picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 12, 2017 Dr. Cristian Andrei.Asa imi amintesc ca zicea.Tine sa ne aminteasca in repetate randuri.E un gentleman, ce știți voi! 3
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 E un gentleman, ce știți voi!Nu stie ce pierde!!! Mai bine le-o da si apoi isi cere scuze...
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 Ba, dar asta nu raspunde la telefon? E din congregatia # ?
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 12, 2017 Я хочу умереть с улыбкой, думая, что я бэкапыКак я сделал все это,Как я трахал все это,Tradu-mi si mie din slava, daca esti asa destept :-) 1
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 12, 2017 Ba, dar asta nu raspunde la telefon? E din congregatia # ?Cu cam ce crezi? )
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 12, 2017 Tradu moșule bășinos !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 12, 2017 Tradu moșule bășinos ! Marș mă, potaie, pe topicul tău, că iar face Pisicuts mișto de tine! 2
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 Iti raspund din politete, nu ti-ai dat seama?? :-)imi raspund ca suntem prieteni ,nu din politete 7 20
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 12, 2017 Radem,glumim dar eu zic sa-l lasam in pace pe @cinestie.asa cum e el,e de-al nostru si nu trebuie sa exageram cu glumele pe seama lui.data viitoare numai va luati dupa recenziile lui daca va trimite numai la nasparlii ) 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2017 O fi de-al tau.Nu e nici o gluma, cam aia e realitatea.Esti inscris de o luna. Mai ai pana sa fii de-al casei.
alinamodel Reputație: 557 Postat Aprilie 13, 2017 Autor Postat Aprilie 13, 2017 Buna dimineata dragi nimfomani Vreau sa va anunt ca incepand de astazi nu mai lucrez pana dupa sarbatori Multumesc tuturor si va doresc sarbatori fericite alturi de cei dragi ! 14
m mister Reputație: 109 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Aprilie 13, 2017 Asta cu "nu da la muie curvelor pentru ca le respecta " e fabulos =))Eu zic sa nici nu le sărute, tot din respect, pai vorba aia are si ea un iubit nu se poate asa sa se sarute cu oricine De multe ori nu face nici sex cu ele, tot din respect. Intra, le lasa banii si pleaca. Ah, sa nu uitam, face si "recenzie". 6
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2017 De multe ori nu face nici sex cu ele, tot din respect. Intra, le lasa banii si pleaca. Ah, sa nu uitam, face si "recenzie".... sau poate le trimite banii printr-un prieten. 4
caut_perfecta Reputație: 252 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 14, 2017 Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul ei). Mentionez ca nu poate fi vizitata la "urgenta" avand in general doua zile in avans ocupate conform spuselor ei ... marketing bun dom'le! Alina este intr-adevar o fata frumoasa .... DAR, in materie de interactiune cu clientul (cu mine cel putin) e slaba oferta. Am avut pe toata durata intalnirii mele cu ea senzatia ca face ceea ce face in mod fortat. Nu numai ca nu preia sub nici o forma initiativa insa parca trebuia sa "trag" de ea sau sa-i dau sugestii si indicii permanent legat de ce-as vrea sa facem in continuare ... cu alte cuvinte expresia cu "doamna in societate ... si curva in pat" i se potriveste doar pe jumatate din punctul meu de vedere. Pot sa inteleg ca ofera servicii (poate) mai selecte insa ii reamintesc ca sunt totusi servicii de natura sexuala si asta presupune sa aiba "tragere". Nu are sens sa mai detaliez actiunea ... concluzia mea: mi-as fi dorit enorm sa fie si ca servicii precum arata fizic ... probabil ca ma fideliza o buna perioada daca o facea si eu mi-as fi schimbat ID-ul in "gasit_perfecta" ... dar nu e cazul. 5
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2017 Asta cu "nu da la muie curvelor pentru ca le respecta " e fabulos =))Eu zic sa nici nu le sărute, tot din respect, pai vorba aia are si ea un iubit nu se poate asa sa se sarute cu oricine Pe banii mei fac ce vreau ,de exemplu tie pot sa-ti dau o mare muie ,date-n pula mea de libidinos 7 21
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 14, 2017 Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul ei). Mentionez ca nu poate fi vizitata la "urgenta" avand in general doua zile in avans ocupate conform spuselor ei ... marketing bun dom'le! Alina este intr-adevar o fata frumoasa .... DAR, in materie de interactiune cu clientul (cu mine cel putin) e slaba oferta. Am avut pe toata durata intalnirii mele cu ea senzatia ca face ceea ce face in mod fortat. Nu numai ca nu preia sub nici o forma initiativa insa parca trebuia sa "trag" de ea sau sa-i dau sugestii si indicii permanent legat de ce-as vrea sa facem in continuare ... cu alte cuvinte expresia cu "doamna in societate ... si curva in pat" i se potriveste doar pe jumatate din punctul meu de vedere. Pot sa inteleg ca ofera servicii (poate) mai selecte insa ii reamintesc ca sunt totusi servicii de natura sexuala si asta presupune sa aiba "tragere". Nu are sens sa mai detaliez actiunea ... concluzia mea: mi-as fi dorit enorm sa fie si ca servicii precum arata fizic ... probabil ca ma fideliza o buna perioada daca o facea si eu mi-as fi schimbat ID-ul in "gasit_perfecta" ... dar nu e cazul.Recenzie obiectiva care semnaleaza din nou gfe slab si lipsa de implicare!
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 14, 2017 O vazui nene ... numa ca-s putin ocupat amu cu neste acte d-ale lu fimiu, dar e pă COPERTA LISTEI MELE ... P.S. ... bah motane, dă ce nu e ... aaa, ,,girafa,, la top ? Aud ? Pi'zdai seama, bre, daca are 1.88 sa-si puna si niste toace d-alea 'nalte.. te uiti la dansa cu binoclul! Daca vrei sa i-o tragi pi la spate din picioare iti trebe musai scarita. 5
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Aprilie 14, 2017 Pe banii mei fac ce vreau ,de exemplu tie pot sa-ti dau o mare muie ,date-n pula mea de libidinosVorbeste frumos jegosuleBucătarul pizdii , tu vorbești de linidinos , esti cel mai unsuros,slinos si grețos user, tocmai tu te-ai gasit sa vorbești 8
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 14, 2017 Pe banii mei fac ce vreau ,de exemplu Corect, dar par examplă, nu mai recenza fals...nu te costă nimic😬 6
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2017 Vorbeste frumos jegosuleBucătarul pizdii , tu vorbești de linidinos , esti cel mai unsuros,slinos si grețos user, tocmai tu te-ai gasit sa vorbești du-te dracu-n plm de libidinos ,clona pizdii ce esti 7 20
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2017 Corect, dar par examplă, nu mai recenza fals...nu te costă nimicdaca te uiti la ultumele recenzii le fac cat mai scurte ca sa nu se mai spuna de catre clone ca le infloresc 7 20
m mister Reputație: 109 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Aprilie 14, 2017 Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul lui/lor). ... marketing bun dom'le!
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Aprilie 14, 2017 du-te dracu-n plm de libidinos ,clona pizdii ce esti Vrei sa iti zic ce spun prostituatele despre tine, alea de stai tu la cafele.....? intri in depresie si nu o sa mai poti face nici macar o ciorba de burta a la porc 3
m mister Reputație: 109 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Aprilie 14, 2017 Am vizitat-o si eu pe Alina intr-una din zilele trecute dupa o programare prin sms (la telefon nu raspunde insa la sms e destul de prompt raspunsul lui/lor). ... marketing bun dom'le! Am corectat eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum