Sari la conținut

Antonia/Aida 0765941241 Vogue Alba Iulia, fost 0725646038 mall vitan notariat

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

SALUT,

Am vizitat-o acum 2 saptamani. Locatia este la rond la ALBA IULIA, langa salonul Vogue. Pretul este de 200 L/h. Pozele ii apartin, sta intr-un apartament de 3 camere, spune ea cu inca o colega care nu am vazut-o deloc desi era acolo. Apartamentul este de nota 10, frumos, curat, ingrijit, un aer foarte placut.Prosoapele sunt curate, la dus exista gel de dus barbatesc.Toate acestea un plus pentru mine. Sa trecem la fapte.

Un minus ar fi ca nu accepta FK, desi pt 200 de lei ar fi trebuit. Ca si aspect este foarte ingrijita, frumos parfumata, dar totusi putin cam tarancuta. Vorbeste destul de tare, vulgar chiar, nu este o tipa finuta. Este destul de matura, inalta precum spune. Te tine foarte mult timp de vorba tocmai pentru a face doar un singur numar, iar mai apoi sa se termine ora. La prestatie la oral, nota 7, nu te linge pe celelalte zone adiacente si este un oral grabit. La sex normal, prestatia este de 9, stie sa se futa, se vede varsta si totodata ca are experienta.

In concluzie:

Sex oral: 7

Sex normal 9

Aspect 8-9

Vorbit vulgar, tare, mult si prost. 6

Voi ati vizitat-o? cum vi s-a parut? Mie mi s -a parut cam vulgara desi vrea sa para o doamna.

Daca vezi ca aceeasi fetita e titulara la mai multe topicuri, nu are sens sa postezi acelasi lucru la toate!

A.

• Like 1
Postat

Tipa e Aida din locatia de la Mall Vitan, notariat 0725646038.Cautati dupa numar si gasiti tot ce trebuie despre ea.

Eu unul nu o recomand, am avut o experienta proasta cu ea in locatia veche, despre care din cate imi aduc aminte am scris.

Am vizitat-o si in apartamentul de la Vogue crezand ca e o prospatura, dar cand am vazut-o am zis pas.Pacat ca arata bine.

• Like 1
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Am unit cele 2 topice, multumim colegilor care au contribuit la descoperirea acestui rebranding :)

Postat

Salutare,

Pot confirma si eu acest aspect ! Este Aida din locatia Mall Vitan. Am fost la ea de curand la apartamentul din Alba Iulia. Nu cred ca este nevoie de o recenzie, in schimb pot spune ca s-a mai incalzit, cu un GFE mai bun ca la ultima vizita!

:)

Totusi, sa fiu in termeni:

- Locatie: 8-9, Rond Alba Iulia, curat, prosop uscat, geluri de dus, papuci, camera cocheta, TV;

- Fata: o cunoasteti, are un 9 de la mine, este frumoasa, un zambet dragut, corpul bine proportionat, sani maricei si pufosi, picioare lungi;

- Servicii: oral 8, doar pentru ca face CIM, in rest destul de simplut, fara prea multe artificii; normal 9, ii place pe la spate si sa se priveasca in oglinda, destul de perversa; GFE 9 - nu am facut FK;

- Pret: 200ron/ h, 2 finalizari

Alte servicii nu am intrebat, nu am incercat, din punctul meu de vedere, de recomandat. Sunt curios chiar cum s-ar prezenta domnita pentru o noapte intreaga ;)

multe succesuri

• Like 3
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Dr. Pepe, nu ti se pare ca esti indulgent cu notele? Eu la asemenea note as considera ca este de top aproape exclusivist...

Postat

Stie cineva ce s-a intamplat cu domnisoara?Tot vrea un prieten sa reajunga la ea, dar are telefonul inchis.

Vizitator spartanus
Reputație: 0
Postat

aoleoooooooooooo o stiuuuuuuuuuuu am fost la ea cam acum un an si ceva fratilor aveti dreptate o superbitateee totul a fost 200 ron adica o ora in care am avut placerea de a ma delecta cu un oral de nota 10 un normal senzational 10 un CIM superb nu a vrut poate cu mie, FK GFE 9 nu anal si un singur minus nu a acceptat sa fac ce imi place mie cel mai mult cunilingus in rest totul de-a dreptul senzationat tipa nota 10 nu am cuvinte de-a dreptul superba din toate punctele de vedere tot in locatia respectiva am avut placerea sa iubesc o fata criminala din toate punctele de vedere daca onoratii domniu de pe acest forum si-o mai amintesc si sint sigur de asta ADINA cu deosebit respect confutaciosi frati si cit de curind cu alte recenzii atit cit imi permite timpul meu pretios de futacios limbist amator

• Like 1
  • Minus 2
Postat

CEVA deosebit, 35 ani, 1.75 m, 60 kg, multe cuvinte sunt de prisos, invit domni generosi pentru a ne cunoaste, astept sa ma suni, poze reale, oral, normal si alte fantezii, 69, cun., ann., locatie centrala, discret, 14 Mar 15:27
0730.499.130 Bucuresti

Pret: 100L  

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/ceva-deosebit-35-ani-175-m-60-kg-multe-cuvinte-sunt-de-prisos-invit-domni_6129729.html

NOU NUMAR DE TELEFON inca o revenire.

post-39112-0-40201400-1363277747_thumb.jpg

post-39112-0-02224200-1363277750_thumb.jpg

Postat

@vyypuss , am vrut sa spun din prima ca o confunzi, chiar daca ai fost la Aida , asta de mai sus n-are leg cu ea. Nu corespund multe : varsta , pretul , aspectul, pozele si sunt sigur ca nici locatia. Din pacate nu raspunde la telefon ca sa pot da mai multe detalii.

@picoane , aplauzi si faci offtopic.

https://nimfomane.com/forum/topic/9774-0730499130-doamna/?hl=0730499130

• Like 9
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

DEOSEBITA 35 ani, multe cuvinte sunt de prisos, invit domnii generosi pentru a ne cunoaste, astept sa ma suni, poze reale, oral, normal si alte fantezii, 69, cun., locatie centrala, 1.75 m, 60 kg,

0730499130

post-57415-0-87486400-1374662374_thumb.jpg

post-57415-0-35211200-1374662377_thumb.jpg

post-57415-0-79535100-1374662379_thumb.jpg

post-57415-0-99914300-1374662388_thumb.jpg

post-57415-0-23009300-1374662392_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...