Sari la conținut

Challenge!

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Gogu şi Blondy au intrat pentru prima oară împreună într-o cabină de duş. Văzându-l un pic agitat, ea i-a spus:

- Relaxează-te, doar urmează-ţi instinctele…

Aşa că nu s-a mai putut abţine şi… a făcut pipi!

Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

In atentia Moderatorilor acestui forum!!!

In cazul in care aveti probleme in avansarea vreunui coleg de breasla, va rog sa apelati la serviciile unei personalitati marcante a politicii romanesti postdecembriste (nu ii dau numele) care poate numara oricate voturi va trebuie sa se faca consensul. :laugh2   

Link spre comentariu
  • Telefon: sofisticatu73
  • Oras:insulele virgine

Picon vine cu gajica  de 20 de ani la maternitate, sa nasca.
Toata lumea:
– Tataieeee, felicitari, da’ cum ai reusit?
– He-heeeee, dragii mosului… am tinut motorul mergand!!!
Dupa un an jumate-doi iar la maternitate. Iar este intreabat, iar raspunde:
– He-heeeee, dragii mosului… am tinut motorul mergand!!!
Dupa inca doi ani – iar.
Iese doctorul din sala:
– Si cum ziceai tataie ca ai facut?
– Am tinut motorul mergand!
La care doctorul:
– Auzi tataie… ar cam fi fost vremea sa schimbi uleiul. E negru!

Se duce Gogu007 sa se plimbe prin parc, si se aseaza pe o banca, langa o tipa super.
Ea ii zice :
- Daca imi dai 50 lei iti arat un san!
Gogu007 rupt de fericire ii da fetii 50 lei … Ea ii arata un san.
- Daca imi mai dai 50 iti arat amandoi sanii!
Gogu007 fericit ii da… fata ii arata amandoi sanii…
Gogu007 incins…
- Daca iti dau 500 imi arati unde ai facut operatia de apendicita?
- Da
Ii da Gogu007 cinci sute de lei… la care asta ii zice:
- La spitalul de peste drum!

Picon statea in parc pe o banca. Langa el, se aseaza un tanar cu creasta colorata in toate culorile posibile. PIcon se uita mirat la tanar.
- Ce-i mosule, tu n-ai facut niciodata vreo prostie?
- Ba da, tocmai la asta ma gandeam. Acu’ vreo 20 de ani am facut sex cu o papagalita si ma uitam cu atentie sa vad daca nu cumva esti fi-miu.

Picon se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea , aceasta ii spune:
– Mosule, dezbracarea sa trecem la treburi serioase !!!
Se dezbraca Picon, iar tipa ii ia hainele si le arunca pe geam.
– Ce faci, nenorocito ??! sare Picon suparat.
– Lasa, mosule, nu-ti face probleme, ca pana dimineata vom face dragoste de-or sa-ti ramana hainele mari !!!
tipa se dezbraca la randul ei, iar Picon ii ia hainele si le arunca pe geam.
– Ce faci, tataie, te razbuni ?!?!
– Ba nicidecum, da’ pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!!   

Picon merge la doctor:
- Domnule doctor, ceva nu e in ordine cu scula mea!
Medicul il consulta:
- Nu-i nici o problema serioasa… Du-te acasa si pune-ti scula in lapte, de doua ori pe zi, timp de o saptamana. Dupa asta va fi ca si noua.
Picon merge acasa si cere de la gazda lui un pahar cu lapte.
Intra cu el in camera si se incuie inauntru.
Batranica, foarte curioasa din fire, se furisaza la usa lui Picon si se uita pe gaura cheii.
Uluita isi spune:
- Am trait deja optzeci de ani, am ingropat trei soti si eu numai acum aflu ca asa se incarca…

Link spre comentariu

Lasa  " sofisticatule" ca nu scapi nici tu, crezi ca o sa fii forever young?...aaaleeeuuu...ce-o sa mai rad !

Picon si Sofisticatu`` isi aduc aminte de un hotel unde trageau ei des in tinerete unde la restaurant seara se termina cu un show in care Afriq spargea trei nuci cu sexul sau.

Ei se hotarasc sa se duca din nou la acelasi hotel unde au constatat ca show-ul nu s-a schimbat decat cu o diferenta, Afriq nu mai spargea trei nuci normale ci trei nuci de cocos.

Curiosi se duc in cabina artistului si-l intreaba de unde aceasta schimbare.

- Pai vedeti, odata cu varsta mi-a scazut si vederea…

O baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade Gogu007 tocmai de la etajul zece, se ridica de jos si da se plece. Baba, speriata il intreba :

- Maica, da’ nu ai patit nimic ?

- Mamaie, eu sunt parasutist profesionist, sunt antrenat !

- Pai, si unde iti este parasuta ?!?

- E sus, o bate barbata-su`......

Link spre comentariu

Discutie la o bere intre Ventrino, Magic Blue si Picon, reprezentantii a 3 generatii diferite de curvari:

Ventrino: Bai oameni buni, voi o stiti pe Annita?

Picon: Care Annita, bre? Annita1987, aia de la Arad?

Ventrino: Da nene. E tare de tot tipa. Eu cred ca ma duc pana acolo sa o incerc. E atat de buna ca m-as duce si pe jos pana la ea.

Magic: Frate, e buna, nu zic nu... da' n-ar fi mai bine sa o chemam  pe ea la noi, la Bucuresti, ca eu am multe obligatii si stau cam prost cu timpul... parerea mea.

Picon: Ce-aveti mai fraierilor? De ce sa batem drumul pana acolo? Si de ce sa o chemam pe la noi? Are desule poze pe topicul ei.

Link spre comentariu

Sotul isi ia inima in dinti si se hotaraste sa-i spuna sotiei (Gina Poenaru) ca are o amanta. Ii cumpara flori, pregateste o cina romantica, dupa care trec la o partida de sex. Cand era placerea mai mare el ii spune:
- Stii, draga, eu mai am una…
La care Gina raspunde:
- Baga-mi-o in fund…

Link spre comentariu

Sal'TARE!

In peregrinarile prin orasele patriei noastre am ajuns si la Cluj... Incantat de ideea de a revedea un oras din care am amintiri fooarte frumoase din tinerete... femei frumoase si foarte bune la pat, am luat la mana topicurile din aceasta sectiune, am rugat confratii sa ajute un sarman pierdut prin oras si am ales, dupa indelungi cugetari sa beneficiez de serviciile Ancai.

OK... varianta primara de contact, adresa de mess pe care am postat-o mai sus, cu confirmare telefonica preliminara. Nu imi place sa negociez preturile asa ca am acceptat varianta propusa de fetita, respectiv 200 lei pentru o ora de dezmat: oral neprotejat cu CIM si normal, la care s-a adaugat si suma aferenta taxiului pana la hotel.

Fetita amabila, dar cam plictisita la telefon, mi-a dat toate detaliile si modalitatea de cunoastere - ca sa nu fie probleme de acces am asteptat-o in fata hotelului... prima impresie foarte favorabila, imbracata elegant fara a fi provocator, nimic din tinuta nu sugera meseria practicata.

Urcam la apartament, fetita volubila, impresia de la telefon de plictiseala disparuta, lasand loc unei fetite simpatice, vioaie... o placere! Nu e o frumusete, dar e foarte placuta! Corp lucrat la sala, fara pic de grasime, varsta identificata in jur de 32 de ani, pe care nu ii arata de nici un fel... Sanii micuti 1-2 dar frumosi, corp frumos echilibrat (plin de alunitze) 

Nu se declara ingrijorata de probleme de nepotrivire de dimensiuni... si... actiune!

Dupa o introducere frumoasa, un pic de alintatura, mangaiat, strecoara mana la junior si incepe sa il mangaie... saracutzu trecuse cam multisor de cand nu mai fusese bagat in seama... si trece usurel la oral... eee... si de aici incepe partea trista... Oral mecanic, fooarte bland, luat doar capsoru'n gurita nu mai mult, restul juniorului alintat cu mana... din cand in cand alintat si outele dar tot asa... mai mult cu mana... incerc sa o indrum dar ... no chance! OK... incins de chef termin repede prin CIM... 

Pana ma spal, se bagase frumos in plapuma... din nou o priveliste frumoasa... incitanta si promitatoare! Zic io in nemernicia mea: hai ca la normal o sa fie mai bine! Ma asigura ca ii place mult sa faca sex si sa nu imi fac probleme ca o sa fie bineeee... Imi face o mica demonstratie apropos de dimensiunile juniorului si ajungem la concluzia ca cei care isi doresc penis enlargement is niste inconstienti, un pic de alintatura, etc...

Junioru saracu la aceste amenintari isi ia inima in dinti si zice repede HAI!!!!!! Desi usor neincrezator... Incepem iar cu un oral bland si hai sa punem caciulita =)) nu ma lasa pe mine si... sa vezi belea! Nu trece de cap cu cauciucul si ramane blocat! =)) n-am mai patit asta de mult! OK... cu chiu cu vai, cu plesnet pe junior (de era saracu sa lesine de tot!) reuseste sa puna ea cauciucul... eee... hai ca e belea! Eeeee... ce pozitie sa alegem de inceput ca sa se obisnuiasca si ea - hai in misionar ca sa ne putem controla mai usor! Patrund un pic (tot capsoru saracu') si simt o grimasa... hai sa mergem mai incetisor! Bag o mana pe sub coapse sa o potrivesc mai comod (la naiba! Stiu unghiurile de penetrare mai bine!) si am si eu parte de experienta confratelui de mai sus!!! Incepe sa se zbata ca nu isi gasea pozitia pe perne, mana mea pe sub coapse o deranjeaza, nu sa cu capul bine, sa nu ma las pe ea ca nu poate sa respire, ca ii turtesc sanii, etc... plm... pare ca isi gaseste pozitia, dar apare problema cu nepotrivirea!!! :( O vad ca se incrunta si se crispeaza.. ce ai fata mosului??? Ma doareee... GRRRRRRR!!!!!!!!! ies sa nu o bag in reparatii capitale... si imi propune a doua finalizare orala! Hai sa vedem ce o iesi!

Se inversuneaza pe sarmanu junior care era innebunit dupa alta gaura din anatomia fetitei cu aceeasi tehnica de mai devreme! Dar si cu dintisori (sa-mi bag... inca ii mai simt!) Si renunt la a doua finalizare... se vedea pe ea ca ori a obosit ori s-a plictisit ingrozitor... Parea un pic cu musca pe caciula, regreta ca nu a reusit sa isi faca treaba? Nu stiu ce sa zic...

Timp petrecut impreuna: o ora jumatate

Timp efectiv sex: cam o ora

Oral neprotejat: 6-7 (cu CIM cu tot)

Normal: nici nu stiu daca si ce nota sa dau... pe bune!

GFE in afara sexului normal: 10 cu coronita! Pe perioada intromisiunii: 5

Atitudine pro-client foarte buna in general

Halat: 220 lei

De revenit? Pentru sex NU, pentru un timp placut cu o femeie frumoasa: DA

Nu stiu daca esecul intalnirii o fi fost din cauza posibilitatii de nepotrivire sau din alt motiv... vazand recenziile confratilor si recomandarile, nu stiu ce sa zic...

MAI TAIE DIN EA ...DA-O DREAKU :)))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))

Link spre comentariu
  • Oras:Catania

Joseph_Bavaria cânta la vioară iar tatăl său, Picon, citea ziarul. Câinele familiei începe să latre pe acordurile de vioară. După vreo cinci minute, nemaiputând să îndure zgomotul, Picon îi zice lui Joseph:
- Nu poti să cânti si tu o melodie pe care să nu o stie câinele?

Link spre comentariu

Intră Joseph în biserică pentru a se spovedi. Vyypuss, preotul, îl întreabă:
- Cu ce ai păcătuit fiul meu?
- Padre Vyypussone, eu sunt foarte lacom.
- Lăcomia este un păcat greu. Pentru a te ierta, trebuie să dai 50 de euro primului om întâlnit în calea ta.
- 50 de euro, unui necunoscut?
- Joseph, fiule, dacă vrei să ajungi la calea cea dreaptă, anume cu asta trebuie să începi.
Iese Joseph din biserică, afară nimeni, merge un pic, o vede pe Xenia Lyuba, pantofi pe tocuri, fustă mini, câteva straturi de cosmetică, se apropie de ea, îi întinde 50 de euro și-i spune:
- Poftim, țineți vă rog.
- Nu, e prea puțin, trebuie minim 100
- De ce 100? Vyypuss a zis 50.
- Păi da, dar Vyypuss e client fidel.

Link spre comentariu
  • Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora...
  • Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora...

Chris73 se plimba cu sotia pe o alee, in parc. La un moment dat, o tanara cam putin imbracata, il saluta pe medic toata numai zambet, privindu-l oarecum insinuant. Sotia, contrariata, il intreaba:
- De unde o cunosti pe domnisoara?!
- Ei, de unde o cunosc?! Am cunoscut-o din motive profesionale.
Sotia se gandeste putin, apoi intreaba din nou:
- Vorbim despre profesia ta sau a ei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...