Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Daca fetele e frumoase si ma iubeste ce-ti pasa tie?Bonus nebonus eu cred ca fetele astea pe care le vanezi tu, cu in scop anume, nu te vor primi niciodata si oricum nu ai fata de ele. Sa ma contrazica cineva, ca daca tot te stie lumea la fata, poate sa-si dea cu parerea.Eu inteleg ca ai anumite interese si lauzi anumite obosite in detrimental altor fete corecte, de pe aici, in interesul tau dar oricum esti de joasa speta, chiar mai jos decat consideri tu in peste, pleava societatii si parerea ta, sfaturile tale sunt doar maculatura care se pune la cosul de gunoi.De fapt esti un cacat dupa care poti sa tragi apa!Rog o apreciere pentru fiecare tragere de apa! Lasa-l te rog in pace ca iti pierzi timpul degeaba cu el, omul este DEBIL mintal nu poate discuta ca oamenii normali,stie doar sa jigneasca si sa injure )))))) 8
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2017 Lasa-l te rog in pace ca iti pierzi timpul degeaba cu el, omul este DEBIL mintal nu poate discuta ca oamenii normali,stie doar sa jigneasca si sa injure ))))))Fă panaramă, sau bă peștișor de baltă, tu să vorbești așa cu cine vrei tu, nu cu mine! Înțeles? Marș! 2 1
skopelos Reputație: -407 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Mars sa-i spui lu ma-ta ! Vezi ca toti bibanii sunt la ma-ta si-i dau la muie. Am evitat sa mai scriu acum in prag de sarbatoare dar tu intreci orice fel de masura. Pleaca labagiule si du-te la puscarie ca ne-ai intoxicat cu postarile tale de copil retardat. Du-te-n mortii matii si cerseste in alta parte.Fă panaramă, sau bă peștișor de baltă, tu să vorbești așa cu cine vrei tu, nu cu mine! Înțeles? Marș! 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2017 Mars sa-i spui lu ma-ta ! Vezi ca toti bibanii sunt la ma-ta si-i dau la muie. Am evitat sa mai scriu acum in prag de sarbatoare dar tu intreci orice fel de masura. Pleaca labagiule si du-te la puscarie ca ne-ai intoxicat cu postarile tale de copil retardat. Du-te-n mortii matii si cerseste in alta parte.Ce limbaj, cât rafinament! Câtă educație și câtă eleganță! Peștișorule, vezi că se strânge lațul!Hai, un Paște fericit! Nu se știe unde ajungi, după. 2 1
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Cel mai neinteresant om de pe planeta ești tu Picon, ne plictisești maxim! Dispari! 8
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2017 Sonia ce mai fac gupii ....s-au facut scalari ? Multumesc anticipat ptr. raspuns
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2017 Cel mai neinteresant om de pe planeta ești tu Picon, ne plictisești maxim! Dispari!Pe cine, "ne"? Pe voi? Pe pești? Pe voi, peștii? Paște liniștit! 2 1
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Picon și Miky as putea sa va fac un serviciu sa scap de voi, uro pe fata ta zbârcită de bătrân cleios și infectat 8
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Picon și Miky as putea sa va fac un serviciu sa scap de voi, uro pe fata ta zbârcită de bătrân cleios și infectat Daca vrei iti dau nr lui de tel folosit pentru activitatea asta, ca sa nu te surprinda.
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 14, 2017 Pe cine, "ne"? Pe voi? Pe pești? Pe voi, peștii? Paște liniștit!Pe simo si sonia, evident! 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 14, 2017 Daca vrei iti dau nr lui de tel folosit pentru activitatea asta, ca sa nu te surprinda.Hopa!! 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2017 Daca vrei iti dau nr lui de tel folosit pentru activitatea asta, ca sa nu te surprinda.Prostane, un număr cu cartelă! Crezi că numai o cartelă am? Dar ce faci tu acum? Cauți o banare, bag seama!Picon și Miky as putea sa va fac un serviciu sa scap de voi, uro pe fata ta zbârcită de bătrân cleios și infectat Bine! Vom vedea cine, ce și cum! 3 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 15, 2017 Picon și Miky as putea sa va fac un serviciu sa scap de voi, uro pe fata ta zbârcită de bătrân cleios și infectat Dupa Paste trec pe la tine sa ma speli la fund cu limba , macar atata satisfactie sa am ptr. astfel de injurii Pana atunci Paste Fericita , ca tot ptr. pejti o faci Dar bineanteles ca tot Pestele a scris ...tu esti cam analfabeta 12 14
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 15, 2017 Postat Aprilie 15, 2017 Prostane, un număr cu cartelă! Crezi că numai o cartelă am? Dar ce faci tu acum? Cauți o banare, bag seama!Bine! Vom vedea cine, ce și cum! Prostana e mata care te-a facut.Daca crezi ca banarea ma induioseaza esti ... si imi fac mila sa vorbesc cu tine.Pacat ca e ajunul Pastelui si tu ..., incercam doar sa iti trag un semnal de alarma sa intelegi ca ma joc cu tine si ca in unele cazuri supralicitezi, te pui cu cine nu trebuie. Vreau sa fi convins ca nu am nimic personal cu tine si ca pot sa iti inteleg atitudinea, dar as vrea sa termini cu aberatile.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2017 Prostana e mata care te-a facut.Daca crezi ca banarea ma induioseaza esti ... si imi fac mila sa vorbesc cu tine.Pacat ca e ajunul Pastelui si tu ..., incercam doar sa iti trag un semnal de alarma sa intelegi ca ma joc cu tine si ca in unele cazuri supralicitezi, te pui cu cine nu trebuie. Vreau sa fi convins ca nu am nimic personal cu tine si ca pot sa iti inteleg atitudinea, dar as vrea sa termini cu aberatile.Primul care trebuie să înceteze, ești tu. Observă te rog, reacțiile celorlalți. Cât despre educație... nu am făcut referiri la mame, cum din păcate si făcut-o tu. Meditează!Încă o dată, un Paște fericit, îți doresc ! Lumina care o vei lua, poate îți va lumina și mintea... 2 1
glavan Reputație: -176 Postat Aprilie 15, 2017 Postat Aprilie 15, 2017 Primul care trebuie să înceteze, ești tu. Observă te rog, reacțiile celorlalți. Cât despre educație... nu am făcut referiri la mame, cum din păcate si făcut-o tu. Meditează!Încă o dată, un Paște fericit, îți doresc ! Lumina care o vei lua, poate îți va lumina și mintea... Sper sa putem incheia acum si pentru viitor orice situatie conflictuala!Paste fericit!
eryk205 Reputație: 144 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 16, 2017 Paste fericit !
mod_gl Reputație: 19 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Aprilie 16, 2017 Anilingus la duo se poate, Simo ?
papacioaca Reputație: 428 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Aprilie 18, 2017 Da Disponibila ai ciocnit oo le lui picon👀
miaumiauporc Reputație: 71 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Intre Oras:Intre Postat Aprilie 20, 2017 Simo, Sonia, utilizatori diversi, industriasi si meseriasi va salut, Revenit de paste pe taramuri natale am comis-o chiar daca nu era deloc in plan. Pai cum? Din cauza celui mai bun pre'tin care saracu nu stia cu ce se mananca curvasareala prin Bucalele anilor doi miari, am zis sa-i fac hatarul si sa-l duc pe om la femei. Nu de alta, dar ma simteam eu prost cand il vedeam cum saliveaza saracu cand ii mai povesteam de una d-alta. Omul decis, poezia invatata in caz ca suna nevasta, cautat pe forum si ajuns aici si la colega Sonia, placut la amandoi, trimis sms si programat. Era dupa mizeul noptii cand ne-am decis si credeam ca nu mai prindem pe nimeni, dar se pare ca fetele lucreaza pana tarziu. Locatia e pe bulevardul pierzaniei langa o cafenea, la etaj, apartament normal dar nu pentru asta venisem. Le-am vazut pe amandoua, dar cum prietenul era incepator el a ales primul ce i-a placut...si i-a placut de Sonia. Asta a bucurat-o si pe Simo. Nu o descriu pe Sonia ca nu e cazul aici. Simo e inalta, asta se vede in poze, slim deci slabuta, picioare lungi, solduri inguste, sani micuti dar tari si perkey, iar la visage e draguta, buze carnoase, ochi frumosi caprui, blonda vopsit, dar in ceea ce ma priveste atitudinea o ridica. Pai cum? Pai, nu stiu, fiind mai trecut prin Alba Iulia ca sa zic asa, eram mai relaxat cu asta, si cred ca si ea a simtit-o si ne-am acordat foarte bine unul la altul. O glumita, contact vizual, tactil, saruturi, "la complicité" cum zice fratzuzu. Chiar a existat acel "feeling" foarte OK intre noi, a decurs bine toata chestiunea. Dupa dus am intrat in camera si mi-a placut ca a Simo a pregatit ambianta camerei, lumini difuze, muzica pe mobil si nu pe televizor cu Moga, Smiley sau Conect, dar ceva ambiant care merge si la relaxare si la sex. De act in sine nu dau detalii, dar am facut de toate, saruturi, limbutze, oral, normal in vreo 3 pozitii. Mentionez inca o data faptul ca ne-am inteles foarte bine la pat, chiar am simtit-o acolo, jucausa, excitata si... acolo. E mare lucru si am apreciat foarte tare asta. Mi-a placut foarte mult tehnica ei de sex oral si cum m-a mangaiat cu sanii tari de pe piept pana la genunchi, ca apoi sa se joace cu penisul. Cand s-a urcat pe mine, fiind skinny a controlat foarte bine situatia si a avut ritmuri foarte bune. Am lasat-o pe ea sa vad ce poate....si poate! Apoi un doggy, si un fel de lingurita in care mi-a venit eroic in preze. N-am avut chef de artificii cu ejaculare facialo-bucala, mi-era bine cum eram, si orgasmul a fost foarte bun, nu doar o simpla ejaculare. Deci asta-i cu Simo. Mie unu mi-a placut si m-am simitit bine. Am stat 30, hai 35 minute si dat 150 ronuleti. Acum, cu Sonia alta-i povestea! Cum prietenul era novice si cred ca avea si niste mustrari de constiinta (chiar daca el a vrut-nimeni nu l-a fortat) el nu a gasit acel "feeling" cu Sonia. Ce e drept e ca el a a vrut-o si daca le pui una langa alta Sonia e cea mai draguta, dar si mai rece...cred eu. Din ce mi-a spus el, e ca Sonia e super la corp, sexy, corp bun de pacat, dar...deh. Nici el nu era cu mintea ok, nici ea acolo, si asta a dat cu virgula. Deci deja 2 factori negativi. Faza e urmatoarea: de-abia a doua zi ne-am dat seama unde am fost si ce discutii starnesc cele doua pe forum. Ce ura, manii, revolte, cautari filosofice ale dreptatii si justitiei sociale au provocat cele doua. Am citit si ne-am minunat cata fauna cata flora, cate idei destepte si atata de sterile. Si noi am observat ceva industrial in toata treaba, dar ca e peste, ca e ea pe barba ei, nu tot s-a futut cu unu inainte si cu altul dupa? Toti vrem sa o luam proaspata si ca o floare, dar cate sunt asa? Nu de aia toti sar pe cele mai noi ca lupii pe oi? Nu sunt de acord cu pestii ca sunt probleme mari, mai ales daca sunt fara voia lor acolo, dar sa fii atat de ipocrit incat sa iti zici ca e ok sa dai bani la una care ea a ales sa se futa pe bani, si sa nu fie ok sa dai aceeasi bani la aceeasi tipa doar pt faptul ca ere peste, inseamna ca linia moralitatii voastre este foarte volatila si transparenta. Daca asta va ajuta sa dormiti mai bine -fie ca voi. In definitiv tot la curve mergem, tot pe bani futem. Problemele sunt in capurile din dotare, nu in pizdele fetitelor. Daca nu e nici o problema de moralitate va invit sa marturisiti cat de drepti sunteti voi chiar nevestelor sau prietenilor din jurul vostru. Vom vedea cum sunteti judecati. Nu cred ca o sa zica nevasta: "Aaaah dragule, ma bucur enorm ca ai fost la curve fara peste, asta schimba cu totul situatia! Femeia din mine se simte valorizata! Vrei smantana la ciorba iubitul meu?" Nu incurajez traficul de fiinte umane-e oribil, e inuman si nu cred ca cele doua fac parte din asta, dar e drept ca Sonia era obosita si la foc continuu. Cred ca au venit sa faca plinul si la toamna dispar, cu sau fara manager. Dupa noi venea altcineva, si am placat la 2 noaptea. Deci e industrie! Dar sa intrii in discutii sterile e de cacat. Personal cred ca tocmai pestalaii inamici le-au provocat, pentru ca interesele in zona sunt mari. In caz ca se gaseste vreun destept sa-mi raspunda il avertizez ca nu am deloc in plan sa-i raspund si va vorbi degeaba. Folosesc forumul asta din an in pasti-chiar la propriu si nu la figurat! In concluzie, eu unul m-am simtit foarte bine cu Simo, chiar FOARTE bine, cum nu a fost cazul cu alte curve de top de aici, care bine-inteles NU au manager si la care eram primul, singurul in acea saptamana chiar!Va salut, si tineti flacara aprinsa! 4
simo_hot Reputație: 74 Postat Aprilie 21, 2017 Autor Postat Aprilie 21, 2017 Multumesc mult Disponibila
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 24, 2017 Simo, Sonia, utilizatori diversi, industriasi si meseriasi va salut, Revenit de paste pe taramuri natale am comis-o chiar daca nu era deloc in plan. Pai cum? Din cauza celui mai bun pre'tin care saracu nu stia cu ce se mananca curvasareala prin Bucalele anilor doi miari, am zis sa-i fac hatarul si sa-l duc pe om la femei. Nu de alta, dar ma simteam eu prost cand il vedeam cum saliveaza saracu cand ii mai povesteam de una d-alta. Omul decis, poezia invatata in caz ca suna nevasta, cautat pe forum si ajuns aici si la colega Sonia, placut la amandoi, trimis sms si programat. Era dupa mizeul noptii cand ne-am decis si credeam ca nu mai prindem pe nimeni, dar se pare ca fetele lucreaza pana tarziu. Locatia e pe bulevardul pierzaniei langa o cafenea, la etaj, apartament normal dar nu pentru asta venisem. Le-am vazut pe amandoua, dar cum prietenul era incepator el a ales primul ce i-a placut...si i-a placut de Sonia. Asta a bucurat-o si pe Simo. Nu o descriu pe Sonia ca nu e cazul aici. Simo e inalta, asta se vede in poze, slim deci slabuta, picioare lungi, solduri inguste, sani micuti dar tari si perkey, iar la visage e draguta, buze carnoase, ochi frumosi caprui, blonda vopsit, dar in ceea ce ma priveste atitudinea o ridica. Pai cum? Pai, nu stiu, fiind mai trecut prin Alba Iulia ca sa zic asa, eram mai relaxat cu asta, si cred ca si ea a simtit-o si ne-am acordat foarte bine unul la altul. O glumita, contact vizual, tactil, saruturi, "la complicité" cum zice fratzuzu. Chiar a existat acel "feeling" foarte OK intre noi, a decurs bine toata chestiunea. Dupa dus am intrat in camera si mi-a placut ca a Simo a pregatit ambianta camerei, lumini difuze, muzica pe mobil si nu pe televizor cu Moga, Smiley sau Conect, dar ceva ambiant care merge si la relaxare si la sex. De act in sine nu dau detalii, dar am facut de toate, saruturi, limbutze, oral, normal in vreo 3 pozitii. Mentionez inca o data faptul ca ne-am inteles foarte bine la pat, chiar am simtit-o acolo, jucausa, excitata si... acolo. E mare lucru si am apreciat foarte tare asta. Mi-a placut foarte mult tehnica ei de sex oral si cum m-a mangaiat cu sanii tari de pe piept pana la genunchi, ca apoi sa se joace cu penisul. Cand s-a urcat pe mine, fiind skinny a controlat foarte bine situatia si a avut ritmuri foarte bune. Am lasat-o pe ea sa vad ce poate....si poate! Apoi un doggy, si un fel de lingurita in care mi-a venit eroic in preze. N-am avut chef de artificii cu ejaculare facialo-bucala, mi-era bine cum eram, si orgasmul a fost foarte bun, nu doar o simpla ejaculare. Deci asta-i cu Simo. Mie unu mi-a placut si m-am simitit bine. Am stat 30, hai 35 minute si dat 150 ronuleti. Acum, cu Sonia alta-i povestea! Cum prietenul era novice si cred ca avea si niste mustrari de constiinta (chiar daca el a vrut-nimeni nu l-a fortat) el nu a gasit acel "feeling" cu Sonia. Ce e drept e ca el a a vrut-o si daca le pui una langa alta Sonia e cea mai draguta, dar si mai rece...cred eu. Din ce mi-a spus el, e ca Sonia e super la corp, sexy, corp bun de pacat, dar...deh. Nici el nu era cu mintea ok, nici ea acolo, si asta a dat cu virgula. Deci deja 2 factori negativi. Faza e urmatoarea: de-abia a doua zi ne-am dat seama unde am fost si ce discutii starnesc cele doua pe forum. Ce ura, manii, revolte, cautari filosofice ale dreptatii si justitiei sociale au provocat cele doua. Am citit si ne-am minunat cata fauna cata flora, cate idei destepte si atata de sterile. Si noi am observat ceva industrial in toata treaba, dar ca e peste, ca e ea pe barba ei, nu tot s-a futut cu unu inainte si cu altul dupa? Toti vrem sa o luam proaspata si ca o floare, dar cate sunt asa? Nu de aia toti sar pe cele mai noi ca lupii pe oi? Nu sunt de acord cu pestii ca sunt probleme mari, mai ales daca sunt fara voia lor acolo, dar sa fii atat de ipocrit incat sa iti zici ca e ok sa dai bani la una care ea a ales sa se futa pe bani, si sa nu fie ok sa dai aceeasi bani la aceeasi tipa doar pt faptul ca ere peste, inseamna ca linia moralitatii voastre este foarte volatila si transparenta. Daca asta va ajuta sa dormiti mai bine -fie ca voi. In definitiv tot la curve mergem, tot pe bani futem. Problemele sunt in capurile din dotare, nu in pizdele fetitelor. Daca nu e nici o problema de moralitate va invit sa marturisiti cat de drepti sunteti voi chiar nevestelor sau prietenilor din jurul vostru. Vom vedea cum sunteti judecati. Nu cred ca o sa zica nevasta: "Aaaah dragule, ma bucur enorm ca ai fost la curve fara peste, asta schimba cu totul situatia! Femeia din mine se simte valorizata! Vrei smantana la ciorba iubitul meu?" Nu incurajez traficul de fiinte umane-e oribil, e inuman si nu cred ca cele doua fac parte din asta, dar e drept ca Sonia era obosita si la foc continuu. Cred ca au venit sa faca plinul si la toamna dispar, cu sau fara manager. Dupa noi venea altcineva, si am placat la 2 noaptea. Deci e industrie! Dar sa intrii in discutii sterile e de cacat. Personal cred ca tocmai pestalaii inamici le-au provocat, pentru ca interesele in zona sunt mari. In caz ca se gaseste vreun destept sa-mi raspunda il avertizez ca nu am deloc in plan sa-i raspund si va vorbi degeaba. Folosesc forumul asta din an in pasti-chiar la propriu si nu la figurat! In concluzie, eu unul m-am simtit foarte bine cu Simo, chiar FOARTE bine, cum nu a fost cazul cu alte curve de top de aici, care bine-inteles NU au manager si la care eram primul, singurul in acea saptamana chiar!Va salut, si tineti flacara aprinsa! Ei, uite că s-a găsit un deștept care să-ți răspundă! Știi de ce? Pentru că e un forum, ceea-ce înseamnă, dacă nu știai, discuții, schimb de opinii, controverse, chiar. Faptul că ești user sin an în Paști și nu numai la figurat, e treaba ta, dar o minimă regulă de conviețuire civilizată, spune că dacă nu ești la curent, e bine să nu te pronunți. Scandalul mare pe tema guvidismului, a fost pe topicul colegei Sonia și a fost declanșat chiar de la început, multe elemente ducând la aceasta. Și tu și alți useri ( inclusiv, iată, cu recenzii pozitive), au evidențiat faptul că fetele par obosite. Păi dacă erau independente, sau măcar cu un pește/loverboy mai puțin lacom, sau mai inteligent, se "forjau" așa? Nu crezi că vizita la ea, ar fi fost și mai reușită? Nu crezi că, în atare situație, ar fi fost mai utilă o recenzie completă și regulamentară, în loc de această postare în care spui lucruri care nu prea interesează pe nimeni și în care te războiești cu cei ce au evidențiat pescăria, lansând și niște acuzații nefondate? Nu crezi că prin postarea ta, îi ajuți fără să vrei - sper eu, pe acești pești? Cu speranța că postarea mea nu te-a necăjit, îți doresc toate cele bune! 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum