Sari la conținut

0762038619 antonia vogue

Postări Recomandate

Dragi pretinzi, dragi domni. Am pus la cale pt azi, în capitala, o escalada la unul dintre cele mai cool panouri din oraș. Dar parca, nu vroiam sa merg doar la escalada, vroiam sa vizitez și o fata. Și cum, rar mai prind pe titulara acestui topic am zis sa îmi încerc norocul. Eram resemnat ca nu voi reușii, eram în mașină spre capitala și primesc, după vreo cinci ore sms. Incredibil, nu mi a venit sa cred ca mi a răspuns. O întreb pe Antonia dacă vrea și poate sa ne vedem și sa îmi fac o programare, îmi răspunde ca da, se poate. Ii reamintesc ca îs om serios și ca la ora stabilita o voi suna din dreptul salonului Vouque. Aici surpriza, Antonia îmi spune ca nu acolo și ma redirecționează spre o alta zona, o alta locație. Ajung la ora stabilita și sun. Îmi deschide o Antonia pur și simplu mai frumoasa ca oricând. Ne pupam și salutam de bun revăzut, radem și ne amintim de ultima intilnire, ma cer la dus, fac dus, revin în camera, ce a urmat? Nici nu cred ca pot reda, un amor intens e puțin spus, nici nu știu cum sa ma exprim, sex incredibil, amor pasional, și din nou sex incredibil, Toutul la superlativ, totulO oraa în compania unei fete, absolut superbe pe toate planurile. O femeie incredibila, un om deosebit, o persoana unde pui semnul echivalent între Antonia și calitate.Note? eu știu? Ele notele nu își mai au rostul. Antonia, poate eu știu ce fata m a mai făcut sa ma simt cum m am simțit azi? Nu știu sau poate nu îmi mai aduc aminte, dar azi Antonia a sărit din toate tiparele. Cadoul fetei la sf unei ore incredibile de amor, sex, sex, amor 300 rhon. Sper, ca, innainte de sf anului sa mai reușesc sa o revad. Domni mei o seara minunata.

• Like 9
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Treaba sta asa bro...nu e pe circuit inchis dar cam e...adica unii futaci disperati dupa pzda ei, pluseaza la bani ca sa intre “in fata”. Fata ii are in telefon si stie ca daca suna ala ii va da mai mult cash, deci are prioritate. In rest cand ploua afara sau nu suna “loialii” mai ia si clienti noi.

E simplu si asa fac destule care au coada la usa ptr ca anumiti clienti se roaga de ele pe bani multi.

e clar de evitat

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Dragi pretinzi, dragi domni. Am pus la cale pt azi, în capitala, o escalada la unul dintre cele mai cool panouri din oraș. Dar parca, nu vroiam sa merg doar la escalada, vroiam sa vizitez și o fata. Și cum, rar mai prind pe titulara acestui topic am zis sa îmi încerc norocul. Eram resemnat ca nu voi reușii, eram în mașină spre capitala și primesc, după vreo cinci ore sms. Incredibil, nu mi a venit sa cred ca mi a răspuns. O întreb pe Antonia dacă vrea și poate sa ne vedem și sa îmi fac o programare, îmi răspunde ca da, se poate. Ii reamintesc ca îs om serios și ca la ora stabilita o voi suna din dreptul salonului Vouque. Aici surpriza, Antonia îmi spune ca nu acolo și ma redirecționează spre o alta zona, o alta locație. Ajung la ora stabilita și sun. Îmi deschide o Antonia pur și simplu mai frumoasa ca oricând. Ne pupam și salutam de bun revăzut, radem și ne amintim de ultima intilnire, ma cer la dus, fac dus, revin în camera, ce a urmat? Nici nu cred ca pot reda, un amor intens e puțin spus, nici nu știu cum sa ma exprim, sex incredibil, amor pasional, și din nou sex incredibil, Toutul la superlativ, totulO oraa în compania unei fete, absolut superbe pe toate planurile. O femeie incredibila, un om deosebit, o persoana unde pui semnul echivalent între Antonia și calitate.Note? eu știu? Ele notele nu își mai au rostul. Antonia, poate eu știu ce fata m a mai făcut sa ma simt cum m am simțit azi? Nu știu sau poate nu îmi mai aduc aminte, dar azi Antonia a sărit din toate tiparele. Cadoul fetei la sf unei ore incredibile de amor, sex, sex, amor 300 rhon. Sper, ca, innainte de sf anului sa mai reușesc sa o revad. Domni mei o seara minunata.

colegu,mai sterge din mesaje ca nu mai ai loc in casuta sa iti trimit si eu un mesaj

• Like 1
Link spre comentariu

Foarte tare frate

Bravo

Ce băiat bun ești

Link spre comentariu
  • Oras:Militari

i'auzi frate Laury , cum vine asta ???

Treaba sta asa bro...nu e pe circuit inchis dar cam e...adica unii futaci disperati dupa pzda ei, pluseaza la bani ca sa intre “in fata”. Fata ii are in telefon si stie ca daca suna ala ii va da mai mult cash, deci are prioritate. In rest cand ploua afara sau nu suna “loialii” mai ia si clienti noi.
E simplu si asa fac destule care au coada la usa ptr ca anumiti clienti se roaga de ele pe bani multi.

tu cred ca nu ai vazut pizda in viata ta daca reactionezi asa

Pe bunee!!!cine nu te lasa sa o eviti???
Dupa ce o sa-i treci pragul,sa vi aici si sa vad daca mai ai curaj sa spui ca-i de evitat!!

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale

i'auzi frate Laury , cum vine asta ???

tu cred ca nu ai vazut pizda in viata ta daca reactionezi asa

Asa e,ai baut lapte batut de te-ai prins asa repede??Ifrimee,vai de po.a ta,de unde ai aparut bre??

Sa inteleg ca toti cei care au fost la Antonia nu au vazut pi..a in viata lor??

Hai ca esti tare .....!!!!

Zi buna!!

• Like 1
Link spre comentariu

Asa e,ai baut lapte batut de te-ai prins asa repede??Ifrimee,vai de po.a ta,de unde ai aparut bre??

Sa inteleg ca toti cei care au fost la Antonia nu au vazut pi..a in viata lor??

Hai ca esti tare .....!!!!

Zi buna!!

Suntem in democratie aici si putem sa ne scriem parerile si gandurile cu privire la dameze pentru o mai buna informare a publicului larg.

Antonia nu mai este ce a fost odata, lucru semnalat de mai multi colegi cu vechime pe forum

Mersi la fel si tie

• Like 8
Link spre comentariu

Suntem in democratie aici si putem sa ne scriem parerile si gandurile cu privire la dameze pentru o mai buna informare a publicului larg.

Antonia nu mai este ce a fost odata, lucru semnalat de mai multi colegi cu vechime pe forum

Mersi la fel si tie

Nu te supăra ca ma bag in seama!

Eu am recenzat-o, deci vizitată! Antonia e cam ca champions’s league in fotbal.

Fata a fost piesa, este și va fi și in viitor, comparabil cu damezele din grupa de vârsta.

Când te ajuta Bărbosu și îți da gene bune toată viața-i pe val, crede-ma!

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

mai sterge din mesaje biatlonistule.

Link spre comentariu

Fata a fost piesa, este și va fi și in viitor, comparabil cu damezele din grupa de vârsta.

Si eu i-am zis cam acelas lucru,el este din alta galaxie sau nu a jucat niciodata in champion league🤣,sa stie care-i mersu!!
  • Like 2
Link spre comentariu

Si eu i-am zis cam acelas lucru,el este din alta galaxie sau nu a jucat niciodata in champion league,sa stie care-i mersu!!

Nu contează ...poate prinde bilet intr-o zi.

Eu am prins la Antonia intrare când nici nu m-am așteptat și nu îmi făcusem planuri ...citisem aici dar nu îmi creasem filme in cap.

Când am văzut-o la intrare in ap ....mama, mama ....am zis ca nu se poate sa am așa bulan.

Efectiv nu știu ce as fi schimbat la ea...arata beton iar serviciile marfa de tot.

Sper ca voi mai prinde bilet la Antonia

Femeie de făcut film și certat nepoții cu el, când o sa zică “ce faci babalâcule - scoate cardul”; atunci sa le arat ca la publicitate 2 minute un calup publicitar eu și Antonia in filmul Rupe-i fâsul!”

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

nu am de ce sa ma supar fratelo, eu stiu cum este in Champions League  :))) , acum fiecare cu etaloanele si experientele lui. Ca un exemplu Alexa26 ii da clasa Antoniei la toate capitolele sau chiar Milena, colega ei 

• Like 7
Link spre comentariu

nu am de ce sa ma supar fratelo, eu stiu cum este in Champions League  :))) , acum fiecare cu etaloanele si experientele lui. Ca un exemplu Alexa26 ii da clasa Antoniei la toate capitolele sau chiar Milena, colega ei

Din fericire le știu ....da sunt ok, dar nu poți compara pe Antonia cu milena, poate doar la servicii dar cum amândouă au servicii de super calitate, la fizic și figura nu pot fi de acord cu tine. Alexa - o dulce dar la servicii nu ajungea la nivelul Antoniei.

Îmi pare rău dar nu pot fi de acord cu ce zici!

Asta e părerea mea și nu are relevantă pentru tine și mi se oare ok

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pe bunee!!!cine nu te lasa sa o eviti???

Dupa ce o sa-i treci pragul,sa vi aici si sa vad daca mai ai curaj sa spui ca-i de evitat!!

Eu am incredere in ce zic anumiti colegi cu renume pe acest forum.

Prefer sa nu fiu tepuit sau prostit pe față ca doar nu am față de prost ;)

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...