talli18 Reputație: 52 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Salut Kiviak! Daca ai mai fost, incearca sa ii dai un mesaj cu mai multe detalii despre tine. Sper sa ai noroc.
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 16, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 16, 2020 Are zece clienti pe zi, cel putin
sandino Reputație: -4 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Am incercat de mi-a venit acru in pula sa dau de ea,i-am dat mesaje si telefoane....nimic.Asa ca,stimati confrati cinstesc pe ala care imi face si mie o combinatie sa revizitez fatuca astaNimic nu este ceea ce pare a fi
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Nimic nu este ceea ce pare a fi Cum adică boss? 2
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2020 Postat Ianuarie 17, 2020 Salutare... Nu am prins o niciodata dar am fost de fff multe ori la colega ei si de fiecare dată era la lucru... Eu unul ma pun la rând...am sa anunț când ajung in față daca ajung...🤣🤣🤣 1
biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 17, 2020 Postat Ianuarie 17, 2020 Are zece clienti pe zi, cel putin Maestre, din câte știu eu Antonia parca lucrează de la ora 10 spre ora 16 30 ultima programare tocmai de aceea nu reușesc sa o prind decit foarte rar pt ca nu ma sincronizeze cu timpul scap de la serviciu uneori și la 18.Dar,cind am vb ultima data cu ea, speri d ca reușesc o programare, dar din păcate nu am putut, uff, serviciul asta, mi a spus sa o suni, sa ii dai un telefon. Respect și o zi minunata. 1 2
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 17, 2020 Maestre, din câte știu eu Antonia parca lucrează de la ora 10 spre ora 16 30 ultima programare tocmai de aceea nu reușesc sa o prind decit foarte rar pt ca nu ma sincronizeze cu timpul scap de la serviciu uneori și la 18.Dar,cind am vb ultima data cu ea, speri d ca reușesc o programare, dar din păcate nu am putut, uff, serviciul asta, mi a spus sa o suni, sa ii dai un telefon. Respect și o zi minunata.Te salut bro!
Membru Premium derwall Reputație: 654 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2020 Este colega cu @ Milena ? 4 4
Membru Premium il pupparo Reputație: 22558 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2020 Abia acum ai constatat 😊 ? 2
Membru Premium derwall Reputație: 654 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2020 Abia acum ai constatat ?Cu atâtea dispariții și reveniri este mai greu de actualizat... 5 5
mihaighiocel Reputație: 306 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 28, 2020 intră și in 3 3
Membru Premium il pupparo Reputație: 22558 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2020 Cu Milena ?
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 28, 2020 Cu Milena ?Frate, intram amandoi cu Antonia? Cica e senzatie.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22558 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2020 I'm in 😊. I'm ready ! 1
Membru Premium derwall Reputație: 654 Postat Ianuarie 28, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2020 I'm in . I'm ready !Pariez că dacă o sun fie este ocupat , fie nu răspunde sau îmi spune că are un trio programat....și la mine s-au terminat biletele.Da , mă retrag , mă duc la dame mature , sunt mai pe placul meu , he , he , he ! 4 5
radu77 Reputație: 2040 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 29, 2020 Cu Milena ?Pofticiosuleee... :laugh2Dar... :iagree
radu77 Reputație: 2040 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 29, 2020 Cred ca daca s-ar cupla astrele ptr show cu ele doua, la cata pasiune pune Milena in sex si la cata expresie erotica emana Antonia, pfff... cred ca s-ar depasi momentul Alexa-Aida 😉😋.. Sa dea Domnu' (iertator de pacate =)) ) sa se intample... 3
Membru Premium il pupparo Reputație: 22558 Postat Ianuarie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 29, 2020 Da , ar fi ceva impresionant. Asteptam sa vedem o confirmare daca chiar intra fetele impreuna.
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 Referitor la faptul daca intra împreună...Va pot confirma ca DA si atât din partea Milenei cât si al Antoniei...de câteva zile...Cand am reusit după aproximativ 6 luni de încercări...sa o vizitez...Fata arată de nota 10+++Servicii de top dar fără CIM...Eu am scapat un pic pe față și...dar anunțasem ca vine asa ca nu sa supărat... Am Sa revin pentru o oră 4
mario83 Reputație: -387 Postat Martie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2020 Mariane, pe ce sume intra impreuna?Fa si tu o recenzie mai detaliata daca poti, mersi. 2
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 Salutare La rugămintea unui confrate revin cu o recenzie completă sper...Nu am intrat la dublu cu ele ca sa știu prețul dar din ce stim toți..colega are 200 ora si ea 300 oră Finalizarea la ea este 200 ron ...atât am plătit eu...iar la colegă 150 ron...nu ar fi exclus sa fie undeva la 400 finalizarea...iar oră doar ea ar ști De știut din start...Este ffff greu de prins dar nu imposibil.Eu am avut noroc cu anularea altuia...Si frf din scurt..20 de min...din momentul la care am.vb și eram deja sus. Locația...o stim cu toți Domnișoara...ar fi cu siguranță la top...cel puțin în topul meu personal este in primele 3 la modul cum arată...și pot spune ca am văzut ceva domnișoare la activ...Acțiunea...după dusul de rigoare ..Fk...DFK...dat jos topul ulterior pantofii care o făceau mai înaltă decat mine...Si apucat de junior de alintat...in picioare si apoi pe pat...moment în care a renunțat si la Ultima piesă din dotare...Am cerut să pot aminte si pe cea mică si aici a fost greseala mea...lăsat impresia ca fac bine si chiar felicitat...dar reversul medaliei...am ajuns in ipostaza de a ajunge la final fără să o probez si la normal...Am anunțat că sunt in pragul eruptiei dar ea a continuat sa ma alinte...iar eu am stropit peste tot ..inclusiv pe fața domnișoarei...fără vina...a lăsat impresia ca nu sa supărat si mi a promis că ne vom revedea...cu siguranță pentru o oră .Tarif 200 ron finGfe 9...9,5Singurul lucru care lipsește este CIM-ul In rest am sa revin sa văd cum se si fute...la cat de bine arată exista mari riscuri..de facut abonament daca o face ca la carte... CIOCANE TARI ! ! ! 4
futureboy Reputație: 12 Postat Martie 9, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Martie 9, 2020 La ce ora o poți găsi tu când te ai programat? Cum fac sa dau de ea frate ca nu răspunde deloc
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 La ce ora o poți găsi tu când te ai programat? Cum fac sa dau de ea frate ca nu răspunde delocSincer as minți sa iti spun un program de contact.In cazul meu a fost un noroc cu o anulare...Si m am nimerit eu... Sti vb aia.... Eu fără să mint încerc de cel putin jumatate de an..de câte 2 ori sau 3 pe săptămână... Cum ai noroc acum... 1
mario83 Reputație: -387 Postat Martie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2020 Mersi, Mariane!credeam ca ai reusit sa intri cu amandoua si eram curios sa stiu pretul. 3
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2020 Postat Martie 11, 2020 Bă nene, ai băut energizante prea multe ? Tu te vezi ce bazaconii spui ? Mănânci borș cu găleata. Dacă vrei, o să-ți explic. Până atunci, culcă-te !Ya explică mi tu mie...tu cu un cont de o lună..cum mănânc eu borș si beau asa multe energizante...si mai spun si bazaconii... 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum