Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Nu cred in vraji, cred ca tanti asta a ta e cu capu'. Pe de alta parte daca asta e concluzia ei, ca ii trebuie ajutor din exterior poate sa discute cu un preot- costa mai putin decat un psiholog. Tu zici ca esti programator si cred ca o sa intelegi ce spun acum - fata asta este programata sa se autodistruga. Ai posibiltatarea sa o ajuti si sa mergi mai departe - ca nu e problema ta, este viata ei si tu nu faci parte din ea si mai ai posibiltatea sa intrerupi orice legatura cu ea si sa-ti vezi de ale tale. E chestiune de alegere. 9 2
9300 Reputație: 1526 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 "Vraji" in sensul in care este perceput de majoritatea nu exista.Dar exista moduri sa "modifici" comportmentul altora pentru propriul beneficiu ) Here is a witch for non-believers : 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 20, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 20, 2017 Nu cred in vraji, cred ca tanti asta a ta e cu capu'. Pe de alta parte daca asta e concluzia ei, ca ii trebuie ajutor din exterior poate sa discute cu un preot- costa mai putin decat un psiholog. Tu zici ca esti programator si cred ca o sa intelegi ce spun acum - fata asta este programata sa se autodistruga. Ai posibiltatarea sa o ajuti si sa mergi mai departe - ca nu e problema ta, este viata ei si tu nu faci parte din ea si mai ai posibiltatea sa intrerupi orice legatura cu ea si sa-ti vezi de ale tale. E chestiune de alegere. Si daca nu vrea , ce se intampla ? Rogu-te si explica . PS: Ptiu, drace ! ...iar m-ai pacalit Sarlatane .
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 20, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 20, 2017 E meserias! 1 1
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 20, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 20, 2017 Bubutz si voi dragi forumisti,vreau sa va spun un secret.vrajile nu exista,ci doar o extraordinara putere a subconstientului.oricare din noi,putem fi vrajitori cu voie,sau fara voie.totul e doar sa te gandesti la ceva anume,sa crezi cu tarie si se va indeplini.constientul lucreaza subconstientul.e o tehnica foarte interesanta,dar si periculoasa.haideti sa va dau aceasta,ca pe o tema si in momentul cand visul ti se va implini,te rog sa ma anunti.nu e vrajeala,chiar functioneaza
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 20, 2017 Nu cred in vraji, cred ca tanti asta a ta e cu capu'. Pe de alta parte daca asta e concluzia ei, ca ii trebuie ajutor din exterior poate sa discute cu un preot- costa mai putin decat un psiholog. Tu zici ca esti programator si cred ca o sa intelegi ce spun acum - fata asta este programata sa se autodistruga. Ai posibiltatarea sa o ajuti si sa mergi mai departe - ca nu e problema ta, este viata ei si tu nu faci parte din ea si mai ai posibiltatea sa intrerupi orice legatura cu ea si sa-ti vezi de ale tale. E chestiune de alegere. Nu e chiar doar treaba aia. Adica este si nu este. Stai ca va spun cum sta treaba ca sa va cruciti. In cele din urma sun la o doamna unde a zis ca sta in gazda. Ma prezint, ii spun povestea si incepe si imi spune. A turnat la bani in familia tiganului de numa numa, le-a luat mobila, le-a facut pe dracu mai stie ce, iar nu si-a luat nici macar o pereche de chiloti. Copilul ei, singurul e lasat la tara cu bunicii si ea sta si spala pe jos si ingrijeste si spala de cacat un batran care nu se poate ridica din pat in alta casa. Se imprumuta de bani pe peste tot, dar nu munceste si nu are unde da inapoi. Pe ala il controleaza , ii verifica telefonul sa nu cumva sa vb cu sotia lui tiganca, caci nu e divortat in acte. Femeia cand mi-a zis ca nu intelege ce face am zis ca glumeste. Cand vad totusi ce nenoriciri face, incep sa ma intreb.
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 20, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 20, 2017 Mai e putin și dăm in Dosarele X sau chix. Să vină Mulder și Scully, zic. 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Nu e chiar doar treaba aia. Adica este si nu este. Stai ca va spun cum sta treaba ca sa va cruciti. In cele din urma sun la o doamna unde a zis ca sta in gazda. Ma prezint, ii spun povestea si incepe si imi spune. A turnat la bani in familia tiganului de numa numa, le-a luat mobila, le-a facut pe dracu mai stie ce, iar nu si-a luat nici macar o pereche de chiloti. Copilul ei, singurul e lasat la tara cu bunicii si ea sta si spala pe jos si ingrijeste si spala de cacat un batran care nu se poate ridica din pat in alta casa. Se imprumuta de bani pe peste tot, dar nu munceste si nu are unde da inapoi. Pe ala il controleaza , ii verifica telefonul sa nu cumva sa vb cu sotia lui tiganca, caci nu e divortat in acte. Femeia cand mi-a zis ca nu intelege ce face am zis ca glumeste. Cand vad totusi ce nenoriciri face, incep sa ma intreb. Cum te-ai prezentat tu, doamnei cu pricina - este foarte urat ca ti-a dat informatii confidentiale despre ea - asta e alta mancare de peste ... "eu sunt fraierica ala ( scuze, dar nu pot sa ma abtin) care nu poate sa doarma noaptea de grija ei " . Bubutz, trezeste-te, femeia asta iti va face rau pana la urma. Rupe orice legatura cu ea. 4 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 20, 2017 Cum te-ai prezentat tu, doamnei cu pricina - este foarte urat ca ti-a dat informatii confidentiale despre ea - asta e alta mancare de peste ... "eu sunt fraierica ala ( scuze, dar nu pot sa ma abtin) care nu poate sa doarma noaptea de grija ei " . Bubutz, trezeste-te, femeia asta iti va face rau pana la urma. Rupe orice legatura cu ea. ???
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 20, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 20, 2017 Nu cred in vraji, cred ca tanti asta a ta e cu capu'. Pe de alta parte daca asta e concluzia ei, ca ii trebuie ajutor din exterior poate sa discute cu un preot- costa mai putin decat un psiholog. Tu zici ca esti programator si cred ca o sa intelegi ce spun acum - fata asta este programata sa se autodistruga. Ai posibiltatarea sa o ajuti si sa mergi mai departe - ca nu e problema ta, este viata ei si tu nu faci parte din ea si mai ai posibiltatea sa intrerupi orice legatura cu ea si sa-ti vezi de ale tale. E chestiune de alegere. Așa este,are nevoie de un Preot. 6
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Așa este,are nevoie de un Preot. Cine are nevoie? Mi-e nu-mi prea plac.
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 21, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 21, 2017 si ca sa ne jucam putin si ca sa demonstrez ca orice si totul functioneaza in lumea asta,da-mi numele de botez si un nr de la 1-1300 si-ti voi spune cateva situatii actuale despre tine.aviz chiar si scepticilor
pulesteu Reputație: 10795 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2017 Iliuta numerologie si prietenii sai. 10 5
poc pic Reputație: 181 Postat Martie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 21, 2017 Ba...mai terminati cu vrajeala! 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2017 Mai baieti. Eu am i-am dat un mesaj catre @doamnax cu data nasterii si un numar aleator si ce credeti? S-a potrivit. Ceea ce mi-a spus se potriveste situatiei mele actuale. Ia incercati si voi. Vb foarte serios.
promovator Reputație: -530 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2017 Eu cred doar in energii negative , nu in vraji. Cea mai periculoasa vraja mi se pare religia fanatica ( fanatistii ) 5 6
picon Reputație: 1046 Postat Martie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 23, 2017 Eu cred doar in energii negative , nu in vraji. Cea mai periculoasa vraja mi se pare religia fanatica ( fanatistii )Adică fanaticii... 3 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 23, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Martie 23, 2017 Mai baieti. Eu am i-am dat un mesaj catre @doamnax cu data nasterii si un numar aleator si ce credeti? S-a potrivit. Ceea ce mi-a spus se potriveste situatiei mele actuale. Ia incercati si voi. Vb foarte serios. Oauuu! Cum o face?! Are vreo tehnica anume?! Eu nu cred in astfel de magie si d'aia eram curios...Eu cred ca a luat informatii de pe profilul tau, alta explicatie nu am. 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 23, 2017 Numerologie. Nu stiu cum se ce se face. Am mai vazut pe la televizor niste chestii. Dar la mine informatiile alea nu erau publice. Incercati si voi.
drusilla Reputație: 721 Postat Martie 23, 2017 Oras:... Oras:... Postat Martie 23, 2017 Vrăjitorii aruncă în interiorul caselor vizate sau în afara lor, mai ales la intrarea casei, ouă, oase, murdării, ulei de la mort sau zahăr. Un alt rău pe care îl practică cei care fac farmece fac diverse „cadouri” persoanelor cărora le vor răul. Astfel, dau talismane care conţin vrăji şi le pun în casele oamenilor pe care vor să-i distrugă sau le dau să le poarte. Alţii sfâşie cu briciul sau rup bucăţi din cearşafuri, cuverturi etc. Alţii aruncă diferite prafuri sau lichide vrăjitoreşti în dulciurile sau mâncărurile pe care le vom mânca sau în cadourile pe care ştiu că le vom purta etc. Dar materialele cele mai folosite de vrăjitori sunt: acele de gămălie, dinţii pieptenului, săpunul, cuiele de la sicriu, ierburile, părul mortului, monedele şi potcoavele, cheile, cenuşa, catranul, coarnele, pentagrama, limbile de şerpi, cozile de animale sălbatice, fructele.Cam asta am găsit eu pentru ceea ce cauți tu. Nici nu am mai stat sa citesc restul topicului ca m-a luat capul. Pentagrame. Ai gasit tu pe goagal si gata. Asta e. Traiasca Hollywood-ul plin de dobitoci, plozii de 14 ani care omoara pisici in cimitire si ..let`s burn the witch, nu? Moronic twat. Daca vrei sa te documentezi, lasa goagal si deschide o carte. Sau foloseste in plm macar wikipedia. Pentagrama dateaza dinaintea crestinismului, e un semn de protectie, fiecare colt (penta = cinci) simbolizand un element al naturii, iar cercul mai multe lucruri, toate pozitive. Si nu mi-o intoarce cu Church of Satan si Antoine le Vey ca omul ala a incercat sa faca ceva contra spiritului de turma indus de crestinism. Majoritatea satanistilor de acolo sunt de fapt atei. Poate te ajuta goagal si acum daca nu ma crezi. Bine ca le stie netul pe toate si o carte uitati sa mai deschideti. Pune mana pe "istoria religiilor" de Eliade si poate te el...UCIDezi.Mai ales ca prima religie a fost paganismul. Stii tu, politeistii, bla bla... De ce imi fac eu nervi la ora asta. Bine a spus Antoine ca cel mai mare pacat este prostia. Na in pula lu` Antoine de citeste: https://en.wikipedia.org/wiki/Pentagram Chuck tata, unde esti? Explica-i tu ratacitei ce e pentagrama. 2
drusilla Reputație: 721 Postat Martie 23, 2017 Oras:... Oras:... Postat Martie 23, 2017 Stai ca am uitat. Vrei simboluri? Lasa pentagrama. Cauta the Seal of Solomon. Daca vrei, iti mai insir. Si nope, nu am nevoie de goagal. 2
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 23, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 23, 2017 Nu ma ghidez dupa informatii.chiar nici nu-mi doresc.am o metoda de a ghici,nu e nici stiintifica nici babeasca.e pur si simplu o metoda personala,in urma a ani si ani de studiu si biblioteci intregi in domeniu.doresc tuturor sa aiba incredere in puterea subconstientului 2 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum