pare o unealta in cazul prezentat de tine.De data asta, îți dau dreptate. Are obiceiul ăsta, să se bage în seamă pe privat și să tot iscodească. Am pățit-o și eu și alții. Dar nici să aștepți pe la uși, fie și câteva minute nu e ok, trebuie să fii de acord! E din ce în ce mai clar, ce se întâmplă. 3
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 30, 2017 Nimeni niciodata nu a asteptat pentru codul de la usa zeci de minute si nici nu o sa astepte mai mult de cateva minute in cel mai rau caz Stai linistit Panoramic ca Aliss mia povestit despre tine ca tiai facut la ea cateva programari si nu ai ajuns la nici una si ii dadeai 2000 de mesaje pe zi si cand nu iti raspundea te apucai si scriai aiureli pe forum exact cum faci si acuma ! )))))Si vrei sa spui ca nu m-ai tinut zece minute, nu?? Am si smsurile! Si incurcaturile provocate de " secretara "! Mincinoaso! 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 30, 2017 Bine ca n-am venit, cine stie ce surprize aveam! In plus impresara/secretara nici nu stia care fete sunt exact in locatie :-) :-) 1
theono Reputație: 655 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 1, 2017 Am fost si eu saptamana trecuta la Sonia insa din pacate, nici nu stiu cum sa descriu experienta... Voi incerca sa fiu succint:Locatie 9- toate la locul lor, loc de parcare in zonaSonia 9- buna buna (dar poate sunt eu subiectiv pentru ca era pe un tipar din capul meu)Oral 8- bun, cu CIM, dar fara deepNormal - nu am apucat dar merita incercat pentru ca pasarica arata deliciosGFE - cu regret 5 ori nu vrea ori nu poate. E super frumusica si buna dar nu e deloc acolo cu tine. Te fute ca si cum am presta o meserie gen...zidarPSE- nu e cazul Halatul, parca 250 pentru o ora De revenit...nu cred 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 2, 2017 Oral 8- bun, cu CIM, dar fara deepNormal - nu am apucat dar merita incercat pentru ca pasarica arata deliciosGFE - cu regret 5 ori nu vrea ori nu poate. E super frumusica si buna dar nu e deloc acolo cu tine. Te fute ca si cum am presta o meserie gen...zidarHalatul, parca 250 pentru o ora De revenit...nu cred250 doar ptr. o scurta (oral) !? cam scump as zice 2
theono Reputație: 655 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Nu, au fost 250 lei pentru o ora, cu 2 trageri ambele in gurita frumoasei Sonia. Pretul este corect raportat strict tehnic la ce ofera (ambalaj + servicii). Daca ar savura alaturi de tine si ar trai/ar simula trairea momentului misto, ar merita linistit 300 lei sau chiar mai mult/ora
bodo40 Reputație: 464 Postat Mai 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2017 Am vizitat-o pe Sonia saptamana trecuta.Locatia pe Bd. Decebal,scara de langa Tess.Aspect fizic:8,5 (comuna la fata,ok la corp)Sex oral: 10Sex normal: 10Gfe: 8Igiena:10Locatie:9Taxa: 150/250 Ron.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 2, 2017 http://www.roli.ro/images/ro/carti-de-colorat/Pesti-in-acvariu.jpg 1
sempronius densus Reputație: -3 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 250 doar ptr. o scurta (oral) !? cam scump as zice Nu iti permiti saracule, tu care ai bucatar angajat... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 3, 2017 Nu iti permiti saracule, tu care ai bucatar angajat... Nu tine de bogatie , tine de prostie si oricum nu frecventez asemenea cuiburi pescaresti 4
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Mai 3, 2017 Postat Mai 3, 2017 Am vizitat-o pe Sonia saptamana trecuta.Locatia pe Bd. Decebal,scara de langa Tess.Aspect fizic:8,5 (comuna la fata,ok la corp)Sex oral: 10Sex normal: 10Gfe: 8Igiena:10Locatie:9Taxa: 150/250 Ron.Multumesc :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum