Sari la conținut

Nu exista Dumnezeu...

Postări Recomandate

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Oh băiețeilor...

Dumnezeu e alt nume al forței divine, inventate de către jidani în biblie, pentru a ține sub control populația cu inteligență sub medie, adică majoritatea oamenilor ale țărilor proaspăt cucerite!

Nu ne-au prostit doar in timpul celui de al doilea război mondial... Ne-au prostit de 2000 de ani!!

Deschideți și beliți ochii ăia în pula mea!!

Chiar asa , ei sunt de vina ca vine si pastele mai devreme (pun ei la cale ceva ) :slap2 Nu mai fi asa copil 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat

Daca nu exista Dumnezeu, ce? Si daca exista, ce? Vedeti-va de viata, beti, mancati si inmultiti-va, Dumnezeu va vegheaza.

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sunt sigur Ca-L doare-n șpiț.

Postat

pfff, scoateti absolventu' de filosofie din mine....

​nu intreb daca a citit cineva ce s-a gandit (ca multe nu s-au scris) de la sumerieni incoace...da' la ce va foloseste (in)existenta unui (d)zeu? pe bune. la ce? la o viata de "apoi"? la curve gratis? la murirea dusmanilor?

dar astea sunt intrebari false. asa cum a aratat austriacul, in conditiile astea, intrebarea nu are sens, ca nu se poate demonstra. deci nu discuti despre ea, ca dai cu capu' de zid. punct.

Postat

​nu intreb daca a citit cineva ce s-a gandit (ca multe nu s-au scris) de la sumerieni incoace...da' la ce va foloseste (in)existenta unui (d)zeu? pe bune. la ce? la o viata de "apoi"? la curve gratis? la murirea dusmanilor?

dar astea sunt intrebari false. asa cum a aratat austriacul, in conditiile astea, intrebarea nu are sens, ca nu se poate demonstra. deci nu discuti despre ea, ca dai cu capu' de zid. punct.

te usureaza de pacate in viata de apoi

Pocaieste-te, si lumea ti se va asterne la picioare!

Pocaieste-te, si ai sa simti ca banu' nu mai are nicio insemnatate pentru tine!

Pocaieste-te, si pula nu va mai fi decat un instrument de eliminare a urinei

Pocaieste-te, vei vedea lumina Mantuitorului!

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Chiar asa , ei sunt de vina ca vine si pastele mai devreme (pun ei la cale ceva ) :slap2 Nu mai fi asa copil

>îmi spune mie să nu mai fiu copil

>promovează niște fantezii scrise de jidani într-o carte de povești

• Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

>îmi spune mie să nu mai fiu copil

>promovează niște fantezii scrise de jidani într-o carte de povești

Ești bine?  :thinking

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Resita
  • Oras:Resita
Postat

Sunt chiar intrebari adevarate,existentiale,nu te-ai intrebat niciodata cine esti?de unde vii?incotro te indrepti?care este sensul vietii(asta daca are vreun sens viata).Numai imagineaza-ti cate progrese s-ar face in toate domeniile daca s-ar demonstra de maine ca nu exista niciun dumnezeu si toate religiile sunt niste falsuri.Daca oamenii s-ar concentra exclusiv la problemele reale din viata lor si nu l-ar mai baga pe Dumnezeu in orice am avansa enorm ca specie.

Postat

Sunt chiar intrebari adevarate,existentiale,nu te-ai intrebat niciodata cine esti?de unde vii?incotro te indrepti?care este sensul vietii(asta daca are vreun sens viata).Numai imagineaza-ti cate progrese s-ar face in toate domeniile daca s-ar demonstra de maine ca nu exista niciun dumnezeu si toate religiile sunt niste falsuri.Daca oamenii s-ar concentra exclusiv la problemele reale din viata lor si nu l-ar mai baga pe Dumnezeu in orice am avansa enorm ca specie.

platon avea o fraza (intr-unul din ultimele lui dialoguri, o sa citez inexact): "si chiar daca toate aceste lucruri sunt neadevarate, ele pot fi utile pentru educarea tinerilor".

​indifferent de ce (nu) cred eu, nu stric dreptul la iluzie nimanui, oricare ar fi ea.

• Like 1
  • Oras:Curacao
  • Oras:Curacao
Postat

Religia e cea mai mare inselatorie din toate timpurile.Omul l-a inventat pe Dumnezeu si s-a folosit de El.Ganditi-va cum arata lumea acum cateva mii de ani:gradul de saracie extrem de ridicat,speranta de viata scazuta,analfabetismul plutea in aer(aia care stiau sa citeasca erau o raritate) deci lumea era necivilizata si needucata si cu cat esti mai needucat cu atat esti mai usor de manipulat.Au scris unii niste carti science fiction si au inoculat lumii ideea ca undeva sus in ceruri exista o entitate supranaturala si daca nu faci cum zice El(El insemnand noi cei care am scris cartile) o sa ti se intample numai nasoale,o sa vina bolile peste tine si o sa mergi in iad :)))).

Religia nu este decat o unealta cu care se controleaza popoare intregi,mase mari de oameni prin frica

Daia iesi la Romana sa te futi in cur?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Poți manevra un dublu tais? Nu, pentru ca ai un suflet... si doare! Nu mă astept să găsesti un argument pentru non-existența Lui... când declari sus si tare ca nu il vezi. Intr-un comentariu, la faza cu creierul, mi-a placut cel mai mult ce ai spus... că pentru cateva secunde te-am imaginat un pic psihopat.

Vizitator
Postat

Nu ar trebui sa bateți apa-n piuă atât legat de existenta lui Dumnezeu.

Nu avem de departe (mii de ani lumină) o înțelegere. Noi nu știm cum funcționează multe,încă mai căutăm în pamant și în apă.

Totul funcționează după niște reguli,chiar și universul. Nu v-ati întrebat vreodată cum de am aparut noi chiar aici,la marginea unei galaxii,feriți de toate "relele" universului? Gauri negre,supernove, hypernove,pulsari, quasari-toate acestea fiind foarte departe de noi? Pana și bolovanii ne ocolesc.Avem și un scut "natural" în calea lor(luna),foarte rar mai trece câte unul.

Personal, cred în Dumnezeu, dar nu în cel promovat de pochi.Mai degrabă un fel de Forța din Star Wars.

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Nu ar trebui sa bateți apa-n piuă atât legat de existenta lui Dumnezeu.

Nu avem de departe (mii de ani lumină) o înțelegere. Noi nu știm cum funcționează multe,încă mai căutăm în pamant și în apă.

Totul funcționează după niște reguli,chiar și universul. Nu v-ati întrebat vreodată cum de am aparut noi chiar aici,la marginea unei galaxii,feriți de toate "relele" universului? Gauri negre,supernove, hypernove,pulsari, quasari-toate acestea fiind foarte departe de noi? Pana și bolovanii ne ocolesc.Avem și un scut "natural" în calea lor(luna),foarte rar mai trece câte unul.

Personal, cred în Dumnezeu, dar nu în cel promovat de pochi.Mai degrabă un fel de Forța din Star Wars.

este normal ca crezi cand ai atatea notiuni gresite/laxe. exista gauri negre si stele neutronice 'aproape' de noi, scutul pamantului nu e luna, e jupiter, stim destul de clar cum a aparut si dezvoltat viata aici si cum s-o cautam in alta parte, cunoastem cu o buna aproximatie legile care guverneaza universul asta samd.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

trimite-L si la mine ca am facut buba la deget si ma doare :(

http://i.imgur.com/hpLLR7A.gif

ia d-aici 

http://i.imgur.com/6ZzwHTX.gif

Vizitator
Postat

este normal ca crezi cand ai atatea notiuni gresite/laxe. exista gauri negre si stele neutronice 'aproape' de noi, scutul pamantului nu e luna, e jupiter, stim destul de clar cum a aparut si dezvoltat viata aici si cum s-o cautam in alta parte, cunoastem cu o buna aproximatie legile care guverneaza universul asta samd.

Chiar stim?

poate o mica parte dintr-un infinit....deci,cat conteaza? ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...