picon Reputație: 1046 Postat Martie 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 23, 2017 Bine! 2 1
genovese Reputație: -418 Postat Martie 23, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 23, 2017 Nu ma ghidez dupa informatii.chiar nici nu-mi doresc.am o metoda de a ghici,nu e nici stiintifica nici babeasca.e pur si simplu o metoda personala,in urma a ani si ani de studiu si biblioteci intregi in domeniu.doresc tuturor sa aiba incredere in puterea subconstientului Îmi ghicești și mie de una, de alta?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 23, 2017 Nu ma ghidez dupa informatii.chiar nici nu-mi doresc.am o metoda de a ghici,nu e nici stiintifica nici babeasca.e pur si simplu o metoda personala,in urma a ani si ani de studiu si biblioteci intregi in domeniu.doresc tuturor sa aiba incredere in puterea subconstientului Eu zic sa te prezinti data urmatoare la "Romanii au talent" e pacat sa-ti irosesti aceste capacitati pe aici 15 16
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 23, 2017 Postat Martie 23, 2017 Nu ma ghidez dupa informatii.chiar nici nu-mi doresc.am o metoda de a ghici,nu e nici stiintifica nici babeasca.e pur si simplu o metoda personala,in urma a ani si ani de studiu si biblioteci intregi in domeniu.doresc tuturor sa aiba incredere in puterea subconstientului La cât de mult ai citit, ai mai avut timp sa te și futi? Întreb și eu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2017 Postat Martie 23, 2017 La cât de mult ai citit, ai mai avut timp sa te și futi? Întreb și eu.A citit la bibliotecă Doamnă X,sper ca nu te superi
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 23, 2017 Nici nu am mai stat sa citesc restul topicului ca m-a luat capul. Pentagrame. Ai gasit tu pe goagal si gata. Asta e. Traiasca Hollywood-ul plin de dobitoci, plozii de 14 ani care omoara pisici in cimitire si ..let`s burn the witch, nu? Moronic twat. Daca vrei sa te documentezi, lasa goagal si deschide o carte. Sau foloseste in plm macar wikipedia. Pentagrama dateaza dinaintea crestinismului, e un semn de protectie, fiecare colt (penta = cinci) simbolizand un element al naturii, iar cercul mai multe lucruri, toate pozitive. Si nu mi-o intoarce cu Church of Satan si Antoine le Vey ca omul ala a incercat sa faca ceva contra spiritului de turma indus de crestinism. Majoritatea satanistilor de acolo sunt de fapt atei. Poate te ajuta goagal si acum daca nu ma crezi. Bine ca le stie netul pe toate si o carte uitati sa mai deschideti. Pune mana pe "istoria religiilor" de Eliade si poate te el...UCIDezi.Mai ales ca prima religie a fost paganismul. Stii tu, politeistii, bla bla... De ce imi fac eu nervi la ora asta. Bine a spus Antoine ca cel mai mare pacat este prostia. Na in pula lu` Antoine de citeste: https://en.wikipedia.org/wiki/Pentagram Chuck tata, unde esti? Explica-i tu ratacitei ce e pentagrama.Nu înțeleg ce iei foc așa ? Eu doar am citat ceea ce scrie pe Google . . Tu mi vorbești mie de net dar tu tot de acolo te ai documentat . Ce dracu despre ce vorbim ? A și apropo de rătăcită , nu știu care este dintre noi .Dacă te a luat capul i-a un algocalmin ,sigur o să ți treacă . I a și un nervocalim și te va scăpa de nervi pe care ii ai . Zi faina. 😀
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 23, 2017 Nu înțeleg ce iei foc așa ? Eu doar am citat ceea ce scrie pe Google . . Tu mi vorbești mie de net dar tu tot de acolo te ai documentat . Ce dracu despre ce vorbim ? A și apropo de rătăcită , nu știu care este dintre noi .Dacă te a luat capul i-a un algocalmin ,sigur o să ți treacă . I a și un nervocalim și te va scăpa de nervi pe care ii ai . Zi faina. Fata mea Drusilla este destul de citita si umblata Nu are rost sa te confrunti cu ea in jigniri ca te cam dovedeste , crede-ma 14 16
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 23, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 23, 2017 Nu ma ghidez dupa informatii.chiar nici nu-mi doresc.am o metoda de a ghici,nu e nici stiintifica nici babeasca.e pur si simplu o metoda personala,in urma a ani si ani de studiu si biblioteci intregi in domeniu.doresc tuturor sa aiba incredere in puterea subconstientuluiAstept sa ma ghicesti......
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 23, 2017 Fata mea Drusilla este destul de citita si umblata Nu are rost sa te confrunti cu ea in jigniri ca te cam dovedeste , crede-ma Să fie sănătoasă ,tot respectul , nu am zis nimic rău legat de ea . Dacă pe ea a luat o capul de la un simplu citat ,e clar . Ea a inceput prima ,așa că fiecare om are dreptul la replica ,zic eu . În fine ,să nu intrăm în polemici care nu și au rostul . Să lăsăm topicul băiatului pentru vrăji. Pupici
genovese Reputație: -418 Postat Martie 23, 2017 Oras:NY Oras:NY Postat Martie 23, 2017 Știe cineva o vrajă să mi se scoale pula de cate ori am eu chef pe zi? 2 3
drusilla Reputație: 721 Postat Martie 23, 2017 Oras:... Oras:... Postat Martie 23, 2017 Nu înțeleg ce iei foc așa ? Eu doar am citat ceea ce scrie pe Google . . Tu mi vorbești mie de net dar tu tot de acolo te ai documentat . Ce dracu despre ce vorbim ? A și apropo de rătăcită , nu știu care este dintre noi .Dacă te a luat capul i-a un algocalmin ,sigur o să ți treacă . I a și un nervocalim și te va scăpa de nervi pe care ii ai . Zi faina. Nervii mei sunt provocati majoritar in viata de incultura si ignoranta. Apreciaza ca nu am zis prosti Nu am cum sa ma bat cu tine "in carti" cand tu clar nu stii sa scrii. E telefonul de vina nu? Fata mea Drusilla este destul de citita si umblata Nu are rost sa te confrunti cu ea in jigniri ca te cam dovedeste , crede-ma 3
nazgull Reputație: 59 Postat Martie 23, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Martie 23, 2017 up Farsoare ieftine 3
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 23, 2017 Nervii mei sunt provocati majoritar in viata de incultura si ignoranta. Apreciaza ca nu am zis prosti Nu am cum sa ma bat cu tine "in carti" cand tu clar nu stii sa scrii. E telefonul de vina nu? Scuza-ma că nu ti-am pus "-" . Hai să încheiem subiectul că n-are rost. O zi faina.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 23, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 23, 2017 Scuza-ma că nu ti-am pus "-" . Hai să încheiem subiectul că n-are rost. O zi faina.Aloooo, fetele daca incepeti sa va futeti sa ma chemati si pe mine spectator (la inceput). Merci! 1
nazgull Reputație: 59 Postat Martie 23, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Martie 23, 2017 Scuza-ma că nu ti-am pus "-" . Hai să încheiem subiectul că n-are rost. O zi faina. Discutiile in contradictoriu cu Drusilla, te dezavanteajează. Ia-o ca pe un sfat, nu ca pe o jignire. 2
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 23, 2017 Discutiile in contradictoriu cu Drusilla, te dezavanteajează. Ia-o ca pe un sfat, nu ca pe o jignire.Scumpete ,nu era nici o discuție în contradictoriu,doar că i-am răspuns domnișoarei la ceea ce a scris.Multumesc de sfat te pup ðŸ˜ðŸ’“
nazgull Reputație: 59 Postat Martie 23, 2017 Oras:Be'er Shachath Oras:Be'er Shachath Postat Martie 23, 2017 Scumpete ,nu era nici o discuție în contradictoriu,doar că i-am răspuns domnișoarei la comentariul scris.Multumec de sfat te pup Cu plăcere. Eu nu te pup pt că dacă o fac, va trebui să-ți absorb și sufletul. 2
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 23, 2017 Cu plăcere. Eu nu te pup pt că dacă o fac, va trebui să-ți absorb și sufletul.ðŸ’ðŸ’ðŸ’
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 23, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 23, 2017 Îmi ghicești și mie de una, de alta?cu cea mai mare placere
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 23, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 23, 2017 Eu zic sa te prezinti data urmatoare la "Romanii au talent" e pacat sa-ti irosesti aceste capacitati pe aici daca m-as prezenta undeva,ar fi exclusiv pentru vocea mea
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 23, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 23, 2017 La cât de mult ai citit, ai mai avut timp sa te și futi? Întreb și eu.da.printre randuri 4 3
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 23, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 23, 2017 A citit la bibliotecă Doamnă X,sper ca nu te superi nu la biblioteca,ci cartile mele personale pe care am dat o avere
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 23, 2017 daca m-as prezenta undeva,ar fi exclusiv pentru vocea mea... Eu imi verificam in urma cu 20 de minute vocea... si mi-a placut căldura aceea simțită in abdomen.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 23, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 23, 2017 ... Eu imi verificam in urma cu 20 de minute vocea... si mi-a placut căldura aceea simțită in abdomen. Bună claris! Sigur nu înghiţisei ceva cald înainte? 2 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 23, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 23, 2017 Bună claris! Sigur nu înghiţisei ceva cald înainte?Whisky? În urma cu două zile. ... Dar văd că nu mă crezi, uff!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum