Vizitator guru_ Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 One by one and by one and again by one and another one and so on!!Result!? 4-5-6-7!?Toți sufereau de ejaculare prematura sau ești vreo Mata Hari!?
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 20, 2017 Poți sa ma numești și MATA HARi Iar cât despre Nr de persoane , au fost 5 A fost foarte distractiv !!! Pup 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Mai 20, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 20, 2017 Doar 5? Asa slaba esti? :) 2
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 20, 2017 Pot și mai muuuult !!! ))) 3
o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 20, 2017 Oras:around Oras:around Postat Mai 20, 2017 daca te-mbraci precum alba ca zapada, iti aduc eu 7 piticuti la vara .clienti seriosi , din bangkok. 3
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 20, 2017 Perfect !!! Voi cauta acum un costum de albă ca zăpada pe Seven Sins sa mi aștept piticii )) pup 2
Vizitator proxenet Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 pa vremea mea asta se numea ca teau facut poshta 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 In Ardeal se zice cam aşa: tulai Doamne da'faină muiere. 3
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 Ghici ce ?Tocmai am iesit din dus si inca mai curg , picaturile de apa de pe mine !!!Asta da poza. Nu ca celelalte n-ar fi frumoase,dar aceasta le-ntrece pe toate.Te pup frumoaso si abia astept sa ne vedem
alhambra Reputație: 5527 Postat Mai 20, 2017 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Postat Mai 20, 2017 Ghici ce ?Tocmai am iesit din dus si inca mai curg , picaturile de apa de pe mine !!! Ne lasi cu gura cascata Frumoasa ce esti
kritiquews Reputație: 167 Postat Mai 20, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Mai 20, 2017 ahhhhh, da nu ma-ntorc in oras, si, TE RUUUUUUUUP ? 1
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 20, 2017 Asta da poza. Nu ca celelalte n-ar fi frumoase,dar aceasta le-ntrece pe toate.Te pup frumoaso si abia astept sa ne vedem Mulțumesc frumos !!! Sunteți niște scumpi !! 1
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 20, 2017 ahhhhh, da nu ma-ntorc in oras, si, TE RUUUUUUUUP ? Haide haide , ca se apropie ziua ta de naștere și am zis ca facem ceva frumos !!! Pup *** 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2017 Postat Mai 20, 2017 Ghici ce ?Tocmai am iesit din dus si inca mai curg , picaturile de apa de pe mine !!!Vai de mine...ce-am avut si s-a terminat!!! Revin cu recebzia😘 1
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2017 Anal nu fac Dar sunt convinsă ca ne putem simți bine și fără anal 1
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2017 Vai de mine...ce-am avut si s-a terminat!!! Revin cu recebziaPutem relua distracția când mai revii pe aici ! Dabea te aștept !! Te puuup 1
mossu Reputație: 87 Postat Mai 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 21, 2017 Masaj a incercat cineva ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 Salutare,După cum am zis ,revin cu recenzia pt Delia..D-lor, in primul rand vreau sa le multumesc colegilor care au recenza-o pe Delia ,ajutandu-ma in felul acesta sa iau una dintre cele mai bune decizii legate de alegerea unei fete pt o intalnire.Astfel,in urma celor citite am sunat la nr afisat si am stabilit o întâlnire la hotel,deci locația mea.Mi-a răspuns o voce plăcuta,aratandu-si toata disponibilitatea pt întâlnire. A venit la ora stabilita iar de aici..ce sa mai , a urmat una ora dintre cele mai plăcute trăite de mine.Fata este mai frumoasa in realitate,nu ca n-ar avea niste poze beton. Nu este pe segmentul slim dar intorci capul dupa ea pe strada. Inalta,fata frumoasa,piele fina, ingrijita,curata,etc ...nimik de reprosat.Pe tot parcursul întâlnirii a fost jovială,fiind in permanenta atenta la mine,La cererile mele. Este un model de urmat pt multe alte fete din breasla ei.Nu voi descrie explicit acțiunea,nu e stilul meu dar am avut parte de un ON fantastic,deep, umed,slow,face fuck,zone adiacente. Chiar e profi si-i place si ei cu siguranta. Normalul a fost ,de asemenea fara nemulțumiri,orice pozitie ceruta fiind acceptată fara comentarii,a propus si ea alte pozitii,in care am futut si eu dar s-a futut si ea.De remarcat că are o pasa mica ,frumoasa si se umezeste natural.Anal nu face ,păcat de curul ala gen Nikki Minaj, asta am avut in cap in timp ce statea in patru labe.Notele sunt maxime,fara a fi acuzat de subiectivism,atâta timp cât arata f.bine ,ofera servicii dragi noua:on,np,fk (foarte intens si pasional)nu are fite de prost gust,e curata si ingrijita.Iar despre gfe ...ofera atentie tot timpul,am discutat mult cu ea si pe diferite subiecte fara sa ma plictisesc .De recomandat DA ,100% (cu toate ca as tine-o numai pt mine daca as putea)Multumesc draga mea pt timpul si experienta oferita si sper sa ne mai întâlnim,chiar daca va fi f greu .Te pup si-ti doresc numai bine!!Iar pt colegii forumisti:N-o ratați!! ! 10
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 21, 2017 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 21, 2017 bag pula in voi cum ma faceti sa raman fara bani... 6
kritiquews Reputație: 167 Postat Mai 21, 2017 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Mai 21, 2017 )))))))))))))))))))))) i know this feeling ) 2
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2017 Salutare,După cum am zis ,revin cu recenzia pt Delia..D-lor, in primul rand vreau sa le multumesc colegilor care au recenza-o pe Delia ,ajutandu-ma in felul acesta sa iau una dintre cele mai bune decizii legate de alegerea unei fete pt o intalnire.Astfel,in urma celor citite am sunat la nr afisat si am stabilit o întâlnire la hotel,deci locația mea.Mi-a răspuns o voce plăcuta,aratandu-si toata disponibilitatea pt întâlnire. A venit la ora stabilita iar de aici..ce sa mai , a urmat una ora dintre cele mai plăcute trăite de mine.Fata este mai frumoasa in realitate,nu ca n-ar avea niste poze beton. Nu este pe segmentul slim dar intorci capul dupa ea pe strada. Inalta,fata frumoasa,piele fina, ingrijita,curata,etc ...nimik de reprosat.Pe tot parcursul întâlnirii a fost jovială,fiind in permanenta atenta la mine,La cererile mele. Este un model de urmat pt multe alte fete din breasla ei.Nu voi descrie explicit acțiunea,nu e stilul meu dar am avut parte de un ON fantastic,deep, umed,slow,face fuck,zone adiacente. Chiar e profi si-i place si ei cu siguranta. Normalul a fost ,de asemenea fara nemulțumiri,orice pozitie ceruta fiind acceptată fara comentarii,a propus si ea alte pozitii,in care am futut si eu dar s-a futut si ea.De remarcat că are o pasa mica ,frumoasa si se umezeste natural.Anal nu face ,păcat de curul ala gen Nikki Minaj, asta am avut in cap in timp ce statea in patru labe.Notele sunt maxime,fara a fi acuzat de subiectivism,atâta timp cât arata f.bine ,ofera servicii dragi noua:on,np,fk (foarte intens si pasional)nu are fite de prost gust,e curata si ingrijita.Iar despre gfe ...ofera atentie tot timpul,am discutat mult cu ea si pe diferite subiecte fara sa ma plictisesc .De recomandat DA ,100% (cu toate ca as tine-o numai pt mine daca as putea)Multumesc draga mea pt timpul si experienta oferita si sper sa ne mai întâlnim,chiar daca va fi f greu .Te pup si-ti doresc numai bine!!Iar pt colegii forumisti:N-o ratați!! !Mulțumesc enorm !!! Te mai aștept aici !!! Ești minunat !!! Te sărut !!!
deliaclaudia Reputație: 3065 Postat Mai 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 21, 2017 Masaj a incercat cineva ?Am încercat eu , și pot spune ca este destul de relaxant , dat fiind faptul ca îl execut cu plăcere ! Dar gata cu lauda , când ai timp vin o pe la mine ! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum