picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 27, 2017 Mi-am dat deja. Mai tare! Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 27, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Mai 27, 2017 Ca nu te lasa Yren la Teodora. Atentie ca sunt colege si ai de dat explicatii. Aolo..da? 😊 ..n-am știut !Pai si ce am vreo treabă eu cu Yren? 😠Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 27, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat Mai 27, 2017 Sigur, ca da dragul meu ,am pat:)).Te astept sa il incercam impreuna.Putem face dragoste si pe podea Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Aolo..da? ..n-am știut !Pai si ce am vreo treabă eu cu Yren? Pai nu iti place tie de Yren? Te prinde Yren la Teodora... nu te vad bine. Poate ai de gand sa le faci o supriza amandorura. Sa te vad atunci. Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 27, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Mai 27, 2017 Pai nu iti place tie de Yren? Te prinde Yren la Teodora... nu te vad bine. Poate ai de gand sa le faci o supriza amandorura. Sa te vad atunci.De unde stii ca imi place de Yren? Ti-am spus eu tie asa ceva ? Sau ai tras tu concluzia ? Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 De unde stii ca imi place de Yren? Ti-am spus eu tie asa ceva ? Sau ai tras tu concluzia ? Pai ai scris la superlativ la ea pe topic. De acolo am tras concluzia. Recunoaste tot. E ca o familie aici. Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 27, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Mai 27, 2017 Pai ai scris la superlativ la ea pe topic. De acolo am tras concluzia. Recunoaste tot. E ca o familie aici. Păi o să vadă și ea..după ce mai fac ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Buna dimineata❤❤o duminica frumoasa va doresc!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Buna dimineata dragii mei Link spre comentariu
florinel2015 Reputație: 18 Postat Mai 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 30, 2017 Am fost astazi la Teodora, si am ramas placut impresionat de modul in care arata si felul in care iti vorbeste:Este genul de persoana care nu te grabeste,foarte ingrijita si comunicativa.Experienta nu a durat foarte mult deoarece eram cam pe fuga,dar am plecat de la ea cu o amintire placuta. Locatie : Corneliu Coposu vis-a-vis benzinaria MOLServicii :ON cu deep,,atenta cu zonele adiacente - 10Normal : 9Fata: 9GFE 10 Am vazut ca are si o colega la fel de frumoasa, trebuie sa o vizitez si pe ea. Ps: foarte pupacioasa,acest lucru fiind inca un mare plus 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Multumesc pentru recenzie si ma bucur ca te-ai simtit bine te pup Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 ❤❤❤ Foarte sexy esti Teodora,bravoo. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Foarte sexy esti Teodora,bravoo.Te pup Link spre comentariu
vardevar Reputație: -514 Postat Mai 31, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2017 Te pup,felicitări pentru poza...Nu mărești și tu programul?? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Te pup,felicitări pentru poza...Nu mărești și tu programul??Inca nu m-am gandit la marirea programului. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Mai este aproximativ o ora pana pe 1 iunie. Eu va urez "la multi ani" tuturor celor care se mai simt copii din cand in cand. 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Buna dimineata❤ Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Iunie 5, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 5, 2017 Fost, vazut, ramas placut surprins! Am fost de doua ori la Teo si totul a decurs cum nu ma asteptam mai bine, foarte natural si dezinvolt... parca ne stiam de o viata. Locatia vis a vis de inspectoratul de constructii etc, la etaj inferior, apartament cu doua camere curat, baie ok cu tot necesarul. Teodora, o tipa inalta, cu forme (cei ce prefera skinny, nu e ce trebuie) ce nu te grabeste, intretine o conversatie si lasa impresia ca ii place ce face. Locatie: 9Teodora: 9ON cu CIM - 10NP - 9GFE - 10 Pentru mine e de revenit ori de cate ori sunt prin zona. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Fost, vazut, ramas placut surprins!Am fost de doua ori la Teo si totul a decurs cum nu ma asteptam mai bine, foarte natural si dezinvolt... parca ne stiam de o viata.Locatia vis a vis de inspectoratul de constructii etc, la etaj inferior, apartament cu doua camere curat, baie ok cu tot necesarul.Teodora, o tipa inalta, cu forme (cei ce prefera skinny, nu e ce trebuie) ce nu te grabeste, intretine o conversatie si lasa impresia ca ii place ce face.Locatie: 9Teodora: 9ON cu CIM - 10NP - 9GFE - 10Pentru mine e de revenit ori de cate ori sunt prin zona.Ma bucur ca te simti bine alaturi de mine.Te pup si te mai astept sa revi :* Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 :* Buna rau. Link spre comentariu
gentletouch Reputație: 65 Postat Iunie 6, 2017 Telefon: N/A Oras:Bucuresti Telefon: N/A Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2017 ❤❤❤Sexy... Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Iunie 6, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Iunie 6, 2017 Sexy...Doar atat poti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum