Sari la conținut

Argintul_v - Fotografii

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Am inteles ca nu pot fi colorat si sa am din nou beneficiile de rigoare decat daca am peste 200 de postari. Nu as vrea sa postez la fazan, sa scriu inutil sau sa ma bag in seama pe topicele altora mai mult decat trebuie. Prin urmare am decis sa deschid un topic in care sa postez fotografii facute de mine cu fete cunoscute pe acest forum. Da, eu sunt fotograf si desi nu asta e activitatea mea de baza, imi place sa fac fotografii si in special sunt pasionat de fotografia nud/erotica. Nu pot posta fotografiile unor fete care nu si au dat acordul in acest sens, dar voi posta poze pe care le am facut doar fetelor care au fost sau sunt active pe acest forum. Nu intentionez sa fac reclama nimanui ci doar vreau sa imi expun cateva dintre cele mai reusite (in opinia mea) fotografii facute de mine. Sper sa va placa pozele facute de mine desi este posibil sa le mai fi vazut pe acest forum. 

O sa incep cu Miky care nu mai este activa dar care a castigat concursul de fotografii anul trecut si multe din respectivele fotografii au fost facute de mine.

post-44174-0-59903200-1493680731_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa ma suni te rog cand ai tu timp :)

Vizitator sarlatanu
Postat

Inceput promitator dar e loc si de mai bine, mai ales ca e concurenta mare intre DSLR-isti, si un pic de photoshop nu ar fi stricat.

Pa mine dacă mă lasă Coryna o fac doar din photoshop. ...nu mi trebuie aparat :)))

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

Am inteles ca nu pot fi colorat si sa am din nou beneficiile de rigoare decat daca am peste 200 de postari. Nu as vrea sa postez la fazan, sa scriu inutil sau sa ma bag in seama pe topicele altora mai mult decat trebuie. Prin urmare am decis sa deschid un topic in care sa postez fotografii facute de mine cu fete cunoscute pe acest forum. Da, eu sunt fotograf si desi nu asta e activitatea mea de baza, imi place sa fac fotografii si in special sunt pasionat de fotografia nud/erotica. Nu pot posta fotografiile unor fete care nu si au dat acordul in acest sens, dar voi posta poze pe care le am facut doar fetelor care au fost sau sunt active pe acest forum. Nu intentionez sa fac reclama nimanui ci doar vreau sa imi expun cateva dintre cele mai reusite (in opinia mea) fotografii facute de mine. Sper sa va placa pozele facute de mine desi este posibil sa le mai fi vazut pe acest forum. 

O sa incep cu Miky care nu mai este activa dar care a castigat concursul de fotografii anul trecut si multe din respectivele fotografii au fost facute de mine.

Slabut. Rebel spune si povesti nu doar face poze la nuduri de fete. Decorul tau e jalnic, noroc cu nurii fetii ca altfel erai de tot rasul.

• Like 1
Vizitator
Postat

Slabut. Rebel spune si povesti nu doar face poze la nuduri de fete. Decorul tau e jalnic, noroc cu nurii fetii ca altfel erai de tot rasul.

Am si eu nevoie de niste poze ,te bagi ?

Am si decor :)

• Like 2
Postat

Nu am pretentii de decor sau de vre un premiu. Am facut pozele doar in decorul lor eventual si in hoteluri. Nu fac altceva decat sa postez din poze facute de mine care daca plac e ok daca nu e la fel de ok. Am spus de la inceput ca nu traiesc din asa ceva. Nu am acordul fiecareia sa postez pozele pentru ca au vrut sa si le posteze singure. In plus am mentionat ca pun poze facute doar celor de pe forum. 

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Postat

ArgintulE, o întrebare.

Cum de mai ai tu pozele cu fetele?

Au rămas la tine? Ai și tu câte o copie a cardului?

Mie mi se pare normal ca pozele sa rămână doar la fete.

Așa tu poți peste câțiva ani sa le santajezi și sa le iei o gramada de banI.

Sau, poate sunt doar curve și nu își dau seama cât risca.Zic și eu.

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Adica, Miky nu mai este activ?

Un fotograf bun mascheaza punctele defavorabile.

Greu de gasit unul care sa mascheze prostia abisala a lui Miky.

nu e pozele vorbite......

Postat

Da, bă, pretricăGSP, dar prostia lui Miky e grăitoare.

poate sa fie si proverbiala.....nea misogine dar atata timp cat poza e tacuta e de bine. Sunt multe cazuri unde bucuria ochiului e moartea creierului cand incerci un dialog cu personajul din poze.

• Like 1
Postat

Tu habar nu ai, ce e aia misoginism, coțcare.

adica decat misogini e aia care haleste ghiare de gaine inloc de ghiare de kokosii

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Da, pe langa poze, ar trebui sa rama la fete si calculatorul fotografului folosit la editare si convertire din raw in jpg...

• Like 3
Vizitator
Postat

Pozele din calculator se pot șterge,proiectele programelor de asemenea.

Partea proasta este ca nu mai are apoi material de reclamă -nu mai are ce sa expună.

Firește,dacă are acordul fetelor,sa păstreze câteva poze pentru reclama,e ok.Observ ca omul a pus totuși pozele cu fața ascunsă de par, ceea ce e un plus.

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Si totusi, daca fata s-a retras si a inceput o alta viata (nu stiu daca-i asa, dau si eu cu presupusul), de ce sa-i mai pui pozele pe aici? Asa, ca sa-i faci o "bucurie" ca i-ai adus aminte de vechile indeletniciri?

• Like 2
Postat

Si totusi, daca fata s-a retras si a inceput o alta viata (nu stiu daca-i asa, dau si eu cu presupusul), de ce sa-i mai pui pozele pe aici? Asa, ca sa-i faci o "bucurie" ca i-ai adus aminte de vechile indeletniciri?

Pozele lor inca sunt pe forumul asta postate de mine sau de ele (mai mult de ele). Nu pun poze care sa nu fi fost puse aici si nu pun poze cu fata lor.

Postat

ArgintulE, o întrebare.

Așa tu poți peste câțiva ani sa le santajezi și sa le iei o gramada de banI.

Sau, poate sunt doar curve și nu își dau seama cât risca.Zic și eu.

Pozele le am si eu, evident. Pozele nu e pot da pe loc si sa sterg card, pentru ca se fac intr un alt format in primul rand. Ele nu au avut o problema ca pozele raman si la mine. Crede ma ca nici nu mi am pus prolema sa scot bani in vreun fel din asa ceva si cred ca e evident ca nu le cunosc datele reale, personale. Am vazut ca sunt destul de multi care au facut poze fetelor si sunt sigur ca au si pozele pastrate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.