picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2016 Pentru limba română, apăsați ... cartea de gramatică de clasa a IV-a! 5 2
iftimoaie Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Oras:manchaster Oras:manchaster Postat Mai 16, 2016 tu stai cu burta pe carte ca noi analfabeti facem banu si futem tata
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2016 tu stai cu burta pe carte ca noi analfabeti facem banu si futem tata... picioare-n gard, este? 1
iftimoaie Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Oras:manchaster Oras:manchaster Postat Mai 16, 2016 nu tata banii nu se fac cu cartea se fac cu smecheria, vezi becali stoica si altii, fraierii stau si mor de grija altora ca nu stiu sa scrie si cu burta pe carte smecherii nu stiu sa scrie fac bani si dau la buci
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2016 nu tata banii nu se fac cu cartea se fac cu smecheria, vezi becali stoica si altii, fraierii stau si mor de grija altora ca nu stiu sa scrie si cu burta pe carte smecherii nu stiu sa scrie fac bani si dau la buciBine mă, hai pa! 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 16, 2016 Bine mă, hai pa! Tataie Picon te rog lasa-ne sa ne exprimam cum stim ! Important este ce vrem sa spunem .Uneori ne grabim sau poate avem emotii .
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2016 Vă las, dar vă taxez. E un forum liber, nu? Așa cum toți analfabeții au dreptul să posteze, așa am și eu dreptul să-i ironizez. Probleme? P.S. Bicutz ce face? 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 16, 2016 Vă las, dar vă taxez. E un forum liber, nu? Așa cum toți analfabeții au dreptul să posteze, așa am și eu dreptul să-i ironizez. Probleme? P.S. Bicutz ce face? N-avem bilete si tu esti rau ,ne amendezi mereu . Mos tafnos
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 16, 2016 N-avem bilete si tu esti rau ,ne amendezi mereu . Mos tafnos Troleibuz are detalii curiosule ,si io dar nu vreau sa-ti spun
picon Reputație: 1046 Postat Mai 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 16, 2016 N-avem bilete si tu esti rau ,ne amendezi mereu . Mos tafnos Dacă ați făcut blatul! ... la școală, zic. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 17, 2016 Dacă ați făcut blatul! ... la școală, zic. Am baut cerneala !
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2016 Parbrizol. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 17, 2016 Parbrizol.Votca ,te rog nu vreau sa intram in detalii si sa-ti deschid dosarul aici ! O zi treaza iti doresc si mult succes ..
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2016 Votca ,te rog nu vreau sa intram in detalii si sa-ti deschid dosarul aici ! O zi treaza iti doresc si mult succes ..Îmi deschizi fix o pulă! Vezi-ti de Bicutz și nu mai invada forumul cu prostii, te rugăm! Mulțumim pentru înțelegere! Și termina cu amenințările! 8 3
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 17, 2016 Îmi deschizi fix o pulă! Vezi-ti de Bicutz și nu mai invada forumul cu prostii, te rugăm!Mulțumim pentru înțelegere! Și termina cu amenințările! Sunt o gramada care suspina dupa Bicutz .Pe mine ma doare fix in vizera de la sapca .Vorbeste lumea ca esti batran si iti place votca .Apropo eu am baut vin dintr-o sticla de apa plata .Tu esti intins pe forum ca o caracatita ,intelege ca este loc pentru toata lumea .Nu iti face nimeni concurenta..Sa futi bine daca mai poti ...
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2016 Sunt o gramada care suspina dupa Bicutz .Pe mine ma doare fix in vizera de la sapca .Vorbeste lumea ca esti batran si iti place votca .Apropo eu am baut vin dintr-o sticla de apa plata .Tu esti intins pe forum ca o caracatita ,intelege ca este loc pentru toata lumea .Nu iti face nimeni concurenta..Sa futi bine daca mai poti ...Depinde ce înțelegi prin bătrân! Vodcă beau rar, chiar foarte rar - nu mă omor după tării. Cât despre ce vorbește lumea ...dacă tu deschizi "dosare" după ce se bârfește, nu mă mir că acolo unde ai lucrat se merge pe principiul "multă minte nu se cere, să fi prost, să ai putere". Și nu te compara tu mine, spune merci că m-am coborât să-ți răspund! Ai provocat cea mai mare mizerie pe topicul Lorennei, ai ajuns bătaia de joc a tuturor și la câtă minte ai, crezi că cei ce te amorsau și aparent te încurajau o făceau din simpatie pentru tine și ai început să postezi cretinisme și pe alte topice. Nu omule, ei făceau și fac mișto de tine, râd de tine și te iau la mișto.De aceea își spunem: limitează-te măcar la topicul ei, că tot l-ai făcut praf și nu mai te tot băga în seamă peste tot! Nu ai haz, ești semianalfabet, spui tâmpenii ... ești de râs!Sorry! 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 17, 2016 Depinde ce înțelegi prin bătrân! Vodcă beau rar, chiar foarte rar - nu mă omor după tării. Cât despre ce vorbește lumea ...dacă tu deschizi "dosare" după ce se bârfește, nu mă mir că acolo unde ai lucrat se merge pe principiul "multă minte nu se cere, să fi prost, să ai putere". Și nu te compara tu mine, spune merci că m-am coborât să-ți răspund! Ai provocat cea mai mare mizerie pe topicul Lorennei, ai ajuns bătaia de joc a tuturor și la câtă minte ai, crezi că cei ce te amorsau și aparent te încurajau o făceau din simpatie pentru tine și ai început să postezi cretinisme și pe alte topice. Nu omule, ei făceau și fac mișto de tine, râd de tine și te iau la mișto.De aceea își spunem: limitează-te măcar la topicul ei, că tot l-ai făcut praf și nu mai te tot băga în seamă peste tot! Nu ai haz, ești semianalfabet, spui tâmpenii ... ești de râs!Sorry! Domn profesor ,nu eu deschid dosare si organele competente ,eu am spus adevarul si sti bine -Nu ma compar cu tine eu beau vin ocazional si tu votca la mic dejun ,dejun si cina .Cat despre mizerie se vede din elicopter cine a provocat-o ,in viata am intalnit o multime de lume si cativa oameni ,in viata alegerile ieftine te costa scump si nu ma cert niciodata cu un prost pentru ca ma aduce la nivelul lui si ma bate cu experienta ..Sorry ! I´m just simple man but i have a strong character .Good night my friend ,congratulations
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2016 Bine Dobrică, ceară-te în continuare cu Lorenna! O bați cu experiența, așa e! 1
danteluv25 Reputație: 590 Postat Mai 17, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Mai 17, 2016 Pentru limba română, apăsați ... cartea de gramatică de clasa a IV-a! Iar dai lectii bai boratura ?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 17, 2016 Iar dai lectii bai boratura ? Ieși mă în plm, de guvide prost!
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Mai 18, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Mai 18, 2016 Nenea militistul lasa.ne frate si nu rupe si topicul asta, eu am crezut ca Geo e cel mai praf de pe aici dar tu esti pe departe nr 1.In ceea ce priveste varsta lui Picon du.te frate si i.ai coaiele in mana sau in gura si vezi cat de grele si de lasa.te sunt ca sa ii determini si varsta.O ultima treaba, nu mai scrie frate pa peste tot ca doar forumul asta nu e retea de socializare.Hai te pup cu fundul inca odata!!! 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 18, 2016 Bine Dobrică, ceară-te în continuare cu Lorenna! O bați cu experiența, așa e! Tu esti nascut odata cu forumul asta dar ai crescut ca fat frumos.adica un an de forum zece tu .Ai facut o pasiune insa ai doar cateva recenzii si alea fake-La caterinca si gramatica te bagi ca musca in curu calului atunci cand consumi ceaiul de loboda.Io zic sa lasi si pe astia mai proaspeti sa-si dea cu parerea tremuriciule .Stai pe jilt si te rog sa intervi numai in cazurile grave domnu profesor universitar doctor docent la procent de trafic -Multumim din inima pisicului
picon Reputație: 1046 Postat Mai 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 19, 2016 Tu esti nascut odata cu forumul asta dar ai crescut ca fat frumos.adica un an de forum zece tu .Ai facut o pasiune insa ai doar cateva recenzii si alea fake-La caterinca si gramatica te bagi ca musca in curu calului atunci cand consumi ceaiul de loboda.Io zic sa lasi si pe astia mai proaspeti sa-si dea cu parerea tremuriciule .Stai pe jilt si te rog sa intervi numai in cazurile grave domnu profesor universitar doctor docent la procent de trafic -Multumim din inima pisicului Băi bolovane, alea câteva recenzii sunt câteva zeci! De unde știi că sunt fake-uri? Nu am fost la Bicutz. De băgat, mă bag unde vreau eu, nu trebuie să-mi spună un distrus ca tine, un semianalfabet și un cretin congenital. Eu am intervenit la postarea ăluia mai în glumă, mai în serios și te-ai băgat tu ca supozitorul. Vezi-ți de treaba ta, dacă ai vreuna și nu mai face valuri! Capisci?Hai pa, că deja mă cobor prea mult discutând cu tine!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Mai 19, 2016 Băi bolovane, alea câteva recenzii sunt câteva zeci! De unde știi că sunt fake-uri? Nu am fost la Bicutz. De băgat, mă bag unde vreau eu, nu trebuie să-mi spună un distrus ca tine, un semianalfabet și un cretin congenital. Eu am intervenit la postarea ăluia mai în glumă, mai în serios și te-ai băgat tu ca supozitorul. Vezi-ți de treaba ta, dacă ai vreuna și nu mai face valuri! Capisci?Hai pa, că deja mă cobor prea mult discutând cu tine!Cateva zeci ? Cred ca ai iesit din formol si te intretii tanar cu votca ,locul tau e la Antipa .Ma bag unde vreau eu ,nu cred ca trebuie sa-ti cer tie aprobare ,un mos basinos care sta sa vada virgule si acolade .De fapt asta e farmecul ,fata tine forumul ar fi pustiu .Hai pa ca n-am scara la mine si imi vine ameteala cand ma uit in jos
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 Cateva zeci ? Cred ca ai iesit din formol si te intretii tanar cu votca ,locul tau e la Antipa .Ma bag unde vreau eu ,nu cred ca trebuie sa-ti cer tie aprobare ,un mos basinos care sta sa vada virgule si acolade .De fapt asta e farmecul ,fata tine forumul ar fi pustiu .Hai pa ca n-am scara la mine si imi vine ameteala cand ma uit in jos ce-ai patit mah , ai baut apa de la caine ? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum