Sari la conținut

Credeti in vraji

Postări Recomandate

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Whisky? În urma cu două zile.

... Dar văd că nu mă crezi, uff!

Ba te cred. N-am încotro. Ţi-au murit lăudătorii.

Şi io te pup!

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba te cred. N-am încotro. Ţi-au murit lăudătorii.

Şi io te pup!

Nu... laudatorii sunt in perioada de silencium cand satisfactia se impune. Abia i-am oprit sa nu spună ceva aici...

Ia uite, vociile sunt bune... că le am si pe acestea:

https://youtu.be/p8hD1tgPFak

https://youtu.be/pOYlOIbs4-w

... si variațiile între ele am.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar te cred.

Ce-s ălea "vocii" ?

voci*

post-143417-0-61826300-1490284320_thumb.png

• Oras:...
Postat

Scumpete ,nu era nici o discuție în contradictoriu,doar că i-am răspuns domnișoarei la ceea ce a scris.Multumesc de sfat te pup

O zi buna si tie :D

(e sucita special)

post-223344-0-18213800-1490285586_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Apropo de vraja...Vanesa Zapacita de la testate a facut o vraja. A blocat topicul asa incat poate sa scrie numai ea (nu si clientii) si posteaza din ora in ora ca e disponibila dar fara sa mai afiuseze pretul si conditiile. Vraja consta in aceea ca fiecare client care suna si discuta cu ea afla niste conditii (pret, servicii) care nu corepund cu ce spune altui client. Mie mi-a zis un halat acum vreo 7 zile, crescut fata de in urma cu 2 saptamani...am rugat un amic sa o sune si upsss lui i-a zis alt tarif. Si nu poti comenta nimic ca a blocat pagina...Misto vraja, nu?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
Postat

Apropo de vraja...Vanesa Zapacita de la testate a facut o vraja. A blocat topicul asa incat poate sa scrie numai ea (nu si clientii) si posteaza din ora in ora ca e disponibila dar fara sa mai afiuseze pretul si conditiile. Vraja consta in aceea ca fiecare client care suna si discuta cu ea afla niste conditii (pret, servicii) care nu corepund cu ce spune altui client. Mie mi-a zis un halat acum vreo 7 zile, crescut fata de in urma cu 2 saptamani...am rugat un amic sa o sune si upsss lui i-a zis alt tarif. Si nu poti comenta nimic ca a blocat pagina...Misto vraja, nu?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai daca plateste taxa? Cam ca tigancile noaste impozitate pt magie  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu e sigur asta. Mai degraba are bla bla si ii tot spune ca va face familie cu ea. Hai sa fim seriosi, are 5 ani de meserie in spate. Mult mai posibil este modelul erotic pe care si l-a format ea. 

Asculta-ma pe mine,poate sa o futa si 10000 de insi cand a dat de ala cu care se potriveste cel mai bine ,nu mai are mama.nu mai are tata,o pula bine folosita face vraji mai abitir ca vrajitoarele

• Like 18
  • Minus 21
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

da cred si stiu ce vorbesc

Cum dracu'? Unul este orgaZmizatoru'! :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

Cum dracu'? Unul este orgaZmizatoru'! :laugh2

picon mi a făcut vrăji ! M-a învățat să mă apreciez mai mult!
  • Like 5
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

da cred si stiu ce vorbesc

Nu te contrazic, da' e pacat sa reduci o intreaga lume doar la un organ sexual. :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Nu te contrazic, da' e pacat sa reduci o intreaga lume doar la un organ sexual. :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Poi atunci de ce intoarce mereu la tiganul ala tanar si amarestean ?  :hmmm

Postat

Sindromul Stockholm. Si nu imi trece ca nu ma lasa. Ma cauta sa ma intrebe daca pot sa o iert vreodata, ca ar fi vrut sa fie ci mine, dar ca nu vrea sa imi strice casa. Eu tot evit sa ma vad cu ea, dar insista

• Like 1
  • Oras:Falastoaca
Postat

... Eu imi verificam in urma cu 20 de minute vocea... si mi-a placut căldura aceea simțită in abdomen.

– halucinatii vizuale, tactile, olfactive si cel mai frecvent auditive: persoana diagnosticata cu aceasta tulburare aude voci care se cearta sau discuta, voci care comenteaza,
– vorbire dezorganizata,
– comportament puternic dezorganizat sau catatonic,
– tulburari ale fluxului gandirii,
– tulburari ale trairii subiective de sine,
 – deliruri,
  • Like 10
Postat

Sindromul Stockholm. Si nu imi trece ca nu ma lasa. Ma cauta sa ma intrebe daca pot sa o iert vreodata, ca ar fi vrut sa fie ci mine, dar ca nu vrea sa imi strice casa. Eu tot evit sa ma vad cu ea, dar insista

insista cand ii este foame frate, cu alte cuvinte '' te iubeste pe tine dar s-ar fute cu mine''

• Like 21
  • Minus 21
Postat

Normal ca insista,dacă poate sa jumulească un bănuț de la tine,de ce sa n-o facă.

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...