leonidas Reputație: 719 Postat Mai 10, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Mai 10, 2013 Sofisticatu' merge sa se spovedeasca la preot. Ii spune acestuia: -Parinte am pacatuit!Preotul: -Cum fiule?Sofi:-Cu gandul! M-a rugat o bunaciune sa o f_t si eu am refuzat-o, desi as fi vrut asta! Ce trebuie sa fac parinte?Preotul:-Fiule, timp de o saptamana, bei cate 3 galeti de apa zilnic!Sofi:-Dar de ce cate 3 galeti zilnic!Preotul:-Asa bea un bou fiule!
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 10, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 10, 2013 Bere in loc de apa nu putea sa fie bre???
tzaranu Reputație: 1095 Postat Mai 10, 2013 Postat Mai 10, 2013 nu maestre, ca boii nu "servesc" bere!
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 13, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 13, 2013 Afriq si Picon pe o banca in parc. La un moment dat trece Xenia prin fata lor. Privind la ea Picon spune :- O vezi pe tipa aia? Moare dupa mine !- Cum asa ?- Pai doar n-o sa moara inaintea mea !
vyypuss Reputație: -425 Postat Mai 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Mai 14, 2013 Doamna Picon îşi atârna rufele pe frânghie, când clevetitoare ei vecină se apropie de ea şi-i spune:- Îmi pare rău că trebuie să ţi-o spun, dar gurile rele susţin că soţul dumitale se ţine după fete!! La vârsta lui!- Da, are o varsta !! Ei şi ce dacă aleargă după fete?Şi câinii aleargă după maşini !! Şi când prind câte una,ce, parcă stiu să şofeze !?! :)
seekforfun Reputație: 75 Postat Mai 15, 2013 Postat Mai 15, 2013 Greu bre greu.... aia nu,aia nu.........cred ca ma las la mana mea si ma apuc de curvasareala Cred ca te lasi DE mana ta...
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 16, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 16, 2013 Intr-o zi, Picon era la pescuit. Avea intr-o mana undita, iar in cealalta mana o caramida. Anonna trece pe langa lac si zice:-Ce faci cu caramida aia?-Daca te futi cu mine iti zic!-Nu .A doua zi la fel; a treia zi la fel.In a patra zi Anonna se hotaraste sa o faca cu Picon ca sa afle ce face cu caramida.Dupa ce o fac ei Anonna il intreaba:-Picoane, acum zi-mi si mie ce faci cu caramida aia!-Pai la undita nu am prins nimic, dar la caramida esti a 4-a!
euflo96 Reputație: 5 Postat Mai 17, 2013 Oras:xxx Oras:xxx Postat Mai 17, 2013 GT şi soţia seara în pat.Soţia:- Dragul meu, ştii, hai să facem dragoste, aşa ca în internet, ştii site-ul ăla...GT bucuros, nici nu o lasă să mai zică ceva, o ia, o face, o întoarce, iar şi iar şi cu finalizare şi cu tot tacâmul...Soţia, şocată:- Dragul meu, se pare că ne uităm la site-uri diferite... .... Un boboc de rata (CB) e prins de o vulpe( XENIA ) pe malul unui lac...Speriat bobocul de cum vede vulpea , incepe a plange si a zice...- Nu ma manca ca sunt mic...- Manac orice , zise vulpea , si mari si mici , nu fac diferente..- Nu ma manca ca sunt mic si nici macar nu te vei satura , asadar cruta-ma si iti promit ca ti-o voi da pe mama , sa o mananci sau sa-i faci ce vrei tu......vulpei i i se paru o idee buna si accepta sa il lase sa plece peste lac cu conditia sa o aduca pe rață..Cand innota bobocul pe la jumatea lacului vulpea striga....- Ma sa nu cumva sa nu vii cu ma-ta sa o mananc sau sa ii fac ce vreau eu ca ai incurcat-o cu mine..- Nu , nu ...nu te mint , cum trec in partea cealalta ma intorc cu ea...- Sigur,,,,,????- Da , da ..sigurAjunge bobocul pe malul celalat si vulpea din nou...- Hai ,,in 5 minute sa fii aici cu ma-ta sa o mananc sau sa ii fac ce vreau eu....- Ba să o mananci si sa ii faci ce vrei tu lu' ma-ta bă , că eu sunt de la incubator... --- Intr-un restaurant din Bucuresti un domn se adreseaza unui tip beat (Ovii) :-De ce beti atat de mult? Conform statisticilor, de la alcool moare fiecare al 5-lea bucurestean!-Mi se rupe, eu sunt din Cluj! ---
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 Alt_nume jinduind dupa fetele din Romania.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2013 CB in vizita la Xenia
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Mai 19, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 19, 2013 CB in vizita la Xenia http://i.imgur.com/u2BHBkj.gif?1
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 20, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 20, 2013 Se întâlnesc G2br13l si Pisicuts :- Ce ești așa trist?- Îs bolnav, nici un medic nu poate să mă ajute… fac pipi pe mine în pat…- Încearcă să te duci la psiholog.Se întâlnesc peste două săptămâni:- Ei cum mai e? Ai rezolvat problema?- Da, acum o fac cu mândrie.
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2013 Gogu prins... http://www.liveleak.com/ll_embed?f=56bea236e15b
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2013 Maseuza Ramona si Randunica la un schimb de experienta despre masaj http://video2.fortuneintel.ro/kwidget/wid/_104/entry_id/0_odv7ln2y/uiconf_id/6709479 Multumesc lui Afriq de sursa de inspiratie P.S. Nu intrebati cine este aparitia masculina din clip caci este foarte simplu . Este prietenul meu Raffaello.
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 20, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 20, 2013 Daca cele doua din clip sunt Ramona si Irina .. atunci sunt flatat !!
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 20, 2013 Maseuza Ramona si Randunica la un schimb de experienta despre masaj http://video2.fortuneintel.ro/kwidget/wid/_104/entry_id/0_odv7ln2y/uiconf_id/6709479 Multumesc lui Afriq de sursa de inspiratie P.S. Nu intrebati cine este aparitia masculina din clip caci este foarte simplu . Este prietenul meu Raffaello.hai ca asta a fost tare!!!!!
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 20, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 20, 2013 Anonna şi G2br13l trebuie să plece în America, dar n-au bani decâtpentru un singur bilet. Pleacă Anonna şi după puţin timp G2br13l primeşte 100 de dolariîntr-o scrisoare. După vreo 3 zile, 200 de dolari, apoi, 500, apoi 800,apoi, 1000.... G2br13l pleacă şi el în America fără s-o anunţe pe Anonna, ca să-ifacă o surpriză. Intră la hotelul unde locuieşte Anonna şi-o găseşte goală în pat cuun tip. - El ţi-a dat suta de dolari pe care mi-ai trimis-o? - strigă furiosG2br13l. -Da. -Şi cei 200 de dolari, tot de la el îi ai? -Da. -Şi cei 500, şi mia de dolari, tot el ţi i-a dat? -Da. - Atunci inveleşte omul, că răceşte !!!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2013 Raffaello daca tu i-ai dat banii aia Anonnei iti fac si-un ceai bonus :laugh2
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 20, 2013 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 20, 2013 sa nu fie de tei !
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 20, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 20, 2013 Scuze, trebuia sa postez aici si nu la bancuri....Intr-o zi un batran (Sofisticatu) a luat un cos si s-a dus sa culeaga niste fructe din livada de langa lac. Cand a ajuns acolo a observat niste fetiscane care se scaldau. Fetele cand l-au vazut au intrat repede in apa pana la gat si au strigat la el: -"Nu iesim din apa pana nu pleci, bosorog pervers!" -"Stati linistite", zice batranul. "Nu sunt aici ca sa va vad dezbracate. Am venit doar sa dau de mancare la crocodil." Morala: Indiferent de varsta, cand vine vorba de femei dezbracate, barbatii se orienteaza rapid!
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Mai 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Mai 20, 2013 Maseuza Ramona si Randunica la un schimb de experienta despre masaj http://video2.fortuneintel.ro/kwidget/wid/_104/entry_id/0_odv7ln2y/uiconf_id/6709479 Multumesc lui Afriq de sursa de inspiratie P.S. Nu intrebati cine este aparitia masculina din clip caci este foarte simplu . Este prietenul meu Raffaello. Hai unu, sa ma ma invatati si pe mine poker d-asta ca jur ca sunt meseriasa in videoclip.
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 20, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 20, 2013 In iad, Sofisticatu primeste ca insotitoare o frumoasa actrita suedeza (maseuza_ramona), blonda si cu picioare lungi. Oly mic protesteaza:- Dar nu e corect. A fost cel putin la fel de pacatos ca si mine.Dracul il linisteste:- N-ai inteles! Ceea ce vedeti este pedeapsa ei!
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 20, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 20, 2013 Sofisticatu e intrebat: cum pastrati armonia conjugala?- Prin reciprocitate: cand sotia e nervoasa, eu tac. Si invers: eu tac cand sotia e nervoasa!
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 20, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 20, 2013 Sofisticatu intra in biroul sefului, smulge cablul telefonic din perete, ii arunca hartiile pe jos, ii toarna cafeaua in cap si da sa-l bata pana cand colegii din birou striga:-Opreste-te, noi am glumit, nu ai castigat la loto.
nellu76 Reputație: 533 Postat Mai 20, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Mai 20, 2013 La ora 4 dimineata, G2br13l (scuze, dar am zis sa-l las pe sofisticatu in pace) beat suna la interfonul unui bloc. Raspunde o femeie:- Da? Cine e? - Auzi, sotul tau e acasa?- Da! Tipul inchide si suna la alt apartament. Raspunde alta femeie: - Da? Cine e?- Auzi, sotul tau e acasa? - Da!Inchide iar tipul si suna la alt apartament unde ii raspunde tot o femeie:- Da? Cine e? - Auzi, sotul tau e acasa? - Nu! - Bun! Vino jos atunci sa vezi daca nu cumva sunt eu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum