Sari la conținut

0762038619 antonia vogue

Postări Recomandate

Postat

Niciodată nu a avut la finalizare! Antonia a avut tarif 250/ora cu câte finalizări poți, mie așa mi-a zis când am vizitat-o. Iar dacă acum a făcut mișto de cineva care a pus o întrebare nu văd ce e rău ...tot in 250 se încadrează.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Niciodată nu a avut la finalizare! Antonia a avut tarif 250/ora cu câte finalizări poți, mie așa mi-a zis când am vizitat-o. Iar dacă acum a făcut mișto de cineva care a pus o întrebare nu văd ce e rău ...tot

in 250 se încadrează.

Adica afirmi c-a facut misto? Sun-o si intreab-o!

• Oras:New York
  • Oras:New York
Postat

Niciodată nu a avut la finalizare! Antonia a avut tarif 250/ora cu câte finalizări poți, mie așa mi-a zis când am vizitat-o. Iar dacă acum a făcut mișto de cineva care a pus o întrebare nu văd ce e rău ...tot in 250 se încadrează.

Confirm. Am fost de câteva ori și nu lucrează decât la ora. E de preferat decât să te duci cu 150 finalizarea, sa găsești o urâtă care te da afară după 15 min.

• Oras:Bucuresti
Postat

am ajuns si eu recent pe la ea...

destul de greu de prins la tel..

foarte profi la tel...usor grabita

Fata arata foarte bine, nu e foarte inalta , cam 1 70 , pe tocuri era insa aproape cat

mine

sani mari frumosi si FOARTE tari (mi-a spus ca nu sunt silicoane...si chiar nu am vazut  cicatricii pe care le lasa in urma  operatiile de gen

talie exact cum trebuie fund nu chiar perfect bombat ..dar aproape

fata rotunda cu ochi foarte expresivi

conversatie placuta..dar cam timida la inceput..

oral ok..dar nimic spectaculos

normal foarte bun cu implicare corecta, in toate pozitiile cerute

a initiat un Fk pe care nu l-am refuzat..(deobicei refuz) dar nu l-a intretinut

nu face anal si nu lucreaza la finalizare

250 lei o ora un numar lung ...

aspect:9

oral:7

normal:8-9

igiena:10

merita sa revin, o recomand

• Like 4
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Sa ne traim...

Am promis ca voi face un check si am facut. Deci pot sa reconfirm ca in servicii nu intra anal si CIM/CIF.

Sunat sapt trecuta, intai cu un alt numar de tel si intrebat de Ioana. Antonia, dulce grai, parea putin incurcata. Nu a zis nici nu nici da, a fost o pauza de oarecum mirare si balbaiala. I-am spus atunci ca am vazut anuntul ei si sunt interesat iar ea, ptr a iesi din "incurcatura" numelui, mi-a spus mieros ca este valabil. M-am dus cu intrebare direct catre cele 2 servicii "suspectate" insa draga fata, foarte elegant si frumus mi-a spus ca-i pare rau dar din pacate nu face anal si finalizarea poate fi corporal doar.

Deja intimifastacit de vocea ei dulce (si eu imi schimbasem vocea putin, desi nu cred ca-si mai amintea ea de mine, ca voce) nu am mai insistat cu detalii despre anuntul respectiv, am inchis discutia multumind ptr detalii.

Si cum vocea ei dulce parca mi-a readus "fluturasi" si dorinta de "pacate", nu am stat pe ganduri prea mult. La 2 zile distanta, sunat cu vocea mea proprie si personala 😆☺, programat si urmat calea "pacatului".

Nu mai intru in detalii, configuratia actiunii a fost cam la fel ca si prima intalnire (recenzie pe la pg 3-4 cred), plina de pasiune condimentata si cu umor, singura diderenta fiind ca s-a derulat intr-un singur act, prelungit, cu multe preludii si delicateturi☺😊.

Habar n-am cat "teatru" joaca ea cu noi, dar o face al dracului de bine, de-ti da feelingul ala de... zen. Cel putin cu mine asa a fost iar...

Ramane doar sa ma intreb din nou de ce fata asta nu este la top?

Nu are ea servicii complete, all inclusiv (dar cine are???), insa ce ofera, ofera cu varf si indesat.

Tariful neschimbat, 250 bine valorizati.

Nu am intrebat ceva despre tarif de 1 fin, nici nu m-am gandit, ca nu eram interesat.

Hai sa auzim doar de bine si bune...

• Like 8
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Am vizitat dameza.locatia Vogue.oral9 normal 9,foarte frumoasa și Orientare spre client

• Minus 1
  • Oras:jungla
  • Oras:jungla
Postat

Antonia    Bucuresti, Sector 3

Valabil din 18.02.2018 12:00:00

Te astept la mina acasa,zona centrala,pentru a petrece impreuna clipe minunate Ofer si pretind discretie maxima Pupici

post-232845-0-64515700-1518979903_thumb.jpg

https://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/antonia-poze-reale-din-locatie-ofer-masaj-de-relaxare-si-tonifiere-intr-un_45414711.html?l=513b33a5c171ef72064701f40ba9671f

Antonia

Poze reale din locatie, ofer masaj de relaxare si tonifiere, intr-un ambient intim si placut. Locatie centrala, ofer si pretind seriozitate,

post-232845-0-97507400-1518981098_thumb.jpg

0762038619

post-232845-0-84528000-1518981072_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Salut. Nu imi dau seama din poze, are fundul mare si frumos sau mic?

Un fund

Postat

Salut. Nu imi dau seama din poze, are fundul mare si frumos sau mic?

Fata e senzatie...de neratat. E piesa de mare valoare.

Vizitator piondealb
Reputație: 0
Postat

Bifat Antonia!

ON-9 soft,atentie la zonele adiacente,se uita pervers la tine in timp ce o suge

NP-10 participa la actiune,propune pozitii,traieste actul cu tine,este punctul ei forte

GF-9.5 ofera FK si il intretine

Aspect:9 fizic,9 fata

Pret:250/h

• Like 3
Postat

Fata asta are numai recenzii la superlativ. Inca nu merita sa fie la top?

Postat

nu are cont pe forum ...  :no2

Am uitat de regulile forumului!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am vb cu ea ieri..250 ora...as fute.o

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Am vb cu ea ieri..250 ora...as fute.o

Daca dupa ce vorbesti cu ea la tel iti dai seama ca e o bunaciune.....hai sa iti dau telefonul lui soacramea sa iti faci o parere.

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp
Postat

Am fost in vizita azi....mama mama, e peste top. Eu unul as compara o cu aisha dar parca e mai atragatoare!! Simpatica foc, sosia Andreei Mantea prevede niste sani incredibili si un fund pe masura. S a lasat cu limbi peste tot, cu supt, cu palme la buci... cu de toate. Ce sa mai, o partida de sex ca la carte. data viitoare o iau 2 ore ca sa o iubesc cum trebuie . 

Fata: 9, bruneta inalta, seamana grav cu Mantea. Piele super fina, buna tare.
Oral: 10, umed, pasional cu deep cu tot ce trebuie
Normal: 9, stie sa te framante bine daca se urca pe tine.
Gfe: 10, cu fk intretinut.
Halat  250/h

Buna tare fata asta, sani, buze, cur, aspect, atitudine....ca la carte frate, ca la carte. Am din nou erectie editand acest review

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...