Sari la conținut

Challenge!

Postări Recomandate

Vizitator El Celentano
Reputație: 0
Postat

:no2 :no2 :no2 Nu le am cu politia bre ...... ca ma alearga tot timpul oralistul ala de Robi(domn' Sef) si imi da amenzi pentru Consumarea Alcoolului in Locuri Publice.

Da-l in masa' de oralist!!!!!!!!!

Picon raspuns gresit ti-ai epuizat o varianta ajutatoare 50% cu 50 %, mai ai doar doua acum. :rax2 :rax2 :rax2

Lui Picon i-au ramas doar : :iagree

@Picon- suna un prieten;

@Picon - intreaba publicul;

Angel a incercat si el sa ghiceasca si a dat gres la fel ca si Picon deci si lui i-au mai ramas variantele: :iagree

@Angel- suna un prieten;

@Angel -intreaba publicul;

Incepe sa imi placa jocul ast' ...... Let the games begin ...... :snap

Vizitator oly
Postat
Daca tot am gasit acest locsor cu tămăşaguri personalizate a zis sa scriu si eu ceva:

@Olicaaaaaaaaaaaaaaa ............ bai 1%  :laugh2  :laugh2 , fii antena la cea mai tare gluma de pana acum din 2013 (brrr an cu ghinion sa imi fut una).

Daca tot s-a confirmat ca Vrabiuta, Porumbita, Randunica, Ciocarlia este Dsoara stim noi cine ...........

Ce zici de asta: @Papa Midnite nu iti seamana si aduce a un acolit retras de pe forum din solidariate cu natiunea??? .... :rax2 :rax2 :rax2 Cam mult va lua sa va dati seama? :slap2 :slap2

Si daca imi folosesti zicalele, te pun sa platesti Drepturi de Autor ce trompeta mea ....... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Hay care da o bere si rapid ca arde Lunca Dunarii ....

Bre @celentano...alta bre ar fi cea mai tare gluma din 2013....cu toate ca deabia a inceput.Hai sa ti-o zic...dar doar tie ....Ar fi tare ca @papa midnite...sai aiba aripi bre...ca o...@randunica :P))))))))))))))  

Acum sa fim seriosi.Si  tu ai plecat si ai avut posibilitatea sa te Reintorci.Si eu am plecat si am avut aceeasi posibilitate.Hai sa nu fim rai si sa dam si altora aceeasi posibilitate.Deci...@celentano,oricine ai fi...esti binevenit...@papa midnite,oricine ai fi...esti binevenit...@randunica,stim acum cine esti...esti binevenita :* 

Vizitator El Celentano
Postat

Olica toti useri sunt bine veniti din partea mea, doar faceam o constatare :hug1 :hug1 :hug1 :hug1 :hug1 :hug1 :hug1 .

Bai apropo cu berea ce faci? Vad ca o dai cotita sau o zdrangani de garduri ?.......

S

• Oras:cluj
Postat

@ el celentato faptul ca ziua are 24 de ore si o lada de bere 24 de sticle sa fie oare doar o coincidenta?

@ oly sa sti ca si mie mi-o trecut prin minte faptul ca ar putea avea ''aripioare'' , ''colegul''

Vizitator oly
Postat

Te las pe tine sa alegi :

1. data---cat mai curand,ca incepem munca si e mai greu dupa

2. locatia--- cat mai aproape de mine ---titan

3. si te mai las pe tine sa platesti !!!  sa nu zici ca's rau :P

@boieru...era o gluma---si ca sa fie clar....mie imi place de randunica...nu ne-am intalnit niciodata..poate nici nu ne vom intalni...dar tot imi place de ea...si ca fizic si ca om 

Vizitator futacios man
Postat

@el celentano, @oly, @boieru

ce aveti bre, acum oricine-si asocieaza numele(chiar si fara voia lui) cu al Irinucai voastre e musai clona?

m-am mai pus si eu la curent cu istoria forumului zilele astea, si vad in urma un lung sir de useri bolnavi de scenarita cronica, dar acum ce-o sa fac, sa tac si sa sufar in tacere?

pun si eu intrebari si regret amarnic cand vad ca unii au orbul gainilor :D si inchid thread-uri pe principiu "n-am mai vazut femei dar astea doua seamana intre ele"

@oly,

nu am facut eu pozele, dar premisa m-a amuzat :)

hai sa avem un an bun!

Postat

@papa midnite daca esti impartial cum sustii de ce ai o oarecare tendinta in a jigni persoana care ti-a sters postul? pt ca te afecteaza?

trebuia frumos sa iti spui parerea si sa astepti un rsp la admin/mods...

eu personal nu am nimic cu nimeni mai ales cu voi ca ne despart multi km si sigur no sa ma intalnesc nici cu irina nici cu fata din postarea ta...dar prin rabufnirile astea se cladeste un tipar asemeni lor...de aceea mi-am dat mai sus cu parerea...

din partea mea fiecare poate fi ce si cine isi doreste...salutari si ganduri pasnice.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Radio Erevan,rubrica:" Ascultatorii intreaba,noi raspundem".

-Buna seara,am si io o intrebare: care este culmea zoofiliei?

-Sa dai limbi la Randunica,domnule Papa midnite.

• Like 1
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Petre si Picon, va mananca limba??ma tem ca va cam roade grija prea mult de altii. Daca va e dor de mine contactati-ma in privat si lasati "apro popourile" de copilasi mici. Adevarul Petre ca de limba ta mi-e un dor..atat de dor ca ti-as da si o sedinta moca numai sa ma lingi asa cum doar tu stii...

post-56202-0-68952200-1357324418_thumb.png

Postat

Randunico,fata tatii...asta e un topic in care se spun bancuri personalizate. Si eu am fost tinta unor asemenea bancuri,care puteau fi socotite drept jignitoare si nu am reactionat,nu m-am "oparit". Stiam ca simtul umorului este apanajul persoanelor inteligente...esti prima care reactioneaza....

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

picoane, ai o replica la orice...dar pacat ca nu vezi bine ironia...taman ce ti-am facut si declaratie de amor :))

Postat

Aaaaa...io sunt la categoria aia de vrei sa le spargi fatza....

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

tie as vrea din tot sufletul sa iti sparg funduletul:)) am dildouri de toate dimeniunile, dar pot incepe cu fisting, doua trei degetele...:))

Vizitator Scrat
Postat

O randunica zbura pe autostrada, cand la un moment dat se izbeste de parbrizul unui BMW. Omul opreste masina, se da jos, vede randunica care se zbatea si o ia in masina. O duce acasa si o baga intr-o colivie, gandindu-se ca o va ingriji sa se faca bine si apoi ii va da drumul.

Ce gandeste randunica ... Bey, al dreaqu asta, m-a bagat si la zdup ca i-am lovit masina !  :slap2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

ce randunica desteapta!!

Postat

Randunico,bag seama ca te mananca tartitza... :laugh2

• Like 1
Vizitator stau de sase
Postat

Pt Oly : iti plac si caricaturile, da' iti place si pi$da...

post-53715-0-26370800-1358208525_thumb.jpg

Vizitator stau de sase
Postat
Nu am o reputatie ridicata pt ca de cele mai multe ori mi-e lene sa stau sa scriu de experientele mele,cele mai multe mediocre sau submediocre.

Trei motani se laudau care dintre ei e cel mai lenes.

Primul:

-Eu sunt atat de lenes incat stapanul imi pune castronul cu mancare in fata mi-e lene sa mananc.

Al doilea:

-Eu sunt atat de lenes incat stapanul ma baga cu capul in castronul cu mancare si mi-e lene sa mananc.

Al treilea (El Futador.):

-Ba, voi ati auzit un strigat aseara?

Aia doi au raspuns:

-Da.

-Eu eram. Ma asezasem pe un coi si-mi era lene sa ma ridic de pe el....

Vizitator TheMachine
Postat

Oltea, elevă de liceu, vine acasă cam stingheră. Afriq, tatăl ei o întreabă:
- Ce s-a întâmplat, dragă?
- Venind de la şcoală, un Haiduc mi-a zis că dacă-i sug pula îmi dă, uite, cerceii ăştia...

Vizitator TheMachine
Postat

Probleme???

post-48925-0-70445300-1358496969_thumb.jpg

Vizitator Scrat
Postat

Celentano dus la sectia de politie din Fierbinti.

- Auzi dom'le io nu poci intelege de ce am fost adus la pol ... politie, exclama el plin de indignare.

- Cum pentru ce, pentru bautura !

- Poi de ce nu zici frate asa de la inceput, ia ... baga atunci o vodca la ba... baiatu rapid ! Ca m-i se usca gatleju, pfuiiii !

Vizitator Scrat
Postat

Afriq, oligarh mare isi conducea mercedes-ul ultimul ragnet pe strazile capitalei. La un moment dat il opreste un politist pentru control de rutina. In 5 secunde in spatele mercedesului opresc pe rand o ambulanta si o masina de pompieri cu scrasnet de frane.

Politistul mirat il intreaba pe Afriq :

- Astea pentru ce sunt ? Ce e cu ele aici ?

La care Afriq detasat, din masina ii zice politistului :

- Lasa ca va stiu eu pe voi astia din politie. Acum incepeti sa intrebati unde ti-e trusa medicala ? Unde ti-e extinctorul ?

Vizitator Scrat
Postat

Pe noua autostrada Cluj-Bors, Oly mergea cu masina si asculta linistit radioul in zgomot de clacxoane. La un moment dat se intrerupe radioul si vocea crainicei anunta disperat :

- Pe autostrada A3 un nebun merge cu masina pe contrasens.

la care Oly indignat racneste de la volan :

- Nu unu beeeyyyy, zeci, zeci ... !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...