biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 17, 2019 Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 :iagree Asta ii menirea curve, sa ia banutu, ce asa mirare? Domnilor sa le futem, zău asa 2 2 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 17, 2019 Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 Ești un Răutăcios !!!! Bebita, mare om, de ce ii asta răutăcios? Link spre comentariu
harkk Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2019 Oras:Focșani Oras:Focșani Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 Antonia- aka ramona Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 17, 2019 Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 Antonia- aka ramonaAka ramona cine ii asta? Link spre comentariu
lagardere Reputație: -6 Postat Noiembrie 17, 2019 Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 Antonia nu are și nu a avut niciodată cont pe Nimfomane. Prin urmare, fiecare poate să scrie ce vrea despre ea. Ba poate să facă și recenzii. Hârtia suportă orice. Link spre comentariu
koko1 Reputație: -341 Postat Noiembrie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18, 2019 Cocos daaa e o pizda de viss, futi la ea și nu te saturi.,,,că bine zici !! 1 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Dragi pretinzi, dragi domni. Am pus la cale pt azi, în capitala, o escalada la unul dintre cele mai cool panouri din oraș. Dar parca, nu vroiam sa merg doar la escalada, vroiam sa vizitez și o fata. Și cum, rar mai prind pe titulara acestui topic am zis sa îmi încerc norocul. Eram resemnat ca nu voi reușii, eram în mașină spre capitala și primesc, după vreo cinci ore sms. Incredibil, nu mi a venit sa cred ca mi a răspuns. O întreb pe Antonia dacă vrea și poate sa ne vedem și sa îmi fac o programare, îmi răspunde ca da, se poate. Ii reamintesc ca îs om serios și ca la ora stabilita o voi suna din dreptul salonului Vouque. Aici surpriza, Antonia îmi spune ca nu acolo și ma redirecționează spre o alta zona, o alta locație. Ajung la ora stabilita și sun. Îmi deschide o Antonia pur și simplu mai frumoasa ca oricând. Ne pupam și salutam de bun revăzut, radem și ne amintim de ultima intilnire, ma cer la dus, fac dus, revin în camera, ce a urmat? Nici nu cred ca pot reda, un amor intens e puțin spus, nici nu știu cum sa ma exprim, sex incredibil, amor pasional, și din nou sex incredibil, Toutul la superlativ, totulO oraa în compania unei fete, absolut superbe pe toate planurile. O femeie incredibila, un om deosebit, o persoana unde pui semnul echivalent între Antonia și calitate.Note? eu știu? Ele notele nu își mai au rostul. Antonia, poate eu știu ce fata m a mai făcut sa ma simt cum m am simțit azi? Nu știu sau poate nu îmi mai aduc aminte, dar azi Antonia a sărit din toate tiparele. Cadoul fetei la sf unei ore incredibile de amor, sex, sex, amor 300 rhon. Sper, ca, innainte de sf anului sa mai reușesc sa o revad. Domni mei o seara minunata. 9 2 Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Treaba sta asa bro...nu e pe circuit inchis dar cam e...adica unii futaci disperati dupa pzda ei, pluseaza la bani ca sa intre “in fata”. Fata ii are in telefon si stie ca daca suna ala ii va da mai mult cash, deci are prioritate. In rest cand ploua afara sau nu suna “loialii” mai ia si clienti noi.E simplu si asa fac destule care au coada la usa ptr ca anumiti clienti se roaga de ele pe bani multi.e clar de evitat 7 Link spre comentariu
curvu Reputație: 36 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Dragi pretinzi, dragi domni. Am pus la cale pt azi, în capitala, o escalada la unul dintre cele mai cool panouri din oraș. Dar parca, nu vroiam sa merg doar la escalada, vroiam sa vizitez și o fata. Și cum, rar mai prind pe titulara acestui topic am zis sa îmi încerc norocul. Eram resemnat ca nu voi reușii, eram în mașină spre capitala și primesc, după vreo cinci ore sms. Incredibil, nu mi a venit sa cred ca mi a răspuns. O întreb pe Antonia dacă vrea și poate sa ne vedem și sa îmi fac o programare, îmi răspunde ca da, se poate. Ii reamintesc ca îs om serios și ca la ora stabilita o voi suna din dreptul salonului Vouque. Aici surpriza, Antonia îmi spune ca nu acolo și ma redirecționează spre o alta zona, o alta locație. Ajung la ora stabilita și sun. Îmi deschide o Antonia pur și simplu mai frumoasa ca oricând. Ne pupam și salutam de bun revăzut, radem și ne amintim de ultima intilnire, ma cer la dus, fac dus, revin în camera, ce a urmat? Nici nu cred ca pot reda, un amor intens e puțin spus, nici nu știu cum sa ma exprim, sex incredibil, amor pasional, și din nou sex incredibil, Toutul la superlativ, totulO oraa în compania unei fete, absolut superbe pe toate planurile. O femeie incredibila, un om deosebit, o persoana unde pui semnul echivalent între Antonia și calitate.Note? eu știu? Ele notele nu își mai au rostul. Antonia, poate eu știu ce fata m a mai făcut sa ma simt cum m am simțit azi? Nu știu sau poate nu îmi mai aduc aminte, dar azi Antonia a sărit din toate tiparele. Cadoul fetei la sf unei ore incredibile de amor, sex, sex, amor 300 rhon. Sper, ca, innainte de sf anului sa mai reușesc sa o revad. Domni mei o seara minunata.colegu,mai sterge din mesaje ca nu mai ai loc in casuta sa iti trimit si eu un mesaj 1 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3433 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Dragi pretinzi, dragi domni. Am pus la cale pt azi, în capitala, o escalada la unul dintre cele mai cool panouri din oraș. Dar parca, nu vroiam sa merg doar la escalada, vroiam sa vizitez și o fata. Și cum, rar mai prind pe titulara acestui topic am zis sa îmi încerc norocul. Eram resemnat ca nu voi reușii, eram în mașină spre capitala și primesc, după vreo cinci ore sms. Incredibil, nu mi a venit sa cred ca mi a răspuns. O întreb pe Antonia dacă vrea și poate sa ne vedem și sa îmi fac o programare, îmi răspunde ca da, se poate. Ii reamintesc ca îs om serios și ca la ora stabilita o voi suna din dreptul salonului Vouque. Aici surpriza, Antonia îmi spune ca nu acolo și ma redirecționează spre o alta zona, o alta locație. Ajung la ora stabilita și sun. Îmi deschide o Antonia pur și simplu mai frumoasa ca oricând. Ne pupam și salutam de bun revăzut, radem și ne amintim de ultima intilnire, ma cer la dus, fac dus, revin în camera, ce a urmat? Nici nu cred ca pot reda, un amor intens e puțin spus, nici nu știu cum sa ma exprim, sex incredibil, amor pasional, și din nou sex incredibil, Toutul la superlativ, totulO oraa în compania unei fete, absolut superbe pe toate planurile. O femeie incredibila, un om deosebit, o persoana unde pui semnul echivalent între Antonia și calitate.Note? eu știu? Ele notele nu își mai au rostul. Antonia, poate eu știu ce fata m a mai făcut sa ma simt cum m am simțit azi? Nu știu sau poate nu îmi mai aduc aminte, dar azi Antonia a sărit din toate tiparele. Cadoul fetei la sf unei ore incredibile de amor, sex, sex, amor 300 rhon. Sper, ca, innainte de sf anului sa mai reușesc sa o revad. Domni mei o seara minunata. Foarte tare frate Bravo Ce băiat bun ești Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 e clar de evitatPe bunee!!!cine nu te lasa sa o eviti???Dupa ce o sa-i treci pragul,sa vi aici si sa vad daca mai ai curaj sa spui ca-i de evitat!! 1 Link spre comentariu
ifrim19 Reputație: 110 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Militari Oras:Militari Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 i'auzi frate Laury , cum vine asta ???Treaba sta asa bro...nu e pe circuit inchis dar cam e...adica unii futaci disperati dupa pzda ei, pluseaza la bani ca sa intre “in fata”. Fata ii are in telefon si stie ca daca suna ala ii va da mai mult cash, deci are prioritate. In rest cand ploua afara sau nu suna “loialii” mai ia si clienti noi.E simplu si asa fac destule care au coada la usa ptr ca anumiti clienti se roaga de ele pe bani multi. tu cred ca nu ai vazut pizda in viata ta daca reactionezi asaPe bunee!!!cine nu te lasa sa o eviti???Dupa ce o sa-i treci pragul,sa vi aici si sa vad daca mai ai curaj sa spui ca-i de evitat!! 6 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 i'auzi frate Laury , cum vine asta ??? tu cred ca nu ai vazut pizda in viata ta daca reactionezi asaAsa e,ai baut lapte batut de te-ai prins asa repede??Ifrimee,vai de po.a ta,de unde ai aparut bre??Sa inteleg ca toti cei care au fost la Antonia nu au vazut pi..a in viata lor??Hai ca esti tare .....!!!!Zi buna!! 1 Link spre comentariu
ifrim19 Reputație: 110 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Militari Oras:Militari Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Asa e,ai baut lapte batut de te-ai prins asa repede??Ifrimee,vai de po.a ta,de unde ai aparut bre??Sa inteleg ca toti cei care au fost la Antonia nu au vazut pi..a in viata lor??Hai ca esti tare .....!!!!Zi buna!!Suntem in democratie aici si putem sa ne scriem parerile si gandurile cu privire la dameze pentru o mai buna informare a publicului larg.Antonia nu mai este ce a fost odata, lucru semnalat de mai multi colegi cu vechime pe forum Mersi la fel si tie 8 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4732 Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Suntem in democratie aici si putem sa ne scriem parerile si gandurile cu privire la dameze pentru o mai buna informare a publicului larg.Antonia nu mai este ce a fost odata, lucru semnalat de mai multi colegi cu vechime pe forum Mersi la fel si tieNu te supăra ca ma bag in seama!Eu am recenzat-o, deci vizitată! Antonia e cam ca champions’s league in fotbal.Fata a fost piesa, este și va fi și in viitor, comparabil cu damezele din grupa de vârsta. Când te ajuta Bărbosu și îți da gene bune toată viața-i pe val, crede-ma! 5 1 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Dragi pretinzi, dragi domni. Am pus la cale pt azi, în capitala, o escalada la unul dintre cele mai cool panouri din oraș. Dar parca, nu vroiam sa merg doar la escalada, vroiam sa vizitez și o fata. Și cum, rar mai prind pe titulara acestui topic am zis sa îmi încerc norocul. Eram resemnat ca nu voi reușii, eram în mașină spre capitala și primesc, după vreo cinci ore sms. Incredibil, nu mi a venit sa cred ca mi a răspuns. O întreb pe Antonia dacă vrea și poate sa ne vedem și sa îmi fac o programare, îmi răspunde ca da, se poate. Ii reamintesc ca îs om serios și ca la ora stabilita o voi suna din dreptul salonului Vouque. Aici surpriza, Antonia îmi spune ca nu acolo și ma redirecționează spre o alta zona, o alta locație. Ajung la ora stabilita și sun. Îmi deschide o Antonia pur și simplu mai frumoasa ca oricând. Ne pupam și salutam de bun revăzut, radem și ne amintim de ultima intilnire, ma cer la dus, fac dus, revin în camera, ce a urmat? Nici nu cred ca pot reda, un amor intens e puțin spus, nici nu știu cum sa ma exprim, sex incredibil, amor pasional, și din nou sex incredibil, Toutul la superlativ, totulO oraa în compania unei fete, absolut superbe pe toate planurile. O femeie incredibila, un om deosebit, o persoana unde pui semnul echivalent între Antonia și calitate.Note? eu știu? Ele notele nu își mai au rostul. Antonia, poate eu știu ce fata m a mai făcut sa ma simt cum m am simțit azi? Nu știu sau poate nu îmi mai aduc aminte, dar azi Antonia a sărit din toate tiparele. Cadoul fetei la sf unei ore incredibile de amor, sex, sex, amor 300 rhon. Sper, ca, innainte de sf anului sa mai reușesc sa o revad. Domni mei o seara minunata.mai sterge din mesaje biatlonistule. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Nu te supăra ca ma bag in seama!Eu am recenzat-o, deci vizitată! Antonia e cam ca champions’s league in fotbal.Fata a fost piesa, este și va fi și in viitor, comparabil cu damezele din grupa de vârsta. Când te ajuta Bărbosu și îți da gene bune toată viața-i pe val, crede-ma!Si eu i-am zis cam acelas lucru,el este din alta galaxie sau nu a jucat niciodata in champion league🤣,sa stie care-i mersu!! 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4732 Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Si eu i-am zis cam acelas lucru,el este din alta galaxie sau nu a jucat niciodata in champion league,sa stie care-i mersu!!Nu contează ...poate prinde bilet intr-o zi.Eu am prins la Antonia intrare când nici nu m-am așteptat și nu îmi făcusem planuri ...citisem aici dar nu îmi creasem filme in cap.Când am văzut-o la intrare in ap ....mama, mama ....am zis ca nu se poate sa am așa bulan.Efectiv nu știu ce as fi schimbat la ea...arata beton iar serviciile marfa de tot. Sper ca voi mai prinde bilet la AntoniaFemeie de făcut film și certat nepoții cu el, când o sa zică “ce faci babalâcule - scoate cardul”; atunci sa le arat ca la publicitate 2 minute un calup publicitar eu și Antonia in filmul Rupe-i fâsul!” 3 1 Link spre comentariu
ifrim19 Reputație: 110 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Militari Oras:Militari Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Nu te supăra ca ma bag in seama!Eu am recenzat-o, deci vizitată! Antonia e cam ca champions’s league in fotbal.Fata a fost piesa, este și va fi și in viitor, comparabil cu damezele din grupa de vârsta.Când te ajuta Bărbosu și îți da gene bune toată viața-i pe val, crede-ma!nu am de ce sa ma supar fratelo, eu stiu cum este in Champions League :))) , acum fiecare cu etaloanele si experientele lui. Ca un exemplu Alexa26 ii da clasa Antoniei la toate capitolele sau chiar Milena, colega ei 7 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4732 Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 nu am de ce sa ma supar fratelo, eu stiu cum este in Champions League :))) , acum fiecare cu etaloanele si experientele lui. Ca un exemplu Alexa26 ii da clasa Antoniei la toate capitolele sau chiar Milena, colega ei Din fericire le știu ....da sunt ok, dar nu poți compara pe Antonia cu milena, poate doar la servicii dar cum amândouă au servicii de super calitate, la fizic și figura nu pot fi de acord cu tine. Alexa - o dulce dar la servicii nu ajungea la nivelul Antoniei.Îmi pare rău dar nu pot fi de acord cu ce zici!Asta e părerea mea și nu are relevantă pentru tine și mi se oare ok 3 1 Link spre comentariu
mcnugget Reputație: 754 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 minti mult 8 Link spre comentariu
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2019 Partajează Postat Noiembrie 21, 2019 Unde s-a mutat? De curiozitate întreb... 6 Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Unde s-a mutat? De curiozitate întreb...A dat-o afara Milena din locatie ? :laugh2 8 Link spre comentariu
atlas18 Reputație: 462 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Pe bunee!!!cine nu te lasa sa o eviti???Dupa ce o sa-i treci pragul,sa vi aici si sa vad daca mai ai curaj sa spui ca-i de evitat!! Eu am incredere in ce zic anumiti colegi cu renume pe acest forum.Prefer sa nu fiu tepuit sau prostit pe față ca doar nu am față de prost ;) 4 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Noiembrie 22, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 22, 2019 Daca s-a mutat e de bine,inseamna prospatura la vogue :)) 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum