Sari la conținut

alina model 0724839049

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dr. Cristian Andrei.Asa imi amintesc ca zicea.Tine sa ne aminteasca in repetate randuri.

E un gentleman, ce știți voi!

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

E un gentleman, ce știți voi!

Nu stie ce pierde!!! Mai bine le-o da si apoi isi cere scuze...

Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Ba, dar asta nu raspunde la telefon? E din congregatia # ?

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Я хочу умереть с улыбкой, думая, что я бэкапы

Как я сделал все это,

Как я трахал все это,

Tradu-mi si mie din slava, daca esti asa destept :-)

• Minus 1
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

Ba, dar asta nu raspunde la telefon? E din congregatia # ?

Cu cam ce crezi? :))

Postat

Tradu moșule bășinos ! :laugh2

Marș mă, potaie, pe topicul tău, că iar face Pisicuts mișto de tine!

• Like 2
Postat

Iti raspund din politete, nu ti-ai dat seama?? :-)

imi raspund ca suntem prieteni ,nu din politete

• Like 7
  • Minus 20
Postat

Radem,glumim dar eu zic sa-l lasam in pace pe @cinestie.asa cum e el,e de-al nostru si nu trebuie sa exageram cu glumele pe seama lui.data viitoare numai va luati dupa recenziile lui daca va trimite numai la nasparlii :))

• Like 2
Postat

O fi de-al tau.

Nu e nici o gluma, cam aia e realitatea.

Esti inscris de o luna. Mai ai pana sa fii de-al casei.

Postat

Buna dimineata dragi nimfomani :*

Vreau sa va anunt ca incepand de astazi nu mai lucrez pana dupa sarbatori :*

Multumesc tuturor si va doresc sarbatori fericite alturi de cei dragi ! :*

post-232336-0-63171600-1492069027_thumb.png

• Like 14
  • Oras:Here and there
Postat

Asta cu "nu da la muie curvelor pentru ca le respecta " e fabulos =)) =))

Eu zic sa nici nu le sărute, tot din respect, pai vorba aia are si ea un iubit nu se poate asa sa se sarute cu oricine =))

De multe ori nu face nici sex cu ele, tot din respect. Intra, le lasa banii si pleaca. Ah, sa nu uitam, face si "recenzie".

• Like 6
Postat

De multe ori nu face nici sex cu ele, tot din respect. Intra, le lasa banii si pleaca. Ah, sa nu uitam, face si "recenzie".

... sau poate le trimite banii printr-un prieten.  :laugh2

• Like 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul ei). Mentionez ca nu poate fi vizitata la "urgenta" avand in general doua zile in avans ocupate conform spuselor ei ... marketing bun dom'le!

Alina este intr-adevar o fata frumoasa .... DAR, in materie de interactiune cu clientul (cu mine cel putin) e slaba oferta. Am avut pe toata durata intalnirii mele cu ea senzatia ca face ceea ce face in mod fortat. Nu numai ca nu preia sub nici o forma initiativa insa parca trebuia sa "trag" de ea sau sa-i dau sugestii si indicii permanent legat de ce-as vrea sa facem in continuare ... cu alte cuvinte expresia cu "doamna in societate ... si curva in pat" i se potriveste doar pe jumatate din punctul meu de vedere. Pot sa inteleg ca ofera servicii (poate) mai selecte insa ii reamintesc ca sunt totusi servicii de natura sexuala si asta presupune sa aiba "tragere".

Nu are sens sa mai detaliez actiunea ... concluzia mea: mi-as fi dorit enorm sa fie si ca servicii precum arata fizic ... probabil ca ma fideliza o buna perioada daca o facea si eu mi-as fi schimbat ID-ul in "gasit_perfecta" ... dar nu e cazul. 

• Like 5
Postat

Asta cu "nu da la muie curvelor pentru ca le respecta " e fabulos =)) =))

Eu zic sa nici nu le sărute, tot din respect, pai vorba aia are si ea un iubit nu se poate asa sa se sarute cu oricine =))

Pe banii mei fac ce vreau ,de exemplu tie pot sa-ti dau o mare muie ,date-n pula mea de libidinos

• Like 7
  • Minus 21
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul ei). Mentionez ca nu poate fi vizitata la "urgenta" avand in general doua zile in avans ocupate conform spuselor ei ... marketing bun dom'le!

Alina este intr-adevar o fata frumoasa .... DAR, in materie de interactiune cu clientul (cu mine cel putin) e slaba oferta. Am avut pe toata durata intalnirii mele cu ea senzatia ca face ceea ce face in mod fortat. Nu numai ca nu preia sub nici o forma initiativa insa parca trebuia sa "trag" de ea sau sa-i dau sugestii si indicii permanent legat de ce-as vrea sa facem in continuare ... cu alte cuvinte expresia cu "doamna in societate ... si curva in pat" i se potriveste doar pe jumatate din punctul meu de vedere. Pot sa inteleg ca ofera servicii (poate) mai selecte insa ii reamintesc ca sunt totusi servicii de natura sexuala si asta presupune sa aiba "tragere".

Nu are sens sa mai detaliez actiunea ... concluzia mea: mi-as fi dorit enorm sa fie si ca servicii precum arata fizic ... probabil ca ma fideliza o buna perioada daca o facea si eu mi-as fi schimbat ID-ul in "gasit_perfecta" ... dar nu e cazul.

Recenzie obiectiva care semnaleaza din nou gfe slab si lipsa de implicare!
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

O vazui nene ... numa ca-s putin ocupat amu cu neste acte d-ale lu fimiu, dar e pă COPERTA LISTEI MELE ...  :iagree  :icecream  :baby2  :crazylove

P.S. ... bah motane, dă ce nu e ... aaa, ,,girafa,, la top ? Aud ?

Pi'zdai seama, bre, daca are 1.88 sa-si puna si niste toace d-alea 'nalte.. te uiti la dansa cu binoclul! Daca vrei sa i-o tragi pi la spate din picioare iti trebe musai scarita.   :laugh2

• Like 5
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Pe banii mei fac ce vreau ,de exemplu tie pot sa-ti dau o mare muie ,date-n pula mea de libidinos

Vorbeste frumos jegosule

Bucătarul pizdii , tu vorbești de linidinos , esti cel mai unsuros,slinos si grețos user, tocmai tu te-ai gasit sa vorbești :slap2

• Like 8
Postat

Vorbeste frumos jegosule

Bucătarul pizdii , tu vorbești de linidinos , esti cel mai unsuros,slinos si grețos user, tocmai tu te-ai gasit sa vorbești :slap2

du-te dracu-n plm de libidinos ,clona pizdii ce esti 

• Like 7
  • Minus 20
Postat

Corect, dar par examplă, nu mai recenza fals...nu te costă nimic

daca te uiti la ultumele recenzii  le fac cat mai scurte ca sa nu se mai spuna de catre clone ca le infloresc

• Like 7
  • Minus 20
Postat

Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul lui/lor).

... marketing bun dom'le!

Postat

du-te dracu-n plm de libidinos ,clona pizdii ce esti 

Vrei sa iti zic ce spun prostituatele despre tine, alea de stai tu la cafele.....? :hmmm intri in depresie si nu o sa mai poti face nici macar o ciorba de burta a la porc =))

• Like 3

Postat

Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul lui/lor).

... marketing bun dom'le!

Am corectat eu :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...