Sari la conținut

Parerea mea, Pisha-m-as pe Voi.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tina spune ceva si despre Ventrino, primul tau client de pe acest forum. Cum am ajuns sa ne-o tragem... Cand te-am dus la Romana in blocul din spatele gangului. Era intuneric pe palier si nu gaseam usa... Mai tii minte?

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Tina spune ceva si despre Ventrino, primul tau client de pe acest forum. Cum am ajuns sa ne-o tragem... Cand te-am dus la Romana in blocul din spatele gangului. Era intuneric pe palier si nu gaseam usa... Mai tii minte?

Erai tânăr, pulete!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
Reputație: 4244
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

deci se retrage de pe forum ea se pisa pe noi noi ne cacam pe ea continua pe publi 24 si alte siteuri nu e exclus sa si faca rebranding si sa revina in forta tot pe forum 

• Like 2
Link spre comentariu

hoitul de zikronia isi mai pune si anunturi pe publi 24 in speranta ca ii va da vreun fraier 5 lei sa-si ia chifle .

se remarca piciorusele precum 2 cremwursti expirati si ugerele minuscule si flasce , iar cireasa de pe tort ,zimbetul trist si timp in acelasi timp, parca implorind o bucata de carne cruda .

patetica creatura ...

mai bine futi o baba cu ''negi in pizda ' decit meduza din poza.

Mai frumos  nu puteai sa spui ca te-a implorat JustLove si ti-a supt-o pana la epuizare sa pui o vorba pentru ea :)).

Jur.

Vezi in mortii tai ca nu am mai activat anuntul de pe publi de fix DINAINTE sa spun aici ca ma retrag, suge-o si tu pentru JustLove, daca tot sunteti prieteni.  =))

Pa-pa. :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da dar "pisha-m-as" la scris corect! E de laudat!

Da' cum mortii tai ai putut sa-mi corectezi ortografia in timp ce fix tu esti penal neatent si halitor de cratime,

nu stiu...

Sincer. :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

SA IMI SUGETI TOATA PULA .

De femeie minunata ce sunt. :)

:flowers2 

:hooray  :bye 

:stiletto 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

SA IMI SUGETI TOATA PULA .

De JENIBILA ce sunt. :)

:flowers2 

:hooray  :bye 

:stiletto 

:slap2

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...