Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator guru_
Reputație: 0
Postat

One by one and by one and again by one and another one and so on!!

Result!? 4-5-6-7!?

Toți sufereau de ejaculare prematura sau ești vreo Mata Hari!?

• Oras:Constanta
Postat

Poți sa ma numești și MATA HARi :)

Iar cât despre Nr de persoane , au fost 5 :)

A fost foarte distractiv !!!

Pup :*

• Like 2
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Doar 5? Asa slaba esti? :) :)

• Like 2
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

daca te-mbraci precum alba ca zapada, iti aduc eu 7 piticuti la vara .clienti seriosi , din bangkok.

• Like 3
Postat

Perfect !!! Voi cauta acum un costum de albă ca zăpada pe Seven Sins :) sa mi aștept piticii :))) pup

• Like 2
Vizitator proxenet
Postat

pa vremea mea asta se numea ca teau facut poshta :)

• Like 2
Vizitator
Postat

In Ardeal se zice cam aşa: tulai Doamne da'faină muiere. :)

• Like 3
Vizitator all_star
Postat

Ghici ce ?

Tocmai am iesit din dus si inca mai curg , picaturile de apa de pe mine !!!

Asta da poza. :eek Nu ca celelalte n-ar fi frumoase,dar aceasta le-ntrece pe toate.Te pup frumoaso si abia astept sa ne vedem :kiss3

• Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE
Postat

Ghici ce ?

:crazylove  :crazylove  :crazylove  Ne lasi cu gura cascata  :crazylove  :crazylove  :crazylove Frumoasa ce esti  :kissing2

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

ahhhhh, da nu ma-ntorc in oras, si, TE RUUUUUUUUP ? :D

• Like 1
Postat

Asta da poza. :eek Nu ca celelalte n-ar fi frumoase,dar aceasta le-ntrece pe toate.Te pup frumoaso si abia astept sa ne vedem :kiss3

Mulțumesc frumos !!! Sunteți niște scumpi !!

• Like 1
Postat

ahhhhh, da nu ma-ntorc in oras, si, TE RUUUUUUUUP ? :D

Haide haide , ca se apropie ziua ta de naștere și am zis ca facem ceva frumos !!!

Pup :****

• Like 3
Vizitator
Postat

Ghici ce ?

Vai de mine...ce-am avut si s-a terminat!!! Revin cu recebzia😘

• Like 1
Postat

Vai de mine...ce-am avut si s-a terminat!!! Revin cu recebzia

Putem relua distracția când mai revii pe aici ! Dabea te aștept !! Te puuup

• Like 1
Vizitator
Postat

Salutare,

După cum am zis ,revin cu recenzia pt Delia..

D-lor, in primul rand vreau sa le multumesc colegilor care au recenza-o pe Delia ,ajutandu-ma in felul acesta sa iau una dintre cele mai bune decizii legate de alegerea unei fete pt o intalnire.

Astfel,in urma celor citite am sunat la nr afisat si am stabilit o întâlnire la hotel,deci locația mea.

Mi-a răspuns o voce plăcuta,aratandu-si toata disponibilitatea pt întâlnire. A venit la ora stabilita iar de aici..ce sa mai , a urmat una ora dintre cele mai plăcute trăite de mine.

Fata este mai frumoasa in realitate,nu ca n-ar avea niste poze beton. Nu este pe segmentul slim dar intorci capul dupa ea pe strada. Inalta,fata frumoasa,piele fina, ingrijita,curata,etc ...nimik de reprosat.

Pe tot parcursul întâlnirii a fost jovială,fiind in permanenta atenta la mine,La cererile mele. Este un model de urmat pt multe alte fete din breasla ei.

Nu voi descrie explicit acțiunea,nu e stilul meu dar am avut parte de un ON fantastic,deep, umed,slow,face fuck,zone adiacente. Chiar e profi si-i place si ei cu siguranta. Normalul a fost ,de asemenea fara nemulțumiri,orice pozitie ceruta fiind acceptată fara comentarii,a propus si ea alte pozitii,in care am futut si eu dar s-a futut si ea.De remarcat că are o pasa mica ,frumoasa si se umezeste natural.

Anal nu face ,păcat de curul ala gen Nikki Minaj, asta am avut in cap in timp ce statea in patru labe.

Notele sunt maxime,fara a fi acuzat de subiectivism,atâta timp cât arata f.bine ,ofera servicii dragi noua:on,np,fk (foarte intens si pasional)nu are fite de prost gust,e curata si ingrijita.Iar despre gfe ...ofera atentie tot timpul,am discutat mult cu ea si pe diferite subiecte fara sa ma plictisesc .

De recomandat DA ,100% (cu toate ca as tine-o numai pt mine daca as putea)

Multumesc draga mea pt timpul si experienta oferita si sper sa ne mai întâlnim,chiar daca va fi f greu .

Te pup si-ti doresc numai bine!!

Iar pt colegii forumisti:N-o ratați!! !

• Like 10
Reputație: 3230
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

bag pula in voi cum ma faceti sa raman fara bani...

• Like 6
Postat

Salutare,

După cum am zis ,revin cu recenzia pt Delia..

D-lor, in primul rand vreau sa le multumesc colegilor care au recenza-o pe Delia ,ajutandu-ma in felul acesta sa iau una dintre cele mai bune decizii legate de alegerea unei fete pt o intalnire.

Astfel,in urma celor citite am sunat la nr afisat si am stabilit o întâlnire la hotel,deci locația mea.

Mi-a răspuns o voce plăcuta,aratandu-si toata disponibilitatea pt întâlnire. A venit la ora stabilita iar de aici..ce sa mai , a urmat una ora dintre cele mai plăcute trăite de mine.

Fata este mai frumoasa in realitate,nu ca n-ar avea niste poze beton. Nu este pe segmentul slim dar intorci capul dupa ea pe strada. Inalta,fata frumoasa,piele fina, ingrijita,curata,etc ...nimik de reprosat.

Pe tot parcursul întâlnirii a fost jovială,fiind in permanenta atenta la mine,La cererile mele. Este un model de urmat pt multe alte fete din breasla ei.

Nu voi descrie explicit acțiunea,nu e stilul meu dar am avut parte de un ON fantastic,deep, umed,slow,face fuck,zone adiacente. Chiar e profi si-i place si ei cu siguranta. Normalul a fost ,de asemenea fara nemulțumiri,orice pozitie ceruta fiind acceptată fara comentarii,a propus si ea alte pozitii,in care am futut si eu dar s-a futut si ea.De remarcat că are o pasa mica ,frumoasa si se umezeste natural.

Anal nu face ,păcat de curul ala gen Nikki Minaj, asta am avut in cap in timp ce statea in patru labe.

Notele sunt maxime,fara a fi acuzat de subiectivism,atâta timp cât arata f.bine ,ofera servicii dragi noua:on,np,fk (foarte intens si pasional)nu are fite de prost gust,e curata si ingrijita.Iar despre gfe ...ofera atentie tot timpul,am discutat mult cu ea si pe diferite subiecte fara sa ma plictisesc .

De recomandat DA ,100% (cu toate ca as tine-o numai pt mine daca as putea)

Multumesc draga mea pt timpul si experienta oferita si sper sa ne mai întâlnim,chiar daca va fi f greu .

Te pup si-ti doresc numai bine!!

Iar pt colegii forumisti:N-o ratați!! !

Mulțumesc enorm !!! Te mai aștept aici !!! Ești minunat !!! Te sărut !!!

Postat

Masaj a incercat cineva ?

Am încercat eu , și pot spune ca este destul de relaxant , dat fiind faptul ca îl execut cu plăcere !

Dar gata cu lauda , când ai timp vin o pe la mine !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...